Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kızlar nasılsınız ben iim valla yeni geldim eve kumaşçıya gîttim avm ye gittim yoruldum 22 haziranda dayımın çocuklarının sünneti var kıyafet diktiryorum inş o zamana birazdaha zayıflamış olurum bugün yedilerime dikkat ettim ve etmeyede devam :))

merhaba kızlar;
nasılsınız..keyifler nasıl...havalar ısındı. canım ne işe gitmek istiyor ne de çalışmak. bu sabha tartıda moralim bozuldu. cumaya kadar tartılmayacağım artık...
menüme gelince...
07:00 bir adet muz
07:45 3 ince dilim sucuk, 2-3 adet zeytin, 2-3 çatal peynir, 1 domates, 1 salatalık, 5-6 adet çilek, bir dilim tam tahıllı, yeşilçay
10:30 4 adet yenidünya, yarım avuç beyaz leblebi
12:00 4 yk kuru fasülye, salata ve yoğurt, bir dilim ekmek
15:00 bir kivi,
16:30 5-6 adet çilek
17:30 bir kase mercimek çorba, 3 minik biber dolma, yoğurt ve salata
su yeterince içiyorum zaten hergün...
spor olarak da bugün 3 mil leslie ve aşağıda linkteki hareketleri yapıcam...
Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube

Slm kızlar bugünki menüm
Sabah
Salata
Bir dilîm peynir
Bir dilim tulumm peyniri
Üç zeytin
Bir dilim helva
İki dilim çavdar ekmegî

Ara
Türk kahvesi

Ögle
Tavuk ızgra
İki üç çatal rus salatası
İki üç çatal piyaz
Yarım bardak kola(

Ara bir muz bir ad form bisküvi

Akşam
Bir kase mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
İki lt su

Çok yoruldum kızlarSil süpür banyo wc mutfa dolaopalrı mutfak camı sildim.Perde as 2 balkoon yıka çamaşır as yemek yap.Oglum huysuz herşeye aglıyor paçalarımda yapışık resmen bu daha da beni yoruyor.Başım agrıyor.İn. şuruplar iyi gelir.Çocugun hasta olduguna degilde huy kaptıgına yanarım derdi annem çok haklıymış mızır mızır.Geçmişe bakayım misafirler gelmeden.

Btlkbra ve papatya menüleriniz güzel kızlar.Papatyam sporuna ayrı bi tebrik ne güzel bırakmadın sporu!
Özge, yarından sonra inş dikkat edicem canım.Bu akşamda sade çorba içtim çayla 1 mayalı poça yiycem.
Hawar zuzu nelson bi ses verin!

kizlar tekrar selamlar bu sefer bende araniza dahil olmak icin geldim

benim bebegim 2 aylik oldugu icin cok kati diyet yapamicam ama dikkatli beslencem sadece. diyet gunlugum var kendime ait aslinda ama muhabbetle daha bi tatli oluyor.

bu arada emzirdigim halde eskisine oranla daha yavas kilo veriyorum neden acaba bir fikriniz var mi?

bebegim gazli oldugu icin o kadar kisitli sey yiyorumki sanirim vucut ac birakacimgan korkup dirence gecti.

yurtdisindayim ve haftaya TR yolcusuyum. biraz duzenimiz bozulacak ama insaallah dikkatli beslenebilirim yine. Ayrica Tr de spora da yazilmayi dusunuyorum.

yani ara ara yazsam da hep buralarda olmayi dusunuyorum.

desteklerinizi esirgemeyin

Saol canımSende bu güzel topige gel buyurAllah bagışlasın evladını.

tesekkur ederim kizla saolun..

hepinizi pek istikrarli gordum insaallah bende sizinle birlikte hedef kiloma dogru hizla ilerlerim

Canım oğluşuna çok geçmiş olsun valla yine iyi iş yapmışsın oğluna rağmen oğluşunda inş hemen iyileşir
Saol canım teşekkürederim si böle dedikçe daha bi motive oluyorum valla :))
Canım aramıza hoşgeldin inş dileğin kiloya ulaşırsın ama ilk önce bbeğini düşün daha çok küçük çünkü çok fazla kısıtlama kendini tr ye geliomuşsun hangî şehire gelcen :))

Canım menün gayet güzel tebrik ederim :)

