Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hemen menümü yazıyorum. daha bulaşıklar bekliyor. yıkar gelirim sonra...
10:00 1,5 dilim tam buğday, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2-3 sürümlük acıka, 2 çeri, salatalık, biber
12:00 bir portakal
14:00 4 yk bezelye (evde kimse yemeyince 3 günde bitirdim inatla), yoğurt
16:00 bir kivi, bir havuç
18:00 1 dilim tam buğday, salata, turşu 3-4 adet, 4 yk kadar saç kavurma
az sonra yeşil çay içicem. gün içinde de 2 fincan içtim...
spor olarak slim in 6 rump yaptım..

Slm kızlar bugünki menüm
Sabah
İki dilim tam tahıllı ekmek
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Küçük kase yagsız salata
Bir çatal kayısı reçeli

Ara
Bîr bardak süt
4 ad form büsküvi

Ögle
Üç yk dünkü pilav
Bit kase yoğurt

Ara
Bir yeşil elma
Bir hurma
Bide halka

Akşam
Bir biber dolması
4 yaprak sarma
Salata

Türk kahvesi 3 lt su
Bir saat yürüyüş

kübra canım menünü çok beğendim. öğlenki pilav ve akşam ki dolma aynı şey ikis de kh ama yanında ekmek olmaması bu eksikliği kapatıyor bence...
bu cumayı heyecanla bekliyorum. topikcek çok mutlu olucaz kızlar....

menüleri,mi yazayım sonra okuyayım geçmişi
dünkü menüm sabah
2 dilim uno denge, 2 üçgem peynir, maydanoz, tere, domates
ara 1 elma
öğlen 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 cin biber
ara yağsız tost, 1 greyfurt
akşam 1 kase mercimek çorbası, bolca salata
2 avuç beyaz leblebi

1 saat 45 dk yürüyüş, bol çay ve 2 lt su

bugünkü menüm
sabah dünkünün aynı
ara 3 yenidünya, 2 ısırık kaşarlı tost
öğlen 6 yk kuru fasulye, yarım kase yoğurt, 3 kornişon turşu, 2 cinbiber, 1 dilim uno denge
ara 1 çilek
akşam 1 kase tarhana çorbası, bolca salata
ara 1,5 avuç beyaz leblebi, 1 paket kflex kraker ( Ebru sen güzel deyince aldım güzelmiş gerçekten )

2 saat yürüyüş, 2lt su, bolca şekersiz çay, 2 fincan yeşil çay

Papatya ve Kübra menülerinizi beğendimmm
Sehra sanırım çok yorgunsun hala uğramadığına göre
Ösge sende uğramamışsın bu gün

kızlar ya ben bu gün kötü bişey yaptım çocukları lunaparka götürünce kızımıda götürdüm, orda birde dino park vardı kızım dinzorların ssesinden çok korktu baklıcı dedi uykusunda ağladı uyumadı doğru dürüst diye ay ne aptalım düşünemdim bende kızımı götürdümkü eylensin, umarım çabuk unutur

Yettim kizlar yettim misafirim simdi gitti kizimi aldim ayagima uyutuyorum bir yandan da gecmisi okudum ama 1 sayfa bile ilerlememis Kimse yok ebru 2 gundur pek ugramiyon sen de. Sehraa yorgun heralde hiii ne yorgunlugu ablasina gitmisti o demiiii bakalim azar mi yiycek yoksa alkis mi alcak?????
Elff sen de ugra sohbete arada yaa ozletme kendini zuzuuu sen de ugra canim menu yaz hic olmazsa
Evettt gelelim bugune btlcum eskiden nasil bir beslenme duzenin vardi bilmiyorum ama iyi adepte oldun.Menulerin her gecen gun daha da iyiye gidiyo
Papatya hawar menuler super kizlar sporda var ne guzel
Papatyacim cidden bu hafta herkeste bi heves istek aman nazar degmesin
Menum

