- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.681
Btlkbra,canım menülerin iyiydi aslında emziriyorsunda sanırım.Ama olsun almaktan iyidir dimi ama.Haftaya verirsin inş.canım.
Özgecim, seninde menülerin iyyidi ama her hafta 1 kilo verircez diye bişi yok.Hedef koyalım 600 hedefim 53.9 görücem inş.
Çamaşırların bitmesini bekliyorum.Asıp kv gidicem.Sabahtan kendi yazlıklarımı çıkarttım yerleştirdim felan.Kv orda dr. güzellik merkesine felan gidicem.Hem yürüyüş yapmış oluyorum orda bol bol.Gece görüşürüz.
kızlar bence kimse moralini bozmasın bu hafta kilo alan da var verende olduğu yerde sayanda..herkesi tebrik ediyorummm
hedef koyuyordum iki haftadır ve üç aşağı beş yukarı kilo vermiştim. bu hafta hedef koymadım ve mağlum sonuc.. vucudumuz bize oyun oynuyor gibi geliyor..
bugün bu saate kadar 2 litre su ve 6-7 kupa çay içtim.. vucudum suya hasret kamış ve şişkinliğiminde azaldığını hissediyorum..birkaç günden toparlanırım..
özge suyun mucizesi ortada bırakma su içmeyi..x
ebruli benim hedefim bu hafta çok . yani 60,7 den 58,9 a düşmek,, senin hedefin ne
kızlar bence herkes kendine hedef koysun ve o kiloları vereceğine inansın.. haftaya çatır çatır zayıflayalım
kübra gecen hafta iyi kilo vermiştin bu hafta veremedin ama haftaya gayet iyi olacak senin için...
hawar su toplamıştır canım hepsi yağ değildir.. hedefini yaz haftaya...bekliyorum.. moral bozmak yok gidecek bu kilolar..
papatyam 400 gram nedir ki.. bence sadece motivasyon eksikliği 300-500 gram fazla çıkmamızı neden olan.. ah bende spor yapabilsem senin gibi..
sehraaaa nerdesin kız verdinmi kilooo.. imajımı yenilememe yardımcı arkadaşım nerdesinn..
evet kızlar gelecek cuma için hedeflerinizi yazın ben tablo haline gitireceğimmmm.. hadin devamm alın suları için gayrii...
Kızlar hepinize teşekkürederim inş haftaya güzel bi kilo verîrim canım evet emziriyorum ama nedense çok zor kilo veriyorum ama kararlıyım vercem bu kiloları veremiyorum diye bırakmıcamNelson toparlanmana sevindim soyle olalim iste hepimiz hic moral bozmak yok alsakta versekte hep tam motivasyon devam edelim
Btlkubra sakin moral bozma canim bu hafta ara arackarbonhidrst vardi menunde onun da etkisi vardir wc de cok farkediyo haftaya kadar tartilma surekli hergun tartilmak vucudu strese sokar gerek yok buna
Ebrucum bu hafta gec yemek yedigim 2 gun oldu ve cok gec kahvalti ettim su da icmedim onemli etkenler bunlar metabolizmam yavasladi bu yuzden bu hatalari bu hafta tekrarlamiycam
Kizlar dun gece esimle tv karsisinda zap yaparken siyaset meydaninda osman muftuoglu vardi uzun saglikli yasam hakkinda konusuyorlardi oyle guzel seyler anlatti ki
Yuruyusun onemini uykunun onemini anlatti erken yatin erken gune baslayin uyumadan 3 saat once yemek yemeyin hatta hava karardiktan sonra yemek yemeyi kesin 30 dk tempolu yuruyun cok onemli bu dedi gunde 10000 adim atmamiz gerekmis ( nelson)ben de firsat bu firsat esime bak ben sana.
Bosuna demiyorum yuruyus yapalim diye kizimda boyle gorsun alissin o da cocuklarini boyle yetistirsin diye damardan girdim esim de be var ki ya yururuz dedi cok etkilendi konusulanlardan bundan sonra uyumadan yemek yemiycem dedi
İsleri yogun olmasa kesin her aksam yururuz yemekten sonra ama bakalim isleri yoluna sokayim daha duzenli yasiycaz dedi ins. Hayata geciririz.
Siz de int dinleyebilirsiniz kizlar.
Yok kimsebu gidiş gidiş değil toparlanıp kendimize gelmeliyiz artık hedefimize ulaşmalıyız
Başlsma67.7
Geçenhafta 57
Buhafta 58.5
Giden yok
Gelen 1.500gram
Reglimin 4.günü
Haftaya hedegim 56.9olmak
Ben sana inanıyorum gör bak seneye yaz bizim kilolardasınama biz hala yerimizde sayarsak vay halimize biz sana kilo korumayı anlatırız o vakitlerde inşallah hemş.yanlız menü yazmak önemli ya bunu anladım ben
Daha cok yolum var deyip kendini uzme canim saglikli beslenmeyi hayatimiza uyguladigimiz surece istedigimiz kiloya inip onu da koruruz.hem biz hep burdayiz ( Allah nasip ederse )sana destek olucaz hep sehraanin dedigi gibi onumuzdeki bahar sen de kilo koruyo olucaksin
Kızlar bütün kış gevşek davrandık(özellikle ben)şimdi yazın keyfini çıkartamıyoruz.Eger verseydik şimdi kilo koruyor ve istedigimiz cısslardan rahatlıkla yiyor olucaktık(gerçi şimdi aynı rahatlıkla yiyorum yüzsüz yüzsüz)
Btlkbra Allah nasip ederse biz burdayız canım.Merak etme inş. saglıklı yaşamyı ögrenip bi dahaki yaza kalmadan ideal kilona kavuşacaksın inanıyorum canı gönülden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?