Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım menün güzel bende hurmayı çok severim hem az kalori hem tok tutuyo hemde süt yapıyo bende genelde ara ögünfe hurma yerim :)

Btlkubra menun guzel canim gune iyi basliyosun ama nacizane tavsiyem aksamlari pilav makarna bi 10 kilo verene kadar yememeye calis oglen ye bu tarz karbonhidratlari daha hizli kilo verirsin
Nelson oglen bol makarna yazmisin bi de yaaaaEn agir ogunu aksam yapmissin neydi aksam fakir olcaktik 3 cesit yemek yiyen fakir olurmu ekmek hemde 2 dlm sarma makarna
Sehraa sen saglikli seyler yiyosun Hakkini vereyim simdik ama cok yiyosun be canim gunde 5 zeytin hakkin var gunde 5 zeytin yersen salatana yag ekleyemiyosun mesela ondan aldin diye yagi
Ama tabi bir yanda da karatay zeytin 10 tane ye sabah diyo herkes bisi diyo biz de sasirdik artik
Alvason canim az yemen bi irade gostergesi fakat bu gidisle sagligin bozulur sen muzaffer kushan mi ne onun diyetini yapiyodun demi hic gerek bile yok vucuduna zarar verme bu sekilde meyveni sebzeni ekmegini olculu ye yoka bu sekilde hizla cok kilo verir ama 2 kati da geri alirsin emeklerine yazik olur hem zorlanmadan ac kalmadan zayiflayabilirsin
Selahattin donmez cikiyo starda melekta 3 ana 1 ara ogun veriyo sabah bi kahvalti veriyo zaten bomba gibi o yuzden ara yapmiyon oglene geciyon arada meyven var falan int bak istersen

Canım ara ögün yokmu sende yesen daha iyi olur bence metobolizman daha hızlı çalışır

Menum

10.00
1 dilim beyaz ekmk
Kk peynir
2 zeytin
2 banim recel
1 dilim karpuz
Roka maydanoz yesilcay
12.30
3 catal eriste
3 kasik bezelye
1 bardak ayran
14.30
Nescafe
2 bitter
16.30
1 kivi
1 avuc leblebi
18.30
3 kasik etli patlican yemegi
1 kase yogurt
21.30
1.5 avuc beyaz leblebi
Yesilcay
Kizlar yarin aksama esimin bir tanidigi gelecek esiyle caya.yasca bizden büyükler ve esim cok iyi agirlayalim dedi ilk defa geliyorlar.
Bugunden .kremali havuclu kek yaptim zaten firindan cikarcikmaz esim kes bi dilim cok guzel koktu dedi ilk defa yaptigimdan bi kasik kremadan bi catal kekten tattim cok guzel olmus ama yemedim tabii
Yarina da yememem gerek bi sekil kizima yedirirken yer gibi yaparim oglen yersem yerim yani aksam olmaz.
Yarin borek pogaca havuclu kek makaron hazir alcak esim .dondurma meyve cerez cikaririz diye dusunduk offf yarini hemen olsun bitsin ve ben aksam hicbirsey yememis olayimmm

Özge hani bana yorum....

Ayyy canim benim yaaa alinti yapmayinca seninki arada kaynadi icimden dedim hatta en iyi menu papatyanin yazayim diye unutmusum bak kusura bakma tlf olunca ekranda kucuk karisti msjlar iyice
Cidden bugunu cok begendim

Tamam canım saol daha dikkatli olcam bundan sonra aslında bugün bulgur yememin sebebi sütüm biraz az çoğalsın diye ama gerçi bol salata yesemde olur dikkat ediyim en iisi :))

Benden sana kocaman alkışsu içtinmi peki cancazım de bana?bak ben 3litre içmişimdir kesinn ösgeeee tamam 5zeytin yiyim barim:26:7olmazmı hacı ya??tamam tamam 5olsun..ya okulda mini bi buzdolabı var bizim oraya koyuyoruz bişiler ben ara öğün niyetine attım ağzıma.bide kızlar malum çeşit çeşit zeytin var ve ben ne hikmetse hani böyle buruşuk minik ve etsiz zeytinler varya sırf kabuk gibin olanlar onları daha çok seviyorum etli ve iri olanlar damağımda bir tabaka bırakıyor sankim sevmiyorum o yüsden o çeşidi,buna en çok sevinen eşimdir heralde çünküm en ucuzu onlarama pahalıda olsa onu alırdım damaktadıma uygun çünküm..ve ben evlenene kadar ağzıma sürmezdim zeytin evlenince yidim ne alakası varsa:44:

Ayy sehra cok alemsin senin guzel hatrina 7 olsun dermisim
Ayrica acayip olmus evlenince zeytin yemeye baslaman:44:

bende herkesin menüsüne baktım gündüz yenenlerle ililenmiyorum akşam herkes güzel kapatmış bence tebrikler kıslar
benim menüm
sabah
yeşil çay
1 dilim t.t. ekmek
peynir ben pynir hastasıyım çok yediğim için başka bişey yemiyorum
1-2 zeytin
ara
yarım yeşil elma
öğlen
mantarlı tavuk sote
1 dilim tt ekmek
ara
komşuya gittim krep yapmış yarımdan azdı çeyrekten fazla yedim
akşam
portakallı kereiz
1 dilim ekmek
yoğurtlu salatalıklı salata
ara
yeşil çay
spor yapamadm malesef

