Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm

Hosgeldin canim aramiza oncelikle evladini Allah bagislasinben de kizlarla kizim 6 7 aylikken tanistim emziriyordum ozaman simdi kizim 20 aylik oldu 1 ay once kestim sutten hatta 3 4 arkadas emzirirken diyet yaptik daha dogrusu saglikli beslenmeye calistik seni cok iyi anliyoruz tam zamani kilo vermemin.
Duzenli menu paylas(yesen de yaz utanip sıkılma hic)beraber goruruz dogrunu yanlisini zamanla hedefine ulasirsin merak etme

Alvosan canim ins. Baslangic icin iyi bir rakam gorursun yarin gormesen de uzulme bu hafta baslangicti tam oturmadi menun onumuzdeki hafta daha iyi olur
Nelson karbonlari ye ye sonra hopla zipla cekirge gibi ( hoplayiver cekirge benim canim cekirge)
Valla saka maka bu hafta abur cuburu biraz azalt haftada 1 gun odul gibi ye ama diger gunler daha dikkat et canim meyve kuruyemis falan tirtikla

Hoşbulduk canım valla ilk hedefim 70 ben çok zor kilo beriyorum insülin direncim çok fazla ama inat ettim gitcek bu kilolar tabi bana yardımcı olursanız senin menünde gayet güzl inş ulaşırız hedeflerimize:))

haklısın özgecim.. bu hafta kilo verdiğimi hergün tartılarak gördüm.. son olarak kaç da kaldığımı yarım göreceğim.. tabi buda benim kendime gereksiz güvenmeme sebep oldu.. aslında bu karbonhidret ve atıştırmalara dikkat etsem ve sporumu aksatmasam haftada 1 kg a kadar veririm..

Hoşbuldık canım ayy inş ya çok heveslendim hırslandım peki kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruz
Tamam canım çok saol valla motive olmaya çok ihtiyacım var tamam her gün yazıcam menülerini :))

Hoşbuldık canım ayy inş ya çok heveslendim hırslandım peki kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruz

Tamam canım çok saol valla motive olmaya çok ihtiyacım var tamam her gün yazıcam menülerini :))

kilo bildirimini cuma güne yapıyoruz canım..

Nelson aynisi bende de oluyor. Nasilsa veriyorum iste deyip ondan bundan sundan tirtikliyom gun sonu bi bakmisim hatri sayilir sekilde yemisim.sonuc 300 gr 500 gr ki ben de son zamanlarda o bile gitmiyodu simdi bi isirik bile almiyorum nerdeyse hicbirseyden nasilsa pazar d.gununde yiycem odul niyetine o gune sakla diyorum hakkini. Bak 6 aydir debelenip durdugum ama ulasamadigim rakama 2 haftada ulastim 53lu biseyler gordum az kaldi 52 51 olayim asil is ondan sonraa :18:
Esim saat 21.00 de hadi kalk waffle yemeye gidelim dedi yok cik mik dedim idare ettim gitmedim ama 51 olsam kosa kosa giderdim iste İns. Ozaman da reddetmeyi bilicem bir gun yediysem ertesi gun telafi edicem

Inşallah canım istediğin kilona en kısa sürede ulaşırsın.. ınsanız işte canımız hep yasaklı yiyecekleri çekiyor.. Dişimizi sıksak vereceğimiz kilolar çok değil ama gel gör ki yapamıyoruz.. Ama kaplumbağa hızı ile bile olsa gidecek bu kilolar..

merhaba kızlar
Papatya aynı bei tarif etmişsin, daha doğrusu sanırım çoğumuz öyleyiz, tadına bakıp dursak uğraşmıyacağız o kadar, sanki freni boşalmış kamyon gibi önüme ne gelirse süpürdüm bu hafta boyunca dün akşamı hafifi kapattım bide bu günü ama haftaya bende daha dikkatli olacmm

