Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menümü yazcem bugün sözkafamı kaldıramıyorum kaç gündür ya,ana bugün 57li bişi gördüm tartıdacumada görim allam nolurrr

günaydın kızlar;
4 şubattan beri sporu aksatmadan devam ettiriyorum. bu sabah ilk defa ölçülerimi aldım o zamandan beri. sadece bel ve göbeği şöyle bir ölçtüm. bel ve göbekten 2 cm. incelmişim. kalça, göğüs ve üst bacağı ölçmedim.
kilo veremesem de incelmiş olmak yetti beni mutlu etmeye...

herkese günaydınlarrr dün kayınvalidemin misafiri vardı o kadar saçma bir şekilde çok yedimki utandığım için yazamadım bugün kız kardeşimin misafiri var yarında günüm var ve hayatta gezmede tatlı yiyemeyen ben deli gibi tatlı yiyorum eczaneden iştah kesici bişilermi alsam napsam ben yaaa kızlarr ve en kötüsüde iki gündür çok yağmur var sabah yürüyüşe gidemiyorum 5 km yürüyordum hiç değilseeee

güzelim lessie diye bir yabancının yürüyüş videosu var belki biliyorsundur ama onunla evde yürüyebilirsin..bence kalk yürü bile..

ah papatyam sporun faydası.. harika yaa..

Menümü yazcem bugün sözkafamı kaldıramıyorum kaç gündür ya,ana bugün 57li bişi gördüm tartıdacumada görim allam nolurrr

sehra bende bügün süper bi şeyler gördüm tartıda.. akşama çok tıkınmayacağım ki üzerine birez daha hafiif geleyim diye.. gece aç yat sabah mutlu uyan..

ah ebruli haklısı. daha akşamda bir sürü meyve yedimm..umarım bugün ğüzel bir menü ile karşınızda olacağım..

dün hiç spor yapacak hevesim yoktu bende açtım müziği oynadım zıpladım ,, adımlarımı 15000 olmasada 13000 e ulaştımm....

buğünede o komik dansımı yapacağımm..

hoplaya zıplaya cocuklar gibi sen olacağım..eşim bir ara bu deli ne yapıyor gibi baktı ama olsun :)

Kizlar nasilsiniz? Ben sabah resmen ac uyandim migdemin bombos oldugunu hissettim valla. Saglikli bi kahvalti yaptim. Simdi de takur tukur beyaz leblebi yiyorum .Dikkat etmeye tam olarak nisanin 7sinde basladi.6 sinda pasta yemistim cunkumNeyse bugun ayin 17si 10 gunde karnim yapisti vucuduma valla aksamlari hic ciss yemiyorum cunku cok erken kapatiyorum gunu ve duzenli olmasa da spor yapmaya basladim zaten gun icinde evde de acayip hareketliyim oyle 30 dk sabit oturmuslugum yoktur.
Kendimi cok iyi hissediyorum ve 2 hafta sonra kilo bildirimi yapmaya baslicam ozaman 52 yi gorucegim insallahhh cok heyecanliyim
Nelson spora tekrar donmene sevindim canim. Hopla zipla erit yaglariniii
Sehraa haydi bakalim d. Gununde gor su rakami tartida. Yaza mutlu ve hafif gir.
ALVOSAN ahhh su gitmeler gelmeler yok mu herkes yerken ucundan acikk ben de alim diyosun bi bakmissin koca tbak bitmis.
Umutsuz bi ruh haline girme lutfen olumlu dusunmeye calis. Kendini yazlik elbiseler icin de hayal et. Ve hareketlen elinden su sisesini de dusurme

ben haftaya nasıl başladıysam öyle devam ediyorum. bu haftaya cozutarak başladım. aynen devam ediyorum...kendimi durduramıyorum. sürekli yiyorum. bu hafta kesin artıdayım.
akşamları da durmuyorum resmen. yemekten sonra da tıkınmaya devam. eskiden yani hiç diyet modunda değilken gece bir şey yemezdim.
yasak düşüncesi yemekleri cazip kılıyor sanırım...
bu haftayı böyle atlatayım da cumadan itibaren bomba gibi bir papatya geliyor....
bekleyin beni.....
alvosan ben leslie yapıyorum. geçenlerde eşimle dışarı yürüyüşe çıktık ve bence leslie kesinlikle çok daha faydalı. evde leslie yaparken sucuk gibi ter oluyorum. dışarıda yürürken azıcık terledim okadar.
ebrucum sen kırdın zinciri. tebrik ederim....

sabah: 1 dilim kaşar, yeşillik, 2 dlim kepekli ekmek
ara 1 er saat arayla yedim) 30 gramlık kek- bir avuç kayısı çekirdeği-btiki çayı
öğle: az yoğurtlu mantı, mercimek çorba, salata
ara: 3-4 tane tavuk köfte, 1elma,1 yeni dünya,1 tk çikolata
akşam: 1 dilim kek, 1yk bulgur pilavı, salata,yarım por.mercimek çorba
biradan bir dilim börek yiyeceğim akşama da meyve yiyebilirim..

