- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.501
Ben de sabahtan utulerimi yaptim.simdi kizim uyuyor uzandim tv izliyorum dun sabah 8 de uyandim gece 4 e kadar kosturdum bugun keyif yapicam bugun
Ebrucum sen de 1 hafta yeme arkasi geliyo kilo verdigini gordukce hirslaniyo insan.
Nelson dun gece 4 gibi uyudum gene obsesifligim tuttu is guc yaptim. Yastifs basimi koydum aaaaa nelson yoktu bugun dedim girip yazayim dedim onu unuttum sonra gecenin 4 ü deli dersiniz diye vazgectim
Btlkubra ayy ne guzel Allah herkese gitmeyi nasip etsin kutsal topraklara kizim biraz buyusun nasipse biz de ailecek gideriz insallah
Yuru csnim yuru havalar da guzel kizini koy bebek arabasina hava alin ben yapamiyirum siz yapin
Hawarcim hepsini ben yapmadim anacim nerdee ben de o marifet o ebruydu ben ozgeee
İns. 51 oluncada istikrarim devam eder.
Alvosan aksam yemen kotu olmus tabi ama sabah yakmissindir vicdan azabi duymamiz bile olumlu birsey bence.
günaydın arkidişlerrr
amanda nelsonum üzülmüş mü, canım papatya haklı burda herkes birbirini seviyor ama bazen arada kaynaya biliyoruzz, ben bayram yorgunusundur diye düşündüm ama yazmadımm
elff de üz<ülülür şimdi senide unutmadık bacımmm nerelerdeysen gel hadi
ve ebru dünden beri ses seda yok
zuzu zaten çocuklarda fırsat bulurda girerse şansılıyozzz
sehra kesin keyif yapıyordur tatilin keyfini çıkarıyorrr
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlarrr
ösge tebrik ederim canım o kadar çeşit yapıp bir dilim yada birer ısırıkla geçiştirmen süper, işte bu işi tam başardığımız zaman kilolarımızı geri almıyacağızzzz
ben kalktım kahvaltımı yaptım kızımıda doyurdum, onlar eşimle kapının önündeki parka gittiler, bende evi topluyorumm, evi temizliyeyeim yemek yapayım yürüyüşe çıkacam
işlerimi bitirince görüşürüz anacığımm
Nelsonum sende benim gibi alıngangillerdensin anlaşılanUnutmadık seviyoruz seni ve burdaki herkesi
Canım 1tane foto var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?