Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yaww bende 80 doğumluyum 10 yıllık evliyim 6 yaşınada yaklaşan bir kızım var,ben yaşlılar katagorisinde oluyorum galiba

30 dan sonra kadinlar yaslanma korkusu yasiyor sanirim.ne yaslisi Allah askina canim ya benim kv 62 yasinda gecen kizim nene dedi ona( babaanne ) diyemiyo cunku ben nenemiyim diye gucendi ki 7 tane torunu var siz bu yastan boyle yaparsaniz ooo

72 60

72 lik halimde deli gibi karnım içime çekili
60 lık halim orjinal

boyum 1.62 olmam gereken 56

Son düzenleme:
30 dan sonra kadinlar yaslanma korkusu yasiyor sanirim.ne yaslisi Allah askina canim ya benim kv 62 yasinda gecen kizim nene dedi ona( babaanne ) diyemiyo cunku ben nenemiyim diye gucendi ki 7 tane torunu var siz bu yastan boyle yaparsaniz ooo

evet doğru şu an yaşlanma korkusu yaşıyorum.aslında ömrümün en olgun en güzel yılları bu yıllar,yaşım çok küçük deil ama ruhum deli benimde.hem ben daha 2.çocuk planları yapıyorum ilerki yıllar için yaaaa

1. Fotoda belli zaten karnini icine cektigin canim sanki daha cok kilo vermis gibi duruyosun cok fark var cidden sıkılasmissin hem de.
Giyim olarak cok sey degismistir eminim kilo insani yasli gosteriyo bence tebrikler canim hedefine ulasman ve hep öyle kalman dilegiyle...

saol canım son 2 aydır yürüyüş yaptığım için doğru biraz sıkılaştım.buda beni daha ince gösterdi.aslında herkes çok iyisin diyor ama dediğim gibi alt tarafım 40 benim 38 de cep kısmı geriliyor.simitlerimde çok o yüzden 4-5 kilo daha vermeden bu işi bırakmaya niyetim yokkk

Canım ben 90 doğumluyum iki yıllık evliyîm yani bu demek oluyoki en küçüğünüz benim :))

Eki Görüntüle 705828

72 60

72 lik halimde deli gibi karnım içime çekili
60 lık halim orjinal

boyum 1.62 olmam gereken 56

Baya farketmiş canımTebrik ederim inş. sporla geri kalanınıda verirsin.Bende kendimi oglum olunca yaşlanmış hissediyorum.Zayıflamama ragmen ayagımda spor ayakkabı ve eşortman eksik olmuyor.Çünkü oglumu beslerken dışarda kucagıma al felan rahat etmek ve mutlaka bi şeklde üstümü batrdıgı için giyinme hevesim yok(dügün vs hariç)Dolgu ayakkabı kısa kot etek giymeyi özledim

Kızlar muhabbet çok güzel ama işler güçler beni bekler.Molada gelirim aklım sizde çünkü.
Btlkbra canım en küçügümüz sensin(bir ara busraa mız vardı ama artık ugramıyor)Bende oglumu parka markete götürdüm yoruldu .Uyudu az önce yemegimi yedm.Şimdi işlere koyulayım.

canım bende kızım kucağa gelmeyi bırakana kadar hep kot ve spor ayakkabı giydim.şükür şimdi büyüdü de topuklulara döndüm,bide inceliyorumki ohh mis boyumda topuklular için gayet iyi,valla ben 64 ü gördüğüm an 40-42 arasıydım tunik ve kısa eteğe döndüm.o kadar özlemişimki 2 ay boyunca sadece tunik ve uzun çizme giydim..

şimdi babet ve ucu açık ayakkabı sezonu başladı az daha verirsem ifil ifil çiçekli elbiseler giyicem

İşlerimi bitirdim yoruldum valla.Şimdi bugün ne giyseme bakayım bi yandan da kkya

ösledim sizleri ben o yüsden 2 haftalık ayrılık yetti gari canıma yok hani şaşırtayım dedim kendimi çok iyi motivasyon olurum dedim kendi kendime ama yok artık burdan ayrılmakta yok inanın o kadar özledim ki sizi ben hepinizi kocaman kocaan öpüyorum kıslar 3 gündür iyi gidiyorum bakalım cuma tartıda kaç çıkıcam bi aralar günde 10.000 adımla yürümeye başlamıştım ama ufaklıktan arada bir yapabiliyorum maalesef pazar günü köye gidicez kayınvalidemlere küçüğüme 1 hafta kadar o bakıcak ben hastayım bugün gribe yakalandım kötüyüm gündüzleri yatsam uyuşuma belki iyi olurum ufaklık musade etmiyor şimdilik bu kadar gece menümü yazarım size :) hoşçaklaın :)

Ebru ben bugun temizlik yapmadim oturup dinlenebildim biraz ama tabi yemek yap mutfagi sil camasir as kiza yemek yedir topla gene bi kosturmaca oluyo yarin yaparim zor gelmezse bedense keyfim pek yok
Zuzuuu hosgeldin canim biz de seni ozledik valla gecmis oldun bu arada bak havalar 3 4 gun soguk olcak cocuklarada kendine de dikkat et

Menum

09.35
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir.
3 zeytin.
1 dilim ananas
2 catal recel
2 kurukayisi
Yesilcay
12.45
1 tabak ayranli corba
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
14.25
Nescafe.
2 bitter
16.00
5 erik 10.badem
18.00
1 tabak ıspanak yemegi
2 dilim cavdar ekmegin kabugu
1 buyuk bardak ayran
Aram da yesilcay ve leblebi olcak dizi izlerken icerim yesilcayimi

Özgecim menünü begendim
Zuzuum hoşgeldin özledik seniGeçmiş olsun dikkat et kendine.

Bu akşam yemegin yanına makarna pilav yapmadım.Baklım eşim tek çeşit yemege ne diycekÇünkü yaparsam sıcacık bende yerim diye eşimede yapmadım.Ay yapsamıydım yazık ama ben dayanamazdım bu seferdeİradesiz ben

sabah: marul,domates-salatalık, minnacık kaşar peyniri, 2 zeytin
ara:5-10 tane çağla
öğle: kuru biber dolması-mercimek çorba-cacık...
akşam: 1 tane açma puğaca, salata

küçük kızmın doğum günü buğün ama iim, ayarlayamadığım için yarın okulunda kutlanacak.. yarın çok yoğun bir gün olacek benim için..sabah dr gidecem- 10-11 arası anneler günü proğramı hazırlamış miniklerimiz ona katılacam,, öğle büyük kızımı okulundan alıp kardeşine birlikte hediye bakacağız --öğleden sonrada küçük miniğimin pastasını alıp okuluna gideceğiz.. eşimde gelecek.. güzel ama yoğun bir gün olacak..

Hiç havamda değilim 2kornet klasik kakolu yarım paket N**** (Siyahi) yedim

Sabah 2hurns
9da iki kk pey dom sal bib 7zeyt 1buçuk beyaz ek
Ara burçak kremalı 2tane
Öğle 7hurma
2de 6kwlebek et salata
Akşam 2kornet yarım N**** (Siyahi).cuma ne hakt edicem bilmem havada bozuk canımda sıkkın depresifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…