- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.381
Kızlar moralim çok bozzuk.Eşim oglumu kovalıyordu oda kaçıyordu yanıma oyun oynuyorlardı.Oglmunun ayagı kaydı ve yanımdaki dolaba gözümün önünde çarptıBuz koyana kadar alnı kocaman şişti Çok agladı yavrum Ekmek şeker çigneyeip koydum sardım.Aynaya bakıp bakıp uff deyip agladı hep Oyuncak köpegine bana binadaki kızlara da tülbent baglattı.Herkes uff olmuş diyo yavrum.Uyudu şimdi tülbenti çıkrtıım.Biraz inmiş ama mor hala ve şiş.Nasıl iner bu şişlik?Moral bozuklugundan az önce minik eti turtalardan yedim.Bugün misafirlikte çok konuştu herkes şaşırdı felan nazar oldu sanırım.Suya nazar okudu nenemiz içti onu.Rabbim evlatlarımızı nazarlardan ve bütün kaza belalardan korusun(amin)
Canım sendemî kayserilisin valla hiç sorma hamur ili ılmadan hiç olmuyo burda ondan sonrada böle kilo vermeye çalışebrulin geçmiş olsun çocuk işte gözünün önünde düşüveriyorlar..allahtan gözüne birşey olmamış
özgecim yarın ne yapıyoruz hoplayıver çekirge zıplayı ver çekirge..
kızlar menun çoğunuza göre hep fazla yemiim gibi geliyor.. ama ben önceleri o kadar çok yerdimki ama kilo almazdım.. yazdığım hamur ilşeride ayakta atıştırmalıklarım bile değil..mağlum çocuklar büyüyünce hareket oranım gözle görülür biçimde azalınca üzerine yeme oranım ve yaşım arttı ve birka kilo aldım.. hayatım da hiç 55 olmadım.. bu yıl tüm hayallllerimi gerçekleştirmek için fırsat veriyorum kendime.. bu kend,me güvenmi tazeledi ve artık daha mutluyum..
kılar çoğunuzun menusü çok güzel.. bende güzel menu çıkarmak isitiyorum ammma velakin cumartesi iki yerde gezmem var. aynı saatlerde..biri bol kalorili günüm diğeri yine bol kalorili komşumun doğum günü kutlaması
ve yeni katılan arkadaşım şu an adını unutum ama kayseri dedin bağrımı yaktın.. kayserilin bir açması nedir ketesi nasıldır ben bilirim..ve hamur işlerine merakım da ta oradan geliyor.. ah ah sen kayseriliyim deyince kayseri yağlaması yapıp yiyesim geldi..
bence başarmanın en büyük koşulu kendine güvemek ve inanmaktır..-- özgem ben buhafta kilo vereceğime çok inandım ve vucudumda bana destek verdi.. gizli bir durum var ama anlamadım.. çok az yediğim zamanlarda yarına kilo alacam diyom birde bakmışım 500-1000 gram arası günlük kilo ble alabiliyordum...bu vucudu çözmek zor..
bu saatte ne mi yapıyorum burada.. saatlerdir netimde sıkıntı vardı uyuyakalmışım koltuk üzeinde.. gözümü açtım. ne yazmışınız bir bakayım dedim..
hadi bakalım uyuyun uyuyun yarın zor bir gün olacak .. yemeklerle hamur işleri igözümüzün önunde olacak..yiyeceklere hayırmı diyeceğiz yoksa yiyecekmiyiz.. bakalım kim kazanacak bu günü..
Ayy çok saol canım valla acaip motive oldum inş o günleride görürüm tamam canım bi müsait oldugumda çekicem fotomu ama yazDıkların çok hoşuma gitti hadi bakalım bismîllah diyip başlıyorumEbrucum haklisin aksam kilo vermek icin en dikkat edilmesi gereken ogun haftalik olarak incelersek haftanin 6gununu hafif kapatmaliyiz bence birgun istisna esle dostla gec yemek yenebilir tabi
Öglene gelirsek onunda bence haftanin 2 3 gunu simarabiliriz ama hergun ciss yemek baya etkiliyo aksami hafif kapatsakta
Sabaha gelince istisnasiz 7 gun (saglikli olmak ve kolay kilo vermek icin)iyi bir kahvalti edilmeli ogun atlanmamali( nelson kek+ muz ) gibi
Btlkubra canim oncelikle "benim insulim direncim var" sozunu rafa kaldiriyoruz ve unutuyoruz bu forumda ben piko olup incecik olan basari hikayeleri okudum en son dr gidiyorlar ve bir bakiyorlar hastalik falan kalmamis
Sen bunu aklinin bir kosesinde tuttugun surece isin cok zorlasir ve pes etmek uzere oldugun bir an gelirse zaten insulin direncim var olmuyo iste der pes edersin oncelikle bunkonuda anlasalim.
Simdi ilk is yandan fotolarini cek mumkunse dolaba as yaninda da dergilerden bikinili falan bi hatunun fotosunu as
1 ay sonra tekrar fotonu cek as
Nasil hirslandigini gorceksin.
Sen burda oldugun surece hepimiz sana yardimci olucaz ve bize fotolarini gondercen kizlar artik 60 kiloyum diyee
Hem de bundan 7 8 ay sonra emin adimlarla git acele etme.
Ve cok yuruyusu hic birakma onsuz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?