- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.461
Menüm
Uyanınca6buçukta
4kurukayısı ılıksu ilen
9da
Yumurta
2kk peynir
1dilim ekmek
10zeytin
Salata çay
Ara
4yeşil zeytin
Öğle
3hurma uyudum uyandım
2buçukta
4kaşık etli patlıcan
Ayran
1dilim ekmek
Ara 3hurma
Akşam 6buçuk
1kase tarhana
Yarım dilim ekmek
1kk tulum
Su 3litre
Spor yok arkadsşlara davetliyiz akşam ama yemicem kesinlikle yapma bişi dedim yemem didim
Erken gelirsek yapcam
Hemi
Papatyaaa de bana nasılım
bugünkü meenüm:
sabah :1 dilim çavdar ekmek biraz beyaz peynir şekersiz form tea
öğle:2 yumurta yağsız soğanla sarımsakla pişmişakşam:1 tabak haşlanmış makarna 2 kaşık light yoğurt 2 kaşıkta dondurma bugün kaçtı :26:
Özge hani bana yorum....
Btlkubra menun guzel canim gune iyi basliyosun ama nacizane tavsiyem aksamlari pilav makarna bi 10 kilo verene kadar yememeye calis oglen ye bu tarz karbonhidratlari daha hizli kilo verirsin
Nelson oglen bol makarna yazmisin bi de yaaaaEn agir ogunu aksam yapmissin neydi aksam fakir olcaktik 3 cesit yemek yiyen fakir olurmu ekmek hemde 2 dlm sarma makarna
Sehraa sen saglikli seyler yiyosun Hakkini vereyim simdik ama cok yiyosun be canim gunde 5 zeytin hakkin var gunde 5 zeytin yersen salatana yag ekleyemiyosun mesela ondan aldin diye yagi
Ama tabi bir yanda da karatay zeytin 10 tane ye sabah diyo herkes bisi diyo biz de sasirdik artik
Alvason canim az yemen bi irade gostergesi fakat bu gidisle sagligin bozulur sen muzaffer kushan mi ne onun diyetini yapiyodun demi hic gerek bile yok vucuduna zarar verme bu sekilde meyveni sebzeni ekmegini olculu ye yoka bu sekilde hizla cok kilo verir ama 2 kati da geri alirsin emeklerine yazik olur hem zorlanmadan ac kalmadan zayiflayabilirsin
Selahattin donmez cikiyo starda melekta 3 ana 1 ara ogun veriyo sabah bi kahvalti veriyo zaten bomba gibi o yuzden ara yapmiyon oglene geciyon arada meyven var falan int bak istersen
İyiyiz canim saol. Egzersiz olarak mi denicegin hareketler sen spor yapmiyodun dimi firsat buldukca yap derim gerci bebegin uslumu bilmiyorum ama (hos ben hala bi duzene oturtamadim sporu ama)diyetle beraber daha cabuk sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?