Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm canim hepimiz citir anne olma yolunda ilerliyoruz iste bu arada cok iyi kilo vermissin Son 3 4 kilo hic gitmek bilmek vucut direnir resmen ama sen inat et spor da yapiyosan verirsin merak etme

Ooo iltifatlar alinmis ne guzelYoklugun hissediliyor canim ozledim valla seni cok yuzyuze hic gorusmedigim konusmadigim birini ozlemek ne tuhaf
Cocukluk arkadasim baska ilde yasiyor sizleri ozledigim kadar onu ozlemiyorum vallahi

Aaa sen izmiri biliyomusun akrabalarin mi var burada canim. Ben yesilyurtta oturuyorum canim beklerim her zaman

Canım ben izmir aşığıyım resmen küçüklüğümden evlenene kadar her 15 tatil ve yaz tatilin de giderdim izmire annanemler dayımlar teyzemle orda hep bu yazda dayımın çocukların sünneti var ona gitcem inş annanemler güzelyalıda iki dayım bornovada teyzem akevlerde oturuyo teyzemlerden emin değilim geçen sene iki aylık hamileydim eşim gönderdi 10 kadar kaldım çok severim izmiri

Ütülerimin yarısını yaptım.Salonumun camını sildim.Yemegimi yedim.Çamaır asıcam.Ev hanımlarının işleri hiç bitmiyor.Çalısam daha iyiDün temizlk yaptıma ama hiç yapılmamş gibi.Ev işi nankör iiş kışa dogru çalışmak stiyorum ama ogluma kıyamıyorum.Benden başka kimse onu besleyemez iyi bakamaz gibi bencilce dşünyorum.Bu ay tualet egitimine başlıycam inş.Bu konuda deneyimlerinize duyduklarınıza gördüklerine bildiklerinize ihtiyacım var arkadaşlarKonudan konuya atlıyorum bu arada

Mevcan ,hoşgeldin aramızaSen zaten zoru başarmışsın 12 kilo vererekÇok kilo verince kalan az kiloyu vermek mesele zaten.Yapışmış gibi gitmiyor.EE çok kilo verince çok sıkamıyor insan verdikya nasılsa bir iki iltifata salıyoruz(bendeniz gibi)Ama hep beraber veririz inş.

Papatyam hoşgeldin özledim seniBu hafta toptan tozuttuk valla.Hadi toparlanalım artık.

Özgecim hergün ebru şallı 15dk yapabilsek öüpüp başımıza koyalım.temizlige zaman ayırırız ama hergün 15 dk platese ayıramayızİzmire gelebilriz bu yaz ama daha belli degil.Eşimin iş durumuna baglı.

benim tüm fazlalıklar basen ve simit bölgemde..üstüm 38 altım 40 anacım

bu arada bir ankaralı olarak bende izmir aşığıyım..izmirde kimsem yok ama birinci tatil bölgemiz izmirdir..

Baya taniyosun izmiri canim anne tarafin hep burda sevmekte de haklisin ben de cok seviyorum dogma buyume izmirliyim zaten baska bir ilde hic oturmadim
Akevker benden 2 durak ilerde esimin yeni is yeride guzelyalida oralar cok guzel sahile 2 dk tam yuruyus yapmalik.

Son düzenleme:

oh oh mis gibi,ben iş yerindeyim mesai 6 da bitiyor.2 aya taşınıcam kendi evime,evimi pislik götürüyor.

bölgesel fazlalık için herkes plates diyor ama yapı olarak bana hoplamalı zıplamalı spor lazım,yattığım yerde gülerim ben anacım..

Ebrucum bazen ben de ayni seyi soyluyorum calissam bu kadar is yapmasam daha az yorulurum diye bugun evim miss gibi yarin taniyamazsin Off off bu durums kokten bi cozum lazim ama ne???
Tuvalet egitimine gelince ben seni takip ediyom emzirme doneminde oldugu gibi senden tavsiye bekliyorum Yavastan arastirmaya denk gekdikce okumaya basladim ben de ön bilgi olarak bazisi bezi bir kere cikardinmi gece dahi hic takma diyor kimidi alistirma kilodu cocukta bez izlenimi yaratip kafa karistiriyor diyor ger cocukta farkliymis ben gecen kizimi oturttum tuvalete hic korkmadi hatta ikindi kakasini yapmak icin cok komikti
Mevcan Allah seni netmesin yatinca gulerim yazmissin ya guldurdun beni bizim gibi totosunu zor kaldirip spor yapanlar icin pilates hayal zaten yuruyus ideal bizler icin

