Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelsoncum menun cok iyi degil sen de farkindasin ama saat erkense aksam yediginde vucut telafi edebilir cok abarti birsey yememissin
Gerginlik icin de gecmis gitmis bosver insaniz istemesektecolumsuz seyler yasayabiliyoruz

tatlım saat 18 gibi yedim. sonrada parka gittik,,erken bir saatti..ama 1800 gram hedefim zor gibi görünüyor.. göremedim 58lileri.. inşallah vucüdum saşartır beni cuma sabahına

Erken bi saatmis canim onumuzdeki3 gunde karbonhidrati azaltip hareketi arttirirsak yuzumuz gulucek ins..

Kizlar biraz once bi baktim tv de ebru salli dahs yeni baslicak platese hazir kizim uyuyoken ben de yapayim dedim o da ne bugun karin gunu yapmislar yandim yandim bi kalktim yuzum pancar gibi kizarmis titredi hercyanim hareketleri yaparken acayip etkili ama ya ben hergun yapmadigim icin yarida kestim onlar hala devam ediyo 1 ay yapsak tas gibi olur vucudumuz cok iyi yaptiriyo valla

Günaydın kızlar dünki menüm
Sabah
Bir dilim pizza
Bir kase salata
Pizzayı akşam yemediğim için sabah bir dilim yedim

Ara
Türk kahvesi
Çikolata

Öğle
Bir kase kısır
Bir kase yoğurt

Ara
Bir bardak süt
İki form bisküvi

Akşam
Yagsız tavuk sote yine :))
Bir kase yogurt
Bir sigara böreği (

Bir ısırık nugger

Canım valla nası güzel olur eşimde bende ist i çok seviyoruz ama ne kadar gelebiliyoruz oda ayrı mezu şimdi havalar ısındıki benim canım deniz kenarına gitmek istıyo inş22 haziranda izmire gidicem ağustos sonuda tatile gitmek istiyoruz ama kısmet :))

Canım ben bi ara yapıyodum acaip sıkılıyo vücudu ama kızım o saatlerde hep uyanık oldugu için artık yapamıyorum haa bide canım pilates devamşılık istiyo bir ay sonra bıraksan bile vücut salıyo kendini ama üç dört ay yap sonra salmıyo

kızlar merhabaaa
uzun zamandır uğrayamadım, bildiğiniz gibi salmış durumdayım ama bu ban çok pahalıya patladı dün sabah 63.5 gördüm bu gün 64 olmıştur herjalde çünkü dünde geç daate çok kalorili şeyler yedimm, güya dün tekrar balyalacaktım dikkat etrmeye ama öğleden sonra bşir başlladım yemeye yatana kadar bu sabah yine başladım ma bu gün yeniyecem kararlıyım zaten 2 gün dayansam gerisi geliyor, 10 gün tıka basa yedim bir aylık emeğim boşa gitti, ta mart ayındaki kiloma döndümm, ama toparlanmam lazım sizinde bunu istediğinizden eminimmm

sporda yapamıyorum çünkü sıcaklar çok fena bastırdı, artık evde leslie başlasam tekrar iyi olcak dışarıda yürüyemiyorumm, geçmişi pek okuyamadım, şimdi derse gidecem gelince zamanım olursa okurummm, off off çok işim var çookkkk eve dip köşe temizlenecek ama kim yapacak bilemiyorum spor yapılacak, yemek yapılacak, diyet yapılacakkkk, misafir davet edilecekkkkkk çok işim varrr çokkkkk

Bunu ben kendi hayatimda da gordum karbonhidrat aldikca vucut daha fazla daha fazla istiyo kilo koruyo dahi olsak karbonhudrati dengeli goturmelyiz bence fazlasi vucudun tum sistemi altust ediyo
Sporu mutlaka yap cunku vucudunu buna alistirdin birakirsan salar kendini vucudun hemen sporun da boyle bir dezavantaji var sureklilik istiyor
Biz sana inaniyoruz istediginde gercekten azmedip iyi menuler cikariyosun
Moralini bozma geriye donup bakma 2 haftada toparlarsin gecenlerde sana yonelik bi msj yazmistim tarti gununden once okumadiysan bi bak istersen

