Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsonum sende benim gibi alıngangillerdensin anlaşılanUnutmadık seviyoruz seni ve burdaki herkesi

Ebrucum ben de kkya girip sizi okumayinca aklim siz de kaliyo. İyi alistik birbirimize
Dun tabakta olanlari bilerek yazdim cunku sen yaspasta vardi yemedim annemde demistin onceleri ben okurken ayy ben olsam yerdim diyodum ve kiziyodum kendime sizlere ve kendime motivasyon olsun diye yazdim.daha da hirslanalim diye.
Bak kac aydir 54 lerde geziyodum hergun mutlaka bi ciss yiyordum hatta bi ara bosver birak dedim pes ettim ama sanki bi sihirli degnek degdi ve eski osgee oldum.
Lutfen sen de olumsuz dusunme ben iradesizim dedikce ( ki degilsin bunu biliyoruz) o sekilde davraniyosun.Soylediklerimizi dusunduklerimizi yasariz bu yuzden iyi seyler soyle iyi seyler yasa.
Karbonhidrat yedikce yiyosun ve doymuyosun isin kotusu artik eskisi kadar canim da cekmiyo buna ben de sasiriyorum belki havalar isindi diye bilemiyorum tabi
Birseyi yemeden once ona bak ve de ki seni daha once cok kez yedim tadini biliyorum simdi yesemde 5 dk sonra hic yememisim gibi olcak ve birdaha isticem yiyince de karnim cikcak tartida + gelcen ne gerek var ben en iyidi gidip takir tukur leblebimi yiyim

Yemegimi yiyorum.Evi süpürdüm.Sular gitti.Toz alıp ütü yapıcam.Sizler neler yapıyosunuz

Özgecim destegin için saolMenülerinizi ve motive oldugunuzu görünce kendimden ve menümden çok utandım.Bugün bende güzel menü çıkartıcam dedim.Hadi bakalım önemli olan 7 den sonrası iradem:18:

Ben de sabahtan utulerimi yaptim.simdi kizim uyuyor uzandim tv izliyorum dun sabah 8 de uyandim gece 4 e kadar kosturdum bugun keyif yapicam bugun
Ebrucum sen de 1 hafta yeme arkasi geliyo kilo verdigini gordukce hirslaniyo insan.

Ben de sabahtan utulerimi yaptim.simdi kizim uyuyor uzandim tv izliyorum dun sabah 8 de uyandim gece 4 e kadar kosturdum bugun keyif yapicam bugun
Ebrucum sen de 1 hafta yeme arkasi geliyo kilo verdigini gordukce hirslaniyo insan.

4 saatlik uykuyla nasıl duruyorsun canım?Yatıp uyusaydın bak sehra bütün gece uyuyor üstüne öglen(güzellik)uykusuna yatıyor

Nelsonum sende benim gibi alıngangillerdensin anlaşılanUnutmadık seviyoruz seni ve burdaki herkesi

kızlar hepinize teşekkür edeerim.. beni unutmadığınızı bilmek beni çok mutlu etti.. ne kadar kötü menuler çıkarsamda sevilmek bir başka:)) öptüm hepiniziii..

zauyıflıyorum maşallah deyimde kendime nazar etmeyim.. bu haftaki hedefim 500 gramdı bakalım cuma sabahı ne olacak.. işe gitmeyince menum daha da kötü oluyor..ama kötü mötü buğün menumü yazacağım..
buğün gönlümce kahvaltı yaptım.. ohh iyide geldi enerjiktim gün boyu

sabah: çeyrek ekmek, 5-6 zeytin, 2t.kaşığı tereyağ,2 batım ahududu reçeli-2 ince dilim salam,3 tane sosis haşlama,incecik bir kaşar-bir lokma köy peyniri,3/4 tane kızarmış patates(kızımın tabağından attım ağzıma)
ara: karpuz
öğle yada ikindi diyelim 2 kase bol yeşillikli patates salatası- turşu -çay
akşam.4yk pirinç. pilavı, 1 por nohut yemeği

spor yok.. ama anneme anneler günü için hediye almaya çarşıya gittim.annem 4-5 gün sonra yanıma gelecek gelince hediyesini vereceğim... 10-20 dak kadar hızlı hzılı yürüdüm.. bir iki kez binanın merdavenlerinden indim çıktım, ev süprüdüm ama adımsayarımı takmadığım için ne kadar adım attım bilemiyorum ama 10000 olmamıştır..

su çok içmedim ama 2 litreya tamamlarım..

Son düzenleme:
Hepicinizi çok ösledim seviyorum ben sisiiiibeni sormuşsunuz laf sokuşturmuşsunuz epruuuu delüsüuyumadım da yidimde malesefçok üzgünüm ama doğrusu busize layık olamadım 2gün boyunca malesef(halbuki 56.9u gördüm 57.3ü gördüm cuma 57.9iken..ama cuma 58i görmekten korkar haldeyim:18:ama neye güveniyorum biliyomusunuz iki günde tıkır tıkır gördüm 56.9u çünkü benim zatıflama ayım mayıs ayı nisan sonu bu iki gün olmayaydı 19mayısta 1.9kilo verip 55i görürdüm kesin ben sma du bakalım umudumu yitirmedim

kız sehra sık dişini ver şu iki kiloyu.. ne kaldı şunun şurasında..

