- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.481
Slm kızlar bugünki menüm
Sabah
İki dilim tam tahıllı ekmek
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Küçük kase yagsız salata
Bir çatal kayısı reçeli
Ara
Bîr bardak süt
4 ad form büsküvi
Ögle
Üç yk dünkü pilav
Bit kase yoğurt
Ara
Bir yeşil elma
Bir hurma
Bide halka
Akşam
Bir biber dolması
4 yaprak sarma
Salata
Türk kahvesi 3 lt su
Bir saat yürüyüş
Saol canım valla kahvaltı dışında çok ekmek yemem canım ama bu ara pilav çok oldu bu hafta bu kadarlık yeter heraldekübra canım menünü çok beğendim. öğlenki pilav ve akşam ki dolma aynı şey ikis de kh ama yanında ekmek olmaması bu eksikliği kapatıyor bence...
bu cumayı heyecanla bekliyorum. topikcek çok mutlu olucaz kızlar....
Yettim kizlar yettim misafirim simdi gitti kizimi aldim ayagima uyutuyorum bir yandan da gecmisi okudum ama 1 sayfa bile ilerlememisKimse yok ebru 2 gundur pek ugramiyon sen de. Sehraa yorgun heralde hiii ne yorgunlugu ablasina gitmisti o demiiii bakalim azar mi yiycek yoksa alkis mi alcak?????
Elff sen de ugra sohbete arada yaa ozletme kendini zuzuuu sen de ugra canim menu yaz hic olmazsa
Evettt gelelim bugune btlcum eskiden nasil bir beslenme duzenin vardi bilmiyorum ama iyi adepte oldun.Menulerin her gecen gun daha da iyiye gidiyo
Papatya hawar menuler super kizlar sporda var ne guzel
Papatyacim cidden bu hafta herkeste bi heves istek aman nazar degmesin
Menum
09.30
1 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
1 zeytin
1 dilim ananas
1 catal recel
Roka yesilcay
11.20
1 dilim kek
Nescafe
14.30
1 kucuk elma
2 kasik yesilmercimek
1 lokma ekmek( esimle kizim yerken ben de 2 kasik aldim)
16.30
6 badem
18.00
1 tabak yesilmercimek
3 kasik yogurt
1/2 .dilim kepek ekmegi
Kizlar bugun nasil bir yoruldum anlatamam sabah 8 de uyandim uykumu almamistim daha kahvaltidan hemen sonra yemegimi koydum ocaga basladim temizlige dedim öglen kizim uyur ben de kalan isleri yapar dinlenirim nerdeeee 3 posta kizimi salladim uyudu 5 dk snra uyandi( islerim var misafir gelcek ya)boyle boyle bos yere 2 saatim gitti elektrik gitti 3 4 saat
Neyse evi dip temel temizledim en son 17.30 gibi acliktan bayilcam okadar yoruldum bi yemek yiyim dedim bu sefer kizimin uykusu geldi mizmizlanmasi esliginde acele yedim ben de.
Misafir gelince kendime tabak yapmadim
2 cesit tatli kurabiye
Havuclu kremali kek
Visneli Tartolet
Yas pasta( misafir getirmis)
Peynirli pogaca
Patlicanli kiymali el acma borek ( hazir)burda yapan bi dukkan var
Cerez dondurma
Ben ne yaptim pogacadan bi isirik kurabiyeden bi isirik aldim ve sanki koca tabagi ben yemisim gibi kendime kizdim
Keskem hic agzima surmeseydim o zaman kendimle gurur duyardim gunduz olsa kessin yerdim aksam diye yemedim
Misafir gitti kalan ne varsa koca bi borcama doldurdum markete gonderdim gece duran elemanlar esim de calismaya gitti simdi sabaha kadar atistirirlar
Evde yaspasta ve borek kaldi biraz pastayi yersem 1 dilim gunduz yerim artik
Ama keske hic yemesem tabi
benim oğlum 8 yaşında. herşeyi kafatya takan şu şöyle olmalı falan diyen bir anneydim. oğlumun odasını o 7 aylıkken ayırdım. hiç yanımda yatırmadım falan. o uyanınca ben odasına gittim. inatla uyumasını bekledim. uyudu geri yatağıma yattım. yine uyandı . bu böyle sürdü gitti....
