Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aramiza hosgeldin canim hergun menu paylas sen de bizimle. 4 kilo birsey degil isteyince verirsin biraz dikkat edince gider.

alvosan aramıza hoş geldin canım...umarım hep beraber verebiliriz kilolarını...kuzularını allah bağışlasın inşallah....
zuzum menünü beğendim...
özge sanırım ben de beynimi fazla motive ettim. ben kilo veremem diye...veririm canım niye veremeyecekmişim....
sporumu yaptım. ama leslie 3 mil yaptım bugün. oğlan kitap okudu falan derken azıcık geç uyudu. ben de 3 mili tercih ettim. 45 dk. sürüyor. ama 3 milin artık bana hafif geldiğini gördüm bugün...

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:30=1dl.kızarmış köy ekmegi,kk peynir,1 yum.sarısı,2 çatal bal,ıhlamur
11:30=türk kahvesi
14:30=2 kaşık fasulye,1dl.kepek,patlıcan salatası
16:15=3 kepekli bisküvi,yeşilçay
19:15=1 kaşık pilav,1 kaşık fasulye,1 kaşık patlıcan ezme,1 kase cacık
20:30=yeşilçay,yarım kase sakızlı muhallebi

Spor:
ev temizligi
30 dk tempolu yürüyüş

Papatyam lesli için tebrik ediyorum canımPlanım oglumu uyutunca 3 mil yapıp duş alıp uyumaktı.Ama oglumla odaya kapanıyoruz ya artık ona anlatırken pışpışlarken karanlık bir de içim geçiyor.Tam dalıyormuşum eşim bakmaya gelince ışıgı açınca kalktım.Ütülerimi yaptım duş aldım şimdi yatıcam.Anlıycan spor kaldıAma yarın gün var.Yarın akşam kesin yapmalıyım.Geçen hafta bende 3 gün leslie 2 günde normal dışarda yürümüşüm.Bu hafta 4 gün bende leslie yapabilsem senin gibi

erkenden uyudum.. hatta kızların uyumasını bile beklemedimm.. ve bomba gibiyim..,, evett bu hafta kilolar gidecek..
buğün okulda nöbetçiyim.. bunu bol adım atarak değerlendireceğim....

özgecigim sana çok hak verdim.papatya özgecim haklı... kendini inanmak lazım.. kilo vereceğne inanmak lazım.. nasılsa ben veremiyorum.. buğün cok yedim gibi sözler alacıağım kilodadan daha fazla kilo almazızı sağlar..bakın size bir örnek vereceğim vucudumun bana yaptığını kısa bir örnekle anlatayım.

ben ğecen hafta aranıza geri döndüğümde şöyle yazmıştım 500 gram verirsem burada kalacağım yoksa ğideceğim.ama burada kalmayıda çok istediğimi biliyorsunuz .burada kallmayı istediğim için veririm dedim 500 gram nedir ki ve ben gecen hafta regl döneminde idim.. vucudun topladığı sular , verdiğimiz kiloları tartıda göstermiyor o dönemde... menü ve sporlarıma cok dikkat etmesemde tam 500 gram verdim.. ne az na de cok.. bilmem..

bence haftalık kendimize bir hedef koymalıyız,, ve inanmalıyız..çok büyük hedefler olmayabilir 100 gram bile olabilir,,, ve sporlarımızı yaparken sanki yağlarımızın eridiğini düsünün...ve buna inannın..

hayatta olmaz diye birşey yoktur.. gercekten istersen ve bunun gerçekleşeceğine yürekten inanırsan başarırsın.. herşey kendine inanmakla başlıyor..

ben bu hafta icin 500 hedef koydum: hafta sonu tıka basa yedim ama ben bu 500 gramı vereceğim inşallah..

hoşgeldin güzelim..

geçmiş olsun tatlım .. dikkat et kendine..

ebrucum aynı şeyi bende yaşıyorum. oğlumu uytmaya gidiyorum. içim geçmeye başlıyor. sonra kalkıp toparlıyorum kendimi. bu akşam da yapıcam inşallah sporumu. bugün 2 mil leslie, simit ve bacak hareketleri düşünüyorum. ben karın hareketi yapamıyorum pek. çok acı çekiyorum. hemen bırakıyorum. gerçi inat edersem yaparım da...
nelson haklısın canım. vericem inşallah kalan 3 kilomu da...
tartıyla arama mesafe koyuyorum. cumadan cumaya tartılıcam artık...

