Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
09.30
1gevrek
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
3 kurukayisi
Roka yesilcay
12.30
Nescafe
1 avuc leblebi
2 bitter
15.00
1 tabak corba
1 dlm ekmegin disi
18.00
Salata
Kk peynir
2 dilim karpuz
19.00
1 bitter
Yarindan eksi cikacagimi sanmiyorum 2 gunde 1 kilo gitmez sanirim bugun bol bol su ictim faydasini da gordum kendimi kasmiyorum artik zaten az yemeye calisyorum eskiye gore cok cok az yiyorum zaten
Yarin oglen ya da aksam duruma gore odul vercem kendime.

özgecim menünü beğendim...
ben de merak ediyorum sabahı ama çok erken yola çıkacağım. gözlerim açılırsa tartılırım...
hadi bakalım yarın inşallah tartı yüzümüze güler...

Simdi misafirlikten geldik orda yazdim menumu hatta senin menunu de begendim canim asiri hic bir zaman yemiyosun zaten aynadaki degisimine en az senin kadar sevindim. 3 ay duzenli spor yapmak cok iyi bir zaman sonuclari aliyosun bak ne guzel emek verince oluyor valla
Yarin firsat bulursan tartilirsin canim iyi tatiller soyle bi kafani dagit gel

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah.1dl.çavdar,çeçil peynir,salatalık,5 zeytn,yeşilçay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak nohutlu pilav(ogluşta yedi biraz),1 tas cacık
Ara:10 çilek,1 erik
Akşam:2 kepçe çorba,3 banım menemen

Spor:ev temizligi
200 mekik

Evet menü iyi taki anneme gidinceye kadar.Yemek haırlamış yemedim tokuz dedim.Niye yiyip geleiyosun önceden yemeklerimi çok severdin şimi yiyip geliyosun dedi.Çay demledi.Yanına benim sevdigim kozalak(şekerli ekmek şekerli açma gibi bişi hazır satılıyor)(göçmenlere has bişi işte)ondan almış.Bunuda yemezsin deyince kıyamadım.1 dl. çayla yedim.Yeşilçayımıda içtim.Bi daha perşembe akşamları anneme gitmeme kararı aldım alınıyor annecimEve gelince yarın gün var yukarıda nasıl olmuş tat diye elmalı turta koydular önüme.yarısı kesip peçeteye koydum sabah yerim dedim.İşte böyle arkadaşlar.Geçmişe bakıp yatıcam.

Geçmiş pek yokmuş zaten
Hawar noldu sana :44:
Sehra menün nerde bakim
Zuzuu elff nelson nerdesiniz arkadaşlar
Özgecim menün güzel
Btlkbra menünü begendim canım
Papatyam sende iyisin heleki sporu bırakmayıp azimle yapman ve bunu aynada görmen ayrı bi başarı canım

Ebrucum menunu cok begendim aksam yenenlerde senin bi sucun yok iyi ki de yemissin annenin kalbi kirilcagina dimi ama
Dedigin gibi persembeleri degil baska gun gidersin ozellikle odul gunleri git yerken hem annen hem sen mutlu ol

kızlar gelecek pazartesi akşamı menulerimi sizinle paylaşacağım.. sizleri özledim ama fırsatım olmuyor yazmaya..bu hafta diyet yapmadım ama fazlada yemedim..ikii gündür midemden rahatsızım ve regl dönemimdeyim.. ve vucudumum şiş oldugunu düşünüyorum.. kilo olarak çok fazla çıktım.. ama bu kadar çok kilo aldığımı düşünmüyorum.hepinizi çok özledimmm
.. ticher factorumu değişmeyeceğim.. e inşallah gelecek hafta cuma günü 58 li birşeyler göreceğim..

kilo bildirimim:

geçen hafta : 59.1
bu hafta : 60.7
giden : yok
gelen :1600
toplam giden : 4,2 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

