Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yazlıkların birazını çıkardım.Ütü yaptım biraz yeşilçayımı içiyorum.Artık yaz geldi kv bahçesine gidesim var

Ebrucum onceden ben de kendi yazliklarimin cogunu cikarmistim 2 gun once kizimin kisliklarini vakumlu hurcalara doldurdum yeni aldigim yazliklari astim gecen seneden buyuk gelen aldiklarim da vardi.
Bugun de kizim uyurken esimin yazliklarini cikardim biraz da kendi kalanlarini 3 sele utu yaptim Toplasan 6 7 parca kaldi onlarida bi ara utulerim bitti gitti
Ne guzel senin kv bahcesi var cay keyfi icin super olur evde oturulmuyor yazin ben de esimin basinin etini yiyorum yukari teresa musluk taktir diye kistan cok kirlenmis kova kova su da tasinmaz her zaman cok buyuk cunku
Bu yAz orda yemek yeriz misafirlerle cay iceriz cocuklar kosar oynar cok iyi olur yani

İns. Havalardan dolayidir canim gunde 2 fincan yesilcay iciyorum hep suyu bazen aksatiyorum ama bu aralar daha fazla iceyim bak saat 14 oldu ben daha 1 bardak dahi su icmedim onun da etkisi vardır eminim

Canım bol bol su iç wc ye çıkmanada çok yardımcı olur sıcakta insanın vücudu şişebiliyo

menümü yazayım ama canım çok sıkkın...
insanlar bir yılda 40 kilo verir. ben 3 kiloyu veremedim gitti....

10:00 1 dilim tam buğday, domates, salatalık, patlıcan salatası, 2 ceviz, 2-3 çatal peynir, 2-3 adet zeytin,
akşam yemeğine kadar 10 kadar çilek, 1 küçük paket çubuk kraker, 2 kuru kayısı yedim. ama hangisini hangi saatte yediğimi hatırlamıyorum..
18:30 fırında patates köfte yaptım. içine de biber, domates ve soğan ekledim. 5 adet köfte, 3 adet biber, domates ve soğan yedim. bol salata ve 4 yk bulgur pilavı ile...
şu anda form çayı içiyorum. spor olarak da 5 mil leslie yaptım bugün...

Menum
12.00Gene gec yatip gec kalkmaya basladim yaa
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
1 catal recel
1 kivi
Yesilcay
14.00
Nescafe
2 bitter
16.45
4 y.k nohut yemegi
3 y.k bulgur pilavi
1 bardak ayran
18.30
1 eti puf
Oglen yemegi utulere dalinca kacti cok acikinca ben de aksam yemegi niyetine yedim sonra kizima ciko alirken canim cekti bi etipuf aldim 21.00 gibi yesilcay bir avuc beyaz leblebi yerim bir de

özgecim menünü beğendim ama hatanı sende biliyorsun. güne çok geç başlıyorsun...
bugün saba Tümerde Osman Müftüoğlu vardı. erken yatmanın ve kalkmanın faydalarını anlatıyordu. güne geç başlayınca günün bereketi kalmaz ki...
kahveyi nasıl içiyorsun. ben de çok seviyorum nescafeyi ama kremasız ve şekersiz içemiyorum...

Papatyacim cok haklisin bir kac gundur esim sabaha karsi geliyor sabah calisip gece hesap yapiyor ofiste ben de tek basima uykum dahi olsa uyuyamiyorum huy iste. Zar zor 3 3.30 gibi uyursam iste
Bir de esim yok kizim uyuyor ise koyuluyom hemen gece gece
Olmadi en iyisi saat kurup erken uyanmak
Kahvemide sutlu sekersiz ve kremasiz iciyorum ben cayi da 0 seker icerim kahveyide oyle alistim .
Sut siskinlik yapar diye 2 gundur kahvemi yarim iciyorum sut bana gelmiyo aslinda ama napim kahveyi cok seviyorum gunde 1 fincan mutlaka icerim
Sen de dene zamanla tadina alisiyosun

