Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlarr merhaba
ebru çok çok geçmiş olsunnn
ösgee, ebruu saolun sormuşsunuz, kızlar ben yine ipin ucunu fena kaçırdımm, resem 2 hafta geriye gittim,sanırım kendimi diyet süresince çok sıkıyorumm, sonrada abarttıkça abartıyorummm, bu hafta saldım çayıra mevlam kayıra durumundayımm, bu hafta menü paylaşmıyacam toparlanınca aldığım kiloları vermek üzere menülerimi paylaşacağımmm, biliyorummm yaptığımm çok saçma ama kendime hakim olmadım şöyle kaşık saymadan kalori hesaplamadan yemek yuemek istiyorum bir süre ama en kısa zamanda toparlanacağımı umuyorumm, bu aralar pek giremedim yoğundum birazzz

Teyzeleri hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.Ogluş iyi çok şükür güne bile gittik:)4gece sonra Gece deliksiz uyumuşuz:)Kv geçtik.
Btlkbra tarif için sapl canım
Hawarım bu sözleri bi yerlerden hatırlıyorum:)Ama sonu kötü oluyorZaman zaman bunalıp söyledik çoğumuz ama salnca ipin ucu kaçıyor maalesef!Misal ben kaç gündür cısslar yiyorum sporu da bıraktım ama bugün pantolonunun düğmesi zor kapandı(

Rica ederim canım afiyet olsun :))
Amn dikkat et canım bak o kadar emek vermişsin yaz geldi şimdi salmanın sıra diil şöle bi silkelen bakiim :))

Kızlar bugünki menüm
Sabah
Bir haşlanmış yum
İki dilîm çavdarlı ekmek
Bir dilim den küçük helva
Bir dilim peynir
Üç zeytin
Maydonoz dere otu

Ara
Bir bardak tarçınlı süt
4 form bisküvi
Bir ısırık kurabiye

Öğle
Bir kase mercimek yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir içli köfte iki üç çerkez mantısı (
Akşam
4 yk nohut
Bir kese yoğurt
Salata
2.5 lt su
25 dk tempolu olmakla beraber 45 dk yürüyüş
Türk kahvesi iki de bitter

Dün moralim bozuktu malum artıda çıkyım deyü cumartesi acayip yemîştim çünkü bugün bide ne göreyim regli oldummm umarım dünkü artı oyüzdendi inş yarebbim.cuma reglimin 4.günü olcek ben bunu avantaja çevşrcem inş.yarında tatilgezmece tozmaca ama cozutmamaca.bugün öğrencilerimi florya akvaryuma götürdüm.ist olsn veya gelecek olanlara şidetlennn tavsşye ederim süperdi.15000balık çeşidi..köpekbalığından vatoza kedi balığından yılan balığına..fenci olmam hasebiynen ilgimi çekti tabi ama bi ara soğanı kırıp bol yağda tavada kızartma haysli sklımdan geçmedi değildilim ise çocuklar bunlar solungaçlarıyla duda çözünmüş oksijenilen solunum yapıyor diyodum halbukim açlıktan balıkların kafalarını koparıp yeme derdindeyimepruu yawrun iyileşti şülür canım ösge progiterol yerine iskender uîyeydin
Bt mantı olmadı
Nelson annenin ysptıklarını ye abarttmadan
Hawar sporu bıraktınmı
Pdpatya teptikk
Takipteyim

