Kizlar bugun disardaydik kizima biraz alisveris yapalim dedik babasi sen yap alisverisini ben selinle gezineyim dedi resmen magaza inledi cok utandik sapkalari alip takiyo onu atiyo gidiyo gozluk takiyo sonra magazaya gelen cocuklara kosturup sariliyo falan kucagina alincada babasi bi ciglik atiyo herkes bize bakiyo
Hic yerinde durmuyo
Napicaz bilmiyorum yaa ins. Yasi kucuk belki buyuyunce duzelir diyoruz ama bilmiyorum yani kosturmak ozgur olmak istiyo ama iste heryer tehlike onun icin Allah korusun kontrolsuzce kosturuyo cunku esim cok zorlandi bugun ve bana hak verdi
bana gelince bugun odul gunu yaptim ama yinede aksam caya gittigim misafirlikteki baklavalardan yemedim
Bir de elim yeni cikan pink magnuma gitti geldi bosver dedim sonra buraz daha vereyim baska gun yerim
Cunku bugun moralim bozuktu nerde hata yaptim acaba ya da spor mu eksik olan ins. Gecen hafta cok gittigi icin bu hafta boyle olmustur stres yapmamam gerek sayilara takilmamam gerek
Ebrucum oglusun bir derdimi var acaba niye dun uyumadi acaba bu arada siz oglunun odasinda mi uyuyordunuz yani maksat ayni odada uyumak olsun korkmasin diyemi ?
İns. Bu gece uyursunuz guzelce uykunuzu alirsiniz.
Alvason yuzunden kilo vermek saglikli degil kas kaybettigin anlamina gelir diyenler suzuldun manasinda diyorsa o baska
Sen etini sutunu meyveni dengeli ye kim nederse desin kendini aynada begenmen onemli olan
Sehracik saat 15.00 16.00 ya kadar keyfini cikar gunun ama sonrasi tehlikeli ona gore