- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.421
Bu hafta çok güzel kilolar veririz inşallah
özgecim biz akşam yemeğini çok erken yiyoruz. 17:30 hadi bilemedin en geç 18:00.eğer akşam benim dersim falan varsa geç yiyoruz o kadar...Papatyacim benim hizli kilo vermemin en en en onemli kilit noktasi aksam yemeginde pilav ekmek makarna yememek olabildigince cok hafif yapiyorum
Corba+ salata
Bazen 1 dilim ekmek+ sebze yemegi gibi
Corba+ kofte gibi
Ekmegi cok azalttim birde gunde 2 3 dilimi hic gecmiyorum 2 dilimi de sabah yiyorum zaten
Mesela bugun bizde de bezelye pilav vardi hem de icinde et patates ve havucta var kizim yiyor diyo boyle yapiyorum ama ben yemedim oglen cok yedim diye oglen d.gunu olmasaydida 1 tas corba icer salata yerdim bezelyeyi oglen yerdim
Sen de haklisin ailenle sofraya oturunca ayri gayri yenmiyo ama iste o sekilde de cok yavas gidiyo
valla ne desen haklısın. ben şu taze bezelyeyi çok severim. iç bezelyeyle pek aram yoktur...taze bezelye de çok kısa bir zaman geliyor pazara...yedim yedim yemedim seneye yi bekle ...ay yyy ne çok bahane ürettim. söz yarın öğlen yicem kalanını. zaten evdekiler de yemiyor...Papatyacım gelgelelim sana..hergün eleştircem haberin olsun doğruya doğru..ben senin gibi direnen vücudu olsn birinin iki dilim ekmeği sabah hüpletmesi taraftarı değilim oazar deyü affetcem ana kahvaltıyı tek yaptın hemi eşin oğlun kayakta çünküm(sankim hocaları benimsen dediydinya oyüsden neyse keyif olsun...akşamki bezelye konusundaki fikrimi biliyosun triendy kesme şekerle aynı derdi,yanınada pilav;((olmadı,bide makarna öğlenki,yok anacım ne diyim beğenmedim hiç,diyet değil sağlıklı beslenme mönüsü sadecene..sma bence sabah tartılsan 200gram fazla çıkarsın diyim.tartılma..ay ne gıcığım beni böyle elrştiren olsa önürgün oruç tutarım vallahi
Bu arada bugün tartıda sabah güzel bişiy gördüm ben çözemedim bu vücudu,güya fenciyim ya
Berbat menum gelsinnn
09.30
1 dilim ekmek
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
1 kivi
Yesilcay
12.15
2 dilim elma
1 avuc beyaz leblebi
15.00
Dogumgununde yediklerim
Yarim dilim borek
2 kakaolu kurabiye
8 minik sarma
1 dilim pasta
1 bardak kola
19.00
1 kofte 2 kasik kizimin corbasindn
Ara birtek yesilcay icicem
Simdi kizim uyudu esim iste kendimi temizlige vercem yediklerimi yakmam gerek.
Canım ben hep cepten girîyorum ondanmı acaba ??Cepten giriyorum canım ıphone pc evde dışardayım şimdik,burdan yardım edebiliyosam bakim du bakem
kübra çok geçmiş olsun. ama dikkat et kendine...
sehracım yarından itibaren başlıyorum seni gözetlemeye...eleştiricem dibine kadar...
ben de hemen menümü yazayım da siz de beni eleştirin....
10:00 2 dilim tam buğday, 4 ince dilim sucuk, 2 çeri, bir salatalık, 2 biber, 2-3 sürümlük acıka, 2-3 çatal peynir, 2 adet zeytin, 2 ceviz
13:00 yarım avuç beyaz leblebi, 1 kivi, 1 portakal, yeşilçay
15:00 4 yk yoğurtlu makarna
17:30 3 yk taze bezelye, 2 yk pirinç pilavı, bol salata, 2-3 adet biber turşusu, bol yoğurt
18:00 bir fincan form çay
spor yapıcam da henüz karar veremedim ne yapsam diye. yapınca yazarım...
Akşamki pattis dışında eyü gibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?