Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm sabah aç karnına yeşil çay
kahvaltıda 2.5 dilim ekmek 3 zeyin 1 yumurta 1 banım reçel 1kk k. peynir
ara 1 bardak tarçınlı süt
öğle 1 çift kaşarlı tost 1 bardak ayran
ara 1 muz nescafe
akşam yemedim cnm istemedi
21:00 gibi facebook ta isveç diyeti diye bi sayfa var orda biri elmalı cips yapmış cnm çekti bende yaptım 6 dilim onu yedim
tarifi 1 elmayı 2 cm inde kesiyosun tarçına azcık şeker karıtırıyosun elmaları batırıp yağlı kağıdın üzerine diziyosun tatlı isteğini anında yok ediyo çocuklar beğenmedi ama ben çok beğendim kendime yapıcaam artık cnm çektiğinde tatlıyı
spor yok
su 2.5 litre
az sonra 100 sağ bacak 100 sol bacak yapmayı planlıyorum

Zuzum merak ettim şimdi nasıl bişi acaba?Ama elma ve tarçın deyince canım Elmalı turta çekti

Sehraa moralin neye bozuksa umarim biran once iyiye doner boyle durumlarda diyet miyet insanin umrunda olmuyor dogal olarak o yuzden firca cekmicem sana
Nelson kizinin dogum gununu kutlarim nice yillara ins. Yarin cidden yogun bi gun olcak senin icin umarim kosturmak yedigin pastayi yakar
Ebrucum bidahakine esine tek tabaklik pilav makarna yap istesen devyiyemezsin esin yer sen de bakarsin
Kizlar aksam 19.00 gibi markete indim baktim esim ben asagi markete iniyom gelin size yemek ismarlayim dedi yok biz yedik dedim iyi hava alirsiniz dedi neyse gittik esim yemek yerken biz kizimla magaza baktik yuruyus gibi oldu bana da lcw girdiim kizimin hic yazlik geceligi yok malum her sene ust baslati degisiyor daha kucukler diye cok hos seyler aldim evde giymelik tril tril sicaklarda giyer
Sonra esim aradi ben dondurma aldim yicenmi diye yok dedim az kaldi az benim de dondurma yicegim gunler yakindir
Simdi kizimi uyuttum 1 sade soda ictim 1 avucta leblebi
Kuzey guney baslayinca ona bakicam

Son düzenleme:
Zuzum merak ettim şimdi nasıl bişi acaba?Ama elma ve tarçın deyince canım Elmalı turta çekti

tadı çok güzel oldu cnm ama ben biraz yakmışım sanırım ağır ağır pişirilecekmiş ben 260 derecedepişirdim nerdeyse kömür olcak ama tadı harika regl günlerimde onu yapıp yerşm artık:)

Canım menüm gayet güzel :))

Kızlar bugünki menüm
Sabah
Bir dîlim süzme peynir
Bir liğt üçgen peynir
Üç zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği
Domates biber salatalık
Bir dilim helva

Ara
Birbardak süt
Bir kuru incir
İki ad form bisküvi

Öğle
Bir porsiyon kepekli makarna yağsız tuzsuz
Bir kase yoğurt

Ara
Bir türk kahvesi
Bir ad çifte kavrulmuş lokum

Akşam
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Domates salatalık bîber
Bir çatal helva
Bir banım marmelat
Üç zeytin

2.5 lt su
1saat yürüyüş

Senin menun ve sporun da cok güzel canim

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah:1dl.kepek,5 zeytin,3 çatal peynir,ince 1dl.kaşar,yeşilçaY,1 kurabiye
Ara.türk kahvesi
Ögle:1 tabak k.fasulye,1 bardak ayran,1dl.kepek,turşu
Ara:1 bardak çilek suyu(rondadan geçirip biraz şeker kattım)
Akşm:1 tabak patates yemegi,1.5dl.kepek,turşu
Ara:yeşilçy,2-3 kaşık nutella(dayanamadım)

Spor:
ev temizligi
45 dk parkta yürümece

1.kepek ekmegi kabız yapıyor bendeAma iki fırındada artık t.b çavdar çıkarmıyolar atık sarı ekmek çıkmış onların yerine.
2.tatlı krizim için eve bitter alıcam bulunsun digerleerine göre daha masum en azındn
3.spor bölümüne böyle saçma ev temizligi feln yazmıycam.Azda olsa bir spor yapıcam
4.kşar yemege başladımKalorisini bildigim halde ve diyet listelerinde kaşar asla olmaz artık ebnim menülerimdede oluycakBelki tost yaparım arada yagsz o ayrı.
5.Akşam pilav makarna yerine 1dl.ekmegimi ve yemegimi yiycm.Canım çok çekerse öglen sıcak makarnamı yerim.yagsız tuzsuz tabisiii
6.Kendi iradesizligimin bedelini koca gün çalışmış eve aç gelmiş eşten(pilvımı çok begenir ve sıcak makarnayı çok sever)vede artık herşeyi yiyen(nutella,kaşar vs..)oglumdan çıkartmıycam.Bunları eve alıcam ama kendim yemiycem.Ay dayanıyorum almayayım en iyisi diye bencillik yapmıycam