2 litre su tmm, gecede tarçınlı çayımı içeceğim..

şimdiye kadar 7000 adım oldu-- hoplayığ zıplayıp 10000 adıma tamamlayacağım..
100 mekik

Son düzenleme:
Ayyyy ok sevindim sehracıkk hadi bakalım d.günüde en büyük hediyeyi sana tartı versin
Çok sevindim papatyam darısı benim başıma.Bu gecede oglumu uyutup leslie yapıcam
Ahhh sorma dün gün vardı.Bugün misafirlerim yarına Allah kerimEvde leslie ile yürüyebilirsin

Ahhh nerde o eski nelson kurufasulyeyyi bile kaçamaktan sayan çorbanın dışına çıkmayıp iradesinin sınırlarını zorlayan nelson nerdeeeeeeeeeeeeAralarda bile köfte yemişsinAra demek ne açlıgını biraz olsun ayran yogurt meyve vs.bastırman demek doyurmak yemek yemek degilSana bu aralar fırça çekmeden düzelmiycen ama bana kim fırça çeksin acaba

mrb kızlar oh papatya ne güzel incelmişin önemli olanda o senin kilolar kas oluyo spordan o yüzden tartıya yansımıyo bence
özgecim tebrikler böyle devam eder inşallah motivasyonunu hiç bozma
benim bugun gunum vardım yedim valla hepsinden ama eve gelince yinede açlık hissettim kabak yemeği yapmıştım 3 kaşık yedim bida bişey yemem inşallah sabahta kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek domates salatalık zeytin
spor yok mekkik çeke bilirsm yazarım

Manti borek kek bulgur pilavi ayni gun biraz daha karbonhidrati azalt canim bence

Menum

10.30
1 dilim cavdar ekmeği
Kk peynir
3 zeytin
1 catal recel
1 kucuk greyfurt
Roka yesilcay
12.40
Nescafe
1 avuc leblebi
2 bitter
14.30
2 tahta kasik sıkma köfte
1 bardak ayran
16.30
Elma
4.badem
18.30
2 kepce mercimek corbası
Bol salata
Aram leblebi ve yesilcay olcak.

Elffcim insallah canim boyle devam ederim bugun mesela canim salata istemedi ama ye dedim kendi kendime corbayi tek icsem doymucam yaninda diger yemeklerden yesem agir olcak ben de yaptim yedim.
Senin de acikman normal canim o tarz besinler yenilince sekerin aniden yukselip dusuyo cabuk acikiyosun malesef

Ösge, Ebru Elff destekleriniz için teşekkür ederim, ama bu hafta toparlanamadım birtürlü saldım çayıra mevlam kayıra havalarındayımm, cumaya tartılıp toparlanırım inşallah şimdiden göbeğim kocaman oldu kızlarrr, bir an önce toparlanmam lazım, menülerim çok kötü olduğu için paylaşmıyorumm

ayrıca Ebru sen spor işini oturttun tebrik edrim canım emin ol çok faydasını görecekesinnn
Ösge seninde menülerin güzel iyi toparladın canımmm tebriklerr

Son düzenleme:
Kızlar ben gelişi güzel yapamıycam sanırım Muzaffer kuşhanla haftada 8-10 kilo diyeti var görmüşsnüzdür belki forumda o diyetin menüsüne uyarak devam edicem umarım başarılı olurum bu seferr kendimi bugün Dahada kilo almış hissediyorum ve salıya kadar tartılmıycam diye yemin ettim sabahlarında sirkelisu içicem inşallah iyi olur sonuç haber vericem sizee

Mnm
Sabah kayısı
9da herzamanki kahv(2kk peynir yum salata 10zeytin üç etimek salatalar çay )
Ara salatamın devamı
Öğle uyudum
Uyandım bir tabak yeşilmercimek salata 2portakak
Ara kivi 2 hurma
Akşam iki el kadar et salata yoğurt kabak

aman sakın nazar değmesin canım senbu işi çözmüşün menün süper olmuş salata konusundada çok haklısın aslında biraz üşengeçlikten atlyorum salatayı ama kesin olması lazım öğünlerde

Kalabalıktık bu akşam oğlum geç uyudu.Ama papatyama söz vermiştim.Uyucaktım bütün gün ayaktaydum ama 2 mil leslie yaptım bende.Evi topladım yatıcam şimdi.Menümü yarın yazarım tabi geçmişidr yarın okurum

Günaydın kızlar...Son günün psikolojik yeme istegi bizden uzak olsun ve yarın yüzler gülsün!

Ne ediyon bu saatte bakim namaz kılıp hazırlanayım gidim tartılayım bide bakalım gece nolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…