Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu ne kadar da guzel bir topik ve topik basligidir boylee tebrikler bayanlar

bende taze anneyim yavas yavas eski formuma kavusurum insaallah bende.

heinize basarilar takipteyim

Saol canımSende bu güzel topige gel buyurAllah bagışlasın evladını.

Günaydın arkadaşlar.Gece oglum pek uyumadı hafif öksürdü hep.Erken kalktık.Pastamı yaptım.Çamaşırlarımı astım.Kahvaltımızı ettik çay keyfi yapıyoruz.Bugün temizlik yapıcam inş.Akşama malum misafirler var.Sizler ne alemdesiniz

ztar hoş geldin aramıza....yavrunu allah bağışlasın...
kızlar ben iki gündür kaçırdım biraz. bu hafta 4 gün spor da yapamadım ama bugün ne olursa olsun yürücem leslie ile 5 mil....
bugün öğleden sonra pikniğe gidicez biz de...
ben pilknikte daha çok patlıcan salatasına yumuluyorum...
ekmek fazla yememeye özen göstericem. bir bardak da fanta içerim...
ahhhh kızlar kış boyu vermedik şu kiloları...
ama kesinlikle kilo vermesem de spora devam edicem. inanın o kadar farketti ki vücudum. belki kilo verip 60 olsam ama spor yapmasan bu kadar iyi olmazdı...

Slm kızlar nasılsınız dün hiç gelemedin eşinin doğum günüydü o yüDen menü paylaşmadım kaçırdım çünkü ( ama bugünden başladım dikkat etmeye bu hafta da kilo verîrim inş :))

Ebru esim gece calisti diye biraz once uyandi yegeni msj atmis piknige gidelim diye aksam acik olan yerler var mangal icin belki gidebiliriz sen de aksam yemegini cok hafif ye malum misafirin var bugun
Papatyacim dedigin cok cok dogru sadece diyet yapinca bazen sarkabiliyoruz bile ama spor yapip yemene cok dikkat etmesen de sıkılasiyosun malum kas kitlen artiyo toparlaniyo vucut saglik kazaniyo insan valla en onemlisi

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız dün hiç gelemedin eşinin doğum günüydü o yüDen menü paylaşmadım kaçırdım çünkü ( ama bugünden başladım dikkat etmeye bu hafta da kilo verîrim inş :))

ESinle nice mutlu yillar gecirin ins. Canim. Bisey olmaz sene de 1 gun kutluyosunuz olcak okadar sen artik gelcek gunlere bak yola devam

Dün okadar çok yedim ve karıştırdımki alışkın olmadığım için çok afedersiniz bugün bi gaz bi ishal mide yanması mide ekşimesi..az yemek sıhhat çok yemek hastalıkmış meğer;26:

Eşinle saglıklı ve mutlu nice yıllara.Bigünden bişicik olmaz
Sorma bende aynı durumdayım.En güzzeli patlıcn salatası ama ekmekle bana bana
Sen fazla yemessin caanım eminimAma benim için çok geeç artık:26:
Dün okadar çok yedim ve karıştırdımki alışkın olmadığım için çok afedersiniz bugün bi gaz bi ishal mide yanması mide ekşimesi..az yemek sıhhat çok yemek hastalıkmış meğer;26:

ESinle nice mutlu yillar gecirin ins. Canim. Bisey olmaz sene de 1 gun kutluyosunuz olcak okadar sen artik gelcek gunlere bak yola devam
Amin canım saol aynen öle çok hırslıyım bu konuda inş zayıflıcam
Amin canım saol valla ödül verdim bigün kendime :)

Canım aynen bendr senîn gibi düşünüyorum dün yedim ama akşam midem nası kötü oldu varya alışmışım az yemege böle rahatım :)

Kızlar bugünkü menüm
Sabah
İki tost ekmeği
Üç zeytin
İki dilim peynir
Üç dilim sucuk
Bir çatal çilek reçeli
Bir bardak çay

Ara
İnce dilim pasta

Öğle
Bir ince dilim pide

Ara yok

Akşam
Üç ızgara tavuk
Bir ızgara köfte
Salata pişmiş soğan

Türk kahvesi 2 lt su

Çok acım istedi sonrdan bitane daha ince dilim pasta

Menum

11.00
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 catal recel
Roka maydanoz yesilcay
13.30
Yarım tabak makarna
2 kasik yogurt
14.30
Nescafe
2 biscolata pia
18.30 piknikte
2 kofte
3 kanat
1 dilim ekmek
1 bardak kola

siz yazınca kalıma geldi. cuma akşamı arkadaşa gittik. yazmıştım zaten size...
3 adet mercimek köfte yedim, 1 adet sigara böreği ama yağlıydı biraz...gece bir uyandım saat üçte. midem nasıl bulanıyo...afedersiniz çıkardım da rahatladım. tekrar uyudum.ne zamandır çiğ köfte yemek istiyom ona bile cesaret edemiyom şimdi...
menüme gelince:
09:30 1,5 dilim tam tahıllı, 1 domates, bir salatalık, 1 kk dan az peynir, 2-3 adet zeytin, 2-3 ince dilim sucuk, 2 adet ceviz
12:30 3 adet kabak mücver, 2 yk patlıcan közlemeli yoğurt
17:30 6 adet köfte, 1 adet tavuk kelebek ızgara, bol salata, hem domates hem patlıcan, 1 avuç içi kadar beyaz ekmek, bir bardak kola
21:00 bir fincan form çayı

spor olarak da evde 1 mil leslie, 10 dk simit hareketi, 10 dakika bacak hareketi
piknikten sonra yaklaşık 3,5 km yürüdük açık havada...