sehra dedimki ben sana önceden yazdım ama sen cevapda vermedin haa. saçlarımı koyulaştırdım acep beğenecenmi bir yükleyimde bak olurmu kız..

ve ben şimdi ütü yapayım bariiii çok ütm var çok

kızlar iki resim yükledim yorumlarınız bekiyorum.. güzelleşmişmiyim çirkinleşmişmiyimm

nelson ben bu saçlarını daha çok beğendim canımmm
ebru aslında sporada başladın niye böyle yapıyorsun, ösgenin dediği gibi bir kaç gün dişini sık sonra vücut alışıyor zatennn

menümü yazayım kızlarr
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, haşlanmış yumurta,
tere maydanoz domates, 1 banım bal

ara 1 elma
öğlen 6 yk et sote, 3 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
akşam 1 kase tarhana çorbası, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, 2.5 lt su bolca siyah çay, 2 saat yürüyüş

Nelson ben cok begendim canim zaten sacinin modeli de cok guzel
Menum
Gece 4 te uyuyunca gec uyandim
11.00
1 yumurta
1 dilim ananas
1 zeytin
Yesilcay
13.15
1 koca dilim pasta
Nescafe
15.30
Yarim elma
1 avuc leblebi
17.00
10 badem
18.00
1 kase ayranli corba
1 köfte
Salata
19.00 da esim yemek yedi ben de dayananadim 1 parca pide ve 1 catal pasta yedim.
Aram leblebi ve yesilcay olcekk
Kizlar pasta yiycem diye sabah ekmek ve recel yemedim aksami da hafif kapatayim dedim ama beceremedin pide ve pastadan sonra bi isirikta kizimin cikosundan aldim oyle herseyden canim cekti bugun sinir oldum kendime begenmedim iste bugunku menumu

merhaba kızlar;
bugün menüler genel olarak kusursuz değil...öyle çok yorgunum ki az önce telefondan misafir olarak okudum. şimdi cevap yazıcam ama unuttum kim ne yemişti....
baktım aşağıya. yazıyorum...
özgecim bir koca dilim pastayı yemişsin. ben de cuma gübü tiramisu yiyeceğim inşallah..kilo verdiysem tabi...
hawarcım öğlen sanırım fazla olmuş da akşam çok güzel toparlamışsın...
sehra ne oluyo bakimmm...hiç yakıştıramadım sana....hemen tpoparlanıyorsun...
Nelson çeyrek ekmek derken??????????
akşam da pilav çok fazla olmuş zaten nohut aşırı kalorili bir şey...
şimdi ben yazayım menümü:
08:00 her zamanki kahvaltım
10:00 başparmak büyüklüğünde 6 adet grissini, 2 kuru kayısı
12:30 7 sarma, 2 yk nohut, söğüş, 2-3 yk kıymalı bulgur (düğün yemeği)
13:30 türk kahvesi
15:00 bir elma
19:00 4 yk taze fasülye, 2 yk makarna, bol salata
ardından yeşilçay
spor: 4 mil leslie...
bu hafta da kilo veremezsem koca bir yuhhhhhh olsun bana....

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
09:30=1dl.tb.yarm dl.beyaz,1dl.peynir,4 zeytin,3 çatal reçel,yeşilçay
11:15=türk kahvesi
14:00=1 tabak kabak yemegi,2 kaşık sarımsaklı yogurt,1dl.tb.
16:00=yeşilçay,4 kepekli bisküvi
19:45=1 kepçe bezelye,2 kaşık pilav,2 kaiık yogurt,kıvırcık salatası

spor:1 saat parkta
1.45 sokakata oglumun peşinde koşturmaca

Oglum bugün pestil oldu.Erken kalktı tüm gün sokaklarda koşturdu ve duş aldırınca mayışıp23.00 uyudu.Evi mutfagı topladım.Çay içiyorum şidmi size bakayım dedim.Leslie yapmıcam bacaklarım agrıyor valla.Mekik çekicem bu gece.Çay 1 en fazla 2 bardak açık içerim.Ama bu akşam çay demledim sırf merhameti izlerken bişiler yemiyeyim diye.İşede yaradıYarın kısmetse kahvaltı sonrası arkadaşıma gidicem.İnş son gün darbesi yememAma akşama kına var bol bol oynayıp efor harcarım.Geçmişe bi göz atayım:126:

Nelsonum,sakın bi daha sarı yapmaBu saç rengi harika olmuşGerçi uzmanımız varken(sehracık) bana pek yorum yapmak caiz olmaz
Sehracıkkkk,bende seni seviyorum ve sana sataşacak birbirimizin şakalarını kaldıracak kadar dostlugumuz kuvvetlendi demüüüDogum gününde güzel bi rakam görecegine inanıyorum:13:
Özgecim,bugün ufak tefek kaçamaklar yapmışsın ama olsun yarın yine iradeli özgeyi görmek isterim
Hawarım ve papatyam menüleriniz çok iyi
Zuzuum ve elfffmmm özlettiniz kendinizi

Bu akşam erken yiycektim.Ama eşim bi akşamda bekle beni.Şu diyet yüzxünden beraber yemek yiyemiyoruz dediErken gelicem dedi.Oglumda babası gelmeden içeri girmedi inatlaştı agladı.O yzden o saate sarktı yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…