- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.821
Senin önüne hergün bişiler gelmiyor belki ama sende marketten istedigini istedigin zaman alabiilrsin ama yapmıyorsun dayanıyorsunEbrucum aldigin kararlar cok guzel ve uyucagina inaniyorum
Ben pirinc pilavini cok seviyorum tabak tabak yiyordum eskiden ama simdi 51 e konsantre oldum ya onu öcü gibi goruyorum.
Benim simdi ki iradem cok kararli oldugumdan insallah kilo korurken de ayni bilincte ve kararlilikta olurum ozaman ki mantigim gunduz erkenden canimin cektigini ye aksam nefsine hakim ol ise yararsa ki bence yaricak gibi gep beraber bu mantikta gideriz
İnş. uygularım caanımBende patates kızartmasını 2 senedir 2 kere yedim(ki eşim sabah ögle akşam yiyordu evde yapmıyorum annesinde yiyor )ve 2 sindede migdem bulandı tüm gece.Demekki sogumuşum artık beynimde bitrmişim.Keşke hamuriişlerinide beynimde bitirsem
Dun yazicaktim unuttum kostebek pastaya ben bayilirim seni asil ben tebrik ederim yemedigin icinbenim her zaman onume tatlilar pastalar gelmiyor senin gibi senin o dezavantajin var ama sen de dayanmasan kac kilo alirdin simdiye
Benim dezavantajim market ve dondurma dolabi hem de bedava ve ben yiyemiyorum
yürü be ebruuuummm kim tutar seni keşke keşke bende öyle olsam salı günü gün vardı gittiğim yer Yunanistan pomaklı biri tabağa resmen döktürmüş neler yoktu ki uf yemiycem dedim ama bir gıdım bile bırakmadan yedim
Tabiisiii aramıza hoşgeldingunaydin hanimlar ve mevcanim
motivasyon eksiklimi giderecek arayislarim hala devam ediyor kafemiyde satilmisssssssssssssssss
eger ıyın verırsenız bır sure sızle yola devam edebılırmıyım.citir anne basligi hos gelizor kulaga eger kabul edilirsem ayrintili tanitir aranizda yerimi alirim.
günaydın kızlar;
geçmişe bakamadım...dün 3 tane pasta kestim...eee hepsinden de yedim...
yani bu hafta benden ümit yok....
haftaya eminim herşey çok farklı olacak...
Mevcan canim boyun 1.58 malesef uzun bi boyumyokTekrardan motive olmana cok sevindim bu arada
Beril77 hosgeldin tatkim aramiza
Papatya dogumgunu pastasi senin mecbur yiycektinBosver yilda bi kere
Ah canım şimdiden görmen lazım beni geçen hün ilk dfa döndü ben nası sebiniyorum ama her hareketi benim için bi öutluluk inş konuştuğu günleride görürüm :)))
(Canım bu msjına biraz geç cvp verdim ama kusura bakma cvp yazmadığım gece aklıma geldi kızı emzirmeye uyandığımda düşündümki sana cvp yazmadım oyüzden ilk işim bu oldu :)))
Ben de istiyorum ama gırtlağıma sahip çıkamıyoruuuum
bizde gırtlağımıza sahip çıkalım diye takılıyoruz diyet bölümüne,yanlız olmuyor yoksa bu işler,denedim onayladım
kızlarr merhaba
bu hafta giremedim pek, sizleri çok ösledim , hepinize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederimmm
ösge yazdıklarını okudum canım haklısınn
ebru tuvalet eğitimi zor iş ama sabır lazımm, bide uzamnalr çok uzatmamak gerektiğini söylüyor yani 1 hafta 10 gün içinde halledin diyorlar eğer bir bez takar bir takmazsanız çocuk zor alışırmış o yüzden çocuğu psikolojik olarak hazırladıktan sonra vbir daha bez takmayın diyorlarrr
papatya doğumm günün kutlu olsunnnnnnnnn
mev can seninle bir çok konuda artak sayılırız, bende 80 doğumluyum, boyum 1.62 bir kızımm var bende 2. yi düşünmeye başladımm ve bende toplamda 15 kilo verdimm ve vermem gereken 8 kilo daha varrr
zuzu haklısın burdan uzak kalınca zor oluyor motivasyonnn, ne kadar burda olursak o kadar çok kilo veriyoruzzz
sehraaa dönecem canımm sahalaraaa
nelson hedefler yazmıştınız ben bir dahaki haftaya yazayımm artık hedefimi canımm
bu arada salı günü toparladım kendimi biraz, dün akşama kadar çok iyiydim ama akşam saat 21:30 da bir koca tabak kavurma ve pilav yedim, bide bir dilim yaş pasta
kızımı geçen hafat kedi tırmaladı, dr kuduz aşısı yaptırdı aşı çok ateş yapıyor, bu akşam 3. dozu yaptıracağız, onun dışında bide üşüttü onun içinde iğne vuruluyordu bu sabah sonuncuyu yaptırdık, akşamları hastanenin aciline gidiyoruz iğne yaptırmaya çıkınca biraz geziniyoruz gelince uyuyorum o yüzden bu hafat giremedim pek kızlarrr
Dün temizlik yaptım diye hemde hava kapalı diye canım hiç bişi yapmak istemiyorGirişi ve balkonumu sildim yemeğimi yedim.Yatıp keyif yapasım var:/Korseyi çıkartmıyorum ve karnım şekillendi baya bide spor yapsam! Şimdi spor yapmk yerine Oktay ustaya bakıyorum.Bugün keyf yapıcam oğlum uyanınca pazara çıkıcam yemek yapıcam.
