Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ve menümü yazayımm
sabah 2 dilim tam buğday ekemği, 2 üçgen peynir, 5 yeşil zeytin, tere, maydanoz
ara 1 elma
öğlen, lavaş ekmeğe tavuk döner, 5-6 cin biber ayran
akşam 1 çipura fırında ve 5-6 dilim patetes, 1 bardak şalgam, bolca salata, 2 acı biber
1 avuç beyaz leblebi, 2 keçiboynuzu

2 lt su, bolca şekersiz çay
15dk yürüyüş, 20dk koşu, 40dk pilatess

hepinize iyi geceler kızlarrrr

Kızlar moralim çok bozzuk.Eşim oglumu kovalıyordu oda kaçıyordu yanıma oyun oynuyorlardı.Oglmunun ayagı kaydı ve yanımdaki dolaba gözümün önünde çarptıBuz koyana kadar alnı kocaman şiştiÇok agladı yavrumEkmek şeker çigneyeip koydum sardım.Aynaya bakıp bakıp uff deyip agladı hepOyuncak köpegine bana binadaki kızlara da tülbent baglattı.Herkes uff olmuş diyo yavrum.Uyudu şimdi tülbenti çıkrtıım.Biraz inmiş ama mor hala ve şiş.Nasıl iner bu şişlik?Moral bozuklugundan az önce minik eti turtalardan yedim.Bugün misafirlikte çok konuştu herkes şaşırdı felan nazar oldu sanırım.Suya nazar okudu nenemiz içti onu.Rabbim evlatlarımızı nazarlardan ve bütün kaza belalardan korusun(amin)

Ayyy kizlar simarttiniz beni bugunEvet hawarcim cok sukur son anda toparladim.
Ben sana papatyaya ve nelsona sasirdim asil
Sen menu yazmadin yani kotu beslendin geceleri biseyler atistirdin buna ragmen gene iyi yani canim 400 gr spor yaptiysan belki o dengelemistir yoksa ben 1 hafta dikkat etmesem bi kilo alirim
Papatya super menu cikardigi bazi donemlerde bile bi bakardik 200gr almisEe simdi bu hafta acayip yedim yazmis sonuc gene 200 gr papatya senin bunyeyi ben cozemedim heyet cozer belki:44:
Nelson en ilginci onunki cekirge taktigiAzcik ondan biraz bundan yarim dilim kek ye sonra hop hop hopla giden 800 gr ben de zipliycam bundan sonra

Son düzenleme:
Ayyy ebrucum kiyamam yaCok gecmis olsun. Bugun eltimin kizi da benim gozumun onunde kafasini carpti gecenlerde birdaha carpmis yumurta gibi sismis ekmek cignemis eltimde. Hemen buz koyman iyi olmus canim.Aklina geldikce felak nas ayetel kursi okuyup ufleyelim yavrularimiza benim hic aklima gelmiyo aslinda okumamiz gerek

ebrulin geçmiş olsun çocuk işte gözünün önünde düşüveriyorlar..allahtan gözüne birşey olmamış
özgecim yarın ne yapıyoruz hoplayıver çekirge zıplayı ver çekirge..
kızlar menun çoğunuza göre hep fazla yemiim gibi geliyor.. ama ben önceleri o kadar çok yerdimki ama kilo almazdım.. yazdığım hamur ilşeride ayakta atıştırmalıklarım bile değil..mağlum çocuklar büyüyünce hareket oranım gözle görülür biçimde azalınca üzerine yeme oranım ve yaşım arttı ve birka kilo aldım.. hayatım da hiç 55 olmadım.. bu yıl tüm hayallllerimi gerçekleştirmek için fırsat veriyorum kendime.. bu kend,me güvenmi tazeledi ve artık daha mutluyum..

kılar çoğunuzun menusü çok güzel.. bende güzel menu çıkarmak isitiyorum ammma velakin cumartesi iki yerde gezmem var. aynı saatlerde..biri bol kalorili günüm diğeri yine bol kalorili komşumun doğum günü kutlaması

ve yeni katılan arkadaşım şu an adını unutum ama kayseri dedin bağrımı yaktın.. kayserilin bir açması nedir ketesi nasıldır ben bilirim..ve hamur işlerine merakım da ta oradan geliyor.. ah ah sen kayseriliyim deyince kayseri yağlaması yapıp yiyesim geldi..

bence başarmanın en büyük koşulu kendine güvemek ve inanmaktır..-- özgem ben buhafta kilo vereceğime çok inandım ve vucudumda bana destek verdi.. gizli bir durum var ama anlamadım.. çok az yediğim zamanlarda yarına kilo alacam diyom birde bakmışım 500-1000 gram arası günlük kilo ble alabiliyordum...bu vucudu çözmek zor..

bu saatte ne mi yapıyorum burada.. saatlerdir netimde sıkıntı vardı uyuyakalmışım koltuk üzeinde.. gözümü açtım. ne yazmışınız bir bakayım dedim..

hadi bakalım uyuyun uyuyun yarın zor bir gün olacak .. yemeklerle hamur işleri igözümüzün önunde olacak..yiyeceklere hayırmı diyeceğiz yoksa yiyecekmiyiz.. bakalım kim kazanacak bu günü..