ben yıllar yıllar önce kilo verdikten sonra incelip sıkılaşmak için stepe başlamıştım.1,5 saat step yarım saat platesti,sınıfta 15 kadındık ben platese başlayıp yere uzanınca kikirdemeye başlardım.baktı hoca baş edemiyor benle ,son yarım saat beni pedal çevirmek için üst kata yollardı

en güzel spor yürüyüş,müziğide açıp yollara attımı kendini ohhh missssss

merhaba kızlar;
beni çok sormuşsunuz diye ben size sitem etmiştim ama sanırım o da es geçilmiş...
ben izmiri hiç bilmem hiç gitmedim...ama çok isterim gelmeyi gezmeyi....

menüme gelince:
07:30 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 2-3 çatal peynir, 1 dilim kepek ekmeği, yeşilçay
11:00 7-8 adet çağla (hangi şartlarda yediğimi bnir görseniz, konferans vardı, wc'ye diye çıktım. banklardan birine oturdum hem telefondan nete girdim hem de çantamdan gizli gizli çıkarıp yedim)
13:00 bir kepçe ezogelin, beyaz ekmeğin en ucundan 2-3 dilim ekmek, 2 yk et kavurma, 2 yk bulgur pilavı
17:00 bir portakal
18:00 4 yk kuru fasülye, 2-3 yk pilav, yoğurt, salata
az önce form çayı
spor yapıcam ama henüz karar vermedim. yapınca yazarım...

Sen didinya ufak ni tayile gitcez diye dahada sormadık canım sma yokluğun belliydi nil hemi
Hawarım hadi dön yeşil sahalara sana çok güveniyorum ben
Epruu ben her çocuğun bu eğiyime geçişinde farklı bir hazırbulunuşluk vakti olduğuna inananlardanım sigmund freud diye bi adam var bilirsin belkim örtmen arkadaşlar çok samimidir kendisiynen..ben o adamın(bilim adamı)bi çok düşüncesini savunurum özellikle cinsel tanımlamalarıyla alakslı fakat kendisi henüz anne olamadığı için ben ondan teçrübeliyimmm o yüsdennn
1.yawrunu en iyi sen tanıyorsun o emin ol artık bez takmak istemediğini bi biçimde dile getircek heleki yazın acıttığınsan sıktığından falan bahsetcek
2.bi bakcaksınki geceleri artık yapmıyor bezi kuru kalkıyor sabah
3.ne olursa olsun bir iki kere kaçırcak asla ve asla azarlama kırıcı sözler söyleme çok kritik bu nokta heleki sen biraz titizsin bazı hoş olmayan tablolarla karşılaşanilirdin ni halı ni kilim bi koltuk senin yawrunun karakter gelişiminden ve kendine olan hüven oluşumundan daha önemli değil
4.sabır şart
5.başlarda sık dık sen götür wcye o unutabilir
6.her wc tapılında bi ödül ver bu çiko olur şeker olur senin öpücüğün olur sarılmsn olur aferin demen olur
Aklıma gelfikçe yazarım tuvaletim geldi ya)

Papatyacim kendi adima yazayim tatile gitcegini haber verdigin icin ayrica sormadim ama merak ettim hadi gelin kizlar artik yazmistim o kizlardan biri de sendin
Menune gelince klasik papatya menusu olmus benim de kendime has menulerim var ya senin de o sekilde hersey azar azar olcusunde ve aksam erken kapatiliyo ama aksamlari pirinc pilavi erken de olsa gozume batiyo ben bayadir yemiyorum ve cok ilginc aramiyorum artik

Menum

08.45
3 sarma
Kk peynir
1 dilim pasta
Yesilcay
12.30
2 dilim elma
1 avuc leblebi
2 minik sarma
14.40
Nescafe
2 bitter
17.00
3 erik
6 badem
18.15
2 avuc ici kadar tavuk eti
Salata
1 bardak ayran
Biraz once de 1 sade soda ictim.

kızalr yazdıklarınızı okuddum aklımda kaldığı şekilde bir iki şey yazayımm..

yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş

hawar bırakmak yok.. toplarsın sen gerii

papatyam seni unutırmuyuz sen bu hafta 63 hedef de de gelecek hafta düşeriz inşallah..menun gayet güzel bence.. ama sporu bıraktınmı yoksaa..