Menum

11.30
2 dilim ispanakli börek
1 un kurabiyesi
Kk peynir
Yesilcay
14.30
Nescafe.
2 bitter
16.45
1 tabak mercimek corbasi
1 dilim beyaz ekmek
18.00
1 avuc leblebi
Yarim elma
Sonra yuruduk kizimla bir baktim saat 20.00 olmus esimin isi daha bitmemisti yemek yiyesiye 21.30 olcak hafifte yesem ki acikmistim o saate kadar hafif falan da yiyemezdim yani baktim orda heryer doner pizza hamburger girdim 20.15 te profiterol yedim dogru mu yaptim yanlis mi bilemedim sonra esimle kizim avm de bir guzel soslu makarna yediler koca tabak esim fast food yemiceksen salata ye dedi etli tavuklu cok guzel salatalar vardinama saat 21.45 falandi yemedim ac kaldim resmen.
Simdi kizimi uyutuyorum bir yandan da yesilcay iciyor sonra mekiklerimi cekicem karnim cok sis nedense sinir oluyorum gordukce

Kızlar oğlum misafirlerin yanında ateşlendi gözler vaydın baygınHemrn ılık duş ardından fitil .Misafirler giderken yine ateşlendi ve onlarla beraber evden çıktık.Az önce geldik iğne yedi ve ilaçlar(onun verdigini bu onaylamıyor herkes kendi Dr beğeniyor)gözlerim kapanıyor menünü yarın yazarın inşb

tesekur ederim canim

yani yediklerimi kisitlamamin sebebi herseyin gaz yapiyor olmasi ( ama napim artik yemek bulamiyorum mecburen yicem biseyler..

ankaraya geliyorum canim :)

cok gecmis olsun.

ebruli geçmiş olsun..
canım hafta sonu diyet yapmayınca gelecek yüzümde olmadı.. pazar günüde annem geldi,, aynı günde eşim şehir dışına çıktı.. bir hafta yok eşim yok annemle beraberiz,, pazartesi menüme dikkat ettim ama bu hafta kilo verirmiyim bilemem.. annem ben işte iken akşama kadar yalnız evde kalıyor o yüzden akşamları onu yanlız bırakmayım diye nete girmedim..

..fırsat buldukça menümü yazarım.. bu hafta annem bana yemekler mantılar keteler yapacak.. kilo vermek bir tarafa kilo almam umarım..regl dönemimde yaklaşıyor sanırım cnm çoooookkkk tatlı istiyor...dünkü menümü yazayım

sabah:yeşillik-1dilim kaşar,2 dilim k ekmek,domts,salatalk
öğle:salata.kuru patlıacan dolma,sulu köfte
ara. iki dilim ekmek arası menemen-elmi
akşam:salata-mantarlı bulgur pilavı

ebrucum çok geçmiş olsun oğluşuna. havalar birden ısındı. bahar olmadan yaz geldi resmen. bizim bile vücudumuz alışamadı. bebecikler ne yapsın...
kızlar kışın yeterince dikkat etmediğim için çok pişmanım. gerçi hedefimi artırınca biraz daha mutluyum. 62-63 arası olayım yeter. sporu bırakmadan tabi...

Ay kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun inş hemen atlatır
tesekur ederim canim

yani yediklerimi kisitlamamin sebebi herseyin gaz yapiyor olmasi ( ama napim artik yemek bulamiyorum mecburen yicem biseyler..

ankaraya geliyorum canim :)

cok gecmis olsun.

Hmm anladım canım sen bîliyosundur ama en çok gaz yapcakları söliyim sana süt piriç baklagîller gazlı içecekler lahana kalmadı ama oda çok gaz yapar mercimek çorbası içme bagırsakları tutar çünkü bide sen çok dîkkat et canım ayakların üşümesin sırtın terleyip soğudumu sütünden geçer bide her yedîğin yemeğe kimyon kullan canım o zaman gaz problemi azalır benim kızım 6 aylık hala her yemeğime kimyon kullanırım aklında bulunsun

Kızlar günaydın nasılsınız bugün size diyet kek ve diyet kurabiye tarifi vercem ben denedim çok güzel oluyo reql dönemleri için çok güzel bence :))

Diyet kek

Yarım çay b zeytinyagı
Bir yumurta
İki çay b kepek unu
Bir çay b süt
Bir çay bardagı esmer şeker
Kabartma tozu vanilya

Ben bunu muffin kaplarına döktüm çokta güzel oldu

Diyet kurabiye
İki yumurta
Bir fincan esmer şeker
Bir fincan zeytinyağı
İki kaşık kakao
İki fincan kepekli un
Kabartma tozu
Vanilya
Kızlar bununda hamuru biraz elinize yapışıyo elinizî azcık ıslatıp küçük yuvarlarlar yapın harika oluyo adet zamanı içîn süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…