Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok yorgunum uykusuz kızlar.Nasıl akşam olucak bana bilmiyorum.Akşam geç yattım.1.5 saat uyumuşum oglum kalktı yiine.Gözleri kapalı ama hep kollarımda ayaklarımda degişimli olarak salladım.Durdugum an salla diyor.Gözleri kapalıydı ama hiç uyumadı.3 e geliyordu kalktı ve sabah ettik.Sallarken ne kadar dalmışsam o uykuylayım.Sol kolum damar damar üstüne olmuş bişi kaldıramıyorum agıyor.Gece agrı kesici içtim bana mısın demedi.Öglen uyur dedim. İlk kez 45 dk uyudu.Bendee çorbasnı yapıp uyuycaktım sözde.Banyo wc cifledim evi süpürdüm.Aagıya misafr gelmiş indim.Eve çıkıp yemek koydum ocaga.Sizze bakayım dedim.Bu akşam eşimle kıyamasakta yaatak odasına geçicez bakalım kalkıcak mı?Onunda hiç uykusu yok ilginç olan.Geç kalktıgı zaman bile 1.5-2 saat ögeln uyurduBütün gece uyumuş gibi uykusu yok aanlamadım ggitti.İnş. bu akşam ikimizde güzel bi uyku çekeriz.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak sıcak su
10:00=2 lokma ekmek,kk peynir,2 zeytin,2 çatal bal,yeşilçay
11:30=türk kahvesi
14:30=2 kaşık kabak yemegi
15:30=3 ince akıtma,1 kaşık patates salatası,1 kaşık irmik helvası,çay
19:45=1 tabak yogrt çorbası,1 kaşık z.taze fasulye

Spor:
2 saat sokakta oglumun peşinden koşturmaca

Kızlaar gözlerim kapanıyor.Oglumda sersemleşti ama şimdi uyutursam korkuyorum gece yine uyanır diye:18:10 gibi yatırayım ddiyorum.Çok mızmızlandı bugn sokaktan eve sokamadım.Babasını bekledik onu görünce girdi yemekte geçe kaaldı napim.Eşimle yemek istiyorum artık oda tabii.Geçmişe bi bakayım.Yatmaadan yeşilçayımı içicem.

Üç hafta önceki kilom: 59.600
Geçen haftaki kilom 57.500
Bu haftaki kilo :56.700
Aslında üç haftada yeni aldığım kilom gitti ama yinede çok mutlu değilim kızlar bi 53 54 kiloya düşseydim çok istiyorummm herkes hemen yüzün çökmüş diye moralimi bozuyor bu da performansımı etkiliyor Allah yardımcımız olsunn

Alvosan çok sevindim canım.Moralin bozulmasın banada öyle diyorlarHedefine 2 hafta içinde ulaşırsın inanıyorum ben
Yeşilçayımı içtim kolumu ovdurdum gözlerim kapanıyor.Oglum yarım saat önce uyudu.İnş. güzel bi uyku çekeriz.25 ay sonra ilk kez yatak odasında yatıcaz.Bakalım oglum uyanıp bizi aramaz inş.İyi geceler kızlar.Menüler yok dikkatimden kaçtı sanmayınAma hepiniz çok iyi kiolar verdiniz ve hakettiniz bugün ödül günü yaptınız kesin

İnş yawrun mışıl mışıl uyur yarın emirgankorusunda piknikteyim ne halt edicem bilmiyorum:18:bugünde abarttım ödül diye 900gram verdim diye,önemli olan haftaya 56lı bişiler görmek

