Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Btlkubra menunu cok begendim canim aksami hafif kapattigin surece tartida cok farkediyor bu sekilde hizli yol alirsin

kızlar basit bir tablo yaptım ama yükleyemiyorum.. niyekiii..şimdilik böyle yazdım ama

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark

nelson.................60700...................58 900.................................................1800

ebruli .................54500....................53900..................................................600

özge...................52400...................51900................................................500

btkübra...............82700...................81900...............................................800

sehraa...............58500 ....................56900...........................................1600

papatya..............63.............................................................................

hawvar............... 63..........................................................................

Son düzenleme:
selamlarr..

bomba gibi aranızdayım.. ay ben ne demişim 1800 kilo verecem demişimmm... en büyük hedef benim benim olmasına da bakalım sonuç ne olacakkkk.. 1800 diyerek..çokmu atmışım yaaa.. gözüm korktu valla...

Canım liste güzel olmuş inş veririz bu arada bende senin hedefi görünce kendiminki baya az geldi ama bu haftalık böle olsun :)) srnde veririsin canım ya meraketme )

Kızlar çok zledim sizi.Ama fırsat bulamadım kk ya girmeye.Dün sabah annanem geldi annemdeydim o yüzden.Akşam da sahile gittik arkadaşlarla yürüdük hem oglum yorulsun diye.Herkes ayvalık tostu yedi ben türk kahvesi içtim.Menü paylaşamıyorum ama çok yedigimden degil ama kusursuz olmadıgı için.Dün ki menümü yazayım ve geçmişe bakayım beni merak eden olmuş mu:44:

Oglumu uyuttum.Çorbasını ocaga koydum.Süpürdüm toz aldım şimdi yerleri silicem.Mola verdigimde ugrarım.Kaç gündür eve bakamadım.Bugün hıdırlez iyi degilmiş temizlik yapmak ama olsun temizlikte imandandr dimi ama

Geçmiş diye bişi yokmuş hiç sayfa ilerlememiş
DÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
Sabah:kk peynir, 3 çatal kaşar,2dl.beyaz ekmek,domates salatalık,3 zeytin,çay,2 çatal bal
Ara:türk kahvesi
Ara:1 poça
Akşam:1 tabak çorba,3 top dızmana,patlıcan salatası
Ara:türk kahvesi

Spor:
1 saat sahilde yürüyüş

Canım hoşgeldin oh ne güzel sahil de yürüyş valla bi özeniyorumki ben kayserideyîm hiç öle gezcek biyer yok ( bu arada gördüğün gibi kızlar topiği boşladı biraz şikayet ediyim kızları sana hiç yoklar menülerde yok gibi sanki

dün 1buçuk simit 2 haş yum 2 kk peynir 5 zeytin yidim oğumun yüzme yarışı eveli kahvaltıdaydık dışarda. 3.oldu yawrum
ara 10badem 1avç eblebi
akşam nohutyemeği bi tabak ekmek ucundan yidim
9gibide bir kaşık patlıcan yedim etli iki lokmada ekmek

sabahta 57.6 çıtım ama
bu sabah öğr pikniğe götürdüm yeni geldim

10sarma 5 tane iki renkli kurabiye(çok güzeldi dayanamadım)
5tane falan havuçlu toplardan fındıklı falan
bir avuç çekirdek
5 -6 sigara böreği
iki çatal çikolu tatlı
biriki ısırık poça
bir bardak fanta...9da yedim bunarı
sonra top falan oynadık,
2de mangala başadık
3de 5kanat
3 kelebek iki bardak fanta
dahada yemem bişey
boşanda semerini ye sesinizi duyar gibiyim yarın 100 kio çıkarım artık

Canım bu menüyü begendiğimi söleyemicem kurabiye fazla fanta bari bir bardak içseydin bugün biraz fazla olmuş ama hafta içi toparlarsın inş

Hoşbulduk canımDemek kayseride oturuyosun.İst yaşayanlar başka bi yere kolay kolay gitmezler gitselerde alışamazlarmış.Oglum oldu olalı pek gidemesemde eşimle akşamları yaz geldi malum gidiyoruz yeni yeni.İst gel beraber yürürüz çocuklarla sahilde sende gel özgeeeeAyy ne güzel olur valla.Kim toparlıycak bizi bakalım yaz geldi ince badileri giyoruz ama hala akıllanmıyoruz.Napsak bilemedim ki:44:

Sehraaaaaa nettin sen migdene öyle.Bari yediklerinden 1 er yeseydinSalı çarş perş pür dikkat gidersen kurtarırsın durumu

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:45=1dl.kızarmış beyaz ekmek,2 çatal peynir,3 çatal kaşar,salatalık,2 çatal nutella,yeşilçay,3 zeytin
11:45=türk kahvesi
14:30=1 kivi,4 erik,1 dido:26:
16:00=1 tas çorba,1.5dl.kepek ekmek
19:15=1 tabak çorba,1 tabak nohutlu pilav,1 bardak ayran
21:00=çay,yeşilçay

Spor:
30 dk tempolu yürüdüm
45dk ogluşla yavaş yavaş yürüdük

Biliyorum menüm iyi degil.Ama bugün öglen herkes hıdrıllez için tüm komşular binadakiler bişiler yapıp yediler.Ben temizlik yaptım ve oglumun uyumasını bahane ettim.Yoksa börekler tatlılar yerdim kesin.

