- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.361
Kızlar bugünkü menüm
Sabah
Yarımdimit
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Küçük kase yagsız salata
Ara
Bir bitter çikolata
Ögle
5 yaprak sarma
Bir dilim börel
Yarım pogaça
Yarım dilim kek ( gezmem vatdı çok ıstar ettiler:18:)
Ara yok
Alşam
Izgara kanat 3 tane
Bir zeytinyaglı enginar
ben bu aralar çok iyi menuler çıkaramıyorum. hatta buğün midemi bayram ettirdim.. diyet listesinden çok bayram günü gibi yedim ama sen kilo vermek isityorsan menundeki eksiklikleri yazayım dedim..
yeşil çay içmemişin
2-3 litre su tüketmemişsin( bir yerde okumuştum her wc de 50 kalori yakıyormuşuz.. su içmek iki türlü fayda sağlıyor yani)
sabah simiti bırakmalısın. yarım değil çeyrek bile yememelisin, onun yerine 1 dilim kepekli ekmek, helva ve diyet bilmem olmadı bence.. salata ve zeytin sayın ideal..
ara. çikolata olmamış canım, 1 elma yeterli bence yada portakal
öğle: hiç yorrumlamaya gerek yok fiasko.. hadi diyelim öğle kıramadın yedin akşama yağsız koca bir kase salata yada haşlanmış karnıbaharı yoğurtla yiyebilirdin..
bu menünden aldığın kalori miktarı günlük alaman gereken kalori miktarını geçer canım..
Kızlar bugünkü menüm
Sabah
Yarımdimit
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Küçük kase yagsız salata
Ara
Bir bitter çikolata
Ögle
5 yaprak sarma
Bir dilim börel
Yarım pogaça
Yarım dilim kek ( gezmem vatdı çok ıstar ettiler:18:)
Ara yok
Alşam
Izgara kanat 3 tane
Bir zeytinyaglı enginar
diyet menu değil ama yazmak zorunda olduğum için yazıyorum.
sabah. 1 muz, küçük birdilim kek
ara:çay
öğle: 1yk pirin. pilavı, 1 dilim ekmek, patateesli sebze yemeği
ara: 1 kornet dondurma
ara: bir kase patates kavurma, yarım dilim kek
akşam: salata,5 yk kuru fasulye, salata, turşu
çok şekersiz çay içtim
su 2 litreye tamamlayacağım--7000 adım attım ama 10000 ne tamamlayacağım
suçumu biliyorum pirinç pilavı patates ekmek bir arada, hatta 4 öğünde karbonhidrat yedim
Diyetisyen arkadaşıma sabah 1 simit öglen yemek isterse 1 simit ayran veriyordu.Simit serbest ama poça ve açma içerdigi yagdan ötürü yasak.Simit mi poça mı diye kkalori ve diyetisyenin yazısını eski topigimizde arkadaşlara yazmıtım.Sabah güzelÖgle karbonhidrat dolu sende hamurişinin farkındasındır malum kalorileinin.Bitter serbest tülin şaahinde hergün bitter kalıp çiko yiyiyormuş.Akşamda güzel Eksik yeşilçay ama bebegin kçük şimdilik içme derim.Bol bol su iç hem süt yapar.Bende gece kalkıp yada sabah aç karınla helva atardım agzıma ve çok güzel süt yapıyordu.Emzien annelere özel dyette kk helva serbest Unutma önce bebeişin rızkı sonra sgalıklı beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?