- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.601
Saol canımSende bu güzel topige gel buyur Allah bagışlasın evladını.
ztar hoş geldin aramıza....yavrunu allah bağışlasın...
kızlar ben iki gündür kaçırdım biraz. bu hafta 4 gün spor da yapamadım ama bugün ne olursa olsun yürücem leslie ile 5 mil....
bugün öğleden sonra pikniğe gidicez biz de...
ben pilknikte daha çok patlıcan salatasına yumuluyorum...
ekmek fazla yememeye özen göstericem. bir bardak da fanta içerim...
ahhhh kızlar kış boyu vermedik şu kiloları...
ama kesinlikle kilo vermesem de spora devam edicem. inanın o kadar farketti ki vücudum. belki kilo verip 60 olsam ama spor yapmasan bu kadar iyi olmazdı...
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun valla yine iyi iş yapmışsın oğluna rağmen oğluşunda inş hemen iyileşirÇok yoruldum kızlarSil süpür banyo wc mutfa dolaopalrı mutfak camı sildim.Perde as 2 balkoon yıka çamaşır as yemek yap.Oglum huysuz herşeye aglıyor paçalarımda yapışık resmen bu daha da beni yoruyor.Başım agrıyor.İn. şuruplar iyi gelir.Çocugun hasta olduguna degilde huy kaptıgına yanarım derdi annem çok haklıymış mızır mızır.Geçmişe bakayım misafirler gelmeden.
Saol canım teşekkürederim si böle dedikçe daha bi motive oluyorum valla :))Btlkbra ve papatya menüleriniz güzel kızlar.Papatyam sporuna ayrı bi tebrik ne güzel bırakmadın sporu!
Özge, yarından sonra inş dikkat edicem canım.Bu akşamda sade çorba içtim çayla 1 mayalı poça yiycem.
Hawar zuzu nelson bi ses verin!
Canım aramıza hoşgeldin inş dileğin kiloya ulaşırsın ama ilk önce bbeğini düşün daha çok küçük çünkü çok fazla kısıtlama kendini tr ye geliomuşsun hangî şehire gelcen :))kizlar tekrar selamlar bu sefer bende araniza dahil olmak icin geldim
benim bebegim 2 aylik oldugu icin cok kati diyet yapamicam ama dikkatli beslencem sadece. diyet gunlugum var kendime ait aslinda ama muhabbetle daha bi tatli oluyor.
bu arada emzirdigim halde eskisine oranla daha yavas kilo veriyorum neden acaba bir fikriniz var mi?
bebegim gazli oldugu icin o kadar kisitli sey yiyorumki sanirim vucut ac birakacimgan korkup dirence gecti.
yurtdisindayim ve haftaya TR yolcusuyum. biraz duzenimiz bozulacak ama insaallah dikkatli beslenebilirim yine. Ayrica Tr de spora da yazilmayi dusunuyorum.
yani ara ara yazsam da hep buralarda olmayi dusunuyorum.
desteklerinizi esirgemeyin
merhaba kızlar;
nasılsınız..keyifler nasıl...havalar ısındı. canım ne işe gitmek istiyor ne de çalışmak. bu sabha tartıda moralim bozuldu. cumaya kadar tartılmayacağım artık...
menüme gelince...
07:00 bir adet muz
07:45 3 ince dilim sucuk, 2-3 adet zeytin, 2-3 çatal peynir, 1 domates, 1 salatalık, 5-6 adet çilek, bir dilim tam tahıllı, yeşilçay
10:30 4 adet yenidünya, yarım avuç beyaz leblebi
12:00 4 yk kuru fasülye, salata ve yoğurt, bir dilim ekmek
15:00 bir kivi,
16:30 5-6 adet çilek
17:30 bir kase mercimek çorba, 3 minik biber dolma, yoğurt ve salata
su yeterince içiyorum zaten hergün...
spor olarak da bugün 3 mil leslie ve aşağıda linkteki hareketleri yapıcam...
Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun valla yine iyi iş yapmışsın oğluna rağmen oğluşunda inş hemen iyileşir
Saol canım teşekkürederim si böle dedikçe daha bi motive oluyorum valla :))
Canım aramıza hoşgeldin inş dileğin kiloya ulaşırsın ama ilk önce bbeğini düşün daha çok küçük çünkü çok fazla kısıtlama kendini tr ye geliomuşsun hangî şehire gelcen :))
Kızlar oğlum misafirlerin yanında ateşlendi gözler vaydın baygınHemrn ılık duş ardından fitil .Misafirler giderken yine ateşlendi ve onlarla beraber evden çıktık.Az önce geldik iğne yedi ve ilaçlar(onun verdigini bu onaylamıyor herkes kendi Dr beğeniyor)gözlerim kapanıyor menünü yarın yazarın inşb
Kizlar nasilsiiniz? Ben de yemegim vardi yanina sabahtan bir mercimek corbasi yaptim.evi topladim dusumu aldim esimden haber bekliyorum pesine takillip yuruyuse gitcem ben de.
Ebrucum oncelikle oglusuna gecmis olsun dun de piknikte benim kiz hasta oldu gece oksurdu durdu hep burunlarda tikaliBu arada bosladim deme nolurr yaa dogumgununde gorduk seni fistik gibisin iste daha da sıkılasip fit olmak varken salmak neden yani sen 52 olmazsan istanbula gelmem bak Bu topikteki herkes hedefine u la sa cakkkk
Sehraa ahh sehraaa vahhhh sehraaa ben sana nidedim sabah ye aksama daha yeme dedim demi bak olan midene oldu. Bu haftasonu yemezsin diye umuyorum ye de olculu ye yani canim oteki hafta bir daha yersin kacmiyo ki mamalar
Bak sabah 2 dilim borek yedim resmen midem bulandi dun gece iyi ki yememisim dedim aliskin degil tabi midem el acmasi borege tepki verdi heralde
Hawar nelson haftasonu gorunmediniz hic gezmelerdeydiniz sanirim
Btlkbra ve papatya menüleriniz güzel kızlar.Papatyam sporuna ayrı bi tebrik ne güzel bırakmadın sporu!
Özge, yarından sonra inş dikkat edicem canım.Bu akşamda sade çorba içtim çayla 1 mayalı poça yiycem.
Hawar zuzu nelson bi ses verin!
kizlar tekrar selamlar bu sefer bende araniza dahil olmak icin geldim
benim bebegim 2 aylik oldugu icin cok kati diyet yapamicam ama dikkatli beslencem sadece. diyet gunlugum var kendime ait aslinda ama muhabbetle daha bi tatli oluyor.
bu arada emzirdigim halde eskisine oranla daha yavas kilo veriyorum neden acaba bir fikriniz var mi?
bebegim gazli oldugu icin o kadar kisitli sey yiyorumki sanirim vucut ac birakacimgan korkup dirence gecti.
yurtdisindayim ve haftaya TR yolcusuyum. biraz duzenimiz bozulacak ama insaallah dikkatli beslenebilirim yine. Ayrica Tr de spora da yazilmayi dusunuyorum.
yani ara ara yazsam da hep buralarda olmayi dusunuyorum.
desteklerinizi esirgemeyin
ebruli geçmiş olsun..Kızlar oğlum misafirlerin yanında ateşlendi gözler vaydın baygınHemrn ılık duş ardından fitil .Misafirler giderken yine ateşlendi ve onlarla beraber evden çıktık.Az önce geldik iğne yedi ve ilaçlar(onun verdigini bu onaylamıyor herkes kendi Dr beğeniyor)gözlerim kapanıyor menünü yarın yazarın inşb
Ay kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun inş hemen atlatırKızlar oğlum misafirlerin yanında ateşlendi gözler vaydın baygınHemrn ılık duş ardından fitil .Misafirler giderken yine ateşlendi ve onlarla beraber evden çıktık.Az önce geldik iğne yedi ve ilaçlar(onun verdigini bu onaylamıyor herkes kendi Dr beğeniyor)gözlerim kapanıyor menünü yarın yazarın inşb
tesekur ederim canim
yani yediklerimi kisitlamamin sebebi herseyin gaz yapiyor olmasi( ama napim artik yemek bulamiyorum mecburen yicem biseyler..
ankaraya geliyorum canim :)
cok gecmis olsun.
Btlkubra tarif icin tesekkurler gayet saglikli gozukuyo aklimizda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?