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldiniz aramızaaa

Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm

ARamıza hoşgeldin canımEvladını Allah bagışlasın.Bende 8 aylıkken başlamıştım ne günlerdiİnş. istedigin kiloya ulaşırsın

başlangıç 68
geçen hafta 62.800
bu hafta 62.100
giden 800
gelenyok
hedef 55-56-57 de olabilir
ben bu kadar beklemiyodum maşşallahh :) dün sabah 62.4 çıkmıştım spor çok etkisi var bunda yoksa yoksa bu kadar imkanı yok veremezdim he bide zencefilli yoğurdumun seni seviyorum zencefilli yoğurdum :))

son iki günde gram veremedim.. tabi yersem kekleri börekleri gofrtleri .. yemesem iyiyydi ama geçti artık.. haftalık en az 500 gram hedefime ulaştımya .. bu bile yeter..

zuzu tebrikler güzelim..

geçen hafta : 60.4
bu hafta : 59.5
giden : 900
gelen :yok
toplam giden : 5.4 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

ARamıza hoşgeldin canımEvladını Allah bagışlasın.Bende 8 aylıkken başlamıştım ne günlerdiİnş. istedigin kiloya ulaşırsın

Hoşbuldım canım Allah hepimizin bebişini bağılasın înş :) Ay ne güzel canım siz kilo vermeye başlamışsınız bile darısı bana inş :))

angıç :70
Geçen hafta :61.8
Bu hafta :62.2
Gelen :400
Hedef :55
Toplam giden : 7.8
Kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim hedefimi 55 yaptım

Kilo 8
Cuma 58
Cumartesi 58
Pazar58
Pazartesi 58
Salı58.5
Çarş 57.9
Perş57.9
Cuma57.9(tuvalete çıkamadan pardon;(
Başlama 67.7
Geçenhafta58
Bu hafta 57.9
Giden 100gram
Hedef 55

Tickerımı değiştircem haftaya isemdaha çok değişcek inş

Zuzu tebrikler canim cok iyi gitmis.
Nelson senin de cok iyi gutmis demek yemesen rahat 1.5 kilo giderdi
Hawarcim 400 gr cok degil sen onu 2 gunde verirsib. Bu hafta bomba gibi don aramiza
Sehraa 57 yi gordun hadi devamini bekliyoruz

Kilo Bildirimi
Baslangic:63
2 hafta önce:54.400
Bu hafta:52.800
Gelen:0
Giden:1.6kilo
Hedef:51
Kizlar biliyodum yaaa biliyodum taktigim ise yaradi gecemedigim baraji cok sukur gectim gercekten isteyince oluyomus cidden cok dikkat ettim menulerimi gordunuz zaten ben aylar aylar once 52 li bisiler gormustum coookk mutluyum spor yok yani dogru durust olsa daha iyi olurdu.
Hedefim 2 hafta daha tartilmamakti o zaman demek 51 li bisiler gorcektim

kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum

özgecim harikasın sen.. maşallah..bu arada senin menülerini bir inceleyim bakalım.. evet canım ya bende o hamur işlerini hopp mideye indirmesem daha çok kilo verirdim...haftaya bakalım 58 li birşeyler görmek hedefim olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar;
dün akşam ne güzel sohbet etmişsiniz. ben 22 gibi sızmışım. tabi karnımdakilerin verdiği ağırlıkta vardı...
aramıza yeni bir arkadaş katılmış, hoşgelmiş...Kubracım allah yavrunu sana bağışlasın inşallah...
kilo bildirimime gelirsek:
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63.0
bu hafta: 63,2
giden: yok
gelen: 200 gram...
hedef: 60
inanırmısınız bu hafta hiç acıkmadım. midemi hiç boş hissetmedim. bu durum da bana inanılmaz rahatsızlık verdi. ben aslında daha fazla bekliyordum 200 gram az bile geldi gözüme...
kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. özgecim maşallah....ne kadar zamanda verdin bu kiloyu...bir haftadan fazlaydı galiba değil mi
ben de yarından itibaren bomba olucam bomba...
bu akşam uzun zamandır yemediğim için canımın çok çektiği kısırı yicem...

Nelson canim saol daha da motive oldum. Menulerimin mantigi aksami hafif kapatmak ve tabi ( bitter disinda) abur cubur kek vs.yemedim
Papatyacim 14 gunde verdim canim ama eskiye gore cok fark vardi beslenmemde eskiden illa hergun hatri sayilir bir ciss yerdim simdi yemedim hic nerdeyse.hedefim 2 hafta icinde 51 olmak ve insaallah korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…