Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kontrol edildiğimde çok dikkatli oluuorum ben 2gün pür dikkattim baktım epru yorumlamayı unuttu sonra saldım çayıraben kontrol edilmeliyim ya cidden yAren arıyorum

Sehraa bugun seni bayaa bi fircaladim sonra ekran gitti yoldaydim diye bir daha yazamadim oylece kaldi. Daha yeni oturdum cok yoruldum burger yedim biraz yorulup yakayim dedim
Neyse sana donersek sen bunu hep yapiyosun duzenli gidip gidip sonra birden butun bunlarin acisini cikariyosun. Sana yaren oluruz o konu degil ama hayatin boyu yaren nerden bulcan kendine
İs gene sana dusuyo bak soyle anlatayim bugun burgerdan kose bucak kactim yesemmi yemesemmi yol boyu dusundum salata yiyim diyorum oglendemi salata yicem deyip suratim dusuyo sonra dedim canin cok mu istiyo evet tamam ozaman double yeme normal ye patatesin hepsini bitirme ve aksam hafif gecistir ve spor yap. Sevdigimiz seylerden kacarak bir yere varamayiz bir yere kadar kacar sonra herseyi berbat ederiz yesekte bu sefer zevk almayiz pismanlik olur
Hic kendimi kasmadan keyifle yedim saat gec degildi zaten fazla ayni tulin sahin gibi ben tatlimi hamburgerimi mantimi yerim ama zamaninda yerim ve yakmaya calisirim diyo kadin ama bu demek degil her avmye gittigimde illa burger yiycem arada burger arada daha saglikli seyler konu hep dengede tutabilmek olayi ne herseyden kendimizi mahrum edip bunaltcaz ne de surekli sevdigimiz seyleri yicez karisik oldu farkindayim umarim anlatabilmisimdir

Çok doğru diyosun ama bak ben 67.7iken başladım buraya şimdi 57.9um ben hayAtımda olmadım bu kiloda ve benim kilit noktam 55..yani o kiloda olunca çok dikkatli olurum gibime geliyor yani sanki şimdi hemen 70e çıkmak kolayda 55olunca tokken tamamdır 1gram fazla görürsem aska abartmazmışım gibi geliyo zır elde ettiğim şeyi kolay harcamam gibin geliyor

Dusuncen cok dogru cok emek veriyoruz aslinda bir daha geri almamaliyiz bu kilolari.Buraya basladigimİzdan beri hepimiz beslenme anlaminda cok yol aldik. Bircok yanlisimizi duzelttik tam kilo aliyoken dur diyebildik ve hepimiz de iyi kilolar verdik.
Sen cidden 55 olunca korucagina inaniyosan bu super iste asil zor olan da bu. Ben 49 50 oldum sonra istanbula tatile gittim hergun ye ye ye sonrada hic toparlanamadim simdi daha temkinliyim ama korkuyorum cunku ben de ozaman 49 olayim birdaha hic kilo almiycam diyodum basaramadim insallah bu sefer basarcam tabii sen de canim inaniyosan basarirsin kilo verip sonra almak daha kotu inan ki insaalh hep birlikte destek olcak hedefe ulasan ark. Kilo korumayi basarabilsin.

Kızlar dün gece oglum hep uf uff deyip 5te dalabildi.6 buçuga kadar uyumuşuz.Kalktık erkenden sonra 11 buçukta uyuduk ve 1 buçukta kalktık.Arkadaşlarım çagırdı gel moralin düzelir diye.Ben oglumu uyutup markete dr dışında gitmedim.Bunu yenmem gerekiyordu.Oglumu kv ve babasına bırakırken aglıycaktım nerdeyse.Gittigim yerde kv yanındaki avm:26:2.5 saat oglumsuz rekor kırdım tabi 10 kere kv arayıp elmasını ver yogurdun u yedir duruyor mu diye aradım.Oglum ilk kez 22:30 kendiliginden uyuduYarında 6 da kalkmasın:18:Bugün örn waffle yedim ama yarısını.Canımın istedigi eyleri arkadaşlarla yarım olarak yedim.Tam bugday sandiviç gibi ekmegi çıkmış aldım ve k fleks baharatlı az kalorili reklamda görmüştüm aldım.Geçmişe bakayım biraz.

