Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

herkes kiloları vermiş ne güzel tebrikler valla özelliklede ösgecim naptın sen ya süper gitmiş devam et canım izlediğin yol çok doğru bana gelince kilo vermediğimi biliyodum almamayı ümid ediyodumki almamaşım çok şükür artık vermeye odaklıyım haftaya 54 dü görcem o tartıda bi ara görmüştüm ama boğazımı tutamayınca bida göremedim
başlangıç 59
geçen hafta 55.2
bu hafta 55.5
gelen 300
hedef 52

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.7
Gelen:200
Giden:yok
Hedef:50

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum kızlar.Dün daha az çıkmıştım ama malum bugün regl günüm karnım patlıycak gibi beim agrıyor.Haftaya çok iyi bi rakam görücem inş.

Özgecim senin iyi bişiler verecegini biliyodm ama bekledigimden de çok iyi vermişsin
Sehracıkk senden ve özgeden beklentim yüksekti.Menülerin çok iyiydi nasıl veremyip aldın onca sporda yaptın:44:
Nelsonum,pilav ekmek ekmek pilav kekler börekler ama yinede 900 grBen o kadar yesem 900 gr alırdım eminimTebrik ederim canım.
Papatyam senle ben 1 ileri 2 geri napalım saglık olsunAma spora devam dimi canım:13:
Zzuuzuum,menülerin iyidi ve karşılıgı çok iyi
Elfffim,haftaya veririz inş. canım

Şimdi yukarıya çıkıcam misafirler gelicekmiş.Dışarıdan bişiler söylüycekler tatşıda yapılmış.Ama önemli olan akamı erken ve hafif kapatmak dimi özgecim

Slm kızlar maş güzel kilolar vermişsiniz maş hepinize ben kilo bildirimi yapcam ama sabah şoka girdi

Geçen hafta 82.900
Bu hafta 83.600
Giden 0
Gelen 700 gr
Şok oldum yaa kızlar yardıma ihtiyacım var

Kızlar bugünkü menüm

Sabah
Yarımdimit
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Küçük kase yagsız salata

Ara
Bir bitter çikolata

Ögle
5 yaprak sarma
Bir dilim börel
Yarım pogaça
Yarım dilim kek ( gezmem vatdı çok ıstar ettiler:18:)
Ara yok

Alşam
Izgara kanat 3 tane
Bir zeytinyaglı enginar

Verdim ama 100gram delü h.sonu dikkat etcem bundan sonra

ben bu aralar çok iyi menuler çıkaramıyorum. hatta buğün midemi bayram ettirdim.. diyet listesinden çok bayram günü gibi yedim ama sen kilo vermek isityorsan menundeki eksiklikleri yazayım dedim..

yeşil çay içmemişin
2-3 litre su tüketmemişsin( bir yerde okumuştum her wc de 50 kalori yakıyormuşuz.. su içmek iki türlü fayda sağlıyor yani)
sabah simiti bırakmalısın. yarım değil çeyrek bile yememelisin, onun yerine 1 dilim kepekli ekmek, helva ve diyet bilmem olmadı bence.. salata ve zeytin sayın ideal..
ara. çikolata olmamış canım, 1 elma yeterli bence yada portakal
öğle: hiç yorrumlamaya gerek yok fiasko.. hadi diyelim öğle kıramadın yedin akşama yağsız koca bir kase salata yada haşlanmış karnıbaharı yoğurtla yiyebilirdin..

bu menünden aldığın kalori miktarı günlük alaman gereken kalori miktarını geçer canım..

diyet menu değil ama yazmak zorunda olduğum için yazıyorum.

sabah. 1 muz, küçük birdilim kek
ara:çay
öğle: 1yk pirin. pilavı, 1 dilim ekmek, patateesli sebze yemeği
ara: 1 kornet dondurma
ara: bir kase patates kavurma, yarım dilim kek
akşam: salata,5 yk kuru fasulye, salata, turşu

çok şekersiz çay içtim
su 2 litreye tamamlayacağım--7000 adım attım ama 10000 ne tamamlayacağım

suçumu biliyorum pirinç pilavı patates ekmek bir arada, hatta 4 öğünde karbonhidrat yedim