09.30
1 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
1 zeytin
1 dilim ananas
1 catal recel
Roka yesilcay
11.20
1 dilim kek
Nescafe
14.30
1 kucuk elma
2 kasik yesilmercimek
1 lokma ekmek( esimle kizim yerken ben de 2 kasik aldim)
16.30
6 badem
18.00
1 tabak yesilmercimek
3 kasik yogurt
1/2 .dilim kepek ekmegi
Kizlar bugun nasil bir yoruldum anlatamam sabah 8 de uyandim uykumu almamistim daha kahvaltidan hemen sonra yemegimi koydum ocaga basladim temizlige dedim öglen kizim uyur ben de kalan isleri yapar dinlenirim nerdeeee 3 posta kizimi salladim uyudu 5 dk snra uyandi( islerim var misafir gelcek ya)boyle boyle bos yere 2 saatim gitti elektrik gitti 3 4 saat
Neyse evi dip temel temizledim en son 17.30 gibi acliktan bayilcam okadar yoruldum bi yemek yiyim dedim bu sefer kizimin uykusu geldi mizmizlanmasi esliginde acele yedim ben de.
Misafir gelince kendime tabak yapmadim
2 cesit tatli kurabiye
Havuclu kremali kek
Visneli Tartolet
Yas pasta( misafir getirmis)
Peynirli pogaca
Patlicanli kiymali el acma borek ( hazir)burda yapan bi dukkan var
Cerez dondurma
Ben ne yaptim pogacadan bi isirik kurabiyeden bi isirik aldim ve sanki koca tabagi ben yemisim gibi kendime kizdim
Keskem hic agzima surmeseydim o zaman kendimle gurur duyardim gunduz olsa kessin yerdim aksam diye yemedim
Misafir gitti kalan ne varsa koca bi borcama doldurdum markete gonderdim gece duran elemanlar esim de calismaya gitti simdi sabaha kadar atistirirlar
Evde yaspasta ve borek kaldi biraz pastayi yersem 1 dilim gunduz yerim artik
Ama keske hic yemesem tabi

Saol canım valla kahvaltı dışında çok ekmek yemem canım ama bu ara pilav çok oldu bu hafta bu kadarlık yeter heralde

Teşekkürederim canım ii motive oldum bugün valla önceden çok dengesi yiyodum cnım bîde önüme geleni yiyodum desem yeri kurabiye pogaça pasta evde oldumu dayanamıyodum ama şimdi kafamda bitirdim bu kilolar gidicek başka yolu yok inş cuma günü de karşılıgını alırız hep birlikte :))

ah kızlar dün nete sıkıntı vardı bir türlü yazamadım size..23 nisan bayramamımızı kutlarım.. dün güzel bir proğram yaptık.. ben e halk oyunları çalıştırmıştım. miniklerim süper oynadılar.. yazıklarınızı ancak şimd okuyabildim.... dünkü menumu yazamayacağım çünkü ne yedim ne yemedim bir türlü anlamadım.. bir akşam yemeğim düzenli idi onuda istifrar ettim..neyse.. gelelim yazdıklarınıza..

bu arada benim yokluğumu kimse fark etmiyor... hayırdır ne cabuk unutuyorsunuz beniiii????

ve buğün sabah muhteem bir kahvaltı yaptım (kalorsi yüksek) akşam az yerim diye düşünüyorum.. buğün inşallah menu yazacağım..

papatyacım o kara lahana bilgiğimiz salatalra doğranan kara lahana.. sırf midemi doldursun diye aldım elime yedim..sonra komşudan gelen 7-8 yaprak sarmasını da mideye indirdim..sabah bazen o kadar acele çıkıyorum ki evden kahvaltım karambole gidiyor.. kahvaltımı hazırlayıp okulda yersem daha düzenli oluyor ama onu da hergün hazırlayamıyorum..

özgecim haklısın bu aralar menulerimi düzenleyemmiyorum . genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor.. tabi karbonhidratta yedikçe yediriyor..

ben ben kimse beni yazmamışşş ((

Nelson canım lütfen kırılma. zaman zaman aynı duyguyu ben de yaşıyorum. unutulduğumu düşünüyorum...
o andaki yoğunluğa bağlayalım lütfen bu durumu...
yoksa burada herkes herkesi çok seviyor....
karalahana sarma değilse çok da problemli bir durum yok ortada...
tam gaz devam kızlar...

kızlar dün biraz cozttum sabah yine 1 dilim ekmek light peynir öğle bir taneden biraz fazla simit peynir akşam 2 adet ızgara köfte salata buraya kadar iyi akşam gezmede yağsız 4 kaşık falan kısır yoğurtlu patlıcanlı salata yarım dilim kek yedim ama bu sabah biraz daha uzun yürüdüm yakıyım diye