merhaba kızlarrr
ösgeciğim hafta sonu evde değildim, cumartesi bir arkadaşa ev görmesine gittik, oradan başka bir arkadaşa geçmişolsuna ve başsağlığına, gece ev döndük , pazar günüde sınavda görevliydim bütün gün diyet miyet bişey kalmafı kızlar çok kötü hissediyorum kendimi ve yedikçe yiyorum sanki kıtlıktan çıkmışım gibi gece yarılarına kadar çikolar gofretlerr, hafta sonu zaten tatlılar pastalar gırla gitti, göbeğim kocaman oldu 3 günde ve ben 2 gündür toparlanıp eski düzenime gelemedim, artık saldım sanki, diyorum bu hafta güme gitti zaten artık cuma tartılıp, yeniden başlasam mı ne yapsam duramıyorum, ayrıca acayip yorgun hissediyorum kendimi, gözlerim açılmıyor, artık çok yedim diyemi, oluyor bahardan mı bilemiyorum, ama bir an önce toparlanmam lazımmmmmmmmmmm

tatlım insan bir yemeğe başladımı sonu gelmiyor.dönem dönem yaşadık bunları hepimiz... topla kendini..

Günaydııınnn inşallah bu hafta herkes güzel kilolar verir sıkalım dişimizi doğumgünüme az kaldıı:18:19mayısta 55olmalıyım olcam inşallah

sehram ikimizde 19 mayısta 55 olmak istiyoruz.. hedefe senin 3 kilon var benim 5 kg mım..ha bir gayret versek şu kiloları ah ne güzel olur.. hayali bile güzel..

Son düzenleme:
Elffffim geçmiş olsun.İşe mi baladın ugramıyosun pek.

malesef ses seda yok canım iş teklifi gelmedi zaten o yüzden mutsuzum ve hasta oldum kafama çok taktım ama hayırlısı geç olsun ama olsun artık yazıcam hergün buraya bakmayınca hiç dikkat etmediğimi farkettim artık yazcam canım

heralde bahardandır canım benimde öyle kolumu kaldırcak halim yok gibi ama biraz egzeriz yapsak kendimize geliriz ama bi başlaya bilsek hedefine bu kadar yaklaşmışken dikkat et canım ucu kaçtımı gidiyo toparlanmak zor oluyo ben toparlanamadım hala 1 ay dır toparlanmcam diyorum ama nerde

Nelsonummm,hedef koymak iyi fikir en az 500
Papatyam her akşam beni spora davet edermisin?:13:
Elfff,canım belki hayırlı degildir.Hayırlısıysa olsun degilse olmasın diye dua et.Taşındıgında beri konsantre olamadın hadi toparlan artık her akşam yaz ki dikkat edesin canım
Hawarım,bende bugün gün var battı balık yan gider hesabıAma akşama salatayla kapatıp sporumuda yaparsam yediklerimi hafifletmiş olurum dye düşünmüyorum nedenseYediysen yedin 3 gün düzenli git aldıklarını verirsin en azından.Sende salarsan biz naparız

Hawarcim sen haftasonu yesen de pazartesi dedin mi toparlardin. Zayiflamanin rehavetine mi kapildin yoksa. Aman diyim bak onca emek var ortada hicbirsey kacmiyor azar azar yiycez herseyden tekrar hedefe kitlen Sen de salarsan kendini bizim halimiz nola yaaa tarti nankordur bilesin aninda tokati carpar al yediklerin afiyet olsun diye
Elff don aramiza artik menu paylas canlan bakalim zaten cok birsey yok vercegin ama salarsan ustune kilo alirsin. İs icinde uzulme hayirlisi degilmis demek ya da daha dogru zaman degildir
Sehraaa sen nerelerdesin menu nerdeee ???islerden mi giremedin yoksa menuler mi kotu?
Ben bugun annemdeyim oglen biraz gume gitti gibi tatli krizim devam ediyor onla basetmeye calisiyorum

saolun kızlar çok tatlısınız
bugun hiç yağmur durmadı evdeydim bütün gün tabi şeytan gıdıkladı ve patates kızarttım kızım istedi o yerken bende dayanamadım yedim o yüzden akşam yemeği yok bugun yarında gün var açık büfe yapıyolar yani masaya koyuyolar ben çaktırmadan yemiycem yoksa başlar kızlar kuş kadar kaldın yeter falan diye
menüm
sabah
yeşil çay
1 dilim ekmek
yeşil zeytin
peynir
biraz tahinli pekmez
öğle- akşam
patates kızartmaı
2 dilim ekmek
100 ip atlama pilates kaldı yine ama akşam 50 mekik

ahkızlar kendimi buğün muthiş hessediyorum

sabah:2 dilim ekmek arası 1 sahanda yumurta
ara: bitki çayı, bir avuç kayısı çekirdeği içi
öğle: 2 yk pirinç pilavı, tavuk sote, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 sahanda yumurta(kızıma sabah hazırlamıştım yememiş çatalla aldım)
akşam:5 tane tavuk köfte, 4-5 kaşık bulgur pilavı, mercimek çorba, 1 dilim ekmek