Son düzenleme:
Mnm
Sabah 10 1sucuklu yumurta yarın krep 2kk peynir 4zeytin salata çay
1buçukta 10hurma 6badem iki avuç leblebi
Çarşıda 5saat dolaştım bi ciciler aldımki sormayın hemide hepici small üstler ve 36beden pantolonlar(az sıkıyor ama olsun)bi iltifatlar bi bişilerrrr..ama kızlar ben anlamıyorum aynada msğazasa çıplakken pörtleyen yerlerim var hala benim nasıl 3)bedenimki ben ya..allahım benki 42beden olsam keşke fiyordum 44bedenken allahım ya..bidaha öyle olmak idtemiyorum gerçekten..şimdi bile kilom fazla gelirken bana, nasılda bepeniyormuşum kendimi ben aynada ya..annem hep derdi zaten insan kendini beğenmese çatlarmış deyü..
Menüme devam edeyim

İskender künefe yemedim epruuuuu
Sadece simit yedim 3/4

7de
Bir kepçe şehriye çorba
El kadar tavuk
Ayran
Salata
Kalan simitten bir ıdırık
Şimdik form çay

Ösge kesinlikle kilo almadın şişlik o
Epru validenin bahçesi misss kulağa hoş geliyor
Pspatyaaa yuh deme ya..bende grçen yol hacirsnda 56.9u gördüm 2hafta evel gördüm bide...pazartedi ise öyle bişi gördümki çüş diyiverdim pardon

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
11:30=1.5 mayalı poça(atılmasın dedim)2 çatal peynir,5 zeyitn,yeşilçay
12:30=türk kahvesi,10 fındık
16:00=1 tabak çorba,1dl.çavdar,1 domates,1 salata
17:30=yeşilçay
19:30=2 tabak ıspanak,1 kase yogurt,2 kaşık makarna,patates kızartması

spor:40dk tempolu yürüyüş

Kızlar öglen mis gibi pırasa böregi yemedim.Çok canım çekti yarın ögene yapsam mı?Az önce kv deydik kaynım künefe almış hepimize.Çok severim hamileyken 1 gün arayla yerdim.Hepsi üzerine bol kaymak sürüp yedi.Eşim çocuk o kadar almış bırak şu rejimi zayıfsın zaaten feln dedi.Kaynı alındı sanırım.Çocuk yanlış anladı nolurdu yeseydin dedi eşimGün boyunca biçok şeye haır diyorum bi de demesem nolurum kimbilirYeşilçayımı içiyorum geçmişe bakayım.

Aferin sehracık bende künefeyi yemedim ama agzım sulandıSana deip deyip kendim yeseydim senin laf bombardımanından korktumS beden mi EEE bi resim eklmek farz oldu bekliyorum albümünü merakla

Kızlar bölgesel incelmeyi kafama taktım.Korsemi cumadan beri çıkartmıyorum.Göbegime acil bi uygulama yaptırtıcam.Eşim isteiyor ama para biriktirim yaptırıcam kafama taktım.

Ebrucum malesef eslerimiz de dahil anlamiyorlar ideal kilomuzda dahi olsak gec saatte kunefe gibi kalorili bi tatli yememeliyiz bence saglik acisindan da bir de kaymak falan (zaten ben sevmem kunefe) yemedigin icin tebrik ederim
Bolgesel incelmeye gelince hicbir bilgim yok sen kavitasyon demistin adi aklimda kalmis ne desem yalan olur sanki 2 ay duzenli egzersiz ve beslenmeyle gider gobekler ama iste olsa simdiye olurdu zaten

ebrucum senin göbeğin o kadar fazlamı ki operasyon düşünüyorsun. ben bu güne dek hiç düşünmedim. nasıl birşeydir hiç bilgim yok...aman sakın iyice araşltırmadan girmeyesin böyle bir işe...

ebrucum senin göbeğin o kadar fazlamı ki operasyon düşünüyorsun. ben bu güne dek hiç düşünmedim. nasıl birşeydir hiç bilgim yok...aman sakın iyice araşltırmadan girmeyesin böyle bir işe...

