Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Oyyy yerim onu ben ya kendi kizim geldi aklima zaman cok cabuk geciyo benimki de 22 aylik olcak temmuzda 2 yasina gircek hele biraz daha buyusun 1 1.5 yasina gelsin cok daha keyifli vakit gecirceksiniz ben de konusmasini bekliyorum o bir kelime soylese dunyalar benim oluyo bugun sandalye de oturuyorum galk galk diye bagiriyo yaaa cok komikler ve de fenalar

merhaba kızlar;
teşekkür ederim herkes ayrı ayrı yazmış...
ben 2. resimdekine yakınım.
bu arada sporu bırakmadım. hatta az önce 3 mil yaptım da henüz duşumu bile almadım size bakayım diye...

Tvde de bir diyetisyen demisti genc yasta spor yaparsaniz kas kitlenizi arttirirsaniz yaslilikta kilo almazsiniz diye
Simdi o hatun bi ciko yese hoop diye yakar onu vucut depolamaz bile ama bizimkini:26:
İns. Gec olmadan hayallerim gercek olurda esimle birlikte sporu yasamimiza sokariz onu da ara ara gaza getiriyorum hadi kas yapmak artik diye o da cok istiyo zaten bi ara gitti ama islerden yemek yemeye bile vakit bulamiyo en kisa surede duzenimiz otururda gideriz spora ins. İsteyen herkese nasip olur(amin)

Son düzenleme:
merhaba kızlar;
teşekkür ederim herkes ayrı ayrı yazmış...
ben 2. resimdekine yakınım.
bu arada sporu bırakmadım. hatta az önce 3 mil yaptım da henüz duşumu bile almadım size bakayım diye...

Ne mutlu sana canimBenim oyle bir gobegim olmaz sanmiyorum ayva gobek benimki ustu duz gibi( o bile tam duz degil dusun artik)alt karin var yani

Papatyacim esinle oglusunla nice nice saglikli,mutlu, huzurlu yillara
İyi ki dogdun canım benim ..

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
Sabah:1.5dl.kpek,1 yum sarısı,2 çatal peynir,1 çatal bal,yeşilçay
Ara:türk kahvesi 1 bardak fanta(eşimin halasında)
Ögle:1 tabak kuru fasulye,1.5dl kepek,1 kuru sogan
Ara:10 çilek
Akşam:1 kepçe çorba,1 tahta kaşık pilav,1 kaşık k.fasulye,1 bardak ayran çoban salata
Ara:1 kurabiye,8 badem,2 kuru kayısı,çay yeşilçay

Spor:1 cam silmece
1 saat ogluşun peşinde sokakta yürümece

Kızlar tam dalmışım oglumu uyuturken uyandım hemen size bakayaım dedim.Menüm kötü farkındayım ama yarın daha iyi olcek inş.Arkadaşlarda tabakta hazır bi sürü şeyler ve köstebek pasta vardı(çok canım çekti)Özge sen geldin aklıma.Utan dedim özge nelere hayır diyiyor sen tabagın hepsini yemek istiyorsun.Sadece 1 kvala kurabiye çayla yedim.Sonra çerez kuru meyve tabagı gelince mubatle ve yeşlçyla onlardan da yedim.İyi halt ettim.Boşalda semerini ye dediginizi duyar gibiyim ŞŞu akşamki pilavı kesmem lazım.Hawarım senden bana geçti kurtar beniGeçmişe bakıp yatayım

Kızlar geçmiş baya uzun.Tek tek yazmak istiyorum ama gözlerim kapanıyor.Tualet egitimi için zaman ayırıp bilgilerinizi paylaşmışsınız çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrıBu akşam tam çıkıcaz oglum bidonu devirdi ve halım ıslandı yerleri sildim öyle gittm.Tabi ogluma bagırdım kokru ve misafirlikte su döktüm anne ıııı hayır olmaz dedi diye anlattı ve yanaklarımdan öptü.Ben yeri geldiginde bagırırım iyiyi kötütyü bilsin diye eşimse hep pışpışlar o yüzden eşimden degil benden çekinir.Brinden çekinmesi gerekir zeten.Halıları vermeyeyim en iyi 1 ay daha yıkamaya.Hep deneyim leri okuyorum sizin yazdılarınızıda uygulıycam.Sehra güldürdün beni herzamanki gibiPapatyam alıngan arkadaşım benim tatildesin diye sormadım canım yoksa hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve girmeyince özlüyorum buna emin olabilirsiniz.Özgenin menüsü güzel.mEVCAN baklava yemiş ama emzikli kadın görmemezlikten geliyorumPpatym hem öle hem akşam pilav yemiş benim gibi pilava mı sardın arkadaşımNelsonum çok yogun bigün geçirmiş gibi ayaküstü bişiler yemiş gibi geldi canım ama olsun yarın daha yi olcaz.Kendim zaten berbatım.Zuzumu ve elffmi merak ediyorum.İyi geceler kızlar aklımda kalanlar bunlarHeee birde o göbşün 1.sine bile hasretim hiç öyle karnım olamdı.Yarın karnımın şekline benzer bi foto koyarım netten.