adımlarım 10000 oldu daha spor yapmadım ama 15000 adım yapmak hayalim ama denemek lazım hayalim gerçekleşecekmi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar;
bugün içime bir şey kaçtı sanırım sürekli yemek istiyorum. yiyorum ama sporumu da ihmal etmedim.
1 mil leslie
simit hareketleri
bacak hareketi
ebru şallının videosunu buldum netten. 15 dakikalık karın kalça hareketleri. bir de onları yaptım.
menüme gelince çok kötü çok...
07:00 2 kıuru kayısı
07:30 her zamanki kahvaltım
11:00 bir kivi
12:30 yarım ekmek arası köfte, ayran
16:30 5 adet çilek
18:00 bir kase ezogelin, 2 küçük biber dolması
19:30 2 dilim çavdara acılı kahvaltı sosu sürdüm ve yedimmmmm....

bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 2 sürümlük margarin yarım tahınlı pide 2 zeytin
ara nescafe
öğle 1 tabak makarna 5-6 çatal patates kızartması oğlumla kocama yaptım ama dayanamadım bende yedim ekmek yok
ara türk kahvesi
akşam 1 tabak ekmeksiz çorbayla kapattım birde yarım armut yarım muz
su 1 bardak
spor bugün bazı işlerim vardı 5.000 adım attım onuda öyle bi geçer zamanki yi seyrederken adım attıım bacaklarım belim çok ağrıyo 2 gündür umarım faydası olur birde şu hamur işini kessemm iyi olcak
yeşilçay içtim az önce

Kızlar oglumu uyutuum geçmişi okudum.Eee şimdi leslie 3 mil zamanıHadi papatyam bu akşam ben seni dürtükleyeyimBugün ne giysemi izlerken bi yandan spor anca yakar bugün günde yediklerimi
Nelsonum,menün çok kötüHem öglen pilav ekmek hem akşam pilav hemide yine yanında ekmek

Menum
09.30
1 dilim cavdar ekmeği
Kk peynir
2 zeytin
5 minik cilek
1 catal recel
Maydanoz roka yesilcay
12.30
7 badem
1 bardak ayran
15.30
1 tabak kisir
3 dal marul
Sekersiz cay
17.00
Nescafe
1 topkek
18.30
Profiterol
Ara 1 avuc leblebi
Kizlar sabah uyanir uyanmaz kahvaltimi ettim sonra supurge toz yer sildim hizli hizli yaptim hepsini cok yoruldum hemen hazirlanip anneme gittim kardesim de geldi oturduk kisiri orda yedim zaten sonra esim yuruyus yaptigim yere gidiyomus ise beni de aldi kizimla 30 dk yurudum sonra bi tlf ben ozsutteyim gelYuzumde muzip bi gulumseme ( icten ice sevindim)girdim iceri bi profiterol soyledim Kizimla yedik saat 18.30 siniriydi zaten aksam yemegi yemedim ben de yarisini kizim yedi 4 kasik birsey yedim ben de. Ama pisman olarak yemedim sismanlaticagini dusunerek yemedim saat gec degil diye belkide
Sonra eve geldim esim cikmadi eve isleri bitmemisti daha gecenlerde kisliklarin bircogunu kaldirmistim yazliklari cikarmadan kalktim gardrobumuzu komple bosalttim koca dolabi sildim yerlestirdim duzenledim gece gece yetmedi bazayi bosalttim sildim duzenledim oldum bittim kizlar yesilcay bile icemedim 2 saat surdu 1 dolap bi baza yaaa kolay gorunuyo ama ise girisince huyumda kotu illa dip kose silcem diye uzun surdu tam isim bitti esim geldi sofra kur kaldir topla
Profiterol falan kalmadi gitti eridi hepsi gene cenem dustu kizlar benden bugunluk haberlet boyle

3 mil yaptım terledim hafifledimHaftanın 4 günlük sporunun 1.sini yaptım.Yarın akşam papatyamla yapıcaz:13:Eşimin teyzesi ist dışından geldi.Yarın bende çaydalar.Öyle hamurişi yapmıycam.Oda diyetisyene gidiyor.Bugün günde de akşam yemektade yanıma oturdu.O kaç kalori bak ben 1 kaşık yedimVS..beni engelledi.O yüzden yarın yine hamur işi olursa kızar.Makarna tarzı bişiler yeriz çayla herhalde.Ben mutlu mutlu yatar kızlar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…