Kizlar bugun disardaydik kizima biraz alisveris yapalim dedik babasi sen yap alisverisini ben selinle gezineyim dedi resmen magaza inledi cok utandik sapkalari alip takiyo onu atiyo gidiyo gozluk takiyo sonra magazaya gelen cocuklara kosturup sariliyo falan kucagina alincada babasi bi ciglik atiyo herkes bize bakiyo Hic yerinde durmuyo
Napicaz bilmiyorum yaa ins. Yasi kucuk belki buyuyunce duzelir diyoruz ama bilmiyorum yani kosturmak ozgur olmak istiyo ama iste heryer tehlike onun icin Allah korusun kontrolsuzce kosturuyo cunku esim cok zorlandi bugun ve bana hak verdi
bana gelince bugun odul gunu yaptim ama yinede aksam caya gittigim misafirlikteki baklavalardan yemedim
Bir de elim yeni cikan pink magnuma gitti geldi bosver dedim sonra buraz daha vereyim baska gun yerim Cunku bugun moralim bozuktu nerde hata yaptim acaba ya da spor mu eksik olan ins. Gecen hafta cok gittigi icin bu hafta boyle olmustur stres yapmamam gerek sayilara takilmamam gerek
Ebrucum oglusun bir derdimi var acaba niye dun uyumadi acaba bu arada siz oglunun odasinda mi uyuyordunuz yani maksat ayni odada uyumak olsun korkmasin diyemi ?
İns. Bu gece uyursunuz guzelce uykunuzu alirsiniz.
Alvason yuzunden kilo vermek saglikli degil kas kaybettigin anlamina gelir diyenler suzuldun manasinda diyorsa o baska
Sen etini sutunu meyveni dengeli ye kim nederse desin kendini aynada begenmen onemli olan
Sehracik saat 15.00 16.00 ya kadar keyfini cikar gunun ama sonrasi tehlikeli ona gore

Günaydın kızlar dünki menüm
Sabah
Bir dilim peynir
Bir dilim helva
Bir çatal teçrk
Taze nane
Senizotu
Maydonoz
Üç zeytin
Bir parça ekmek

Ara bir bardak süt
4form bisküvi

Ögle
4yk bezelye 2 yk pilav büyük bardak ayran

Ara
4-5 çerkez mantısı komşu yapmış

Akşam
İki yk kabak yemegi

Dondurma

Günaydın kızlar bugün eşimin doğum günü güzel bi sofra hazırlıcam ve pasta yapcam inş güzel olur o yüzden sizinle bugün menü paylaşmıcam ama gündüz az yemegi düşünüyorum en azından dengelesin :))

Kızlar bugün evdeydim ama içinde dgil ya balkonda ya camda ya kapının önünde.Oglum hep dışarısını istiyor haklıda.Hava güzel diger çocukları görüyor ve tüm kış sıkıldılar zaten.Kv evvi bahçeli komuşar toplanıp çay içeceeklermiş.Bende kek yaptım sogumasını bekliyorum.Jojopum gibi artık kapı önü bahçeler sonum hayrolsun:18:Bu arada jojop geri dönmştün tekrar kayboldun özledik seni.!!!

Özgecim kzın gibi benim oglumda dışarıda avmde babası zor tutabiliyor.Fırlıyor elini tutturmuyor artık.Onlarda haklı enerjilerini nasıl atıcaklarOglumun odasında çekyat var açılıyor onda yatıyorduk:26:Eşim her baba gibi çok düşkün ogluna ya üstü açılır ya yorganı üsstüne çeker ya bogulur ya ayagı sıkışır....vs......benide bu düşünceleriyle korkutup bi türlü odamıza geçemiyorduk.Akşam oglum erken uyudu diye sevinirken 15 dk sonra anne gel diye bagırdı burnu tıkanmıştı ve ayagımda salladım karyolasının içinde oturuken dalmışız.Eşim geldi uyumuş hadi sende özedigin yatgında rahat bi uyku çek dedi.Cidden oglumda(ilaç verdim fısfıs sıktım) bende rahatla uyumuşuzDemekki yavrum hastalancakmış ondan huysuzlanmış.