Ebrucum bugun ayni seyleri dusunmusuz ben de canimin istedigi seyi olculu yedim abartmadan.
Oglusuna gelince tekrar gecmis olsun bir iki gune unutur canim
Erkek cocuklari anneye duskun olur derler ama cocuklarimizin benlik gelisimleri icin onlari bazen yalniz birakmak gerekiyo ben de hic kiyamiyorum ama 4 5 kere biraktim bende. Huysuzluk yapmiyor cok sukur. Yarin krese okulagittikleri de tek kalip sosyallesecekler simdiden kucuk kucuk alissinlar

Yarenlikten kovulmuşum haberim yokSen 3 er 5 er onu bunu ye sonra yaren arasen kovmadın ben istifa ediyorum yarenliktenŞaka bi yana valla okuyom ama oglumdan fırsat kalmıyor.Ama yorum yapıcam ayrı ayrı inş artık herkese

Saol canım.Yalnız bırakma konusunda haklısın ama bunu yenemedim bi türlü.Eşim şimdiden kreş felan bakıyor yabancı dil ögrensin sosyalleşsin diye o anlatırken bile aglayacak gibi oluyorum.Herhakde okul bahçesinde çok oturacak gibi görünüyorum

Arkadaşlar ogluma geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimİyi çok şükür Rabbim başka elem keder vermesin(amin)Şimdi fleks feslegenli denedim 62 kaloriymiş.Acıkınca iyi bir atıştırmalık olduna karar verdim.Yarın 3-5 paket daha alayım.Yatayım bakarsınız oglm erken kalkar uykumu alayım.İyi geceler arkadaşlar

benim menümde bu gün pek iyi değil, ösge çok haklısın bu böyle olmuyor sıkıyoruz kendimiz aman yeme yeme sonra bir salıyoruz verdiğimiz kilonun yarısını geri alıyoruz, ölçülü yemeyi öğrenmek lazımm, ben şimdiye kadar pek başaramadım ama biraz daha kilo verirsem asıl ölçülü yemeği başarmam lazımmmmm, ebru sen bugün başarmışsın canım tebrikk ederrimmm

ebru oğluşunu arada bırak birilerine, alışsın yavaş yavaş bak ben bakıcıya bırakırken çok zorlandım ama alıştım, benim kızım hiç yabancılık çekmez herkese gider bende bundan rahatsızım ama girişken olsun diyorum çekingen olacağına

sehraa hadi bu günde yemişsin yarın toparlannn

menümü yazayımmmm
sabah 2 kk köy peyniri, 1 domates, 1 haşlanmış yumurta,
5 zeytin, maydanoz, 2,5 dilim tam buğday ekmeği
6-7 banım bal

ara 1 avuç beyaz leblebi, 1 haşlamış yumurta, 2 keçiboynuzu

öğlen 7 kaşık bulğurlu kabak yemeği, 1 kase yoğurt

akşam bir büyük tabak haşlanmış karnıbahar, 1 kase sarmısaklı yoğurt, bolca salata
ara 2 keçiboynuzu, 1,5 avuçbeyaz leblebi

1lt su, boca şekersiz çay 3 mil leslie

kızalr güzneydın.. yazdıklarınızı okudum.. doğru şeylere değinmişin özgecim..ebrucum çocuğu gözlemlemek doğru ama her adımını izlediğimzi farkedince bocalıyorlar değişik tepkiler veriyorlar..

sehra sehra bak bana az yiyom çok yiyom ama kontrollü olmaya çalışıyorum.. sevdiğimiz besinleden nereye kadar kaçabiliriz... rahatol canım ölçülü tersen tüm problem çözülecek..cıssları hem yememyip yemeyip birden yeyimce vucudumuz o besini tekrrar yemeyeceğimizi düşünüp hemen depoluyor.. o yüzden kastığımız zamanlarda yediğimiz her cıss kilo olarak bize geri dönüyor.. ama bana bak gecen hafta yemediğim kalmadı ama ben bunlar bana kilo yapacak diye yemedim nasılsa yediklermin kalorilerini yakacağım diye yedim ama abartmadım(abartmadım diyorum çünkü eski besleme düzenime göre bu yediklerim sadece ayaktaki atıştırmaklılarım bile değildi)

neyse topla kendini güzel bir hafta bizi bekliyor.. o kadar kiloyu vermişinde kalan 2-3 kg mımı veremeyeceksin..ha gayret canım son haftalarımız bu kilolaro vermedeki..

dün menu yazmadım çünkü yazılacak bir menu değildi..diyet yapmadım dün.dünün buğüne yansıması 200 gramdı.. ama pişman değilim..
. buğünde sabah kalktım.. ailece haftada bir kez kahvaltı yapabiliyrz.. baktım kahvaltıda yediğim lokmakarı sayıyorum..gerildim dedim saymayacağım.. çok abartmadım ama az da yemedim..

ama ben biliyorumki bu haftada 500 gram vereceğim.. artık yemeklerimi ddengelemeye başladığımı düşünüyorum..

