- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.741
slmm çıtır anneler.
ne güzel bir başlık bu böyle..
bende hep çıtır bir anne olmak istemişimdir.minyon bir anneyim ama ah o kilolar yokmu ah..12 kilo verdim.kaldı son 4-5 kilo gitmek bilmiyor üzerimden o gitmedikçe benimde şevkim kırılıyor artık..
merhaba kızlar;
4 gün sonra döndüm...
beni çok sormuşsunuz. teşekkür ederim...
hafta sonu bir yıldır görmediğim akrabalarımın yanına gittim...
bana çok zayıflamışsın dediler. hatta eşime söylendiler şakayla karışık. kızmıza bakmıyon mu diye..
aslında hiç kilo vermedim de sanırım sporun etkisi.
ama hafta sonu kilo aldım. eminim çünkü çok yedim...
bu hafta için hedefler de yazılmış benim hadefim yarın regl olacağımı da hesaba katarsam yine 63'de kalabilmek...
sehracım oğlunu tebrik ediyorum...
özgecim ben hiç pilates yapmadım ama ebru şallının 15 dakikalık bir videosu var onu yapıyorum ara sıra o kadar...
Aaa sen izmiri biliyomusun akrabalarin mi var burada canim. Ben yesilyurtta oturuyorum canim beklerim her zaman
Canım ben izmir aşığıyım resmen küçüklüğümden evlenene kadar her 15 tatil ve yaz tatilin de giderdim izmire annanemler dayımlar teyzemle orda hep bu yazda dayımın çocukların sünneti var ona gitcem inş annanemler güzelyalıda iki dayım bornovada teyzem akevlerde oturuyo teyzemlerden emin değilimgeçen sene iki aylık hamileydim eşim gönderdi 10 kadar kaldım çok severim izmiri
Ütülerimin yarısını yaptım.Salonumun camını sildim.Yemegimi yedim.Çamaır asıcam.Ev hanımlarının işleri hiç bitmiyor.Çalısam daha iyiDün temizlk yaptıma ama hiç yapılmamş gibi. Ev işi nankör iiş kışa dogru çalışmak stiyorum ama ogluma kıyamıyorum.Benden başka kimse onu besleyemez iyi bakamaz gibi bencilce dşünyorum.Bu ay tualet egitimine başlıycam inş.Bu konuda deneyimlerinize duyduklarınıza gördüklerine bildiklerinize ihtiyacım var arkadaşlar Konudan konuya atlıyorum bu arada
Mevcan ,hoşgeldin aramızaSen zaten zoru başarmışsın 12 kilo vererek Çok kilo verince kalan az kiloyu vermek mesele zaten. Yapışmış gibi gitmiyor.EE çok kilo verince çok sıkamıyor insan verdikya nasılsa bir iki iltifata salıyoruz(bendeniz gibi)Ama hep beraber veririz inş.
Papatyam hoşgeldin özledim seniBu hafta toptan tozuttuk valla. Hadi toparlanalım artık.
Özgecim hergün ebru şallı 15dk yapabilsek öüpüp başımıza koyalım.temizlige zaman ayırırız ama hergün 15 dk platese ayıramayızİzmire gelebilriz bu yaz ama daha belli degil.Eşimin iş durumuna baglı.
Ebrucum bazen ben de ayni seyi soyluyorum calissam bu kadar is yapmasam daha az yorulurum diye bugun evim miss gibi yarin taniyamazsinOff off bu durums kokten bi cozum lazim ama ne???
Tuvalet egitimine gelince ben seni takip ediyom emzirme doneminde oldugu gibi senden tavsiye bekliyorumYavastan arastirmaya denk gekdikce okumaya basladim ben de ön bilgi olarak bazisi bezi bir kere cikardinmi gece dahi hic takma diyor kimidi alistirma kilodu cocukta bez izlenimi yaratip kafa karistiriyor diyor ger cocukta farkliymis ben gecen kizimi oturttum tuvalete hic korkmadi hatta ikindi kakasini yapmak icin cok komikti
Mevcan Allah seni netmesin yatinca gulerim yazmissin ya guldurdun beni bizim gibi totosunu zor kaldirip spor yapanlar icin pilates hayal zaten yuruyus ideal bizler icin
merhaba kızlar;
beni çok sormuşsunuz diye ben size sitem etmiştim ama sanırım o da es geçilmiş...
ben izmiri hiç bilmem hiç gitmedim...ama çok isterim gelmeyi gezmeyi....
menüme gelince:
07:30 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 2-3 çatal peynir, 1 dilim kepek ekmeği, yeşilçay
11:00 7-8 adet çağla (hangi şartlarda yediğimi bnir görseniz, konferans vardı, wc'ye diye çıktım. banklardan birine oturdum hem telefondan nete girdim hem de çantamdan gizli gizli çıkarıp yedim)
13:00 bir kepçe ezogelin, beyaz ekmeğin en ucundan 2-3 dilim ekmek, 2 yk et kavurma, 2 yk bulgur pilavı
17:00 bir portakal
18:00 4 yk kuru fasülye, 2-3 yk pilav, yoğurt, salata
az önce form çayı
spor yapıcam ama henüz karar vermedim. yapınca yazarım...
Baya taniyosun izmiri canim anne tarafin hep burda sevmekte de haklisin ben de cok seviyorum dogma buyume izmirliyim zaten baska bir ilde hic oturmadim
Akevker benden 2 durak ilerde esimin yeni is yeride guzelyalida oralar cok guzel sahile 2 dk tam yuruyus yapmalik.
Nelson menun sanki tum gun kosturmusta firsat buldukca atistirmis gibi olmus cok asirivyememissin ama dedigin gibi karisik hafta ici ne korneti pardon bizimki can degilmi hergun dondurma dolabinin ysnindan ic cekerek geciyorum
Btlkubra aksam et ve salata olsa daha iyiydi sen baklavanin kalorisini bilmiyodun sanirim bilsen bu saatte yemezdin cunku
Ama sana da kiyamiyorum ya emziriyosun canin cekiyosa yeme de denmez insallah kuzun bol bol emerde kaliri yaktirir sana
Bebegin kizdi dimi oyle aklimda kalmis kac aylikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?