- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.801
Zuzum merak ettim şimdi nasıl bişi acaba?Ama elma ve tarçın deyince canım Elmalı turta çekti
Menum
09.35
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir.
3 zeytin.
1 dilim ananas
2 catal recel
2 kurukayisi
Yesilcay
12.45
1 tabak ayranli corba
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
14.25
Nescafe.
2 bitter
16.00
5 erik 10.badem
18.00
1 tabak ıspanak yemegi
2 dilim cavdar ekmegin kabugu
1 buyuk bardak ayran
Aram da yesilcay ve leblebi olcak dizi izlerken icerim yesilcayimi
Senin menun ve sporun da cok güzel canimKızlar bugünki menüm
Sabah
Bir dîlim süzme peynir
Bir liğt üçgen peynir
Üç zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği
Domates biber salatalık
Bir dilim helva
Ara
Birbardak süt
Bir kuru incir
İki ad form bisküvi
Öğle
Bir porsiyon kepekli makarna yağsız tuzsuz
Bir kase yoğurt
Ara
Bir türk kahvesi
Bir ad çifte kavrulmuş lokum
Akşam
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Domates salatalık bîber
Bir çatal helva
Bir banım marmelat
Üç zeytin
2.5 lt su
1saat yürüyüş
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah:1dl.kepek,5 zeytin,3 çatal peynir,ince 1dl.kaşar,yeşilçaY,1 kurabiye
Ara.türk kahvesi
Ögle:1 tabak k.fasulye,1 bardak ayran,1dl.kepek,turşu
Ara:1 bardak çilek suyu(rondadan geçirip biraz şeker kattım)
Akşm:1 tabak patates yemegi,1.5dl.kepek,turşu
Ara:yeşilçy,2-3 kaşık nutella(dayanamadım)
Spor:
ev temizligi
45 dk parkta yürümece
1.kepek ekmegi kabız yapıyor bendeAma iki fırındada artık t.b çavdar çıkarmıyolar atık sarı ekmek çıkmış onların yerine.
2.tatlı krizim için eve bitter alıcam bulunsun digerleerine göre daha masum en azındn
3.spor bölümüne böyle saçma ev temizligi feln yazmıycam.Azda olsa bir spor yapıcam
4.kşar yemege başladımKalorisini bildigim halde ve diyet listelerinde kaşar asla olmaz artık ebnim menülerimdede oluycak Belki tost yaparım arada yagsz o ayrı.
5.Akşam pilav makarna yerine 1dl.ekmegimi ve yemegimi yiycm.Canım çok çekerse öglen sıcak makarnamı yerim.yagsız tuzsuz tabisiii
6.Kendi iradesizligimin bedelini koca gün çalışmış eve aç gelmiş eşten(pilvımı çok begenir ve sıcak makarnayı çok sever)vede artık herşeyi yiyen(nutella,kaşar vs..)oglumdan çıkartmıycam.Bunları eve alıcam ama kendim yemiycem.Ay dayanıyorum almayayım en iyisi diye bencillik yapmıycam
Ebrucum aldigin kararlar cok guzel ve uyucagina inaniyorum
Ben pirinc pilavini cok seviyorum tabak tabak yiyordum eskiden ama simdi 51 e konsantre oldum ya onu öcü gibi goruyorum.
Benim simdi ki iradem cok kararli oldugumdan insallah kilo korurken de ayni bilincte ve kararlilikta olurum ozaman ki mantigim gunduz erkenden canimin cektigini ye aksam nefsine hakim ol ise yararsa ki bence yaricak gibi gep beraber bu mantikta gideriz
Dun yazicaktim unuttum kostebek pastaya ben bayilirim seni asil ben tebrik ederim yemedigin icinbenim her zaman onume tatlilar pastalar gelmiyor senin gibi senin o dezavantajin var ama sen de dayanmasan kac kilo alirdin simdiye
Benim dezavantajim market ve dondurma dolabi hem de bedava ve ben yiyemiyorum
gunaydin hanimlar ve mevcanim
motivasyon eksiklimi giderecek arayislarim hala devam ediyor kafemiyde satilmisssssssssssssssss
eger ıyın verırsenız bır sure sızle yola devam edebılırmıyım.citir anne basligi hos gelizor kulaga eger kabul edilirsem ayrintili tanitir aranizda yerimi alirim.
Oyyy yerim onu ben ya kendi kizim geldi aklima zaman cok cabuk geciyo benimki de 22 aylik olcak temmuzda 2 yasina gircek hele biraz daha buyusun 1 1.5 yasina gelsin cok daha keyifli vakit gecirceksiniz ben de konusmasini bekliyorum o bir kelime soylese dunyalar benim oluyo bugun sandalye de oturuyorum galk galk diye bagiriyo yaaa cok komikler ve de fenalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?