Kizlar cokkk yorgunum ya simdi girdik eve piknikte cok yememeye calistim ozellikle ekmege ( mangalda kizarttilar)zor karsi koydum yesem yarim ekmek yerdim yani oglen de az yemistim cunku.
Sonra abisine caya gittik el acmasi ispanakli kol boregi( sehraaaaaa) hem de firindan yeni cikmis
Bir de un kurabiyesi hic dayanamam ama yemedim cunku saat 22.00 di eltim biliyo diye beni sordu zaten sen simdi mi yicen sabah mi diyesabah dedim eve koydu cok yemeyim diye 2 dilim borek bir un kurabiyesi aldim
Sohbet muhabbet kalabalik olup herkes bir sey yer icerken karsidan bakmak

Papatyam,piknige ragmen yine menün çok güzelSpor yapmanada ayrı bir
Btlkbra,menün iyi canım ama akamki pastayı yemeseymişin daha iyi olcekmiş
Veeeeee ÖZGEM medarı iftiharımeski iradeli özgeyi görüyorum artık ve çok seviniyorum.O kadar şeylere nasıl hayır dedinHelal olsun Banada bulaşsın
Ben 1dl.psta kendi yaptıgım ve hazır 2 un kurabiyesi yedimBen saldım iyice kızlar.Yarın akşama eşim yine misafir çagırmış(hawarım sana kimse gelmiyor bu aralar hepsini bana yolluyon galiba )salı günümüz var.eeee ne kadı geriye.Biri beni toparlasın

Ebrucum utandirdin beni eski ozgeye yaklastim diyelim sankim o daha hirsliydi:26: ama en azindan gene 51 olayim diyorum tartida cok gormek istiyorum bu rakami
Gobegimi gormek cok moralimi bozuyor cok stres oldum gene kilo verebilcemmi ayy siskinlik oldu falan filan gerildim resmen halbuki ne gerek var eskiye gore az mi yiyosun evet eee gun icinde de hareketlisin birakta tartida - cikasin yani sinir oluyorum bazen kendime.
Bak spor yapmiyorum diye temizlige sardim dedim en azindan hareket olsun yani 4 gecedir esim gece calisti 4 gun ustuste evi sil toz al banyo mutfak giristim işlere piknikten geldim kizimi uyuttum o yorgunluga ragmen gene is yaptim yeni bitti saat kac olmus
Ve simdi de mekik cekicem olmuyo gobegim gitmiyo cunku hergun 100 mekik 25 sag sol capraz cekicem 30 gun hedef koydum sonra bir 30 gun daha bu sekilde sonuc elde ederim diye umuyorum
Sana gelince kendimi senin yerine koyuyorum gunlerde ben olsam dayanamam yerim ne yalan soyleyim gunduz oldumu bahanem cok oluyo aksami hafif kapatirim aksama kadar yakarim diye kendimi kandirip yerdim
Amma aksamlari direkt yag be ebrucum ne gerek var sabah kalkinca yiycem sizi de onlari yememenin mutluluguyla uyu uyaninca da agiz tadiyla ye iste sabah.

Cuma 57idim tickerımda görüldüğü üzere ana balonmuşbu sabahki tartı çok moralimi bozdu çok

Oglum akşam biraz mızırdandı.Kv saolsun dondurma vermiş ben marketteyken öksürüyor yavrum.Sabah saglık ocagına gittik.İlaçlarını verdim şimdi uyudu.Mutfak dolaplarımı silicem.Yemeklerimi yapıcam.Hamurumu yogrdum açma yapıcam.Yemek molasında görüşürüz arkadaşlar.

Özgecim haklısın ama ben boşladım iyiceGöbegim gitmiyor bi türlü.Şu exima vs incelme programlarını soruşturucam h.içi kv gidince.

Kizlar nasilsiiniz? Ben de yemegim vardi yanina sabahtan bir mercimek corbasi yaptim.evi topladim dusumu aldim esimden haber bekliyorum pesine takillip yuruyuse gitcem ben de.
Ebrucum oncelikle oglusuna gecmis olsun dun de piknikte benim kiz hasta oldu gece oksurdu durdu hep burunlarda tikali Bu arada bosladim deme nolurr yaa dogumgununde gorduk seni fistik gibisin iste daha da sıkılasip fit olmak varken salmak neden yanisen 52 olmazsan istanbula gelmem bakBu topikteki herkes hedefine u la sa cakkkk
Sehraa ahh sehraaa vahhhh sehraaa ben sana nidedim sabah ye aksama daha yeme dedim demi bak olan midene oldu. Bu haftasonu yemezsin diye umuyorum ye de olculu ye yani canim oteki hafta bir daha yersin kacmiyo ki mamalar
Bak sabah 2 dilim borek yedim resmen midem bulandi dun gece iyi ki yememisim dedim aliskin degil tabi midem el acmasi borege tepki verdi heralde
Hawar nelson haftasonu gorunmediniz hic gezmelerdeydiniz sanirim

Doğru sölüyosun canım îlk önce yemicektim ama dayanamadım yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…