Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugünkü amacım yarın bugünden 200gram falan eksik çıkmak ve yine 57li bişiler görmekkk)hadi kızlarrr tam gazz

çok iyi yapmışın eprucum bende gece vicdan yaptım burası bana çok iyi geliyo 40 dak pilates yaptım

Spordayım 2de başlıcek yarın bildirim yapcem eğer tartı yamuk yaparsa yarında 57li bişiler göstermezse hoop camdan aşağı yada üstüne nutella sürüp yirim

Bugünkü amacım yarın bugünden 200gram falan eksik çıkmak ve yine 57li bişiler görmekkk)hadi kızlarrr tam gazz
Ayy çok merak edyom sehra yarın kaç çıkıcan.Hep perşembe eksik cuma artı çıkıyon.Bu akşam erken yemegini ye bakalım yarın en çok senin ve özgenin merak ediyom.
çok iyi yapmışın eprucum bende gece vicdan yaptım burası bana çok iyi geliyo 40 dak pilates yaptım [/QUOTE
Ohh sen bendende iyi yapmışsın canım 40 dk pilates süper:13:

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
Sabah:sucuklu yumurta,1dl.kepek,2 zeytin,2çatal bal,yeşilçay
Ara:türk kahvesi
Ögle:3 kaşık erişte,2 incecik dl üçgen mozaik pasta,3 bim gevrek,çay
Akşam:2 kaşık y.mercimek,bol karışık salata,yarım dl.kepek
Ara:yeşilçay,3 bisküvi(tabakta neler yoktuki)

Spor:
2 mil leslie
tüm gün ayakta koşturmaca

Sehraa hadi terle iyice sucuk gibin ol aksamda ivir zivir yeme yarin 57 li bisiler gorr
Ebrucum normalde ben 3 mayis cuma gunu tartilcaktim merak ettigini yazmissin acikcasi ben de cok merak ediyorum kac kilo oldugumu regl olmama ragmen cok umutluyum bakalim yarin bildirim yaparim sonra tekrar ayin 3 unde tartilirim sonra her hafta duzenli tartilcam zaten

merhaba kızlar;
burada uzun zaman kıtlık olacakmış. ben o nedenle bu hafta midemi çuval niyetine kullandım. doldurdum da doldurdum...
bu hafta gerçekten ipin ucu kaçtı ama ben cumartesi sabah o ucu bulucam. hiç merak etmeyin...,
gerçekten aşırı derecede yedim. ve öğrendim ki benim problemim düpedüz açgözlülük. önümde sarma var diyelim. 3-5 tane ye bırak dimi. hayır ben hepsini yemeliyim. allah muhafaz ya başkası yerse...ya kalırsa...tadını biliyorsun haz aldın da. neden hepsini yersin be kadın değilmi....
bu hafta çok yemenin insanı mutlu etmediğini tersine vicdan azabı çektirdiğini, mutsuz ettiğini, ve aşırı şekilde rahatsız ettiğini öğrendim. midemde bağırsaklarımda tuhaf hareketler, sesler, gürültüler bişiler oldu bir hafta boyunca....
yani çok yedim hiç de bi halt olmuyomuş anladım....
bomba gibi bir papatya geliyor...

ha bir de bütün hafta boyunca allahım üstümde bir yorgunluk, bir uyku hali. öküz gibim yiyorum. sonra elim kolum kalkmıyor...
sporumu ihmal etmedim ama çok çok yedim...sanki üstümde bir şey oturuyormuş gibi....

Mnm
Kalkınca 3kayısu yeşilçay
HerZamanki kahvaltım
Öğle iki etimek acısos
Yürüyüş +pilates 2saat
Gelince 2sucuklu yumurta iki çavdar ayran
2çilek
Akşam çorba salata yoğurt biraz köftelibarbunya
Şimdide arkidişlerle buluşcaz

Evet papatya her çok yediğimde kendimden bir tiksinti oluşuyor bende çok afedersin hayvan gibi tazmanya gibi hissediyorum güvensizlik oluşuyor çirkin görüyorum kendimi ne gerek var yani demi.aç gözlülük değilde nefsimize hakim olamıyoruz işte..dur demeyi beceremiyoruz.bugün mesela canım halley istedi dedimki 10tane yerim yani..yok 1tanenenin hayalini kurmak illa çok olcak doyumsuzluk doyumsuzluk yada doğru didin aç gözlülük aç..çocukluğumuza inmek lazım bence22:

PApatya bu yasadigini hepimiz yasiyoruz donem donem. Karnimiz davul gibi oluyor sehranin dedigi gibi kendimizi acayip cirkin hissediyoruz ve mutlulugumuzu mutsuzlugumuzu yemekten cikariyoruz.
Ama deniz dalgalanmadan durulmaz denir sen de suan dalgalisin ama durulcaksin bomba gibi donuceksin tekrardan takilma bu duruma ki uzun surmesin canim

