- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.721
Nelsoncum menun cok iyi degil sen de farkindasin ama saat erkense aksam yediginde vucut telafi edebilir cok abarti birsey yememissin
Gerginlik icin de gecmis gitmis bosver insaniz istemesektecolumsuz seyler yasayabiliyoruz
Hoşbulduk canımDemek kayseride oturuyosun.İst yaşayanlar başka bi yere kolay kolay gitmezler gitselerde alışamazlarmış.Oglum oldu olalı pek gidemesemde eşimle akşamları yaz geldi malum gidiyoruz yeni yeni.İst gel beraber yürürüz çocuklarla sahilde sende gel özgeeee Ayy ne güzel olur valla.Kim toparlıycak bizi bakalım yaz geldi ince badileri giyoruz ama hala akıllanmıyoruz.Napsak bilemedim ki:44:
Sehraaaaaa nettin sen migdene öyle.Bari yediklerinden 1 er yeseydinSalı çarş perş pür dikkat gidersen kurtarırsın durumu
Kizlar biraz once bi baktim tv de ebru salli dahs yeni baslicak platese hazir kizim uyuyoken ben de yapayim dedim o da ne bugun karin gunu yapmislar yandim yandim bi kalktim yuzum pancar gibi kizarmis titredi hercyanim hareketleri yaparken acayip etkili ama ya ben hergun yapmadigim icin yarida kestim onlar hala devam ediyo 1 ay yapsak tas gibi olur vucudumuz cok iyi yaptiriyo valla
Kizlar biraz once bi baktim tv de ebru salli dahs yeni baslicak platese hazir kizim uyuyoken ben de yapayim dedim o da ne bugun karin gunu yapmislar yandim yandim bi kalktim yuzum pancar gibi kizarmis titredi hercyanim hareketleri yaparken acayip etkili ama ya ben hergun yapmadigim icin yarida kestim onlar hala devam ediyo 1 ay yapsak tas gibi olur vucudumuz cok iyi yaptiriyo valla
Gelin kizlar valla izmire cok mutlu olurum.
Ebrucum ben surekli yapmadigim icin cok zorlandim vucut aliskin degil haliyle bir de onlar plates ekipmanlari kullandi onlarsiz yandim bi de onlarla nolurdu bilmiyorum
Zaten ebru salli bazi erkekler dahi yapamaz kolay bi spor degil diyo programi kapatirken bugun kalcanizin ustune oturamiycaksiniz adimi bol bol anarsiniz artik diyodu.
Aslinda en mantiklisi sporda sureklilik 3 gun plates yapip birakcagima duzenli yuruyus daha mantikli kisiye hangisi mantikli geliyosa iste
Mekige ben de devam bir de karnini aklina geldikce icine cek oturdugun yerden kaslar calsiyo
Nasılsınız arkadaşlar?Oglum meyvesini yiyiyor.Uyutup ütü yapıcam bugün.
Özgecim ne söylesen haklısınKv yürüme imkanım oluyor ama bunun yanı sıraa çokta yiyiyorum
Sehracımm oglunu tebrik ederim.Gözümden kaçmış özgeyi okuyunca farkettim.Bende oglumun başarılarına tanık olurum inş.
Hawarım ya bizden uzak kalmak nelere mal olmuşAma üzülme sen iradelisin yine aynı iradenle kaldıgın yerden devam edip verirsin 2 haftada
Nelsonum aklıma geldike su içiyorumSende ne güzel bi ara baya spor yapıyordun.Hadi tekrar başlayalım yoksa hedeflerimize zor ulaşıcaz:18:
Btlkbra, canım demek ist deil izmire özgenin yanına gidiyosunBende izmire gelerim ozaman olur mu
Zuuzuum elffmm öözledim sizi nerdesiniz???
slmm çıtır anneler.
ne güzel bir başlık bu böyle..
bende hep çıtır bir anne olmak istemişimdir.minyon bir anneyim ama ah o kilolar yokmu ah..12 kilo verdim.kaldı son 4-5 kilo gitmek bilmiyor üzerimden o gitmedikçe benimde şevkim kırılıyor artık..
slmm çıtır anneler.
ne güzel bir başlık bu böyle..
bende hep çıtır bir anne olmak istemişimdir.minyon bir anneyim ama ah o kilolar yokmu ah..12 kilo verdim.kaldı son 4-5 kilo gitmek bilmiyor üzerimden o gitmedikçe benimde şevkim kırılıyor artık..
Hoşgeldin canım maş 12 kilo vermişsin ( darısı bana)geriye ne kalmışki onuda verîrsîn stres yapma vücudun duraklamaya girmiştir ondan gitmiyodur ama gider bence
hoşgeldin aramıza...
12 kilo vermişsin..maşallah...
Canım doğrı sölüyosun yürüyüş daha mantıklı :)) canım sen izmirin neresinde oturuyosun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?