- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.581
bu ne kadar da guzel bir topik ve topik basligidir boylee tebrikler bayanlar
bende taze anneyim yavas yavas eski formuma kavusurum insaallah bende.
heinize basarilar takipteyim
Slm kızlar nasılsınız dün hiç gelemedin eşinin doğum günüydü o yüDen menü paylaşmadım kaçırdım çünkü( ama bugünden başladım dikkat etmeye bu hafta da kilo verîrim inş :))
Eşinle saglıklı ve mutlu nice yıllara.Bigünden bişicik olmazSlm kızlar nasılsınız dün hiç gelemedin eşinin doğum günüydü o yüDen menü paylaşmadım kaçırdım çünkü( ama bugünden başladım dikkat etmeye bu hafta da kilo verîrim inş :))
Sorma bende aynı durumdayım.En güzzeli patlıcn salatası ama ekmekle bana banaztar hoş geldin aramıza....yavrunu allah bağışlasın...
kızlar ben iki gündür kaçırdım biraz. bu hafta 4 gün spor da yapamadım ama bugün ne olursa olsun yürücem leslie ile 5 mil....
bugün öğleden sonra pikniğe gidicez biz de...
ben pilknikte daha çok patlıcan salatasına yumuluyorum...
ekmek fazla yememeye özen göstericem. bir bardak da fanta içerim...
ahhhh kızlar kış boyu vermedik şu kiloları...
ama kesinlikle kilo vermesem de spora devam edicem. inanın o kadar farketti ki vücudum. belki kilo verip 60 olsam ama spor yapmasan bu kadar iyi olmazdı...
Sen fazla yemessin caanım eminimEbru esim gece calisti diye biraz once uyandi yegeni msj atmis piknige gidelim diye aksam acik olan yerler var mangal icin belki gidebiliriz sen de aksam yemegini cok hafif ye malum misafirin var bugun
Papatyacim dedigin cok cok dogru sadece diyet yapinca bazen sarkabiliyoruz bile ama spor yapip yemene cok dikkat etmesen de sıkılasiyosun malum kas kitlen artiyo toparlaniyo vucut saglik kazaniyo insan valla en onemlisi
Dün okadar çok yedim ve karıştırdımki alışkın olmadığım için çok afedersiniz bugün bi gaz bi ishal mide yanması mide ekşimesi..az yemek sıhhat çok yemek hastalıkmış meğer;26:
Amin canım saol aynen öle çok hırslıyım bu konuda inş zayıflıcamESinle nice mutlu yillar gecirin ins. Canim. Bisey olmaz sene de 1 gun kutluyosunuz olcak okadar sen artik gelcek gunlere bak yola devam
Amin canım saol valla ödül verdim bigün kendime :)Eşinle saglıklı ve mutlu nice yıllara.Bigünden bişicik olmaz
Sorma bende aynı durumdayım.En güzzeli patlıcn salatası ama ekmekle bana bana
Sen fazla yemessin caanım eminimAma benim için çok geeç artık :26:
Dün okadar çok yedim ve karıştırdımki alışkın olmadığım için çok afedersiniz bugün bi gaz bi ishal mide yanması mide ekşimesi..az yemek sıhhat çok yemek hastalıkmış meğer;26:
Papatyam,piknige ragmen yine menün çok güzelSpor yapmanada ayrı bir
Btlkbra,menün iyi canım ama akamki pastayı yemeseymişin daha iyi olcekmiş
Veeeeee ÖZGEM medarı iftiharımeski iradeli özgeyi görüyorum artık ve çok seviniyorum.O kadar şeylere nasıl hayır dedin Helal olsun Banada bulaşsın
Ben 1dl.psta kendi yaptıgım ve hazır 2 un kurabiyesi yedimBen saldım iyice kızlar. Yarın akşama eşim yine misafir çagırmış (hawarım sana kimse gelmiyor bu aralar hepsini bana yolluyon galiba )salı günümüz var.eeee ne kadı geriye.Biri beni toparlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?