BUGÜN:
11:00 :1dl kızarmış kepek,yarm dl beyaz,1dl peynir 3 çatal reçel çay salata
12:00:Türk kahvesi 1 dl mozaik
16:00:2 kaşık y.mercimek,1dl kepek bol salata
181kaşık erişte,kk peynir 3 bim gevrek

Spor:40dk tempolu yürüyüş
İnş gece 3 mil yapıcam

Anneme gidicem.inş bişiler yememÇünkü papatyam gibi iradesizimYarın regl olucam ama olsun yinede artı çıkmak istemiyorum

10.30
1 dilim cavdar ekmeği
1 yumurta
2 zeytin
5 cilek
1 catal recel
Roka yesilcay
12.40
Nescafe
Bi avuc leblebi
2 bitter
17.00(oglen yemegi vakti gecmis gitmis utum vardi cok vakit ayirip yemedim)
2 kasik sıkma kofte
2 kasik yogurtlu semizotu
19.00
10 badem
21.00 gibi acikirim ben gene 1 avuc leblebi yer yesilcayimi icerim yarin ola hayrola

ah canım ne desen haklısın... kız canım kızda kendime geleyim.. bu iş böyle olmayacak yoksa..

Manti borek kek bulgur pilavi ayni gun biraz daha karbonhidrati azalt canim bence

ah gece de boluda bolçi çikolatsı almıştım onlardan bir tane yesem ya kaç taner yedim .. ah benim şu iradesizliğim yokmu.. tabi sonuç belli baskülde dün ile aynı kiloda çıktım.. güya bir iki günde 300-400 gran daha vermek istemiştim hayal oldu..

seni bekliyoruz papatyammm.. yeme işini bitir ve cumatresi sabah aramıza dön..(gerçi bende diyet yapıyorum güya.. boğazımı tutamıyorum bile.. beni örnek alma ben karbonhidratları çükolataları devirdim )

menu harika tabi üzerine birşeyler yamediysem ebruli.. sabaha yüzün gülecek gibi...

sabah: 1 dilim peynirli börek,çay
ara: elma
öğle: yarım or. mer. çorba, tavuk,2yk kaşığı bulgur pilavı
ara: bir avuç kayısı çekirdeği-bir çükolatalı gofret
ara: türk kahvesi
akşam:2 dilim börek-4-5 tane fırında patates küçük tavuk parçasıyla beraber-2 tane közlenmiş patlıcan biber- bir lokma kek
gece : tarçınlı çay içeçeğim
buğün adımsayarımı takmayı unutmuşum.. şimdi 3000 adım atacağım tüm yediklerime karşılık

Son düzenleme:
menüm sabah kalnıca 1 bardak yeşil çay
kahvaltısa 2 yumurta 4 yeşil zeytin 1 siyah zeytin 2 lokma peynir 3 bardak çay 1.5 dilim ekmek
ara 1 avuç kadar leblebi
öğle 1 tane halley 1 tane incirli kurabiye bir tane cevizli kurabiye 1 tane ıspanaklı pohça çay
ara 1 bardak ayran
ara tük kahvesi
akşam 1 kase zencefilli zerdeçallı pulbiberli yoğurdumu yedim malum yarın tartı günümüz bugün iyi bişiler gördüm tartıda :)
bugün teyzem geldi sen sanki zayıflaımışsın dedi bende hayır teyze aynı kildayım dedim ama 3 gündür yürüyüş yapıyorum onun etkisi sanırım dedim :)
spor hem kendi evimi hem kayınvalidemin evini temizledim yarın sabahta 5 cam silicem köyden gelicekler benim küçük oğlumuda götürmüşlerde geçen hafta perşembe günü nasıl özledim oğlumu bi bilseniz biraz değişik yerler grsün istedim çok şükür yarın gelicekler
su 1 litre falan bu arada yatmadan 15 dakika kadar step dansı yapıcam ben onuda ekleyim dedim...

Son düzenleme:
Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm

Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm

Canım hoş geldin buradaki motivasyon çok iyi oluyor bende daha bir kaç gündür buradayım kızlara hesap vericem diye az yiyorumm ve kızlar bugün iyiydi sabah form büskivi küçük light peynir form çay öğle gezmem olmasına rağmen salata ve pidesini kullanmadan et döner yedim çok az ama tatlıdanda ısrar üzerine 1 çatal aldım akşamda ızgara iki köfte yağsız salata yedim başka hiç birşey yemeden yatıcamm aslında iki öğün et yedim ama evde olmayınca zor oluyor salıya kadar kaç olucam 5 günde bakalım

aramıza hoş geldin güzelim.. menulerini yaarsın elimizde geldiğince yorumlarız .. kilon yüksek olduğu için beslenmene dikkat edersen ilk günlerde çok kilo bile verebilirsin. gerçekten istiyorsan başarısın..

kızlar 3000 demişrim 4000 adım oldu.. yatana kadar belki 5000 yaparım..ah şu sabahki baskül korkusu beni hoplatıp zıplatıp duruyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…