wc eğitimi başladı. gece tuvalete kalktığında hiç geriye kendi yatağına dönmedi. ve hala gece uyandığında gelir bizim yatağa. ben alırım onu hemen koynuma. hiç de dert etmem. ileride istesem de yatmayacak benimle. şimdi beni istiyorsa annesiyle yatsın. hiçdert etmiyorum kendime. hatta büyük keyif alıyorum.
benden size nacizane hiç dert etmeyin. kuzucuklar sizi istiyor. çocukken annesiye yatan kaç ergen hala annesiyle yatıyor....
kubra menünü beğendim. de aradaki bir bisküvi ne olaki...paket yada tane...
bakalım sehracık neler yemiş....
önce hurma ve kayısıyı okuyunca aman dedim fazla olmuş. ama hurma 15, kayısı 18 kaloriymiş. eeee bunlar tok da tutuyor daha ne olsun dimi....
valla ne diyeyim beğendim menünü. sen zeytini çok mu seviyon...günde 14 adet...
canım kahvaltını kuvvetli yapmalsıhn. çok az yiyorsun bence....yeşillik domates salatalık falan olmalı...
karalahana dediğin sarma ise aynı öğünde hem makarna hem sarma olmamış...
hani aralar nerde...
vücudun kıtlık alarmı verir. aralarını atlama bence...
gelelim benim menüye;
07:30 1 dilim ekmek (sehra dikkatini çekerim), 3-4 dilim sucuk, 2-3 çatal peynir, 2 çeri, 1 salatalık, 1 biber, 1 havuç, 2 zeytin,2 adet çilek reçelinin çileği
10:30 bir kivi, bir portakal, bir yeşilçay
12:00 4 yk taze bezelye, turşu, yoğurt
14:00 bir orta türk kahvesi
15:30 yarım avuç beyaz leblebi
17:30 15-20 adet fırında hamsi, yarım dilim tam tahıllı, bol salata
az önce form çayı....
spor yapamadım bugün.....
Btlkubra menun guzel canim gune iyi basliyosun ama nacizane tavsiyem aksamlari pilav makarna bi 10 kilo verene kadar yememeye calis oglen ye bu tarz karbonhidratlari daha hizli kilo verirsin
Nelson oglen bol makarna yazmisin bi de yaaaaEn agir ogunu aksam yapmissin neydi aksam fakir olcaktik 3 cesit yemek yiyen fakir olurmu ekmek hemde 2 dlm sarma makarna
Sehraa sen saglikli seyler yiyosun Hakkini vereyim simdik ama cok yiyosun be canim gunde 5 zeytin hakkin var gunde 5 zeytin yersen salatana yag ekleyemiyosun mesela ondan aldin diye yagi
Ama tabi bir yanda da karatay zeytin 10 tane ye sabah diyo herkes bisi diyo biz de sasirdik artik
Alvason canim az yemen bi irade gostergesi fakat bu gidisle sagligin bozulur sen muzaffer kushan mi ne onun diyetini yapiyodun demi hic gerek bile yok vucuduna zarar verme bu sekilde meyveni sebzeni ekmegini olculu ye yoka bu sekilde hizla cok kilo verir ama 2 kati da geri alirsin emeklerine yazik olur hem zorlanmadan ac kalmadan zayiflayabilirsin
Selahattin donmez cikiyo starda melekta 3 ana 1 ara ogun veriyo sabah bi kahvalti veriyo zaten bomba gibi o yuzden ara yapmiyon oglene geciyon arada meyven var falan int bak istersen
Papatya ve Kübra menülerinizi beğendimmm
Sehra sanırım çok yorgunsun hala uğramadığına göre
Ösge sende uğramamışsın bu gün
kızlar ya ben bu gün kötü bişey yaptım çocukları lunaparka götürünce kızımıda götürdüm, orda birde dino park vardı kızım dinzorların ssesinden çok korktu baklıcı dedi uykusunda ağladı uyumadı doğru dürüst diye ay ne aptalım düşünemdim bende kızımı götürdümkü eylensin, umarım çabuk unutur
Menün iyi ama bence sağlıksız gibin biraz.öğlenki yumurtanın yanında ekmek yemedinmi?
Ebrucum nerdesin?:26:Birsey yoktur umarim sen hergece girerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?