Once yorumlarimi yapayim menume sonra gecicem
Sehraa oncelikle basarisindan dolayi oglunu kutlarim benim Kizim derece falan alsa ben mutluluktan aglarim heralde ki sulugozlu bi insan hic degilim millet hungur hungur bi olaya aglarken ben buzdolabi gibi durabilirim sozkonusu evlat olunca baskaymis ama
Menune gelirsek ki hic gelmeyelim bence gecen hafta piknige gidip mide fesati geciren sen degilmiydin ne cabuk unuttun burda iradeni devreye sokamadigini goruyoruz hadi acik hava sabah erken diye cok yedin diyelim aksam ki 2 bardak fanta da neyin nesi bide top oynadik yazmissin haa oldu 2 kostun yaktin hepsini cumaya kadar aksamlari 7 dedin mi hicbirsey yeme yoksa bu hafta isin yas benden demesi benim yarenligim de biraz sert oluyo kusursa bakma artik hersey senin iyiligin icin
Ebrucum sana gelirsek aksam 1 tabak nohutlu pilav ben pirinc .pilavi oglen bile korkumdan yemiyorum ciko bile pilav yaninda masum kaliyo okadar diyim yani
Ama oglusu bahane edip gitmemen iyi olmus.
Diger kizcelerrr eee hadi ama gelin artik

10.30
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 kurukayisi
1 dlm karpuz
Roka yesilcay
13.00
1 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
3 banim recel
Sekersiz cay
15.30
Nescafe.
2 bitter
20.00
1 biber dolma
5 mercimek koftesi
2 bardak ayran
Sizleri Bu kadar elestirdim benim menum de cok kotu farkindayim ayrintilara hemen geceyim
Sabah masum kahvaltimi yaptim sonra esim geldi oglen 13.00 gibi gece calismisti sicak gevrek almis cay koydum o yerken aciktigimi farkettim 1 gevrek sohbet muhabbet yemisim ben de. Kendime kizdim ama 2 gun ustuste fazla oldu cunku neyse dedim aksama salata yer 18.00 gibi kapatirim dengeler
Saat 17.30 bi tlf k.v bugun kucuk gorumcemin dogumgunuydu onun icin pasta keki yapmis sen gel susle burda aksama kutlayalim
Gittim .pasta keki hic kabarmamis incecik dedim bunla olmaz gittim pasta malzemesi aldim pastatabani krema puding cilek muz falan bi yandan hediye aldim.
Geldim hemen pastayi yaptim kv sarma dolma yapmis mercimek koftesi de yapti mutfagi topladim 1 saat supurge tuttum balkonlari yikadim saat oldu 20.00 ben en son 15.30 da yedigimleyim nasil acim ama dedim bitti buraya kadarmis pasta mercimek koftesi dolma cuma unut dedim iyi bi rakami sonra durdum dusundum yemiceksin dedim biliyorum aksam da cok ama okadar actim ki hic hic doymadim o yuzden 2 bardak ayran ictim tok tutsun diye pastayi da 23.30 da kestiler esi gec geldi onu bekledik sabaha afiyetle yiycem bugun de boyle bitti.

sabah: ince kaşar, marul salatalık domates. i tane çiğ köfte(ekmek yerine)
ara: elma
öğle: sebzeli güveç,2yk pirinç.salata
ara:2-3 tane çiğ köfte
akşam:bir kase sütlaç,2 tane çiğ köfte, marul salatalık domates (yemek yemedim ama bunları atıştırdım)

sütlaç fazla biliyorum ama yedim bir kere

suyu az içtim.. şekersiz bol çay

spor yok ama çoçukları parka götürdük,, işte 1 saate yakın hafif tempoda yürüyüş,,

dün gergin bir gün yaşadık okulcak.. bende küçük gerginlikleri bile cok yoğun yaşadığım için: sankim çok büyük kavga etmişiz gibi oldumm.. bu stres bayağı kalori yaktırmıştır belkim..

Kizlar gunaydin pazar sabahi 52.200 dum 200 gram daha vermistim cumaya gore bu sabah 52.900 ciktim dayanamadim keske tartilmasaydim gecen hafta da boyle bi inip cikmistim
Bol su aksam erken kapatarsak bu siskinligi cozucem artik
Sabah erkenden uyandim pastami yedim.

Nelsoncum menun cok iyi degil sen de farkindasin ama saat erkense aksam yediginde vucut telafi edebilir cok abarti birsey yememissin
Gerginlik icin de gecmis gitmis bosver insaniz istemesektecolumsuz seyler yasayabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…