şimdi taktım adımsayarımı belime (bu arda çok uyduruk birşeymiş iki düğmesi düştü sıfırlayamıyorumda ama adımlarımı halen sayacak durumda) 10000 adıma günü tamamlamayı düşünüyorum.
çok ev işimde yok bajtım olmadı müziği açar zzıplarım.. oturmaktan iyidir değilmi özge :)

günaydınlarrr

sabah uynadım baktım kızım uyanmıyor doğru yürüyüşe, yürüdüm geldim kahvaltımı hazırladım, çayın demlenmesini bekliyorum, benimkiler hala uyuyor

hepinize iyi hafta sonları az yemekli çok sporlu güzel bir gün diliyorummm hepinizeee

çok güzel ya yürüyüş tamam .. Güne harika başlamısıın..günaydın canım

günaydın kızlar;
sehra yettim canım geldim geldim...
ben eleştiririm seni. yeterki hedefine ulaşşşş....
oğlan annesi olan arkadaşlar oğlum koskocaman oldu. ağustosta 8 yaşını bitirecek. okul dışında ve beniöm mecburi iş gezilerim dışında pek ayrılmadık birbirimizden. ama şimdi büyüdü. o kurslara falan gidiyor. ayrılıyoruz artık...o nedenle aman alışsın falan demeyin bence her anın tadını çıkarın. benim oğlum sabah 8'de kayağa gitti. akşama kadar evde yok...ben geçmişte ayrılmadım ondan ama bakın gidiyor şimdi....
iki gündür akşam yemekten sonra tek lokma koymuyorum ağzıam. dün akşam annemdeydim yemekte azcık abarttım ama yemekten sonra bir şey yemedim. bu bile benim için başarı. uzun zamandır cozutmuştum...

Gunaydin kizlarrr
Nelson ayni fikirdeyim canim yediklerimizi cok dahi yesek kilo aldircak diye yersek bence kilo aliyoruz o mantikta yememek gerek insan beyni bir mucize biz ona dogru msjlar verelim ki o da sistemi dogru yurutsun .
Tvdeki bahsettigim adamin dedigi de buydu zaten yediginiz seylere bu gozle bakmayin diyordu hem bi madem yiyoruz yediysek zevk almayida bilelim bosa gitmesin bari
Bundan sonra bu mantigi yurutmeye caliscam hayatima uygulamayi basarirsam superr olurr
Hawarcim harikasin valla ozendim sana ne guzel yuruyuse cikilmis gune guzel baslanmis insallah guzel devam eder.
Papatyacim aksami dengelemen iyi olmus boyle boyle biz bu isi ogrencez bir zaman sonra cok sevdigimiz ikrami dun fazla yedik diye geri cevircez ögrencez biz bu isi yaa

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.Güzel bir kahvaltı yaptık ailecek geçmişi okudum.Şimdi çay keyfi yapıyorum
Hawarım güne yürüyerek başlamışsın oh ne güzel.

Yet bana yet gari..yarın itibariyle başlayalım eleştiriye oldumu,bak kızlar doğru didi belkim akşam ama bana kimse seni eleştiririm demeyince eşimin açık büfe kahvaltı önerisine hemen 'tamam,nereye gidiyoruz?'demezdin,o koca gözlemeyi tatlıları yemezdim biliyorum çünkü eleştirilcem korkusu taşımıyorum yaren yok çünküm;(zati istediğim kilodada değilim psikolojisi..ama 55olsam çeyrek gözleme yer iki çatal alırdım tatlılardan peynir çeşitlerinide abartmazdım biliyorum yaa,beni anlayınben 55olduğumda tokken ancak kontrollü olabilirim..papatya yarın itibariyle sırfsen kontrol etceksin diye evde bile yaparım sporu..inan bana55olunca tokken kilo alırsam diyin çemkirin bana kızçelerr

Son düzenleme:
Kızlar napıyonuz bakimOglumu uyuturken tam dalıyormuşum hop dedimsehralaşmakalktım süpürüp sildim banyo wc ciflendi biişiler yiyorum şincik yeşilçay eşiliginde ve size bkayaım dedim.Ogluşla eşim uyuyor.Fırsat kalırsa mekik çekicem

K kraker feslegenli yiyorum.Arkasında 1 porsiyon sadece 62 kalori,yani 1 avuç ceviz içinden bile az kalorili! yazıyorBugün marketten paket paket alıcam

Slm kızlar nasılsınız ben grip oldum inş bebeğime bulaşmaz ( bugün sabah kahvaltısını 11.30 da yaptık eşîmle şimdi kızım uyuyo eşim dışarı çıktı bende uzanıyorum halim uok ama yediklerime dikkat ediyorum inş bu hafta kîlo vericem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…