Sehracıkk,uyudu çok şükür canım.Burnu akıyor biraz.Piknikte yesende akşamı hafif kapatırsın.Onca emek verdin devam et canım.Ben vermiyom bari sen ver

Aslında kışın dişimi sıkıcaktım kilo verecektim.Yazın daha zor oluyor.Şimdi keyfini çıkarıcaktım bahçelerde çekirdek çitleyip akşamları dondurma keyfi yapacaktım ahh şu iradesizligim ahhh

Kizlar bugun topige cok ugrayan olmamis yoksa hafta ici verilen kilolar geri mi aliniyo yoksa
Ebrucum onlarda hakli tabi evde canlari cok sıkılıyo ama butun gun disarda ol bi yemek icin iceri girseler gene kiyamet kopuyo.
Bak bugun ne oldu bizim burda yeni bi butik acildi merak ediyodum kac gundur bugun gittim bir bluz begendim kabinde deniyorum bi baktim kizim kapinin altindaki bosluktan disari cikiyo tuttum hemen magazanin icinde o kaciyo ben arkasindan elini tutsam ciglik atiyo tam bi komediyiz anlicagin umuyorum biraz buyunce soz dinler yoksa vayyy halime
Dedigin cok dogru kisin azcik bogazimi tutsak simdi bu durumda olmazdik.senin isin hep diyoruz zaten zor toplanip yiyip iciyosunuz misafirin de oluyo sonucta asil marahet senin durumunda olup kilo vermek zaten
Olsun diyelim zararin neresinden donersek kar denize girilene kadar tam gaz devam daha vakit var

Son düzenleme:
Menum

11.30
1 dilim beyaz ekmek
Kk peynir
2 zeytin
5 cilek
1 catal recel
Yesilcay
13.30
Nescafe
3 tane biscolata pia
15.15
1 tabak yayla corbasi
17.00
6 badem
18.30
3 y.k taze fasulye
Salata
1 bardak diyet kola
Aram
Yesilcay ve leblebi
Gun icinde de 2 bitter yedim

Özgecim hafta sonu için yine iyi bir menü.Bak menü paylaşan bile yok(bende tabisi:26:)Geçen gün oglumun elinde ıslak mendl vardı.Tam avm giricekken mendil elinden uçtu.Aglamay başladı.Oglum çantamdn vericem yenisi dedim.Anne hayır onu tut demesin mi.Mendil caddeye arabanın altına dogru uçuyor koşup yakaldım pis mendili.Herkes bana bakıyorSonra aaaa anne pis omuşşş deyip yere attıBu akşam kv bahçede masa kurduk börekler yapılışş çayla akşam yemegi niyetine yedik.Sonrda çekirdek çıtladıkMisafir gelicekti ama evde degilim diye yarın akşama ertledik.Pasta kurabiye yapıcam yaın oglum uyurken hem evi temzilerim.Eee sizler naptınız arkadaşlar ugrayan yok anlaşılan

Ayyy ebru cok guldum ogluna masallah Senin ki baya baya konusuyo ne guzel benim ki konusarak derdini anlatamiyo cogu zaman ama isaretle her istedigini yaptiriyo
Baksana simdiden parmaginin ucunda oynatiyorlar bizi
Off ebrucum ya hava da guzel insanin istahi aciliyo kalabalikla yeniyo anlamiyo insan. Yarin da misafir Tutanilirsen kendini aksam yeme gunduz tatmaya calis
Dun de ablasindaydik esimin baklava koydu fanta falan onu yemem bunu icmem cigdem getirdi yemem bozuldu kadin ben derken cok utaniyorum yemicem diye yaaa herkes bana bakiyomus gibime geliyo esim de sen dukkani kacta kapatiyon diye espri yapti ben de 7 den sonra birsey yemiyorum dedim 7 de kapatiyom dedim
Ama acik alan olsa piknik kir bayir dayanamam ben de yerdim dun baklavadan bi catal alayim almayim diye ikilem de kaldim zaten

bu ne kadar da guzel bir topik ve topik basligidir boylee tebrikler bayanlar

bende taze anneyim yavas yavas eski formuma kavusurum insaallah bende.

heinize basarilar takipteyim

Canim benim o senin kalbinin guzelligi ...
Evladini Allah bagislasin canim onemli olan bebeginin gelisimi simdi zamanla formuna ulasirsin hic merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…