- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.321
Kalabalıktık bu akşam oğlum geç uyudu.Ama papatyama söz vermiştim.Uyucaktım bütün gün ayaktaydum ama 2 mil leslie yaptım bende.Evi topladım yatıcam şimdi.Menümü yarın yazarım tabi geçmişidr yarın okurum
Bugünkü amacım yarın bugünden 200gram falan eksik çıkmak ve yine 57li bişiler görmekkk)hadi kızlarrr tam gazz
Ayy çok merak edyom sehra yarın kaç çıkıcan.Hep perşembe eksik cuma artı çıkıyon.Bu akşam erken yemegini ye bakalım yarın en çok senin ve özgenin merak ediyom.Bugünkü amacım yarın bugünden 200gram falan eksik çıkmak ve yine 57li bişiler görmekkk)hadi kızlarrr tam gazz
çok iyi yapmışın eprucum bende gece vicdan yaptım burası bana çok iyi geliyo 40 dak pilates yaptım[/QUOTE
Ohh sen bendende iyi yapmışsın canım 40 dk pilates süper:13:
Ayyyy ok sevindim sehracıkk hadi bakalım d.günüde en büyük hediyeyi sana tartı versin
Çok sevindim papatyam darısı benim başıma.Bu gecede oglumu uyutup leslie yapıcam
Ahhh sorma dün gün vardı.Bugün misafirlerim yarına Allah kerimEvde leslie ile yürüyebilirsin
Ahhh nerde o eski nelson kurufasulyeyyi bile kaçamaktan sayan çorbanın dışına çıkmayıp iradesinin sınırlarını zorlayan nelson nerdeeeeeeeeeeeeAralarda bile köfte yemişsin Ara demek ne açlıgını biraz olsun ayran yogurt meyve vs.bastırman demek doyurmak yemek yemek degil Sana bu aralar fırça çekmeden düzelmiycen ama bana kim fırça çeksin acaba
Manti borek kek bulgur pilavi ayni gun biraz daha karbonhidrati azalt canim bence
merhaba kızlar;
burada uzun zaman kıtlık olacakmış. ben o nedenle bu hafta midemi çuval niyetine kullandım. doldurdum da doldurdum...
bu hafta gerçekten ipin ucu kaçtı ama ben cumartesi sabah o ucu bulucam. hiç merak etmeyin...,
gerçekten aşırı derecede yedim. ve öğrendim ki benim problemim düpedüz açgözlülük. önümde sarma var diyelim. 3-5 tane ye bırak dimi. hayır ben hepsini yemeliyim. allah muhafaz ya başkası yerse...ya kalırsa...tadını biliyorsun haz aldın da. neden hepsini yersin be kadın değilmi....
bu hafta çok yemenin insanı mutlu etmediğini tersine vicdan azabı çektirdiğini, mutsuz ettiğini, ve aşırı şekilde rahatsız ettiğini öğrendim. midemde bağırsaklarımda tuhaf hareketler, sesler, gürültüler bişiler oldu bir hafta boyunca....
yani çok yedim hiç de bi halt olmuyomuş anladım....
bomba gibi bir papatya geliyor...
BUGÜN:
11:00 :1dl kızarmış kepek,yarm dl beyaz,1dl peynir 3 çatal reçel çay salata
12:00:Türk kahvesi 1 dl mozaik
16:00:2 kaşık y.mercimek,1dl kepek bol salata
181kaşık erişte,kk peynir 3 bim gevrek
Spor:40dk tempolu yürüyüş
İnş gece 3 mil yapıcam
Anneme gidicem.inş bişiler yememÇünkü papatyam gibi iradesizim Yarın regl olucam ama olsun yinede artı çıkmak istemiyorum
Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm
Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm
sabah: 1 dilim peynirli börek,çay
ara: elma
öğle: yarım or. mer. çorba, tavuk,2yk kaşığı bulgur pilavı
ara: bir avuç kayısı çekirdeği-bir çükolatalı gofret
ara: türk kahvesi
akşam:2 dilim börek-4-5 tane fırında patates küçük tavuk parçasıyla beraber-2 tane közlenmiş patlıcan biber- bir lokma kek
gece : tarçınlı çay içeçeğim
buğün adımsayarımı takmayı unutmuşum.. şimdi 3000 adım atacağım tüm yediklerime karşılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?