Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ösge bana yardımcı oldu canım
Target:hedef kilon
CurrenŞimdiki kilon
Start başlangıç kilon öylemiydi ya:44:ösgee bi el at yaw

Cepten giriyorum canım ıphone pc evde dışardayım şimdik,burdan yardım edebiliyosam bakim du bakem

İkinci göndetdiğime gir seç next de seç next de current şimdili target hedegin,startta bsşlsngıçın zati hemi

kübra çok geçmiş olsun. ama dikkat et kendine...
sehracım yarından itibaren başlıyorum seni gözetlemeye...eleştiricem dibine kadar...
ben de hemen menümü yazayım da siz de beni eleştirin....
10:00 2 dilim tam buğday, 4 ince dilim sucuk, 2 çeri, bir salatalık, 2 biber, 2-3 sürümlük acıka, 2-3 çatal peynir, 2 adet zeytin, 2 ceviz
13:00 yarım avuç beyaz leblebi, 1 kivi, 1 portakal, yeşilçay
15:00 4 yk yoğurtlu makarna
17:30 3 yk taze bezelye, 2 yk pirinç pilavı, bol salata, 2-3 adet biber turşusu, bol yoğurt
18:00 bir fincan form çay
spor yapıcam da henüz karar veremedim ne yapsam diye. yapınca yazarım...

kızlaaaarrr çok mutluyum açlık hallerimi bozmadım bugün pazar dondurma yiyim bi tane bişi olmaz dedim pentiye girip oo canıııım rengarek bikinileri görünce onuda yemedim sabah yarım paket kraker yedim 5 gibide dışarda ızgara 3 köfte küçük parçada et yedim 2 dilim kepekli ekmek ve salata eşliğinde böylecede uykuya yine dünde size yazamadım sabah 1 dilim çavdar ekmek biraz light peynir yedim öğle çörek otlu yarım kase light yoğurt akşamda anneme yemeğe gittiğimiz halde yarım kase çorba bir parça tavuk ve yağsız salata yedim

Kizlar ben geldim nasilsiniz?
BtlKbra eger yapamazsan bilgilerini yaz yapip ozelden yollarim canim
Suanki kilon
Hedef kilon
Ve diyete basladigin kilon
Boyun
Sehraacim ben de elimden geldigince herkesin menusune yorum yapicam tabi bugun menum coookkk kotu hangi yuzle elestircem orasi ayri
Papatyacim benim hizli kilo vermemin en en en onemli kilit noktasi aksam yemeginde pilav ekmek makarna yememek olabildigince cok hafif yapiyorum
Corba+ salata
Bazen 1 dilim ekmek+ sebze yemegi gibi
Corba+ kofte gibi
Ekmegi cok azalttim birde gunde 2 3 dilimi hic gecmiyorum 2 dilimi de sabah yiyorum zaten
Mesela bugun bizde de bezelye pilav vardi hem de icinde et patates ve havucta var kizim yiyor diyo boyle yapiyorum ama ben yemedim oglen cok yedim diye oglen d.gunu olmasaydida 1 tas corba icer salata yerdim bezelyeyi oglen yerdim
Sen de haklisin ailenle sofraya oturunca ayri gayri yenmiyo ama iste o sekilde de cok yavas gidiyo

kübra geçmiş olsunn aman dikkat et bebeğine geçmesin

akşam doğru çatkapı misafir geldi, çay içip gittiler tam geldiklerinde ütü yapıyordum onlar gidince ütüyü bitirdim falan anca oturdum bu defada kızım mızırdanıyorr dibimde

menümü yazayım
sabah 2 dilim uno, 2 üçgen peynir, 5 yeşil zeytin,
maydanoz, tere, domates, bir banım bal
ara 1 elma
öğlen 2 pirzola tavuk butu, 3 köfte, 1 kaser cacık, biraz patlıcan biber közlemesi
ara 2 avuç beyaz leblebi şimdi yiyorum, öğleni abartınca akşam yemeyeyim dedim bide misafirler gidince baktım geç olmuş

