Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah: nane -marul- maydonoz- bir dilim kaşar -ekmek yok
ara: bir dilim çekilmiş pişmaniye
öğle: yarım por kuru fasulye -salata- pirinç pilavını yemedim ekmek yok
ara:2 dilim çekilmiş pişmaniye-1 ayran
akşam:4yk haşlanmış yağsız salçasız makarna- haşlanmış tavuk- karalahana salatası
gece: tarçınlı çayımı içeceğim..

adımlarımı 10000 adıma tamamlayacağım..
papatyacım menumu beğendim. umarım ödemdir ve yarın 59,5 in altında çıkarım..

Menum
11.00
1 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
1 kivi
Roka maydanoz yesilcay
13.30
1 avuc beyaz leblebi
2 bitter
Nescafe
15.30
3 y.k pilav ustu tavuk
1 bardak ayran
17.00
5 badem
18.30
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Salata
Aram leblebi yesilcay olcak
Misafirim var kizlar gece girerim menumu yazip cikiyorum

Slm kızlar bugünki menüm

Sabah

Bîr yumurta haşlanmış
Üç zeytin
İki çatal çilek reçeli
Maydonoz
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek

Ara
Bir bardak süt
Üç ad form bisküvi

Ögle
4 yk makarna az soslu
Yarım biber dolması
Bir bardak ayran

Ara
Bir dilim pide ((

Akşam
4 yk bezelye 2 yk pilav
Salata

Türk kahvesi bitter bir tane
30 dk yürüyüş

bütün günü dışarda geçirdik kızlar eve geleli 1 saat oluyor, çok ama çok yorgunum
menümü yazayımm
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 1 banım bal, maydanoz
ara 1 elma 4 form bisküvi
öğlen 5 ızgara köfte, 1 kaşır lavaş ekmek yedim dayanamadım, salata, yarım bardak ayran
ara 1 elma 5 form biskivi
akşam yok öğlen çok yedim hemde saat geç olunca yemedim,
şimdi bir avuç beyaz leblebi bide kfleks kıraker bir porsiyon şu reklamlarda çıkıyor ya ondan

az su içitim bu gün sporda yok

kızımı erken uyutabilirsem bakacam geçmişe kızlarr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:15=1dl.beyaz ekmek,kk peynir,3 zeytin,3 çatal bal,yeşilçay
13:00=1dl.tb.ince 1dl.salam,2 kk kaşar,2 zeytin,çay
15:00=türk kahvesi,4 kare bitter(ince bitter)
16:30=1 kepçe çorba,avuç içi kadar 1 tane soslu tavuk,2 tahta kaşık makarna
18:00=yeşilçay,çay

spor:
kınada her oyunda oynamaca döktürmece
250 mekik

Bugün kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim.O kadar şeye hayır dedimki.Arkdaşamın komuşları bile zayıfladıgın halde yemiyorsun helal olsun ben bu kiloyla yedim utandım kendimden dedi.Bilmiyolarki yarın tartı günüm ve ben bu hafta hep cıss yedim.Ben senin gibi olsam yerim daha nerene zayflıycan sözleri.Ama bilmiyolarki benim hayalim düz karna sahip olmak.Kınada da bayadır beni görmeyenler çok kilo vermişsin çocuk zayıflatmış seni felan dediler.İçimden kk zayıflattı dye geçirdimKorse konusu açıldı arkadaşlar kilolu ama göbekleri yok.Bense her yerim zayıf ama göbegim var ve sivri.Onlar sezeryan ama hepsi ameliyattan sonra korse giymişler.Beni ne dr ne etrafımdakiler uyarmadıKarnını sıkalım yada korse giy felan demedilerGerçi deselerdi giyemezdim.Çünkü iç dikişlerim geç iyileşti ve nerdeyse her akşam dikiş acımdan acilde agrı kesici igne vurunuyordumÇok dikiş acısı çektim:18:Korseyi hiç çıkarmamamı ve gecede öyle yatmamı söyledilerçOnunla spor yap onula yemek ye felan dediler.KArar verdim çıkarmıycam bunuda deneyeyim bakalım.Geç oldu ama geçmişi sizleri merak ediyorum.

