Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Başlsma67.7
Geçenhafta 57
Buhafta 58.5
Giden yok
Gelen 1.500gram
Reglimin 4.günü
Haftaya hedegim 56.9olmak

Slm kzılar bgün misafirim vardı o yzden giremedim çok forma bu hafta nazarmı değdi topiğimize noldu ama haftaya toparlıcax inş canım bana heder 81.900 yaz yani 800 gr înş veririm

Tickerımı değiştirmiyorum cuma 56.9olunca değiştircem 56olursam kalır zatibeynime yükledim nelsonnnn bide nefsime yüklivem tam süper olcek

Kızlar hepinize teşekkürederim inş haftaya güzel bi kilo verîrim canım evet emziriyorum ama nedense çok zor kilo veriyorum ama kararlıyım vercem bu kiloları veremiyorum diye bırakmıcam

Yok kimsebu gidiş gidiş değil toparlanıp kendimize gelmeliyiz artık hedefimize ulaşmalıyız

Ben sana inanıyorum gör bak seneye yaz bizim kilolardasınama biz hala yerimizde sayarsak vay halimizebiz sana kilo korumayı anlatırız o vakitlerde inşallah hemş.yanlız menü yazmak önemli ya bunu anladım ben

Daha cok yolum var deyip kendini uzme canim saglikli beslenmeyi hayatimiza uyguladigimiz surece istedigimiz kiloya inip onu da koruruz.hem biz hep burdayiz ( Allah nasip ederse )sana destek olucaz hep sehraanin dedigi gibi onumuzdeki bahar sen de kilo koruyo olucaksin

Kızlar bütün kış gevşek davrandık(özellikle ben)şimdi yazın keyfini çıkartamıyoruz.Eger verseydik şimdi kilo koruyor ve istedigimiz cısslardan rahatlıkla yiyor olucaktık(gerçi şimdi aynı rahatlıkla yiyorum yüzsüz yüzsüz)
Btlkbra Allah nasip ederse biz burdayız canım.Merak etme inş. saglıklı yaşamyı ögrenip bi dahaki yaza kalmadan ideal kilona kavuşacaksın inanıyorum canı gönülden

Başlsma67.7
Geçenhafta 57
Buhafta 58.5
Giden yok
Gelen 1.500gram
Reglimin 4.günü
Haftaya hedegim 56.9olmak

Sehracım bu hafta vericeksin inanıyorum.Çünkü menüleri güzel çok degiştin azim ettin.Hedefini görmene az kaldı

Ben sana inanıyorum gör bak seneye yaz bizim kilolardasınama biz hala yerimizde sayarsak vay halimizebiz sana kilo korumayı anlatırız o vakitlerde inşallah hemş.yanlız menü yazmak önemli ya bunu anladım ben

Kızlar hepinize çok teşekkürediyorum inş dediğiniz gibi olur bende buna inanamak istiyorum valla iiki varsınız kızlar daha bî motive oldum şimdi saolun sehracim canım merak etme yerinde aayıyo olmazsın istediğin kiloya düşmüş koruyo olcaksın eminim :)

Menum
10.30
1 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
2 dilim karpuz
2 catal recel yesilcay
14.00
1 kepce ezogelin corba
Yarim tabak yogurtlu makarna
16.00
Nescafe.
2 bitter
17.00
1 avuc leblebi
19.00
1 tabak ezogelin corba
Kk peynir
2 dilim karpuz
1 dilim ekmegin disi
Misafirlige gidicez aksama birsey yersem yazarim ki umarim yemem
Bugun barbunya ve pilav yaptim ama yemedim barbunyayi da cok sevmem zaten esim seviyor kizimda yedi biraz

Mnm
Sabah10da 1yum 3 etimek 5 zeytin 2kk peynir salatalar çay
Öğle 12buçukta yarım kilo çilek!
15.00bir tabak etli patlıcan iki dilim ekmek ayran
Ara bir ısırık çikolata
Akşam yeşilmercimek yemeği semizotlu yoğurt
Az evel 10 böğürtlen

Beğenmedim menümü;19:

Niye kimse yok:44:dün 10 badem 1avuçta lebebi yimiştim şimdik geldi aklıma

Sehraacim onceden de dedigim gibi saglikli seyler yiyosun abur cuburmus tatliymis yemiyosun ama saglikli yesen de miktari bazen abartiyosun fencisin zaten tereciye tere satilmaz o yedigin fazlaliklar noluyo anlatmama gerek yok oturup yarim kilo cilek yeme yani 5 6 tane de kal

Kizlar nerelerdesiniz topik uzun zamandir bu kadar bos kalmamistiMayis ayindayiz yazliklar giyiliyor artik 1.5 aya deniz mevsimi de acilir siz gelmeyin daha

Slm kızlar nbr ne sıkıcı bi gün ya eşim çalışıyo bende kızla evdeyim hava sıcak rşimi ikna edebilirsem akşam dıları çıkmayı istiyorum nese gelelim bugünki menüme
Sabah
Küçük kase salata
Üç zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir liğt üçgen peynir
Bir dilim helva

Ara
Bir bardak süt
3 form bisküvi

Öğle
Bir küçük kuru patlıcan dolma
Bir dilim ekmek
Bir liğt üçgen peynir
Marul
Biber

Ara
6 tane erik
Bir ısırık kurabiye

Akşam
Bir yemek yaşığıyla yapılmış sebzeli tavuk sote
Salata
Bir kase yoğurt

Menum
12.30
1 gevrek
1 biber dolmasi
Kk peynir
3 banim recel
Esimle pazar kahvaltisi edince ipin ucu kacti biraz
16.30
1 kepce ayranli corba
1 biber dolmasi
Yarim gevrek
19.00
Nescafe 2 bitter
1 avuc leblebi
Cok sacma bi menu oldu kabul ediyorum gec kalkinca boyle oldu ama gene duzeni bozmadim aksam gene birsey yemedim
Kilo korumada da basarabilirsem bu taktigi uyguluycam gunduz ( asiri kacmadan caninin istediginden ye) aksam hava kararinca 19.00 20.00 gibi (gec de yatiliyo ya yazin zaten mide sindirir o saate kadar)
Yeme icme olayini bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…