Günaydın kızlar nasılsınız bz kızımla iyiz çok şükür bugün annemler umreye gidicekler sabah kalktım onlra pogaça ve kurabiye yaptım çünkü 6 saat kadar havaalanında beklicekler istanbulfa îi olur diye düşündüm evi toplayım anneme gitcem arabam var ama ben yürüyerek gidecem bugünki yürüyüşüm olsun tabî yedîklerimede dikkat etcem :))

günaydın arkidişlerrr
amanda nelsonum üzülmüş mü, canım papatya haklı burda herkes birbirini seviyor ama bazen arada kaynaya biliyoruzz, ben bayram yorgunusundur diye düşündüm ama yazmadımm
elff de üz<ülülür şimdi senide unutmadık bacımmm nerelerdeysen gel hadi
ve ebru dünden beri ses seda yok
zuzu zaten çocuklarda fırsat bulurda girerse şansılıyozzz
sehra kesin keyif yapıyordur tatilin keyfini çıkarıyorrr
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlarrr

ösge tebrik ederim canım o kadar çeşit yapıp bir dilim yada birer ısırıkla geçiştirmen süper, işte bu işi tam başardığımız zaman kilolarımızı geri almıyacağızzzz
ben kalktım kahvaltımı yaptım kızımıda doyurdum, onlar eşimle kapının önündeki parka gittiler, bende evi topluyorumm, evi temizliyeyeim yemek yapayım yürüyüşe çıkacam
işlerimi bitirince görüşürüz anacığımm

Nelson dun gece 4 gibi uyudum gene obsesifligim tuttu is guc yaptim. Yastifs basimi koydum aaaaa nelson yoktu bugun dedim girip yazayim dedim onu unuttum sonra gecenin 4 ü deli dersiniz diye vazgectim
Btlkubra ayy ne guzel Allah herkese gitmeyi nasip etsin kutsal topraklara kizim biraz buyusun nasipse biz de ailecek gideriz insallah
Yuru csnim yuru havalar da guzel kizini koy bebek arabasina hava alin ben yapamiyirum siz yapin
Hawarcim hepsini ben yapmadim anacim nerdee ben de o marifet o ebruydu ben ozgeee
İns. 51 oluncada istikrarim devam eder.
Alvosan aksam yemen kotu olmus tabi ama sabah yakmissindir vicdan azabi duymamiz bile olumlu birsey bence.

Kızlar nasılsınız?Dün hava güzel dedim oglumu avm 23 etkinliklerine götürdüm.Baya eglendi ve yorudu.Kv geçip uyuttum hemen.Akşam yemege kaldım.Eve geldim spor yaptım geç oldu duş alıp uyudum hemen.

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
Sabah:1dl.tb.ekmek,1dl.peynir,6 zeytin,3 çatal bal,yeşilçay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak çorba,2 z.dolma
Ara:çay,3 petibör(kv kekten azdır diye kalorisi yedim)
Akşam:kapama(pilav üstü baget)2 kaşık yogur,tulum peynir domates
Ara.2 avuç patlamı mısır(yagsız tuzsuz)3 bisküvi,çay yeşilçay

Spor:
50 iç bacak hareketi
2 saat avm (oglum kucagımda omuzumda elimde yürüdük)
gece 30dk spor

Akşam kv misafirler geldi.Yine iradesiz ben yedim.Oturup kaymak şekerpare baklava yemiyorum.Ama bunları yemesem kilo verebilirim onuda biliyorum.Geçmişe bi bakayım.Bugün evdeyim bol bol kk dayım anlıycanız

Ebrucum nerdesin?:26:Birsey yoktur umarim sen hergece girerdin

Canım oglumu 23 nisan için götürdüm.Akşam anca uyuttum spor yapıp duş aldım saat 2ydi uyudum.İçim içimi yiyiyor baksam dedim cvp yazarım geç olur dedim.2 gündür pek giremedigim için içimde hep bşiler eksikti

Özge hawar btlkbra papatya menüleriniz çok iyi.Motivasyon tavan yapmış menülerden anladıgım kadarıyla.Darısı benim başıma

Özge hawar btlkbra papatya menüleriniz çok iyi.Motivasyon tavan yapmış menülerden anladıgım kadarıyla.Darısı benim başıma
Betlkbra,Allah bizlerede gitmey nasip etsin(amin)
Özge, o kadar şeyi yememen büyük başarı.Ben dayanamazdım menülerimden belli zatiiiiBu önümde olup yememe olayını başarmak istiyorum ama nerde bende o irade
Özge hawar merak etmişsiniz geldim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…