Evet canım dogumdan sonra şekli bozuldu.Hani zayıf olup sivri göbegi(hamile göbegi)olanlar gibi.Göbüşüme benzer bi resim bulursam netten koyarım.Operasyon degil canım lipostar kavitasyon exima gibi bişiler hangisi daha etkiliyse:44:

Slm kızlar nbr ben iyilik güzellik bugün sanah kızımın kntrolu vardı onu götürdüm dünüşte pazara ugradım bezelye aldım kışluk yaptım buzluğa ordan markete ugradım yarın misafirim var eve geldim kahvaltı yaptım bezelyeleri ayıkladık kv île buzluğa koyduk kv kıza baktı bende buzdolabını yerleştirdim evi topladım süpürdüm daha yemek yicem ama bu saaten sonra bir süt bi meyve artık akşam yerim inş yoruldum ama kızlar daha pasta yapışcak silîp toz alma işini yarına bıraktım şimdilik benden bu kadar akşam menümü yazarım bu arada yarın tartıda inş zayıflamış çıkarım yaa (

Daha yeni oturdum kızlar.Öglen pazara gittim biraz oglum kapının önünde koşturdu.Uyuttuktan sonra çorbayı ocaga koydum.Sildim süpürdüm ön balkon arka bolkan çamaşır as topla katla .Banyo wc cifle.Yazlıkların birazı kalmıştı onlarıda çıkardım.Şimdi çilek yiyorum.Korse nedeniyle sırtım su ter oldu.Beyaz badi aldım bugün üzerimde hiç güzel durmadı ah şu göbek ahh

Slm kızlar bugünki menüm
Sabah
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir liğt üçgen peynir
Maydonoz dere otu
Üç zeytin
Bir dilim helva
Bir rafadan yum

Ara yok

Öğle bir küçük şeker pare tatlısı

Ara 1 bardak süt 4ad form bisküvi
Tramisu yaparken iki kedi dili biskivi yedim süte batırıp

Akşam
4 yk zeytin yağlı yeşil fasülye
Salata
Bir kase yoğurt

merhaba kızlar;
keyifler nasıl...
bugün kendime bir iki parça bir şey aldım...benim burada 8 yıldır alışveriş yaptığım bir butik var. artık kadınla abla kardeş gibi olduk. doğumdan sonraki kilolu hallerimi falan çok iyi biliyor...
benim vücudumun çok değiştiğini, totomun kalktığını falan söyledi. ciden kızlar mide kısmım falan incelmiş...
anladım ki spor herşeyin ilacı...
onun için arık tartının ne dediği değil aynanın ne dediğine bakıcam...
yarın sabah erkenden yola çıkacağız. kısacık bir tatile gideceğiz.
o nedenle bildirim yapamayabilirim...
menüme gelirsek ben pek beğenmedim de bir de siz bakın...
07:30 her zamanki kahvaltım
10:30 bir kivi
12:30 bir porsiyon İskender, mümkün olduğunca etinden yedim.
15:30 nescafe
18:30 3 yk barbunya yemeği, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
az önce form çayı

kübracım senin menünü beğendim..
inşallah tartı mutlu eder hepimizi...

Teşekkürederim canım sanada iyi tatiller :) valla dediğin gibi tartı değil ayna önemli banada herkes zayıflamışsım diyo doğumdan sonra aldığım kıyafetler boş geliyo ama tartıda değişklik yok denecek kdar az (

kızlar nerdesiniz ya....
kübra dışında hiç kimse menü falan yazmamışşş....
ben sporlarımı bile yaptım...
1 mil leslie ye ilaveten simit, bacak ve karın hareketleri yaptım...
bugün itibarıyla spor da tam 3 ayım bitti. 4 şubatta başlamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…