Nelson bence de kilit nokta kendimizi neye inandirdigimiz.nasil insan stres olunca vucutta ödem oluyosa kilo vercegimize inaninca da yediklerimizi yakiyoruz demek ki ben de suan hizla kilo vercegime ve 51 olcagima inandirdim kendimi bizim de d.gunu pazar ben de cok merak ediyorum gordugum herseyi yemek istiycekmiyim yoksa kontrollu davranacakmiyim

ebrucum ok geçmiş olsun kıyamam ben kuzuma görünmez kaza diye böyle bişey herhalde ( eğer allah göstermesin bidaha bunun gibi şeyler olursa ki olucak zaten çocuk bunlar hemen bal sür ne morluk kalıyo ne şişlik nede iz bıçak kesiğine bile çok iyi geliyor cnm bal büyük oğlum 2 yaşında hoplarken zıplarken düşüp sandalyeye arpmıştı ve alnının ortası aynı yumurta büyüklüğünde şişti ve morardı eşimin anneannesi bendeydi emen bal sür kızım dedi gittim sürdüm 1 saat geçmeden şişlik yok oldu ve azcık mor kalmıştı ki simsyah olmuştu evde bal mutlaka buundr cnm.. geçmiş olsun tekrar....

Kızlar hepinize teşekkür ederim.uykusuz bir gece ve 6:30uyandı yavrum.Gece anne uff diye ağladı.Çok uykusu var şuan ne desem ağlıyor.Ekmek çiğnedim hep çok az kalmış şişligi çok şükür.Zuzum bal vardı ama bilmiyordum ilk kez duydum!Aklımda bulunsun bından sonra canım.

çok geçmiş olsun ebruu onlarının canı yandımı biz 5 kat üzülüyoruz sonradan onlar unutuyor biz hala unutamıyoruz daha kötüsünden korusun Rabbim..

günaydın arkadaşlarr
ösge evet pazartesi hariç sporumu yaptım yani 1 gün yürüyüş 2 gün pilates ve 15 dk koşu, ondan sanırım aldığımın bir kısmını verdim yoksa 2 kilo artıdaydımm
ebru çok çok geçmiş olsun, ben önceden innamzdım nazara falan pek ama artık inanıyorumm, hatırlarsınız kıızımın yanağı kesilidi demiştim, o gün biz kızı bakıcıdan aldık pazar yapıp eve geldik, kızımı çok kişi sevii aman büyümüş aman ne güzel falan eve glddik, daha içeri gireli 5 dk olmuştu ben sebzeleri yerleştiriyordum eşim kapının önündeydi kızımdan bir çığlık yatakla komidini arasına sıkışmış yanağı kan revan, o yara izi geçmedi ve ben kalacak diye çok korkuyorum bir aydan fazladır

daha başkalarında yazacaklarım var ama şimdi çıkmalıyım dönüşte yazarımm kızlarrrr

merhaba kızlar;
ebrucum çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın. benim oğlumunda olmuştu. kapıya vurmuştu nasıl anında yumurta gibi şişmişti hayret etmiştim. ama geçmiş gün ne yaptığımı hatırlamıyorum. bir an önce geçer inşallah...
uzun zamandır ilk defa bu sabah tartılmadım. tartıyla birbirimize baktık ama ben onun üstüne çıkmadım.
yaklaşık 4-5 gündür acayip gaz var bende. hiç acıkmıyorum nerdeyse ama karnım koca bir davul.
bu akşam anneme gideceğim. yemekten sonra sadece meyve yicem. zaten kızıyor çok zayıfladın diye. anne yüreği işte...
menümü yazmaya çalışırım telden.
dün sporumu yaptım. 3 mil leslie yaptım. ebru şallının bir videosu vardı. karın hareketi nete kesinti yaptı. çalışmadı video onu yapamadım.
dvd'sini mi alsam acaba....

tickerımı değiştirdim 100gramcık vermişim ama osu amamışım sonuçta dimi amazüğürt tesellisi farkındayımdün ablamdaydım ve neler yedim anlatamam çiğköftemi dersin içli köftemi dersin birer ikişer dil vallahi sayısını hatırlamak bile istemiyorum3er 5er yedim elmalı turtamı ararsın dondurmamı ararsın....benim iğrençliim bu ya..vallahi ne diyim bilemiyorum..ama bidiğim bişey var bu dalgalanmalar osada totalde ben o tartıda 55i gö-re-ce-ğim...ahanda buraya yazıyorum yazdım biene..tam gaz devam

Papatyacim sporu ihmal etmedigin icin al derim karin egzersizi olani surekli yapinca baklava bile olabilir karninda

Canım sendemî kayserilisin valla hiç sorma hamur ili ılmadan hiç olmuyo burda ondan sonrada böle kilo vermeye çalış
Ayy çok saol canım valla acaip motive oldum inş o günleride görürüm tamam canım bi müsait oldugumda çekicem fotomu ama yazDıkların çok hoşuma gitti hadi bakalım bismîllah diyip başlıyorum )

Menum
09.30
1 dilim beyaz ekmek( ekmegim kalmamis)
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
1 dilim karpuz
Roka maydanoz yesilcay
11.30
2 dilim elma
1 avuc beyaz leblebi
15.00
7 - 8 cubuk kraker
Kizimi pepeeye goturduk 23 nisani trt bu yil izmirde kutluycakmis izmire gelmis pepee kosa kosa gittikara yapamadim malesef
16.30
Burger yedim
18.30
Nescafe
2 bitter
Daha birsey yemem malesef kotu bir menuyle karsinizdayim bugun

Güzel menü çıkaramadım bugün...epruya dedim bi gün eleştirdi sonra unuttu beni1haftalık yaren arıyorum kendime.benim ne yiyip içtiğimi eleştirecek,gönüllü kişiyide ben koloçan etcem söz.epru hakkını kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…