Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm
sabah öğle
sucuklu yumurta
1 dilim 39.9 kl ekmek
zeytin peynir domates
akşam
yeşil mercimek çorbası(şehriyeli)
mantarlı tavuk sote
1 dilim ekmek
bugun dışarda 3.5km yürüyüş

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
10:30=1 t.b sandiviç ekmegi,kk kaşakr,kk peynir,domates salatalık biber,3 çatal nutella,çay
12:00=türk kahvesi,1 ısırık ogluşun çikosundan
15:00=2 lokma simit,domates salatalık biber,yeşilçay,k fleks
19:00=1 kepçe çorba,2 kaşık pire,2 kaşık amerikan salatası,4 köfte(ekmek ve kola içmemek için zor tuttum kendimi)
20:30=çay,4 kuru pasta

Spor:
ev temizligi
200 mekik

1 saat önce yukarıdan un helvası geldi.Dedim yanlış anlamayın ama yarına bıraksam soguycak sıccakkn güzel oluyor.Yersem bu saatte olmaz en iyiysi geri götür bari sizz yiyin dedim.Eşime ütü yapacaktım ama size bakmak daha cazip geldi.Sabah erken kalkıp yaparım.Menün iyi degil ama p.tesi öncesi toparlandım biraz yarın daha da iyi olacak hemde spor eklenecek amlum p.tesi saı çarşamba perşembe leslie günleriGeçmişe yarın bakarım.İyi geceler arkadaşlar

Geçmiş olsun canım.Maske kullan!Menünüde çok beğendim! :)

Hawar elf alvosan menülerini beğendim kızlar!
Papatyam aynı gün içinde pilav makarna olmasaymış iyi olurmuş!
Özgecim dogum gününü bekliyordum ne zamandır hakkını kullandın kaldığın yerden devam! :)
Sehra menün nerede göremedim?!

sorma ebrucum o makarna nerden geldi bende anlamadım. oğlum kayaktan gelince çok acıktım dedi ki bu cümleyi sık kullanmaz. yemekler pişmemişti henüz. hemen makarna yaptım. işte o arada ne olduysa oldu...
Tartıda bugüncumaya dönüşüm süper diyim
sevindim senin adına. size bişi diyim mi...
hergün tartılan ben cumadan beri tartılmıyorum ve inanır mısınız tartıdan korkmaya başladım sanki....

kızlar merhaba okuldan geldim yorgunumm,kızım akşam doğru dürüst uyumadı dişten midirnedir bilemedimm, 23 nisan provası yaptık, güneşin altında hiç sevmiyorum bu işeri,
yemeği koydum pişince yürüyüşe çıkacam, benim ,içinde yarın ödül günü, arkadaşlarla hep beraber otele yemeğe gideceğiz, bir sorun çıkmazsa, ondan sonra devam

Ösge evet sende benim gibi beslenmeye başladın sende göreceksin işe yaradığını canımm,
sehra cuma günkü rakamı görmene sevindim canım, bu hafta dikkat edersen daha ne rakamlar görecen bak senn
ebru menün olmamaış önce beğendim ama dikkatli bakınca simit amarikan slaatası kuru pasta fazla olmuş, hadi bu gün dikkatli gitt
papatya aslında fazla yememişsin ama karbonhidrat fazla olmuş canımm
elff menünü beğenim canımm

Kızlar nerden başlayayım bilmiyorum.Telden yazmak ayrı bi eziyet.Daha eve yeni girdik oğlum ayaklarımda uyur inş.Kaç gecedir sabaha karşı uyanıp yanımıza istiyor ve uyumuyor.Dün gece çok koşturdu banyo yaptı ve geç(1:00)uyudu.Brnde 2 de uyumuştum.4:30 uyandı ve ağladı hep 7:30da ayaklarımda daldı.11 e geliyordu uyandık.Saglık Ocağı'na götürdüm acaba bi sıkıntısını var diye.H bişeyi yok dedi Dr!Acaba bizim yanımızda mı uyumak istiyor?Eşime dedim artık yatak odasında yatalım.Bizi görmesin ben arada gider bakarım tıpışlarım dedim.Bakalım ne olacak?parka uğradık yoruldu baya uyukluuor.Aslında öğlen uyutmasam mı erken yatar ama çok fenalık yapar gündüz bana diye uyutayım dedim.Fikir ve önerilerinizi bekliyorum!!!

yemeğim yok simit aldım.Kahvaltı tarzı bişiler yiycem.Uyursada akşama dolma yapıcam.Daha hiç tartılmadım.
Sehracık kırdın şeytanın bacağını:)

ebrucum aynı dert bizdede var gündüz uyumasa akşam hiç çekilmiyo uyuyuncada 24 lere kadar oturuyo gece tuvalete kalkıyo ben elmi yıkayana kadar bizim yatağa kaçıyo sabaha kadar tepişe tepişe uyuyo sabah hep yorgun kalkıyorum her yerim uyuşmuş bi şekilde valla ben çözemedim naıl çözülür bilmiyorum

Kızlar bugünki menüm
Sabah
İki dilim tam tahıllı ekmek
Üç zeytin
Bir dilim penir
İnce dilim kaşar
Küçük kase salata
Bir dilim helva
Çatal ucuyla çilek reçeli

