Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacim Menunu begendim ins. Cumaya kilo verirsin canim vermezsen de senin bi sucun yokki sporunu yapiyosun yediklerin de ortada sonucta
Hawarcim sen de menulerini bi duzene oturttun artik ve de ise yariyor
Ebrucum aksama kadar yildizli pekiyi aksam iyi olmus yediklerin az da olsa seker oranlari yuksek sen de biliyon zaten esinin hatrina yemen iyi olmus bosver hersey diyet degil hayatta telafi edersin sen.
Benim de yarin aksam annemler gelcek her persembe birsey cikmak zorundami kizlar ya hayir ben yemiycem orasi Allah'in izniyle kesin de hep bu sekilde denk geliyo

Anladın sen onu derken şunu demek istidim canım
1.ösge kızcek bana ama dimezsem çatlarım saç modelinde(daha doğrusu model yokta)iyi dil...bak sen bu beckhamın karısı victoryaya benziyosun bu linkteki resimmodeli ve araya ışıltı at tek düze olmasın yani anlatabildimmi
2.canımcancazım sen esmersin victorya gibin son tercihin olsunsiyah ceket.açık renkler pembeler olsundolabında.pembeli prenses sen değilmiydin:44:

Son düzenleme:

kız ben o kadar güzelmiyim,,

sacım kısa idi daha yeni yeni uzatmaya çalışıyorum.. çok da cabuk uzamıyor zaten..

siyah rengini çok severim.. hem sevdiğim için hemde kilolarımı saklamak icin çoğunlukla siyah yada koyu tonları tercih ederdim.. yavaş yavaş değişik renkleri giyiyorum ama yinede cok acık ranklyeri değil.. ama aklımda olsun.. alış verişlerimde sen aklıma geleceksin

nelsoncum ;
ben aslında dün sana yorum yapacaktım ama unutmuşum. bana iyi gelmişti saçların. ama sehra pek beğenmedi sanırım ki bu topiğin imaj makeri odur...sen onun sözünü dinle bence...

Amin vanım ben iki kere gittim bekarken inş şimdi eşimle ve kızımla gitmeyi çok istiyorum :))
Özge hawar btlkbra papatya menüleriniz çok iyi.Motivasyon tavan yapmış menülerden anladıgım kadarıyla.Darısı benim başıma
Ay saol canım şimdi daha bi motive oldum bakalım yarın tartı ne göstercek

Günaydın kızla dün giremedim malum annemleri yolcu ettik eve geldiğimizDe 11 di halîm kalmadı hemen yattım menüm gün boyu güzeldi ama akşam bozuldu malesef bugün toparlıcam inş yarın îçin heycanlıyım kilo vermek istiyorumm

nasılsa kilo veriyorum diye yeme işini abarttım ve olacak oldu.. baksanıza kilo değişimlerime bu kadar kilo değişimi olurmu ya?

cuma;59.5
pazar :59.2
pazartesi:60,2
salı:59
perşembe:60,2

cuma ah cuma ne olacakki?

tutuştum şimdi su iciyorum su

Nelson 1 gunde 1 kilo almissin pazar pazartesiye)ertesi gunu (pazartesiden saliya)o bi kiloyu vermissin cidden Rakamlar arasinda cok fark var

Nelson 1 gunde 1 kilo almissin pazar pazartesiye)ertesi gunu (pazartesiden saliya)o bi kiloyu vermissin cidden Rakamlar arasinda cok fark var

canım evet ya.. aldığım kilo değildir gibime geliyor ama bu basküle yansıyan ne ki.. yoksa bir ğünde bir kilo almam veya vermem mümkün değilki..

Yok canim neden kizayim benim saclarim dslgali o yuzden dumduz saci cok seviyorum duz saclarim olsa victoria modelini cok begeniyorum kesin oyle kestiridim nelsonunda o modelin uzunu ama ayni fikirdeyim kestirse daha cool durur

canım evet ya.. aldığım kilo değildir gibime geliyor ama bu basküle yansıyan ne ki.. yoksa bir ğünde bir kilo almam veya vermem mümkün değilki..

Stres bile tartiya + yansiyomus canim odem yapiyomus hersey olabilir yag degil tabii wc odem ictigin su bile tartin hassassa zaten normal

Yok canim neden kizayim benim saclarim dslgali o yuzden dumduz saci cok seviyorum duz saclarim olsa victoria modelini cok begeniyorum kesin oyle kestiridim nelsonunda o modelin uzunu ama ayni fikirdeyim kestirse daha cool durur

özgecim ve sehracım yorumlarınız gerçekten yerinde..ben o modelin azıcık uzununu kullandım.. hatta daha yeni sac modelimi değitirdim..yeni sacım uzadı...sacım her ne kadar düz de olsa sacımı herğün fönlemem yada düzleştirmem gerekiyor.. ben kendime bu kadar zaman ayıramıyom.. her an bakımlı olmayı seviyorum ama bu konuda gereken özeni göstermiyorumm.. öyle inetçı iki kızım varki sabahları beni çok yoruyorlar..sabahları evden çıkabilmem bile mucize..

nelsoncum ;
ben aslında dün sana yorum yapacaktım ama unutmuşum. bana iyi gelmişti saçların. ama sehra pek beğenmedi sanırım ki bu topiğin imaj makeri odur...sen onun sözünü dinle bence...

papatyacığım ilgin için teşekkür ederim canım..

Ben calismiyorum ama bir cocugum olmasina ragmen( gorenler 3 cocuga bedel diyor )bakimla uzaktan yakindan ilgim yok. Cildim purussuz diye belki simdilik onemsemiyorum ergenlikte bile sivilce derdim olmadi benimAma yas gectikce bakmamanin zararini gorucem annem yuzum icin bi maske almis 3 ay sonra acip bir kere yaptim okadar diyim yani
Seni o yuzden anliyorum 2 cocugu okula hazirlarken makyaj yapip cikman bile bi basari

özgecim hareketli çocuk çok zor.. benim iki kızmda çok hareketli.. allah yardımcın olsun..

Nelson gerçekten çok değişmiş ama ben bunu kilo artması yada azalması old. düşünmüyorum. ödem, wc ye çıkamamak, gibi sebeler bunun sebebi olabilir...
zuzu seni çok iyi anlıyorum..her zaman burdayız. aynı yöntemi ben de uyguladım ve faydası oldu. bomba gibi dön aramıza...
menüm:
07:30 her zamanki kahvaltım bir dilim tam buğday ekmekle
10:00 bir kivi
12:00 bir kepçe ezogelin,7 adet sarma, cacık
15:00 bir portakal
16:30 3 adet kuru kayısı
17:30 3 yk taze fasülye, küçük bir adet karnıyarık, bir dilim tam buğday, bol salata
şu anda kayısılı form çayı
inşaalllah başka bir şey yemicem. çünkü perşembeleri acayip bir psikoloji içinde giriyorum...canım istemesede aklım yemeklerde oluyor...
bugün bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum...
yarın tartıya çımaya korkuyorum kızlar...
çok da merak ediyorum...
çünkü ben yaklaşık 2,5 aydır hergün tartılıyordum...
spor da yapıcam. ama henüz karar vermedim ne yapacağıma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…