Nasılsınız arkadaşlar?Oglum meyvesini yiyiyor.Uyutup ütü yapıcam bugün.
Özgecim ne söylesen haklısınKv yürüme imkanım oluyor ama bunun yanı sıraa çokta yiyiyorum
Sehracımm oglunu tebrik ederim.Gözümden kaçmış özgeyi okuyunca farkettim.Bende oglumun başarılarına tanık olurum inş.
Hawarım ya bizden uzak kalmak nelere mal olmuş Ama üzülme sen iradelisin yine aynı iradenle kaldıgın yerden devam edip verirsin 2 haftada
Nelsonum aklıma geldike su içiyorumSende ne güzel bi ara baya spor yapıyordun.Hadi tekrar başlayalım yoksa hedeflerimize zor ulaşıcaz:18:
Btlkbra, canım demek ist deil izmire özgenin yanına gidiyosunBende izmire gelerim ozaman olur mu
Zuuzuum elffmm öözledim sizi nerdesiniz???

Keşke yapabilsek canım ama ben platesten çabuk sıkılıyorum.Ama leslie devam edicem inş. tabi mekigimede

Gelin kizlar valla izmire cok mutlu olurum.
Ebrucum ben surekli yapmadigim icin cok zorlandim vucut aliskin degil haliyle bir de onlar plates ekipmanlari kullandi onlarsiz yandim bi de onlarla nolurdu bilmiyorum
Zaten ebru salli bazi erkekler dahi yapamaz kolay bi spor degil diyo programi kapatirken bugun kalcanizin ustune oturamiycaksiniz adimi bol bol anarsiniz artik diyodu.
Aslinda en mantiklisi sporda sureklilik 3 gun plates yapip birakcagima duzenli yuruyus daha mantikli kisiye hangisi mantikli geliyosa iste
Mekige ben de devam bir de karnini aklina geldikce icine cek oturdugun yerden kaslar calsiyo

Canım doğrı sölüyosun yürüyüş daha mantıklı :)) canım sen izmirin neresinde oturuyosun ??

Oh ne güzel ütü yapcakmılsın canım benîmde var ütü ama kim yapcak hiç sevmiyorum bu arada tabi senide bekleriz canım izmire :))

slmm çıtır anneler.

ne güzel bir başlık bu böyle..

bende hep çıtır bir anne olmak istemişimdir.minyon bir anneyim ama ah o kilolar yokmu ah..12 kilo verdim.kaldı son 4-5 kilo gitmek bilmiyor üzerimden o gitmedikçe benimde şevkim kırılıyor artık..

Hoşgeldin canım maş 12 kilo vermişsin ( darısı bana)geriye ne kalmışki onuda verîrsîn stres yapma vücudun duraklamaya girmiştir ondan gitmiyodur ama gider bence

merhaba kızlar;
4 gün sonra döndüm...
beni çok sormuşsunuz. teşekkür ederim...
hafta sonu bir yıldır görmediğim akrabalarımın yanına gittim...
bana çok zayıflamışsın dediler. hatta eşime söylendiler şakayla karışık. kızmıza bakmıyon mu diye..
aslında hiç kilo vermedim de sanırım sporun etkisi.
ama hafta sonu kilo aldım. eminim çünkü çok yedim...
bu hafta için hedefler de yazılmış benim hadefim yarın regl olacağımı da hesaba katarsam yine 63'de kalabilmek...
sehracım oğlunu tebrik ediyorum...
özgecim ben hiç pilates yapmadım ama ebru şallının 15 dakikalık bir videosu var onu yapıyorum ara sıra o kadar...

hoşgeldin aramıza...
12 kilo vermişsin..maşallah...

Hoşgeldin canım maş 12 kilo vermişsin ( darısı bana)geriye ne kalmışki onuda verîrsîn stres yapma vücudun duraklamaya girmiştir ondan gitmiyodur ama gider bence

aslında 62-63 kilo aralığında 2 ay gibi bir süre durakladım ben.o arada vücudu şaşırtıp yürüyüşü artırarak 60 kiloya indim.benim sorunum 56 olacak şevki artık kendimde bulamam.ya anlamıyorum yazda geldi aslında günler daha uzun ama ben boş boş geziniyorum.gerçi dün şeytanın bacağını kırdım ve tekrar yürüyüşe başladım ama artık tartı günlerini bi hevesle beklemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…