- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.261
uzun bi aradan sonra tekrardan menü yazıyorum ama hiç iç açıcı değil malesef
sabah kahvaltı yapaadım hastayım burnum tıkalı başımda acayi bi ağrı zihnen ve bedenen çökmüş durumdayım
yeşil çay
öğlen kıymalı patates yemeği 1 dilim ekmek
yeşil çay daha açıkmadığım için bişey yemedim bu saatten sonrada yemem meyve yerim
sor yok ama pilatese başlıcam yeniden şu 3 kilodan kurtulcam bu 1 ay
Özgecim keşke gönderebilem bende cuma olucam
Papatyam sorma gelmiyceklermiş onca hazır şey aldım ve sakızlı muhallebi yaptım kase kaseBinaya dagıttım.Oglum kocam ve ben de yedim.Binadan da 3 kase sütlaç geldi
Geleyim gelmesine ama sende bende tatlı yapar yeriz yine :)Ebruu sen en iyisi kac gel izmire bizim binaya tasin bu nasil istir yaaaa hergun karsina bir tatli bisi cikiyo senin sucun yok ama arkadasim
Aramıza hoşgeldin canım!İnş hep beraber vericez bu kilolar!arkadaşlar hepinize merabaaalarrrr:)başlık dikkatmi çekti okudm bende izin verirseniz aranıza katılmak isterim banada iki çocuk annesi olduğum için çıtır anne diyolar ama nedense ben kendimi çıtır göremiyorum her sene olduğu gibi nisan ayında krizlerdeyim yine.aslında kıyafetliyken iyi idare eder bi tipim var ama bikini halim hiç hoş değil :26: sıkı değilim baldırım kolum göbeğim lıngır lıngır :18: normalde beyinde şartlanmışım çok yemek yemiyorum ama dikkat etmem gerek dediğim zaman sürekli mutfakta bir saldırganımve bu yüzden çok sinirli oluyorum bir haftadır yürüyüşe gidiyorum sabahları kilom şuan 57.4 ben 53 olmak istiyorum ve fiziğimin çok düzgün durmasını istiyorum noooluuur banada yardım edin bende yediklerimi sizinle paylaşayım olurmuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?