- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.521
Anladın sen onu derken şunu demek istidim canım
1.ösge kızcek bana ama dimezsem çatlarım saç modelinde(daha doğrusu model yokta)iyi dil...bak sen bu beckhamın karısı victoryaya benziyosun bu linkteki resimmodeli ve araya ışıltı at tek düze olmasın yani anlatabildimmi
2.canımcancazım sen esmersin victorya gibin son tercihin olsunsiyah ceket.açık renkler pembeler olsundolabında.pembeli prenses sen değilmiydin:44:
Amin vanım ben iki kere gittim bekarken inş şimdi eşimle ve kızımla gitmeyi çok istiyorum :))Nelson dun gece 4 gibi uyudum gene obsesifligim tuttu is guc yaptim. Yastifs basimi koydum aaaaa nelson yoktu bugun dedim girip yazayim dedim onu unuttum sonra gecenin 4 ü deli dersiniz diye vazgectim
Btlkubra ayy ne guzel Allah herkese gitmeyi nasip etsin kutsal topraklara kizim biraz buyusun nasipse biz de ailecek gideriz insallah
Yuru csnim yuru havalar da guzel kizini koy bebek arabasina hava alin ben yapamiyirum siz yapin
Hawarcim hepsini ben yapmadim anacim nerdee ben de o marifet o ebruydu ben ozgeee
İns. 51 oluncada istikrarim devam eder.
Alvosan aksam yemen kotu olmus tabi ama sabah yakmissindir vicdan azabi duymamiz bile olumlu birsey bence.
Ay saol canım şimdi daha bi motive oldum bakalım yarın tartı ne göstercekÖzge hawar btlkbra papatya menüleriniz çok iyi.Motivasyon tavan yapmış menülerden anladıgım kadarıyla.Darısı benim başıma
Nelson 1 gunde 1 kilo almissin pazar pazartesiye)ertesi gunu (pazartesiden saliya)o bi kiloyu vermissin cidden Rakamlar arasinda cok fark varnasılsa kilo veriyorum diye yeme işini abarttım ve olacak oldu.. baksanıza kilo değişimlerime bu kadar kilo değişimi olurmu ya?
cuma;59.5
pazar :59.2
pazartesi:60,2
salı:59
perşembe:60,2
cuma ah cuma ne olacakki?
tutuştum şimdi su iciyorum su
Nelson 1 gunde 1 kilo almissin pazar pazartesiye)ertesi gunu (pazartesiden saliya)o bi kiloyu vermissin cidden Rakamlar arasinda cok fark var
canım evet ya.. aldığım kilo değildir gibime geliyor ama bu basküle yansıyan ne ki.. yoksa bir ğünde bir kilo almam veya vermem mümkün değilki..
Yok canim neden kizayim benim saclarim dslgali o yuzden dumduz saci cok seviyorum duz saclarim olsa victoria modelini cok begeniyorum kesin oyle kestiridim nelsonunda o modelin uzunu ama ayni fikirdeyim kestirse daha cool durur
nelsoncum ;
ben aslında dün sana yorum yapacaktım ama unutmuşum. bana iyi gelmişti saçların. ama sehra pek beğenmedi sanırım ki bu topiğin imaj makeri odur...sen onun sözünü dinle bence...
özgecim ve sehracım yorumlarınız gerçekten yerinde..ben o modelin azıcık uzununu kullandım.. hatta daha yeni sac modelimi değitirdim..yeni sacım uzadı...sacım her ne kadar düz de olsa sacımı herğün fönlemem yada düzleştirmem gerekiyor.. ben kendime bu kadar zaman ayıramıyom.. her an bakımlı olmayı seviyorum ama bu konuda gereken özeni göstermiyorumm.. öyle inetçı iki kızım varki sabahları beni çok yoruyorlar..sabahları evden çıkabilmem bile mucize..
Nelsonum,sakın bi daha sarı yapmaBu saç rengi harika olmuş Gerçi uzmanımız varken(sehracık ) bana pek yorum yapmak caiz olmaz
Sehracıkkkk,bende seni seviyorum ve sana sataşacak birbirimizin şakalarını kaldıracak kadar dostlugumuz kuvvetlendi demüüüDogum gününde güzel bi rakam görecegine inanıyorum:13:
Özgecim,bugün ufak tefek kaçamaklar yapmışsın ama olsun yarın yine iradeli özgeyi görmek isterim
Hawarım ve papatyam menüleriniz çok iyi
Zuzuum ve elfffmmm özlettiniz kendinizi[/Q
pazar gününden beri benim menüler aldı başını gtti çok acıkıyoruk durdaramıyorum kendimi regl günüm yaklaştı tatlıya çok aşeriyorum 3. paşamı geliyor aceba şaka şaka :)) regj olcam bi kaç gün sonra of ya ama çok düştüm tatlıya ben az önce yine yaptım çocuklara diye bardakta çikolatalı sufle off .ha tatayım kendimi dyorum bi bkıyorum kendimi mıutfakta bulmuşum saldırıyorum resmen o yüzden ben biraz ara veriyim diyorum kızlar arada uğrarım size en azından cuma günleri tartı bildirimimi ihmal etmem ama lütfen darılmayın bana biraz çocuklarımla ilgileneyim onlarıda bu aralar ihmal ettim gündüzleri çıkarırım dışarı biraz öpüyorum sizi cuma günleri uğruycam sözz bi kaç hafta böyle gidebilir
Ben calismiyorum ama bir cocugum olmasina ragmen( gorenler 3 cocuga bedel diyor)bakimla uzaktan yakindan ilgim yok. Cildim purussuz diye belki simdilik onemsemiyorum ergenlikte bile sivilce derdim olmadi benim Ama yas gectikce bakmamanin zararini gorucem annem yuzum icin bi maske almis 3 ay sonra acip bir kere yaptim okadar diyim yani
Seni o yuzden anliyorum 2 cocugu okula hazirlarken makyaj yapip cikman bile bi basari
Nelsonum,sakın bi daha sarı yapmaBu saç rengi harika olmuş Gerçi uzmanımız varken(sehracık ) bana pek yorum yapmak caiz olmaz
Sehracıkkkk,bende seni seviyorum ve sana sataşacak birbirimizin şakalarını kaldıracak kadar dostlugumuz kuvvetlendi demüüüDogum gününde güzel bi rakam görecegine inanıyorum:13:
Özgecim,bugün ufak tefek kaçamaklar yapmışsın ama olsun yarın yine iradeli özgeyi görmek isterim
Hawarım ve papatyam menüleriniz çok iyi
Zuzuum ve elfffmmm özlettiniz kendinizi[/Q
pazar gününden beri benim menüler aldı başını gtti çok acıkıyoruk durdaramıyorum kendimi regl günüm yaklaştı tatlıya çok aşeriyorum 3. paşamı geliyor aceba şaka şaka :)) regj olcam bi kaç gün sonra of ya ama çok düştüm tatlıya ben az önce yine yaptım çocuklara diye bardakta çikolatalı sufle off .ha tatayım kendimi dyorum bi bkıyorum kendimi mıutfakta bulmuşum saldırıyorum resmen o yüzden ben biraz ara veriyim diyorum kızlar arada uğrarım size en azından cuma günleri tartı bildirimimi ihmal etmem ama lütfen darılmayın bana biraz çocuklarımla ilgileneyim onlarıda bu aralar ihmal ettim gündüzleri çıkarırım dışarı biraz öpüyorum sizi cuma günleri uğruycam sözz bi kaç hafta böyle gidebilir
zuzucum teşekkür ederim güzelim.. bir süre bu tonu kullanacağım bende kendime yakıştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?