Ara
Bir form bisküvi

Ögle
İki dilim pide
Bir kade salata

Ara yok

Akşam tavuklı nohutlu bulgur pilavı 3 yk
Büyük bardak ayran

Bir soda üç lt su

Menüm
Uyanınca6buçukta
4kurukayısı ılıksu ilen
9da
Yumurta
2kk peynir
1dilim ekmek
10zeytin
Salata çay
Ara
4yeşil zeytin
Öğle
3hurma uyudum uyandım
2buçukta
4kaşık etli patlıcan
Ayran
1dilim ekmek
Ara 3hurma
Akşam 6buçuk
1kase tarhana
Yarım dilim ekmek
1kk tulum
Su 3litre
Spor yok arkadsşlara davetliyiz akşam ama yemicem kesinlikle yapma bişi dedim yemem didim
Erken gelirsek yapcam

Hemi
Papatyaaa de bana nasılım

kızlar hafta sonu ijki günde yedim yedim diyet yapmadığım için menu de yazmadım ama pazartesi bol karbonhidratlı menume başladım..

sabah cuma gününden tartı olarak fazlada çıksam en son cuma günü 59,500 de kaldığım için bu cuma en az 59 olacağım..(inşallah)
sabah: 2 dilim ekmek çeyrek dilim kaşar-5 tane y. zeytin
ara: bitki çayı.
öğle. bol makarna, salata, tarhana çorbası
ara: soda-3 dilim portakal, türk kahvesi
akşam: 2yk makarna(ısıtırken attım ağzıma)-karalahana-7-8 tane s.zeytin-2 dilim ekmek-1 dilim kaşar

adımsayarımı takmadım..adımlarımı bilmiyorum..çok yürümedim muhtemelen..

sehra kız saçımı boyattım çikolata kahvesine..bir ara fotomu koyarım.kafam biraz dağınıktı kendimi kuaförde buldum.. mağlum bize kuaför iyi geliyor... kendimi iyi hissediyorum.. bilmem artık güzel oldum sanırım..

Son düzenleme:

akşama 7-8 tane yaprak sarmasını unutmuşum..

bugünkü meenüm:
sabah :1 dilim çavdar ekmek biraz beyaz peynir şekersiz form tea
öğle:2 yumurta yağsız soğanla sarımsakla pişmiş
akşam:1 tabak haşlanmış makarna 2 kaşık light yoğurt 2 kaşıkta dondurma bugün kaçtı :26:

benim oğlum 8 yaşında. herşeyi kafatya takan şu şöyle olmalı falan diyen bir anneydim. oğlumun odasını o 7 aylıkken ayırdım. hiç yanımda yatırmadım falan. o uyanınca ben odasına gittim. inatla uyumasını bekledim. uyudu geri yatağıma yattım. yine uyandı . bu böyle sürdü gitti....
wc eğitimi başladı. gece tuvalete kalktığında hiç geriye kendi yatağına dönmedi. ve hala gece uyandığında gelir bizim yatağa. ben alırım onu hemen koynuma. hiç de dert etmem. ileride istesem de yatmayacak benimle. şimdi beni istiyorsa annesiyle yatsın. hiçdert etmiyorum kendime. hatta büyük keyif alıyorum.
benden size nacizane hiç dert etmeyin. kuzucuklar sizi istiyor. çocukken annesiye yatan kaç ergen hala annesiyle yatıyor....
kubra menünü beğendim. de aradaki bir bisküvi ne olaki...paket yada tane...
bakalım sehracık neler yemiş....
önce hurma ve kayısıyı okuyunca aman dedim fazla olmuş. ama hurma 15, kayısı 18 kaloriymiş. eeee bunlar tok da tutuyor daha ne olsun dimi....
valla ne diyeyim beğendim menünü. sen zeytini çok mu seviyon...günde 14 adet... canım kahvaltını kuvvetli yapmalsıhn. çok az yiyorsun bence....yeşillik domates salatalık falan olmalı...
karalahana dediğin sarma ise aynı öğünde hem makarna hem sarma olmamış...

hani aralar nerde...
vücudun kıtlık alarmı verir. aralarını atlama bence...

gelelim benim menüye;
07:30 1 dilim ekmek (sehra dikkatini çekerim), 3-4 dilim sucuk, 2-3 çatal peynir, 2 çeri, 1 salatalık, 1 biber, 1 havuç, 2 zeytin,2 adet çilek reçelinin çileği
10:30 bir kivi, bir portakal, bir yeşilçay
12:00 4 yk taze bezelye, turşu, yoğurt
14:00 bir orta türk kahvesi
15:30 yarım avuç beyaz leblebi
17:30 15-20 adet fırında hamsi, yarım dilim tam tahıllı, bol salata
az önce form çayı....
spor yapamadım bugün.....

Ebrucum ayni dert bizde de var kizim geceleri bizim yanimizda uyursa hic uyanmiyor taki biz uyanincaya kadar.
Sallayip yatagina yatiyorum 10 dk sonra yoklugumu anlayip agliyo ben de gec uyudugumdan yorgun oluyom aramizda yatiyo bana eziyeti yok ama babasini butun gece tekmeliyo dusmesin diye eli yerde uyuyo esim
Mesela dun 2 kere uyandi sallayip yatirdim birdaha uyanmadi sabaha kadar yataginda uyudu hic duzen yok malesef haftanin 2 3 gunu bizimle uyuyor saat olarak da erken uyuyor oglen uykusunu alsa bile ( misafir gezme gibiBi durum yoksa)
Daha bunun tuvaleti var gece kaldircaz falan hic bitmiyo malesef anca 4 5 yasinda rahat edicez ozaman da ikinci olur
Yapilmasi gereken istikrarli davranmak onlar uyansa da yataginin basinda bekliycez dalmasini zamanla aliscaklar ama iste uyku agir basiyo aliyorum yanima o yuzden

Menün iyi ama bence sağlıksız gibin biraz.öğlenki yumurtanın yanında ekmek yemedinmi?

Saol canım bir adet biskivi yedim
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…