Son düzenleme:

Haklısın canım doğru söylüyosun ama yazmayı unutmuşum 3 lt su içtim bide helvayı yiyorum çünkü bebeğimi emziriyorum helva çok süt yapıyo ondan sabah yiyorum akşam konusunda haklısın bundan sonra daha dikkatlı olcam inş :))

Kızlar kilom kaç bilmiyorum bende bildirmek isterdim ama yemin ettim biliyorsunuz haftaya cumaya kilo vermiş olarak bildiririm inşallah :18: bugün yediklerim sabah iki dilim çavdar ekmek küçük light beyaz peynir form çay öğle 1 simit 1 ayran akşamda haşlanmış tavuk göğüs 1 adet 1 adette haşlanmış soğan başka lokma yemek yok böylece uykuya birde arkadaşlarım sabahları yürüyüşe gidiyorum 6-7 km tempolu yürüyorum destek olarakta sıkılaştırıcı ve selülit giderici krem kullanmak istiyorum bugün baktım roc anti cellulite önerdiler ama emin olup alamadım birde x tra jel varmış onu duydum kullananınız varmı bu tarz krem napıyım ne alayım sizce???

Diyetisyen arkadaşıma sabah 1 simit öglen yemek isterse 1 simit ayran veriyordu.Simit serbest ama poça ve açma içerdigi yagdan ötürü yasak.Simit mi poça mı diye kkalori ve diyetisyenin yazısını eski topigimizde arkadaşlara yazmıtım.Sabah güzelÖgle karbonhidrat dolu sende hamurişinin farkındasındır malum kalorileinin.Bitter serbest tülin şaahinde hergün bitter kalıp çiko yiyiyormuş.Akşamda güzelEksik yeşilçay ama bebegin kçük şimdilik içme derim.Bol bol su iç hem süt yapar.Bende gece kalkıp yada sabah aç karınla helva atardım agzıma ve çok güzel süt yapıyordu.Emzien annelere özel dyette kk helva serbestUnutma önce bebeişin rızkı sonra sgalıklı beslenme

Hani sabah kahvaltısı bakim güze güzel başlaman lazımPatates yemegi zaten ekmek demek,artı pilav hem yine ekmek(eski hawar)Yine arada patates ve 2.kekAkşam güzelHadi nelsonum en güzel menüler çıkartalım artık bende hep çiko istiyom malum regl

menüm
sabah
1 dilimi 39.9 kl olan uno ekmekten eyaz peynirli domates ve biberli tost
4 yeşil zeytin
yeşil çay
ara
yeşil elma
öğlen
1 dilim ekmek
1 tane z.yağlı enginar
akşam
1dilim ekmek
1 z.yağlı enginar
yağda kavrulmuş havuçlu yoğurtlu salata gibi bişey
akşam kahve yanında 3 tane eti hoşbeş başladınmı duramıyon gerçekten
şimdi 40 dak pilates yapıcam
gündüzde parkta çocuk sallamaca peşinden koşmaca çıldırmaca
şu tuvalet olayı süpermiş ben dakka başı giderim yarın sayıcam bakalım wc günboyu bana kaç kl yaktrcak

menüm sabah aç karnına kahve içtim
kahvaltıda 2 tane küçük ıspanaklı pohaça 2 tane inciri kurabiye yeşilçay
ara nescafe
öğle 3 kaşık yoğurt 2 tane biber dolması
ara 3 küçük armut
akşam 1 tabak yeşilmercimek 1 tane dolma biraz yoğurt
ara yeşilçay yada nescafe içerim birazdan eşimi geçiricem şimdi işe
spor 10.000 adım yarım saat görümcemin oğluyla bahçede voleybol oynadık 350 merdine indim ve çıktım ama inanırmısınız kızlar hiç yorulmadım bugün bacak ağrılarımda olmadı sanırım alışmaya başladı vücudum 3-4 günde :)
yarın hem okul çayı var hemde akşama nişan var teyzemin kızının gündüz okul çayınada gidicem umarım fazla bişiler yemem her veli bi bişey yapıp götürücek düğün salonunda olucakmış oooohhh kurtlarımızıda dökeriz hem :)
su 1 litre içtim