2 lt su bolca şekersiz çay, 1 saat 45 dk yürüyüş

Papatyacım gelgelelim sana..hergün eleştircem haberin olsun doğruya doğru..ben senin gibi direnen vücudu olsn birinin iki dilim ekmeği sabah hüpletmesi taraftarı değilim oazar deyü affetcem ana kahvaltıyı tek yaptın hemi eşin oğlun kayakta çünküm(sankim hocaları benim sen dediydinya oyüsden neyse keyif olsun...akşamki bezelye konusundaki fikrimi biliyosun triendy kesme şekerle aynı derdi,yanınada pilav;((olmadı,bide makarna öğlenki,yok anacım ne diyim beğenmedim hiç,diyet değil sağlıklı beslenme mönüsü sadecene..sma bence sabah tartılsan 200gram fazla çıkarsın diyim.tartılma..ay ne gıcığım beni böyle elrştiren olsa önürgün oruç tutarım vallahi
Bu arada bugün tartıda sabah güzel bişiy gördüm ben çözemedim bu vücudu,güya fenciyim ya

Berbat menum gelsinnn

09.30
1 dilim ekmek
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
1 kivi
Yesilcay
12.15
2 dilim elma
1 avuc beyaz leblebi
15.00
Dogumgununde yediklerim
Yarim dilim borek
2 kakaolu kurabiye
8 minik sarma
1 dilim pasta
1 bardak kola
19.00
1 kofte 2 kasik kizimin corbasindn
Ara birtek yesilcay icicem
Simdi kizim uyudu esim iste kendimi temizlige vercem yediklerimi yakmam gerek.

Hawarcim menunu begendim ben de seninle benzer besleniyorum artik( bugun haric tabi)

özgecim biz akşam yemeğini çok erken yiyoruz. 17:30 hadi bilemedin en geç 18:00.eğer akşam benim dersim falan varsa geç yiyoruz o kadar...
sadece çorba salata yersem çok acıkırım ki şu anda bile acıktım. ama tabiki de bir şey yemicem...
ama denicem tavsiyeni. teşekkür ederim...
valla ne desen haklısın. ben şu taze bezelyeyi çok severim. iç bezelyeyle pek aram yoktur...taze bezelye de çok kısa bir zaman geliyor pazara...yedim yedim yemedim seneye yi bekle ...ay yyy ne çok bahane ürettim. söz yarın öğlen yicem kalanını. zaten evdekiler de yemiyor...
bu arada sabah yalnız kahvaltı ettim. jhafta için de bir dilim yiyordum da bugün yalnızlık başıma vurdu sanırım. götürmüşüm 2 dilimi....

canım doğum gününde çok yemişsin. ama zaten bir haftadır kendini hazırlıyordun....
uzun zamandır ilk defa bu hafta sonu abartmadım yemeyi. bu bile benim için büyük başarı...
az önce sporumu yaptım. 3 mil lesli ve ebru ablamla karın hareketi 15 dk.
yarın evdeyim...yupppiiiiii...
sabah oğlanı okula gönderince hemen yapıcam sporumu....

Cepten giriyorum canım ıphone pc evde dışardayım şimdik,burdan yardım edebiliyosam bakim du bakem
Canım ben hep cepten girîyorum ondanmı acaba ??

Saol canım inş hemen atlatırım gribi beneğime bulaşmasın diye onu kucagıma aldığımda maske takıyorum kıyamam ona :))

Kızlar bugunki menüm
Sabah
İli dilim tam tahıllı ekmek
Üç zeytin
Domates biber salatalık
Birer çatal vişne ve çilek reçeli
Bir dilim peynir bir çatal tulum peyniri
Bir dilim helva
Bir iki sucuk

Ara yok

Ögle
Bir bardak süt üç form bisküvi alakasız ama küçük birtane kuru patlıcan dolması

Ara kahve

Akşam
Bir servis kaşığı et sote
Bir yk pilav
Haşlanmış brokoli karnabahar
İki üç fırında patates yagsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…