Dün moralim bozuktu malum artıda çıkyım deyü cumartesi acayip yemîştim çünkü bugün bide ne göreyim regli oldummm umarım dünkü artı oyüzdendi inş yarebbim.cuma reglimin 4.günü olcek ben bunu avantaja çevşrcem inş.yarında tatilgezmece tozmaca ama cozutmamaca.bugün öğrencilerimi florya akvaryuma götürdüm.ist olsn veya gelecek olanlara şidetlennn tavsşye ederim süperdi.15000balık çeşidi..köpekbalığından vatoza kedi balığından yılan balığına..fenci olmam hasebiynen ilgimi çekti tabi ama bi ara soğanı kırıp bol yağda tavada kızartma haysli sklımdan geçmedi değildilim ise çocuklar bunlar solungaçlarıyla duda çözünmüş oksijenilen solunum yapıyor diyodum halbukim açlıktan balıkların kafalarını koparıp yeme derdindeyimepruu yawrun iyileşti şülür canım ösge progiterol yerine iskender uîyeydin
Bt mantı olmadı
Nelson annenin ysptıklarını ye abarttmadan
Hawar sporu bıraktınmı
Pdpatya teptikk
Takipteyim

Sehraaa Allah seni netmesin emi guldurdun beni ben de akvaryumu gezdim ist. Geldigimde ama hic onlari yemek aklima gelmedi
Bu arada ins. Tarti reglden dolayi + cikmistir gecen hafta herkes cok iyiydi nazar degdi heralde bu hafta menu bile paylasan yok hele sen kac gundyr yazmiyosun hayirdir

Hawarm seni cok iyi anliyorum kendimizi frenliyoz frenliyoz sonra frenler bi tutmuyo hooopppp yokus asagi Allah ne verdiyse yiyoz iciyoz
Sana su durumda tavsiyem sabah ogle aksamki yeme duzenin aynen kalsin arada 1 meyve yiyosun ya onun yerine atiyorum bi stick ciko ye ne biliyim bi tabak sutlu tatli ye gunduz ki arada ye yani boylece ne olcak saldirmiycan hic biseye kilo verme hizin azalabilir ama ( ki spor yaparsan belki etkilemez bile)en azindan 1 - 2hafta geri gidip zaman kaybetmezsin bi dusun istersen bu konudaki yorumunu bekliyorum.
İnan kendim nasil kilo vermeyi istiyorsam ayni sekilde hepinizin de kilo vermesini istiyorum olumsuz bi durum motivasyon eksikligi olunca uzuluyorum care ariyorum ama dogru ama yanlis fikir sunuyorum.
Bak mesela bugun 17.00 de kv gittim. Evde yemegim vardi kendisi rahatsiz yemegi yoksa ben kizimi birakip eve gecip ydmekleri goturcektim
Kv ile esim tlf konusmus mercimek koftesi corba yapalim diye kararlastirmislar esimin cani cekmis.
Kv sen evi toparla biraz ben yemegi yaparim dedi utuleri de birikmisti evi sildim supurdum utuleri yaptim saat oldu 19.30
Esim geldi 20.00 de yemek yiyoduk ben en son 16.00 da 1 elma yemistim dusun kurt gibi aciktim ara da bi kurabiye yedim hatta kvde de.
Dedim sonra ne stres yapiyosun sanki hergun mu gec yiyon bugun de boyle oldu napslim hergun kusursuz olamayiz yani onemli olan kalici bi sekilde kilo vermek ve onu korumak arada abartiriz yarini dengelenir kilo sabit kalsin yoksa ayy bugun kacti ee bugun de gitti hadiiii bu hafta gitti olmasin tamam 2 gun abarttim hemen toparliyorum diyelim anlatabildim umarim.
Ben bu haftadan hic umutlu degilim dun midemin agrisindan uyuyamadim kramp girdi karnim cok sis ama moralim bozulur diye tartilmadim elimde degil cok stres oldum ama pes etmedim dengeli gitmeyi hayatima uygulucam ins. Bunu cok istiyorum
Ebrucum oglusun iyi olmasina sevindim.
Cenem dustu gene menum gelsin