Kızlar sizleri özledim pek fırsatım olmadı birazda moralim bozuktu bu hafta bildiğiniz gibi çok yedim sporda yapamadım dolayısıyla kilolar tokat gibi çarptı suratıma bildirimimi yapayım fırsat bulunca bakarım yine
Başlangıç : 70
Geçen hafta : 61
Bu hafta : 63
Gelen : 2 kilo
Hedef : 55

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Kızlar hiç kimse bildirim yapmamış...nelson ve hawar dışında...
Bu hafta pek motive değildik bu da tartıya fazlasıyla yansımış..
Hadi diğer bildirimleri bekliyorum...
Ben de sabah tartıldım ama wc'ye falan çıkmamıştım...
Başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 63
giden: Yok
gelen: 400 gram
toplam giden: 1,8
hedef: 60 olsa çok sevinirim ama 62-63 arası olmak da mutlu ediyor beni...

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.5
Geln :yok
Giden:yok
Hedef37:

Ebrucum menunu cok begendim aksam yenenlerde senin bi sucun yok iyi ki de yemissin annenin kalbi kirilcagina dimi ama
Dedigin gibi persembeleri degil baska gun gidersin ozellikle odul gunleri git yerken hem annen hem sen mutlu ol

Öyle yapıcam artık.Akşamki 2 çatal kadar elmalı turtayı bu sabah keyifl yedim.Senin yöntemi uygulycam inş.

Papatyam senle ben takılı kaldık.Nolcak bu halimiz.Vücudumuzu çok sıkıp şaşaırtsak mı napsak?

Hawarım 2 kilo muNe yedin öyle 1 haftadır.Bugünden itibaren menülerni paylaşki emeklerin boşa çıkmasın canım.

Nelsonum regl dendir birazı birazıda yedigin içindir.Ama bu hafta hedef koyalım ve herkes o kiloyu vermey çalışsın.Belki motivasyon oluruz bu şekilde

Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen Hafta:52.500
Bu Hafta:52.400
Gelen:0
Giden:100 gr
Hedef:51
Kizlar oncelikle sizlere cok cok tesekkur ederim tavsiyeniz olmasa ben de bol su icmez bugun de boyle mutlu olmazdim iyi ki varsiniz.
Sanki sihirli degnek degmis gibi siskinligim gozle gorulur oranda azaldi sabah wcye cikamasam da sorun degil 1 2 gune o da yoluna girer 1000 gr vermis gibi sevindim artik gelen kismina birsey yazmak istemiyorum az da olsa hep dususte olsun kilom
Hawarcim vucudun alismisti uzun zamandir spor + dengeli beslenmeye birden birakinca tepki vermis haliyle insanin cani sıkkın olunca diyet modunda olamiyor hakli olarak ama en azindan yuruyusu hic birakma canim
Nelson moralini bozma muhtemelen reglin etkisi yuksek 500 600 gr almissindir en fazla gec olmadan toparla ama ertelersen ustune daha da katlanir vermek zorlasir
Ebrucum bu hafta 7 den sonra hicbirsey yeme ben bu hafta biraz duzeni bozdum iyiydim ama cok iyi degildim suyu az ictim hersey etkiliyor malesef bu hafta daha dikkatli gidelim ve dedigin gibi hedef koyarsak daha iyi olur
Benim hedefim 500 gr kizlar 51.900 u gormek istiyorum

Slm kızlar kilo bildirimi
Başlangıç 83.600
Geçen hafta 82.700
Bu hafta 82.700
Gelen giden yok
Kızlar bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ondan sanırım tartıya yansımadı

Btlkbra,canım menülerin iyiydi aslında emziriyorsunda sanırım.Ama olsun almaktan iyidir dimi ama.Haftaya verirsin inş.canım.
Özgecim, seninde menülerin iyyidi ama her hafta 1 kilo verircez diye bişi yok.Hedef koyalım 600 hedefim 53.9 görücem inş.