özge bende izmiri bilmem ama benim üniveristye hayaim dokuz eylülde okumaktı.. orası uzak diye tercihlerime yazışmamıştı yıllar önceve puanında tutuyordu.. ama yıllar sonra hayalimdeki şehire gitmem nasip oldu..geçen yaz gelmiştik oralara.. kardeşim orada çalışıyor.. nasipse bu yaz da ramazan bayramında geleceğiz..çeşmeye falan gidip gezmiştik çok güzeldi.. özgec,m mnun benimkiin yannda süperr ötesi

ebru her çocuk farklıdır ve özeldir.. tuvalet eğitim,nde de sehra doğru şeylere değinmiş.. altına kaçıracak.. sanşlı isen bu yerler fayans yada laminatlar ama bide halı falan kaçırırsa sinir stres yapma kızdıkça ters tepiyor ve geç öğreniyor.. gece ve gündüz eğitimini berabber ver ayrı ayrı uğraşma derim. ama gece bez bağla bağlamasına da uykuya daldıktan kısa bir süre sonra çişe götür..ien çok altına yapmalar uykuya daldıktan kısa bir süre sonra oluyormuş..çocuğunun yatağına koruma al.. gece altınada kaçırsa en azından yatağına geçmez..ben halen kulanıyorum kızalrıma koruma.. artık çarsaf falan yıkarsın..

ve gelelim buğünkü tutarsız menume

sabah: küçük bir açma puğaca
ara:3-5 tane çağla
öğle: fırında patatesli köfte, ayran, 2 yk bulgur pilavı,2 tane şeker pare benzeri tatlı,
ara:bir kornet dondurma, salatalık
akşam: yarım açma puğaca. 3-4 çağla.3-4 yaprak taze marul. yemek yemeyeceğim daha ne yeyim değilmi.. açıkırsam yeşillik falan atarım ağzıma

Son düzenleme:

Aynen canım valla izmiri çok seviyorum aa yakınmış teyzemle evlerinîz ne güzel ya ay canım çekti izmiri

Kızlat bugünkî menümsabah
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
Üç zeytin
Bir dilim peynir
Bir ligt üçgen peyniri
Domates biber salatalık maydanoz
Bîr dilim helva

Ara
Bîr bardak süt
Bîr incir
İki ad form bisküvi

Öğle
4 yk kısır
Yarım kase yoğurt
Yarım porsiyon tavuk

Ara yok

Akşam
Üç yk pilav
İki yk et sote
Salata
Bir baklava (

Nelson menun sanki tum gun kosturmusta firsat buldukca atistirmis gibi olmus cok asirivyememissin ama dedigin gibi karisik hafta ici ne korneti pardon bizimki can degilmi hergun dondurma dolabinin ysnindan ic cekerek geciyorum
Btlkubra aksam et ve salata olsa daha iyiydi sen baklavanin kalorisini bilmiyodun sanirim bilsen bu saatte yemezdin cunku
Ama sana da kiyamiyorum ya emziriyosun canin cekiyosa yeme de denmez insallah kuzun bol bol emerde kaliri yaktirir sana
Bebegin kizdi dimi oyle aklimda kalmis kac aylikti?

Canım haklısın valla pilavla baklava yemesem olurdu ama baklava gözümün önünde olunca dayanamadım napiim ( evet canım bir kızım var 5.5 aylık ek gıdaya yeni başlafık yoğurt ve meyve suyu içiyo şimdilik :))

Resimlere baktım içim gitti ben 1.gibiyim sanırım az biraz kendimi kandırmıyorsam:26:ama 3gibin olmak istiyorum olmammı hacı ya ??kiloları yanlış yazmışlar demi sizce kaç kg var o resimler arasında

1. Gibiyden ne ala benim gobegim okadar duz degil
Kilolari yanlis yazmamislar akillim kadin kas yapmis yaa calismis cabalamis 6 kilo kas kitlesini arttirmis
Bize bak bir deKardiyo yaparsan niye olmasin canim olur kadini bir daha incele bak sımsıkı olmus bacaklar kasli ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…