Yazmayı unuttum kına çerezinden yadim ama hepsini degil.1 avuç bile etmez soslu mısırlarını felan yemedim.Çok acıkmıştım ki hala açım akşam yemegi yemedigim için.Ama yemiycem yatıcam şimdi.Yarını çok merak ediyorum

Kilo 9
Cuma 57.9
Cumartesi 57.9
Pazar 57.3
Pazartesi57.3
Salı yok
Çarşyok
Perş57.3
Cuma57
Başlama 67.7
Geçen hafta 57.9
Bugün 57
Giden 900gram
Hedef tokken 55
Kilo veren ve koruyan herkesi canı gönülden teprikkk..inanılmaz mutluyum kuzlar,iki gün yidim ama çokta koşturdum yaramadı demekki didimya benim mevsimim geldi deyü ben tokken 55 olurum inşallah

hayalim en az 500 gramdı ama 400 de kaldım.. çok yedim bu hafta ama yinede verebilmişimm. haftaya inşallah 58 leri görürüm...kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum

geçen hafta : 59.5
bu hafta : 59.1
giden : 400
gelen :yok
toplam giden : 5.8 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

Başlangıç: 70
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 61
Giden : 1.2
Toplam giden : 9
Hedef : 55

Aslında dün sabah 60.8 i görmüştüm ama pide bana 200 gr mal oldu
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Canım menün geyet güzel spor konusunda yapabiliyosan yürüyüş yap bence pilatesrt çok etkili

Canım ben senin menülerini çok begeniyorum maş diyim nazarım degmesin:)

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.7
Bu hafta:54.5
Giden 200
Gelen:yok
Hedef:50

1 ileri 2 geri çok sıkıldım artık.2 gündür wc problemi yaşıyorum.Onca su ve 2 bardak yeşilçaya ragmen.Anlamadım ggitti.Herkes kilo vermiş ne güzel

Oh canım nası güzel dökyürmüşsün bende oynamayı çok severim :)) bende sereyanlıyım canım hastaneden çıktım eve geldim 4 gün sonra korse giydim 10 gün sonra karnımı içime çekmeye başladım çook faydası var onn haladaha sürekli karnımı içime çekerek dururum ve hiç karnım yok ama bendede bol basen ve popo var

Kızlar çok mutlu bi şekilde kilo bildirimi yapıyorum :))

Başlangıç 83.600
Bu hafta 82.700
Giden 900
Gelen yok
Hedef 70

günaydın kızlar;
ohhhne güzel herkes kilo vermiş....
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,6
giden: 600 gram
gelen: yok
toplam giden: 2,8
hedef: 59,8

aslında ben bu hafta daha fazla bekliyordum. 600 gram az geldi bana. benim eb büyük sorunum. akşamları biraz fazla kaçırıyorum sanırım.
ama buna da şükür sonuçta haftalardır gram gram geri alıyordum verdiklerimi...
bugün ödül vericem kendime. akşama misafirliğe gideceğiz. ama yarın sabahtan itibaren tam gaz devam
herksei tebrik ediyorum....

Kizlar masallah topikcene herkes vermis bu hafta.
Sehraa cok iyi gitmis hadi bakalim bu ayi iyi degerlendir o zaman tokken 55 ol
Hawarcm supersin sen yaaaa yedin 1 hafta menu paylasmadin ama hemen toparlandin bunu yaptigin surece kilonu da cok rahat korursun helal sana valla
Btlkubra cok sevindim canim cok iyi gitmis.
Nelson az olabilir verdigin ama her hafta 900 1 kilo gitmeyebilir vucudun bu hafta az verir haftaya daha cok onemli olan hep dususte olmak
Papatyacim bence iyi gitmis ya niye az diyon bu istikrar surse zaten 3 4kilo vercen .sonucta
Elff menulerini bilmiyorum ama almadigin icin tebrikler canim
Ebrucum ben de bu hafta cok az verdim uzuldum aslinda cunku aksamlari hic yemiyorum artik anlamadim niye oyle oldu acaba dogumgunu ve burger 2 gunustuste diye mi etkiledi:44:
Sen son 2 gun iyi toparladin butun bi hafta boyle gitsen iyi bi rakam goruceksin ben inaniyorum

Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen Hafta:52.800
Bu Hafta:52.500
Gelen:0
Giden:300
Hedef:51

Saol canım teşekkürederim valla acaip motive ettî beni bu 900 gr inş hep böle devam eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…