Son düzenleme:
Menum
10.30
1 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
2 zeytin
2 .catal recel
Roka maydanoz yesilcay
13.30
1 tabak mercimek corbasi
1 dlm ekmegin dışı
1 bardak ayran
14.30
Nescafe
2 bitter
Yarim avuc leblebi
16.00
1 elma
18.00
1 kurabiye
20.15
8 mercimek kofte
2 dal marul.
3 catal domates Salatalik
1 buyuk bardak ayran
21.00Sonra 3 bardak sekersiz cay ve kizima tabaga muzlu gofret koydum 3 tane 9 kat varya yemedi geri yerine koymadim mideme indirdim.

kIZLAR bakıyorumda herkes salmış menüler yok(bende dahil)Yarın saglıklı bigün olmasını diliyorum.Çünkü hamur işini doydum bıktım.Bugün günde ilk kez tabagımı silip süpürmedim.Oglum iyi çok şükür uyuyor.O iyi olunca bende iyi oluyorum.2 büyük markete gittim k fleks 62 kalorili çerez tükenmişti Yazlıkları giymeye başladım.Pantolonum sıktı bugnSıkınca göbegim daha da pörtlediSanki güdeki herkes göbüşüme akıyor gibime geldiAma bunun için sadece aglayan smile gönderiyorum size eeee ne yapıyorum hani bi çaba yarın spora devam inş.

Sehra güldürdün kız beniŞimdi benimde canım çekti.Ben gitmedim ama oglum küçük aklında kalmaz diye gitmiyoruz.Seneye götürücez inş. kısmet olursa.Hadi sehra toparla bizi bak hawarımada nazar degdi
Zuzuum elfffmm nerdesiniz

Günaydın kızlar nasılsınız valla kzıyorum size yaz geldi saldınız siz olmayınca bende motive olamıyorum bi toparlanın bakiim :))

Kizlar sabah dayanamayip tartildim ve yok artik dedim cuma 52.500dum bu sabah 53.600 ciktim yani 4 gunde 1.100 almis olmam imkansiz menulerim de ortada.
Karnim sis diye bosuna demiyorum wc problemi var ama gene de cok geldi ins.odem falandir cok moralim bozuldu dogrusu

Canım havalardan dolayı ödem olmuş olabilir yeşil çay iç bol su iç bide yapabîliosan yürüyüş yap kilo almamışsıdır bence hiç moralini bozma

İns. Havalardan dolayidir canim gunde 2 fincan yesilcay iciyorum hep suyu bazen aksatiyorum ama bu aralar daha fazla iceyim bak saat 14 oldu ben daha 1 bardak dahi su icmedim onun da etkisi vardır eminim

dün akşam arkadaşlarla dışarı çıktık. çekirdek almışlar. ay yesem mi acaba diye düşünürken aklıma geçen yaz da aynı duyguları yaşadığım geldi. yani aradan bire sene geçmiş ve benim çekirdek yerken yaşadığım o pişmanlık, aman yesemesm mi, azıcık yesem mi duygularu değişmemiş...yuhhhhh olsun bana....
özgecim inşallah ödemdir. düşününce 4 gün de 1 kilo imkansız gibi geliyor...
sıcakların vücutta ödem yapması mümkün mü acaba...

Bugün geç kalktık ogluşla.Geç kalkıncada işler aksıyor.Kuaföre gittim yürüyerek hızlı hızlı.Oglumu yıkayıp uyuttum.Şimdi bişiler yedim.Size bakayım dedim.Bu arada işçinin ve emekçinin bayramı kutlu olsun.

Günaydın kızlar nasılsınız valla kzıyorum size yaz geldi saldınız siz olmayınca bende motive olamıyorum bi toparlanın bakiim :))
Haklı söze ne denir:26:

Su iç bol bol.Ben güne 3 bardak su içerek başlıyorum.Ilık su iç bakalım wc ye çözüm olabilir.İnş. ödemdir canım.Çünkü menülerinde iyi:44:

Yazlıkların birazını çıkardım.Ütü yaptım biraz yeşilçayımı içiyorum.Artık yaz geldi kv bahçesine gidesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…