- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.761
Canım haklısın valla pilavla baklava yemesem olurdu ama baklava gözümün önünde olunca dayanamadım napiim( evet canım bir kızım var 5.5 aylık ek gıdaya yeni başlafık yoğurt ve meyve suyu içiyo şimdilik :))
merhaba kızlar;
teşekkür ederim herkes ayrı ayrı yazmış...
ben 2. resimdekine yakınım.
bu arada sporu bırakmadım. hatta az önce 3 mil yaptım da henüz duşumu bile almadım size bakayım diye...
Papatyacim esinle oglusunla nice nice saglikli,mutlu, huzurlu yillara
İyi ki dogdun canım benim ..
Ösge seni gidi seniiiiiunutmadın demek severim ince insanı papatya seni iyiki tanmışım arkadaşım...
ayyyy kızlar....Çok mutlu oldum...Çok teşekkür ederim...Bugün tam 35 yaşımı bitirdim...
zaman çok çabuk geçiyor ama ben kendimi hiç öyle yaşlı falan hissetmiyorum...
ömrümün en güzel yıllarını yaşıyorum....
bu arada ben bugün 60 olacaktım değil mi???????
ayyyy kızlar....Çok mutlu oldum...Çok teşekkür ederim...Bugün tam 35 yaşımı bitirdim...
Aynen canim bir bayanin en guzel yaslari bence ben de o yaslara gelmeye ozeniyorum cunku giyim tarzim geregi de gunluk hayatta topuklu ayakkabi hic giymedim aliskin degilim cekiniyorum giymeye bu yuzden kizimin yaninda annesi gibi durmuyorum sanki ablasi gibiyim giyim tarzim spor olmasa belki biraz anne gibi durucam esim hepbdalga geciyo zaten ben anneyim falan deyince eminmisin diyeayyyy kızlar....Çok mutlu oldum...Çok teşekkür ederim...Bugün tam 35 yaşımı bitirdim...
günaydınnn
dün geç saatlerde dondurma yememek için baya cebelleştim..3 haftalık süren tembelliğim sonunda 2 gündür eski düzenime dönmüş bulunmaktayım..
72 kilodan 60 kiloya düşmemin en büyük sebebi akşam 6 dan sonra bi şey yememek benim.be bu 12 kiloyu 7 ayda verdim yavaş yavaşşş ama hiç bir zaman diyet yapmadım,baklavalar börekler,pastalar herşeyi yedim ve halende yiyorum sadece sabah saatlerinde
sadece son zamanlarda kilom azaldıkça verme oranın yavaşladı diye spora başlamıştım ve kilo vermem hızlanmıştı..
bu arada sevgili püsküt arkadaşım diğer topiğe koymam için benim 12 kiloluk farklı halimin resmini düzenledi..işlerimi bir toparlayayım hem foto koyup hem geçmişe bakınıcam..
Yok canim dogum gunu bugun ben gece 12 den sonra msj yazdim supriz olsun diyeCanım dün dogum gününmüydü?Ama ben geçmişe baktım öyle bişi okumadım acaba gözümden mi kaçtı:44:
Slm kızlar nsılsınız ben iim valla sabah evi toplafım çıktım dışarı kızımın aşısı vardı sağlık ocagına yürüdüm eczaneye ugrdım aşı yokmuş sipariş verdim yarın gelirim dediö geri döndüm dışarı çok sıcak sırtımdan ter yürüdü resmen eve geldim iki bardak su îçtim şimdi kızımın karnını doyuruyorum papatyacum doğum hünün kutlu olsun kızlar nu arada bı topiğin en küçüğü benmiyim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?