Çamaşırların bitmesini bekliyorum.Asıp kv gidicem.Sabahtan kendi yazlıklarımı çıkarttım yerleştirdim felan.Kv orda dr. güzellik merkesine felan gidicem.Hem yürüyüş yapmış oluyorum orda bol bol.Gece görüşürüz.

kızlar bence kimse moralini bozmasın bu hafta kilo alan da var verende olduğu yerde sayanda..herkesi tebrik ediyorummm

hedef koyuyordum iki haftadır ve üç aşağı beş yukarı kilo vermiştim. bu hafta hedef koymadım ve mağlum sonuc.. vucudumuz bize oyun oynuyor gibi geliyor..

bugün bu saate kadar 2 litre su ve 6-7 kupa çay içtim.. vucudum suya hasret kamış ve şişkinliğiminde azaldığını hissediyorum..birkaç günden toparlanırım..

özge suyun mucizesi ortada bırakma su içmeyi..x
ebruli benim hedefim bu hafta çok . yani 60,7 den 58,9 a düşmek,, senin hedefin ne
kızlar bence herkes kendine hedef koysun ve o kiloları vereceğine inansın.. haftaya çatır çatır zayıflayalım

kübra gecen hafta iyi kilo vermiştin bu hafta veremedin ama haftaya gayet iyi olacak senin için...

hawar su toplamıştır canım hepsi yağ değildir.. hedefini yaz haftaya...bekliyorum.. moral bozmak yok gidecek bu kilolar..

papatyam 400 gram nedir ki.. bence sadece motivasyon eksikliği 300-500 gram fazla çıkmamızı neden olan.. ah bende spor yapabilsem senin gibi..

sehraaaa nerdesin kız verdinmi kilooo.. imajımı yenilememe yardımcı arkadaşım nerdesinn..

evet kızlar gelecek cuma için hedeflerinizi yazın ben tablo haline gitireceğimmmm.. hadin devamm alın suları için gayrii...

zuzu , elff, sehra,hadin kilo bildirimi ve hedeflerinizi alayımm..

btkübra, özge, hawar, papatya hedeflerinizi alayımm

unuttuğum isim varsa kusura bakmayın .. ama bildirimlerini bekliyorumm

Benim hedefim 500 gr
Ebrununki 600 gr
Seninki 1800 gr
Bu sekilde diger arkadaslarda eklesin bakalim haftaya kimler hedefine ulasicak:13:

Nelson toparlanmana sevindim soyle olalim iste hepimiz hic moral bozmak yok alsakta versekte hep tam motivasyon devam edelim
Btlkubra sakin moral bozma canim bu hafta ara arackarbonhidrst vardi menunde onun da etkisi vardir wc de cok farkediyo haftaya kadar tartilma surekli hergun tartilmak vucudu strese sokar gerek yok buna
Ebrucum bu hafta gec yemek yedigim 2 gun oldu ve cok gec kahvalti ettim su da icmedim onemli etkenler bunlar metabolizmam yavasladi bu yuzden bu hatalari bu hafta tekrarlamiycam
Kizlar dun gece esimle tv karsisinda zap yaparken siyaset meydaninda osman muftuoglu vardi uzun saglikli yasam hakkinda konusuyorlardi oyle guzel seyler anlatti ki
Yuruyusun onemini uykunun onemini anlatti erken yatin erken gune baslayin uyumadan 3 saat once yemek yemeyin hatta hava karardiktan sonra yemek yemeyi kesin 30 dk tempolu yuruyun cok onemli bu dedi gunde 10000 adim atmamiz gerekmis ( nelson )ben de firsat bu firsat esime bak ben sana.
Bosuna demiyorum yuruyus yapalim diye kizimda boyle gorsun alissin o da cocuklarini boyle yetistirsin diye damardan girdim esim de be var ki ya yururuz dedi cok etkilendi konusulanlardan bundan sonra uyumadan yemek yemiycem dedi
İsleri yogun olmasa kesin her aksam yururuz yemekten sonra ama bakalim isleri yoluna sokayim daha duzenli yasiycaz dedi ins. Hayata geciririz.
Siz de int dinleyebilirsiniz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…