- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.781
yaww bende 80 doğumluyum 10 yıllık evliyim 6 yaşınada yaklaşan bir kızım var,ben yaşlılar katagorisinde oluyorum galiba
30 dan sonra kadinlar yaslanma korkusu yasiyor sanirim.ne yaslisi Allah askina canim ya benim kv 62 yasinda gecen kizim nene dedi ona( babaanne ) diyemiyo cunku ben nenemiyim diye gucendi ki 7 tane torunu varsiz bu yastan boyle yaparsaniz ooo
1. Fotoda belli zaten karnini icine cektigin canim sanki daha cok kilo vermis gibi duruyosun cok fark var cidden sıkılasmissin hem de.
Giyim olarak cok sey degismistir eminim kilo insani yasli gosteriyo bence tebrikler canim hedefine ulasman ve hep öyle kalman dilegiyle...
İyiyiz canim saol Aynen havalar cok sicak ama burda haftasonu yagmur gozukuyor sicakliklar dusucek biraz pazar da anneler gunu hep birlikte piknige gitmeyi dusunuyoduk cok yagarsa gidemeyiz sanirim
Bu arada kac dogumlusun kac yillik evlisin canim ben 1988 liyim 3 senelik evliyim
Eki Görüntüle 705828
72 60
72 lik halimde deli gibi karnım içime çekili
60 lık halim orjinal
boyum 1.62 olmam gereken 56
Eki Görüntüle 705828
72 60
60 lık halim orjinal
Eki Görüntüle 705828
72 60
60 lık halim orjinal
Baya farketmiş canımTebrik ederim inş. sporla geri kalanınıda verirsin.Bende kendimi oglum olunca yaşlanmış hissediyorum.Zayıflamama ragmen ayagımda spor ayakkabı ve eşortman eksik olmuyor.Çünkü oglumu beslerken dışarda kucagıma al felan rahat etmek ve mutlaka bi şeklde üstümü batrdıgı için giyinme hevesim yok(dügün vs hariç)Dolgu ayakkabı kısa kot etek giymeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?