- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.621
Teyzeleri hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.Ogluş iyi çok şükür güne bile gittik:)4gece sonra Gece deliksiz uyumuşuz:)Kv geçtik.
Btlkbra tarif için sapl canım
Hawarım bu sözleri bi yerlerden hatırlıyorum:)Ama sonu kötü oluyorZaman zaman bunalıp söyledik çoğumuz ama salnca ipin ucu kaçıyor maalesef!Misal ben kaç gündür cısslar yiyorum sporu da bıraktım ama bugün pantolonunun düğmesi zor kapandı (
Kizlar sabah dayanamayip tartildim ve yok artik dedim cuma 52.500dum bu sabah 53.600 ciktim yani 4 gunde 1.100 almis olmam imkansiz menulerim de ortada.
Karnim sis diye bosuna demiyorum wc problemi var ama gene de cok geldi ins.odem falandir cok moralim bozuldu dogrusu
Haklı söze ne denir:26:Günaydın kızlar nasılsınız valla kzıyorum size yaz geldi saldınız siz olmayınca bende motive olamıyorum bi toparlanın bakiim :))
Kizlar sabah dayanamayip tartildim ve yok artik dedim cuma 52.500dum bu sabah 53.600 ciktim yani 4 gunde 1.100 almis olmam imkansiz menulerim de ortada.
Karnim sis diye bosuna demiyorum wc problemi var ama gene de cok geldi ins.odem falandir cok moralim bozuldu dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?