- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.301
herkese günaydınlarrr dün kayınvalidemin misafiri vardı o kadar saçma bir şekilde çok yedimki utandığım için yazamadım bugün kız kardeşimin misafiri var yarında günüm varve hayatta gezmede tatlı yiyemeyen ben deli gibi tatlı yiyorum eczaneden iştah kesici bişilermi alsam napsam ben yaaa kızlarr ve en kötüsüde iki gündür çok yağmur var sabah yürüyüşe gidemiyorum 5 km yürüyordum hiç değilseeee
ah papatyam sporun faydası.. harika yaa..günaydın kızlar;
4 şubattan beri sporu aksatmadan devam ettiriyorum. bu sabah ilk defa ölçülerimi aldım o zamandan beri. sadece bel ve göbeği şöyle bir ölçtüm. bel ve göbekten 2 cm. incelmişim. kalça, göğüs ve üst bacağı ölçmedim.
kilo veremesem de incelmiş olmak yetti beni mutlu etmeye...
Menümü yazcem bugün sözkafamı kaldıramıyorum kaç gündür ya,ana bugün 57li bişi gördüm tartıda cumada görim allam nolurrr
Kızlar oglumu uyutuum geçmişi okudum.Eee şimdi leslie 3 mil zamanıHadi papatyam bu akşam ben seni dürtükleyeyim Bugün ne giysemi izlerken bi yandan spor anca yakar bugün günde yediklerimi
Nelsonum,menün çok kötüHem öglen pilav ekmek hem akşam pilav hemide yine yanında ekmek
Ayyyy ok sevindim sehracıkk hadi bakalım d.günüde en büyük hediyeyi sana tartı versinMenümü yazcem bugün sözkafamı kaldıramıyorum kaç gündür ya,ana bugün 57li bişi gördüm tartıda cumada görim allam nolurrr
Çok sevindim papatyam darısı benim başıma.Bu gecede oglumu uyutup leslie yapıcamgünaydın kızlar;
4 şubattan beri sporu aksatmadan devam ettiriyorum. bu sabah ilk defa ölçülerimi aldım o zamandan beri. sadece bel ve göbeği şöyle bir ölçtüm. bel ve göbekten 2 cm. incelmişim. kalça, göğüs ve üst bacağı ölçmedim.
kilo veremesem de incelmiş olmak yetti beni mutlu etmeye...
Ahhh sorma dün gün vardı.Bugün misafirlerim yarına Allah kerimherkese günaydınlarrr dün kayınvalidemin misafiri vardı o kadar saçma bir şekilde çok yedimki utandığım için yazamadım bugün kız kardeşimin misafiri var yarında günüm varve hayatta gezmede tatlı yiyemeyen ben deli gibi tatlı yiyorum eczaneden iştah kesici bişilermi alsam napsam ben yaaa kızlarr ve en kötüsüde iki gündür çok yağmur var sabah yürüyüşe gidemiyorum 5 km yürüyordum hiç değilseeee
sabah: 1 dilim kaşar, yeşillik, 2 dlim kepekli ekmek
ara1 er saat arayla yedim) 30 gramlık kek- bir avuç kayısı çekirdeği-btiki çayı
öğle: az yoğurtlu mantı, mercimek çorba, salata
ara: 3-4 tane tavuk köfte, 1elma,1 yeni dünya,1 tk çikolata
akşam: 1 dilim kek, 1yk bulgur pilavı, salata,yarım por.mercimek çorba
biradan bir dilim börek yiyeceğim akşama da meyve yiyebilirim..
2 litre su tmm, gecede tarçınlı çayımı içeceğim..
şimdiye kadar 7000 adım oldu-- hoplayığ zıplayıp 10000 adıma tamamlayacağım..
100 mekik
sabah: 1 dilim kaşar, yeşillik, 2 dlim kepekli ekmek
ara1 er saat arayla yedim) 30 gramlık kek- bir avuç kayısı çekirdeği-btiki çayı
öğle: az yoğurtlu mantı, mercimek çorba, salata
ara: 3-4 tane tavuk köfte, 1elma,1 yeni dünya,1 tk çikolata
akşam: 1 dilim kek, 1yk bulgur pilavı, salata,yarım por.mercimek çorba
biradan bir dilim börek yiyeceğim akşama da meyve yiyebilirim..
2 litre su tmm, gecede tarçınlı çayımı içeceğim..
şimdiye kadar 7000 adım oldu-- hoplayığ zıplayıp 10000 adıma tamamlayacağım..
100 mekik
Elffcim insallah canim boyle devam ederim bugun mesela canim salata istemedi ama ye dedim kendi kendime corbayi tek icsem doymucam yaninda diger yemeklerden yesem agir olcak ben de yaptim yedim.
Senin de acikman normal canim o tarz besinler yenilince sekerin aniden yukselip dusuyo cabuk acikiyosun malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?