Doğru sölüyosun canım bebegim ne kadar çok emerse o kadar iyi dediğin gibi emzirdîğim için yeşil çay içmiyorum ama emziren anner için olan strill tea içiyorum normalde menüm hiç böle olmaz ama gezme olunca hele bîde kayserîli olunca hamurişi kaçınılmaz oluyo : normalde sabah simit yerîne tam tahıllı ekmek ögle bir kase çorba bîr kase yoğurt bir tam tahıllı ara 2 hurma ( hem kalorisi yok hemde süt yapıyo) akşam ne yemek vatsa iki yemek kaşığı yoğurt bol salata yerim amabugün istisna oldu yarın daha dikkatli olcam inş bide yürüyüş yaparım 30-40 dk ama insülin dîrencim var acaip zor kilo veriyorum inş istedîğim kiloya inrim

Ebrucum haklisin aksam kilo vermek icin en dikkat edilmesi gereken ogun haftalik olarak incelersek haftanin 6gununu hafif kapatmaliyiz bence birgun istisna esle dostla gec yemek yenebilir tabi
Öglene gelirsek onunda bence haftanin 2 3 gunu simarabiliriz ama hergun ciss yemek baya etkiliyo aksami hafif kapatsakta
Sabaha gelince istisnasiz 7 gun (saglikli olmak ve kolay kilo vermek icin)iyi bir kahvalti edilmeli ogun atlanmamali( nelson kek+ muz ) gibi

Btlkubra canim oncelikle "benim insulim direncim var" sozunu rafa kaldiriyoruz ve unutuyoruz bu forumda ben piko olup incecik olan basari hikayeleri okudum en son dr gidiyorlar ve bir bakiyorlar hastalik falan kalmamis
Sen bunu aklinin bir kosesinde tuttugun surece isin cok zorlasir ve pes etmek uzere oldugun bir an gelirse zaten insulin direncim var olmuyo iste der pes edersin oncelikle bunkonuda anlasalim.
Simdi ilk is yandan fotolarini cek mumkunse dolaba as yaninda da dergilerden bikinili falan bi hatunun fotosunu as
1 ay sonra tekrar fotonu cek as
Nasil hirslandigini gorceksin.
Sen burda oldugun surece hepimiz sana yardimci olucaz ve bize fotolarini gondercen kizlar artik 60 kiloyum diyee
Hem de bundan 7 8 ay sonra emin adimlarla git acele etme.
Ve cok yuruyusu hic birakma onsuz olmaz.

Son düzenleme:
11.30
Kvdemdeydik kahvaltida misafir vardi
Yarim gevrek
Yarim boyoz.
2 catal kek
Kk peynir
2 catal Salatalik
2 catal recel.
Cay
14.30
Nescafe
2 bitter
16.50
1 kucuk elma
1 avuc beyaz leblebi
18.45
1 kase mercimek corbası
4 tane firinda köfte
Salata
21.00
1 avuc beyaz leblebi
Yesilcay

ösge kırdın şeytanın bacağını tebrik ederim canım çok iyi

ben daha öncede söçylediğim gibi bu hafta son 2 gün dikkat ettim oda toparlanmaya yetmedi, ama önümüzdeki hafta daha dikkatli olcam salı hariç, biz her 23 nisanda törenden sonra yemeğe gideriz eyer bu senede gidersek açık büfe kızlar o yüzden tıkınırım o günü ödül günü yaparım ama gitmezsek cumaya kadar dikkat etmeye çalışacam, bu arada regl oldumm

bide bir arkadaş insilün direncinden bahsetmiş, canım biraz kilo ver bak diren mirenç kalmıyor ben hipotroidi hastasıyım, ve insilün direncim vardı şimdi ne alemde bilmiyorum, eyer randevu alabilirsim önümüzdeki ay gidecem kontrole, ama bayağı kilo verdim, yani veremem diye korkma biraz yediklerine dikkt edip spor yaparsan gidiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…