- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.541
Nelson gerçekten çok değişmiş ama ben bunu kilo artması yada azalması old. düşünmüyorum. ödem, wc ye çıkamamak, gibi sebeler bunun sebebi olabilir...
zuzu seni çok iyi anlıyorum..her zaman burdayız. aynı yöntemi ben de uyguladım ve faydası oldu. bomba gibi dön aramıza...
menüm:
07:30 her zamanki kahvaltım bir dilim tam buğday ekmekle
10:00 bir kivi
12:00 bir kepçe ezogelin,7 adet sarma, cacık
15:00 bir portakal
16:30 3 adet kuru kayısı
17:30 3 yk taze fasülye, küçük bir adet karnıyarık, bir dilim tam buğday, bol salata
şu anda kayısılı form çayı
inşaalllah başka bir şey yemicem. çünkü perşembeleri acayip bir psikoloji içinde giriyorum...canım istemesede aklım yemeklerde oluyor...
bugün bu psikolojiden kurtulmaya çalışıyorum...
yarın tartıya çımaya korkuyorum kızlar...
çok da merak ediyorum...
çünkü ben yaklaşık 2,5 aydır hergün tartılıyordum...
spor da yapıcam. ama henüz karar vermedim ne yapacağıma....
Menum
11.00
1 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
1 kivi
Roka maydanoz yesilcay
13.30
1 avuc beyaz leblebi
2 bitter
Nescafe
15.30
3 y.k pilav ustu tavuk
1 bardak ayran
17.00
5 badem
18.30
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Salata
Aram leblebi yesilcay olcak
Misafirim var kizlar gece girerim menumu yazip cikiyorum
Oh canım nası güzel dökyürmüşsün bende oynamayı çok severim :)) bende sereyanlıyım canım hastaneden çıktım eve geldim 4 gün sonra korse giydim 10 gün sonra karnımı içime çekmeye başladım çook faydası var onn haladaha sürekli karnımı içime çekerek dururum ve hiç karnım yok ama bendede bol basen ve popo varBUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:15=1dl.beyaz ekmek,kk peynir,3 zeytin,3 çatal bal,yeşilçay
13:00=1dl.tb.ince 1dl.salam,2 kk kaşar,2 zeytin,çay
15:00=türk kahvesi,4 kare bitter(ince bitter)
16:30=1 kepçe çorba,avuç içi kadar 1 tane soslu tavuk,2 tahta kaşık makarna
18:00=yeşilçay,çay
spor:
kınada her oyunda oynamaca döktürmece
250 mekik
Bugün kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim.O kadar şeye hayır dedimki.Arkdaşamın komuşları bile zayıfladıgın halde yemiyorsun helal olsun ben bu kiloyla yedim utandım kendimden dedi.Bilmiyolarki yarın tartı günüm ve ben bu hafta hep cıss yedim.Ben senin gibi olsam yerim daha nerene zayflıycan sözleri.Ama bilmiyolarki benim hayalim düz karna sahip olmak.Kınada da bayadır beni görmeyenler çok kilo vermişsin çocuk zayıflatmış seni felan dediler.İçimden kk zayıflattı dye geçirdimKorse konusu açıldı arkadaşlar kilolu ama göbekleri yok.Bense her yerim zayıf ama göbegim var ve sivri. Onlar sezeryan ama hepsi ameliyattan sonra korse giymişler.Beni ne dr ne etrafımdakiler uyarmadı Karnını sıkalım yada korse giy felan demediler Gerçi deselerdi giyemezdim.Çünkü iç dikişlerim geç iyileşti ve nerdeyse her akşam dikiş acımdan acilde agrı kesici igne vurunuyordum Çok dikiş acısı çektim:18:Korseyi hiç çıkarmamamı ve gecede öyle yatmamı söyledilerçOnunla spor yap onula yemek ye felan dediler.KArar verdim çıkarmıycam bunuda deneyeyim bakalım.Geç oldu ama geçmişi sizleri merak ediyorum.
Kizlar masallah topikcene herkes vermis bu hafta.
Sehraa cok iyi gitmis hadi bakalim bu ayi iyi degerlendir o zaman tokken 55 ol
Hawarcm supersin sen yaaaa yedin 1 hafta menu paylasmadin ama hemen toparlandin bunu yaptigin surece kilonu da cok rahat korursun helal sana valla
Btlkubra cok sevindim canim cok iyi gitmis.
Nelson az olabilir verdigin ama her hafta 900 1 kilo gitmeyebilir vucudun bu hafta az verir haftaya daha cok onemli olan hep dususte olmak
Papatyacim bence iyi gitmis ya niye az diyon bu istikrar surse zaten 3 4kilo vercen .sonucta
Elff menulerini bilmiyorum ama almadigin icin tebrikler canim
Ebrucum ben de bu hafta cok az verdim uzuldum aslinda cunku aksamlari hic yemiyorum artik anlamadim niye oyle oldu acaba dogumgunu ve burger 2 gunustuste diye mi etkiledi:44:
Sen son 2 gun iyi toparladin butun bi hafta boyle gitsen iyi bi rakam goruceksin ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?