Nelsonum,kızının d.günü kutu olsun canım.Özgenin dedigi gibi 1dl.pastayı o koşuşturmayla yakarsın zaten
Btlkbra menünde sporunda çok güzel canım
Özgecim,menünü begendim ve iradene hayranım:106::116:Bişi yerken bak özge neleri geri çeviriyor diye içimdeki nefisle kavga ediyrm
Sehracım,canının sıkkınlıgı geçince kaldıın yerden deavm edersin.

Ebrucum aldigin kararlar cok guzel ve uyucagina inaniyorum
Ben pirinc pilavini cok seviyorum tabak tabak yiyordum eskiden ama simdi 51 e konsantre oldum ya onu öcü gibi goruyorum.
Benim simdi ki iradem cok kararli oldugumdan insallah kilo korurken de ayni bilincte ve kararlilikta olurum ozaman ki mantigim gunduz erkenden canimin cektigini ye aksam nefsine hakim ol ise yararsa ki bence yaricak gibi gep beraber bu mantikta gideriz

Dun yazicaktim unuttum kostebek pastaya ben bayilirim seni asil ben tebrik ederim yemedigin icin benim her zaman onume tatlilar pastalar gelmiyor senin gibi senin o dezavantajin var ama sen de dayanmasan kac kilo alirdin simdiye
Benim dezavantajim market ve dondurma dolabi hem de bedava ve ben yiyemiyorum

yürü be ebruuuummm kim tutar seni keşke keşke bende öyle olsam salı günü gün vardı gittiğim yer Yunanistan pomaklı biri tabağa resmen döktürmüş neler yoktu ki uf yemiycem dedim ama bir gıdım bile bırakmadan yedim

günaydın kızlar

ne güzel menüler paylaşılmış

evde nete girecek vaktim olmadığı için geçmişi şimdi okudum..bir çoğumuzda dondurma krizi tutmuş evet bende o kriz tutanlardan biriyim..

bu arada burası sayesinde 4 gündür eski motiveme döndüm..sabahları kalkıp suyumu ve gün içersindeki 3 kupa yeşil çayımı afiyetle içiyorum..

tatlım senin şu anki kilon sanırım benim 18 yaşındayken ki kilom olmalı,bak hatırlamıyorum bile

boyunu çok merak ettim

gunaydin hanimlar ve mevcanim
motivasyon eksiklimi giderecek arayislarim hala devam ediyor kafemiyde satilmisssssssssssssssss
eger ıyın verırsenız bır sure sızle yola devam edebılırmıyım.citir anne basligi hos gelizor kulaga eger kabul edilirsem ayrintili tanitir aranizda yerimi alirim.

sabahları işe gelirken cam kenarına oturup etrafı izlerim..bugün bir kez daha dikkat ettimde kilo ne menem bir şey..durakta iki bayan vardı biri gayet şıktı hani işe gider gibi ama kiloluydu,yanındaki kızda gayet ince ,kot pantolon ve üstüne düz bi badi giymişti.o zayıf kız o kadar güzel geldiki gözüme anlatamam,anladımki istediğimiz kadar şık giyinelim,istediğimiz kadar yağlarımızı kapatıcak şeyler giyelim yinede herkes bizi kilolu görüyor..

hoşgeldin anacım nerde çokluk orda bolluk,motivasyonumuz dahada artar elbet,hem bu başlığa bende bayılıyorum

ayy sabah sabah çenem düştü ama yazmasam duramam.akşam kızımı aldım otobüse bindik ön koltuk boştu hadi otur annecim dedim.kızım anne burası yaşlı koltuğu ama dedi,bende olsun annecim bende yaşlıyım artık diyince "hayırrrrrrrrr anne sen yaşlı deilsin çok gençsin hem artık zayıf bi annesin dedi" kızım 6 yaşında ama o sözü beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..

günaydın kızlar;
geçmişe bakamadım...dün 3 tane pasta kestim...eee hepsinden de yedim...
yani bu hafta benden ümit yok....
haftaya eminim herşey çok farklı olacak...

Ah canım şimdiden görmen lazım beni geçen hün ilk dfa döndü ben nası sebiniyorum ama her hareketi benim için bi öutluluk inş konuştuğu günleride görürüm :)))

(Canım bu msjına biraz geç cvp verdim ama kusura bakma cvp yazmadığım gece aklıma geldi kızı emzirmeye uyandığımda düşündümki sana cvp yazmadım oyüzden ilk işim bu oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…