- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.341
Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm
Canım hoş geldin buradaki motivasyon çok iyi oluyor bende daha bir kaç gündür buradayım kızlara hesap vericem diye az yiyorummve kızlar bugün iyiydi sabah form büskivi küçük light peynir form çay öğle gezmem olmasına rağmen salata ve pidesini kullanmadan et döner yedim çok az ama tatlıdanda ısrar üzerine 1 çatal aldım akşamda ızgara iki köfte yağsız salata yedim başka hiç birşey yemeden yatıcamm aslında iki öğün et yedim ama evde olmayınca zor oluyor salıya kadar kaç olucam 5 günde bakalım
Alvosan canim ins. Baslangic icin iyi bir rakam gorursun yarin gormesen de uzulme bu hafta baslangicti tam oturmadi menun onumuzdeki hafta daha iyi olur
Nelson karbonlari ye ye sonra hopla zipla cekirge gibi ( hoplayiver cekirge benim canim cekirge)
Valla saka maka bu hafta abur cuburu biraz azalt haftada 1 gun odul gibi ye ama diger gunler daha dikkat et canim meyve kuruyemis falan tirtikla
Hoşbuldık canım ayy inş ya çok heveslendim hırslandım peki kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruzaramıza hoş geldin güzelim.. menulerini yaarsın elimizde geldiğince yorumlarız .. kilon yüksek olduğu için beslenmene dikkat edersen ilk günlerde çok kilo bile verebilirsin. gerçekten istiyorsan başarısın..
Tamam canım çok saol valla motive olmaya çok ihtiyacım var tamam her gün yazıcam menülerini :))Hosgeldin canim aramiza oncelikle evladini Allah bagislasinben de kizlarla kizim 6 7 aylikken tanistim emziriyordum ozaman simdi kizim 20 aylik oldu 1 ay once kestim sutten hatta 3 4 arkadas emzirirken diyet yaptik daha dogrusu saglikli beslenmeye calistik seni cok iyi anliyoruz tam zamani kilo vermemin.
Duzenli menu paylas(yesen de yaz utanip sıkılma hic)beraber goruruz dogrunu yanlisini zamanla hedefine ulasirsin merak etme
Hoşbuldık canım ayy inş ya çok heveslendim hırslandım peki kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruz
Tamam canım çok saol valla motive olmaya çok ihtiyacım var tamam her gün yazıcam menülerini :))
Slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim motive olmaya acaip ihtiyacım var 23 yaşndayım 5 aylık kuzım var emziriyorum ve 82.900 kîlom boyum 1.69 70 kiloya düşmek istiyorum sizden bol bol yardım istiyorummm
ARamıza hoşgeldin canımEvladını Allah bagışlasın.Bende 8 aylıkken başlamıştım ne günlerdi İnş. istedigin kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?