Ösge seni gidi seniiiiiunutmadın demekseverim ince insanı papatya seni iyiki tanmışım arkadaşım...

Papatyacim esinle oglusunla nice nice saglikli,mutlu, huzurlu yillara
İyi ki dogdun canım benim ..

Ösge seni gidi seniiiiiunutmadın demekseverim ince insanı papatya seni iyiki tanmışım arkadaşım...

ayyyy kızlar....Çok mutlu oldum...Çok teşekkür ederim...Bugün tam 35 yaşımı bitirdim...
zaman çok çabuk geçiyor ama ben kendimi hiç öyle yaşlı falan hissetmiyorum...
ömrümün en güzel yıllarını yaşıyorum....
bu arada ben bugün 60 olacaktım değil mi???????

günaydınnn

dün geç saatlerde dondurma yememek için baya cebelleştim..3 haftalık süren tembelliğim sonunda 2 gündür eski düzenime dönmüş bulunmaktayım..
72 kilodan 60 kiloya düşmemin en büyük sebebi akşam 6 dan sonra bi şey yememek benim.be bu 12 kiloyu 7 ayda verdim yavaş yavaşşş ama hiç bir zaman diyet yapmadım,baklavalar börekler,pastalar herşeyi yedim ve halende yiyorum sadece sabah saatlerinde

sadece son zamanlarda kilom azaldıkça verme oranın yavaşladı diye spora başlamıştım ve kilo vermem hızlanmıştı..

bu arada sevgili püsküt arkadaşım diğer topiğe koymam için benim 12 kiloluk farklı halimin resmini düzenledi..işlerimi bir toparlayayım hem foto koyup hem geçmişe bakınıcam..

nice güzel senelere

bende geçen ay 33 yaşına girdim..en güzel yıllarımı yaşıyorum şu an

40 dan sonrada böyle düşünürmüyüm acaba

resimler şimdi baktımda benim göbiş hepsinin toplamı kadar ya..zaten ne kadar fazlam varsa hepsi simit ve basende benim..

2 doğum yaptım,ikisindede öne doğru deil yana doğru yayıldım 3-4 sene sonra 2.çocuğumuzu istiyoruz o zaman kapıdan geçemem herhalde

papatyamm nice sağlıklı yaşlaraaaa.. iyi kiii doğdunnnnn....

Canım dün dogum gününmüydü?Ama ben geçmişe baktım öyle bişi okumadım acaba gözümden mi kaçtı:44:

Canım demek dogum günün.Eşinle evladınla saglıklı mutlu huzurlu nice yıllara...İyi tanımışım senii

Aynen canim bir bayanin en guzel yaslari bence ben de o yaslara gelmeye ozeniyorum cunku giyim tarzim geregi de gunluk hayatta topuklu ayakkabi hic giymedim aliskin degilim cekiniyorum giymeye bu yuzden kizimin yaninda annesi gibi durmuyorum sanki ablasi gibiyim giyim tarzim spor olmasa belki biraz anne gibi durucam esim hepbdalga geciyo zaten ben anneyim falan deyince eminmisin diyeins. O yaslarda ozendigim begendigim ayakkabilari giyebilirim yoksa hic giyemicem

60 olmadin belki ama daha zoru basardin aynadaki goruntun herseyi anlatiyo zaten

Canim ben de aksamlari yemiyorum hicbirsey bu sayede son 3 kilomu da vericem ins. Hedefe az kaldi zaten kilo korurken de aksamlari salmicam uzun yaz geceleri zorlu olcak bizler icin
Fotonu merakla bekliyorum bu arada
Canım dün dogum gününmüydü?Ama ben geçmişe baktım öyle bişi okumadım acaba gözümden mi kaçtı:44:
Yok canim dogum gunu bugun ben gece 12 den sonra msj yazdim supriz olsun diye

Son düzenleme:
Slm kızlar nsılsınız ben iim valla sabah evi toplafım çıktım dışarı kızımın aşısı vardı sağlık ocagına yürüdüm eczaneye ugrdım aşı yokmuş sipariş verdim yarın gelirim dediö geri döndüm dışarı çok sıcak sırtımdan ter yürüdü resmen eve geldim iki bardak su îçtim şimdi kızımın karnını doyuruyorum papatyacum doğum hünün kutlu olsun kızlar nu arada bı topiğin en küçüğü benmiyim yoksa

İyiyiz canim saol Aynen havalar cok sicak ama burda haftasonu yagmur gozukuyor sicakliklar dusucek biraz pazar da anneler gunu hep birlikte piknige gitmeyi dusunuyoduk cok yagarsa gidemeyiz sanirim
Bu arada kac dogumlusun kac yillik evlisin canim ben 1988 liyim 3 senelik evliyim

yaww bende 80 doğumluyum 10 yıllık evliyim 6 yaşınada yaklaşan bir kızım var,ben yaşlılar katagorisinde oluyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…