Ben beğendim menünü canım,akşam ekmek yemesek daha iyi ama,namaz kıldımuyucam birazdaha malum bugün23nisan neşe doluyor insan9buçukta okulda tören var uğurböceğimle oğlumla gitcem yani,ordanablama geçicem,umarımabartmam:18:hepimizin yawrularınınçocuk bayramıkutlu mutlu olsunçocuklarınbayramı olan tekmillet Türk milleti..ne mutlu bise,ne mutlu türküm diyene diyorumyaw tören daha başlamadı hawarrrrrrım duy sesimi yidim yine kafayı

günaydın...
kızlar sanki bu hafta hepimiz iyi mi gidiyoruz ne....
aman nazarlar değmesin...
bu hafta hiç tartılmadan cumaya ulaşıcam inşallah...
zaten tartıdan korkmaya başladım....

Dün akşam size yazacaktım ama çok geç oldu.Uykusuzluk ayrriyetten bacagım sızladı leslie 1 de tamamlayıp agrı kesicimi içip yattım.Akşam anneme gidersem biliyordum ki önüme konulanlara hayır diyemiyorum iradem zayıf malesefAma kardeşim aradı illa gelin.Neyse gittim sıcacık börekler mi çerezler mi doritos çikolar asitli içecekler kardeşim küçük oldugu için almış baya böyle şeyleri.6 doritos ve 1 halley yedim.Onlarıda yemeyebilirdim ama iradesizim sizler gibi degilimMenümü yazayım.Suyu yazmıyorum.Çünkü hamilelikte edindigim su içme alışkanlıgım gece kalkıp 3-4 bardak su içtigimi bilin.Günde 3.5 -4 buluyor.Sucu bile abla 2 günde su biitiyor en iyiisi 2-3 bidon bırakayım diyor

DÜN:
11:30=t.b.yagsız tost,5 zeytin,yeşilçay
12:15=türk kahvesi
16:00=1.5 simit,kk peynir,5 zeytin,3 çtal bal,yeşilçay
18:30=4 minik z.dolma,1 kepçe çorba,1 tas cacık

Böyle menüm güzeldi ama 20:30=6 doritos,1 halley

Spor:
40 dk yürüyüş
1 mil leslie

Ahh ebrucum cidden menun guzelmis aksamki ciss olmasa benim de odum kopuyo biri arayip cagircak diye daha tam guvenmiyorum kendime
Bu aksam da misafir var bakalim nolcak ins. Yemem hicbirsey hep tartiya ciktigim ani dusunup frenliyom kendimi :18:
Birazdan saat erken diye dun yaptigim kekimden yiycem sonra temizlik yapcam aksama kadar yakarim hareket ederim bol bol
Papatyacim darginmiyiz

yok be tatlım neden dargın olalım.
teşekkür ederim yorumun için....sizler benim için emin olun çok özelsiniz.....
çok seviyorum hepinizi.....
sehracım bu arada ben gün için de çok su içerim. o nedenle suyu ayrıca yazmıyorum....

Slm kızlar nasılsınız ben iim çok şükür evi topladım buzluğu yerleştirdim ütü yaptım şimdi oturuyorum bugün yeni bişey denicem kızlar basen ve kalta küçültmek için inş işe yarar )

İyiyiz canim saol. Egzersiz olarak mi denicegin hareketler sen spor yapmiyodun dimi firsat buldukca yap derim gerci bebegin uslumu bilmiyorum ama (hos ben hala bi duzene oturtamadim sporu ama)diyetle beraber daha cabuk sonuc alirsin

sehraaaa umarım tören güzel geçmiştir, çok yorulduk güneşin altında ordanda luna parka götürdük çocukları yani gerçekten bayram yaptılarr, biraz önce eve geldik ama haşatım çıktı luna park ayarlanınca yemek işini başka güne erteledik, bende artık yemedim cıslarda cumaya saklıyorum kendimi, ama bu sabah güzel bir rakam gördüm tartıdaaaaaa

dün akşama menümü yazamadım kızımı uyuturken beraber yanında uyuya kalmışımmm, artık bu gün iki günlük menümü yazarımm

güya evi temizliyecektim bu gün ama çok yorgunum artık o işi yarına bıraktım yeşil çay yaptım içecem şimdi bayağıdır demlemiyordumm, sonrada kızımın elbiselerini ayıklarım sonrada yürüyüşeee

İyiyiz canim saol. Egzersiz olarak mi denicegin hareketler sen spor yapmiyodun dimi firsat buldukca yap derim gerci bebegin uslumu bilmiyorum ama (hos ben hala bi duzene oturtamadim sporu ama)diyetle beraber daha cabuk sonuc alirsin

Canım bi ara pilates yapıyodum ama bebişim durmuyo bende fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum ama besan konunda dr ferudun kunalta duydum bi kaç yagı karıştırıyosu incelmesini istediğin bölgeye sürüyosun üstüne sera streç geçirip bir saat duruyosun ama bu sırda oturmican hareket yapcan 6 cm kadar încelme oluyo canlı yayında bi kadına yaptılar ve inceldi yağları bi tamamlayım bende yapcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…