Hiç havamda değilim 2kornet klasik kakolu yarım paket N**** (Siyahi) yedim
Sehraa moralin neye bozuksa umarim biran once iyiye doner boyle durumlarda diyet miyet insanin umrunda olmuyor dogal olarak o yuzden firca cekmicem sana
Nelson kizinin dogum gununu kutlarim nice yillara ins. Yarin cidden yogun bi gun olcak senin icin umarim kosturmak yedigin pastayi yakar
Ebrucum bidahakine esine tek tabaklik pilav makarna yap istesen devyiyemezsin esin yer sen de bakarsin
Kizlar aksam 19.00 gibi markete indim baktim esim ben asagi markete iniyom gelin size yemek ismarlayim dedi yok biz yedik dedim iyi hava alirsiniz dedi neyse gittik esim yemek yerken biz kizimla magaza baktik yuruyus gibi oldu bana da lcw girdiim kizimin hic yazlik geceligi yok malum her sene ust baslati degisiyor daha kucukler diye cok hos seyler aldim evde giymelik tril tril sicaklarda giyer
Sonra esim aradi ben dondurma aldim yicenmi diye yok dedimaz kaldi az benim de dondurma yicegim gunler yakindir
Simdi kizimi uyuttum 1 sade soda ictim 1 avucta leblebi
Kuzey guney baslayinca ona bakicam
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah:1dl.kepek,5 zeytin,3 çatal peynir,ince 1dl.kaşar,yeşilçaY,1 kurabiye
Ara.türk kahvesi
Ögle:1 tabak k.fasulye,1 bardak ayran,1dl.kepek,turşu
Ara:1 bardak çilek suyu(rondadan geçirip biraz şeker kattım)
Akşm:1 tabak patates yemegi,1.5dl.kepek,turşu
Ara:yeşilçy,2-3 kaşık nutella(dayanamadım)
Spor:
ev temizligi
45 dk parkta yürümece
1.kepek ekmegi kabız yapıyor bendeAma iki fırındada artık t.b çavdar çıkarmıyolar atık sarı ekmek çıkmış onların yerine.
2.tatlı krizim için eve bitter alıcam bulunsun digerleerine göre daha masum en azındn
3.spor bölümüne böyle saçma ev temizligi feln yazmıycam.Azda olsa bir spor yapıcam
4.kşar yemege başladımKalorisini bildigim halde ve diyet listelerinde kaşar asla olmaz artık ebnim menülerimdede oluycak Belki tost yaparım arada yagsz o ayrı.
5.Akşam pilav makarna yerine 1dl.ekmegimi ve yemegimi yiycm.Canım çok çekerse öglen sıcak makarnamı yerim.yagsız tuzsuz tabisiii
6.Kendi iradesizligimin bedelini koca gün çalışmış eve aç gelmiş eşten(pilvımı çok begenir ve sıcak makarnayı çok sever)vede artık herşeyi yiyen(nutella,kaşar vs..)oglumdan çıkartmıycam.Bunları eve alıcam ama kendim yemiycem.Ay dayanıyorum almayayım en iyisi diye bencillik yapmıycam
Ebrucum aldigin kararlar cok guzel ve uyucagina inaniyorum
Ben pirinc pilavini cok seviyorum tabak tabak yiyordum eskiden ama simdi 51 e konsantre oldum ya onu öcü gibi goruyorum.
Benim simdi ki iradem cok kararli oldugumdan insallah kilo korurken de ayni bilincte ve kararlilikta olurum ozaman ki mantigim gunduz erkenden canimin cektigini ye aksam nefsine hakim ol ise yararsa ki bence yaricak gibi gep beraber bu mantikta gideriz
Dun yazicaktim unuttum kostebek pastaya ben bayilirim seni asil ben tebrik ederim yemedigin icinbenim her zaman onume tatlilar pastalar gelmiyor senin gibi senin o dezavantajin var ama sen de dayanmasan kac kilo alirdin simdiye
Benim dezavantajim market ve dondurma dolabi hem de bedava ve ben yiyemiyorum
gunaydin hanimlar ve mevcanim
motivasyon eksiklimi giderecek arayislarim hala devam ediyor kafemiyde satilmisssssssssssssssss
eger ıyın verırsenız bır sure sızle yola devam edebılırmıyım.citir anne basligi hos gelizor kulaga eger kabul edilirsem ayrintili tanitir aranizda yerimi alirim.
günaydın kızlar;
geçmişe bakamadım...dün 3 tane pasta kestim...eee hepsinden de yedim...
yani bu hafta benden ümit yok....
haftaya eminim herşey çok farklı olacak...
kızlarr merhaba
bu hafta giremedim pek, sizleri çok ösledim , hepinize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederimmm
ösge yazdıklarını okudum canım haklısınn
ebru tuvalet eğitimi zor iş ama sabır lazımm, bide uzamnalr çok uzatmamak gerektiğini söylüyor yani 1 hafta 10 gün içinde halledin diyorlar eğer bir bez takar bir takmazsanız çocuk zor alışırmış o yüzden çocuğu psikolojik olarak hazırladıktan sonra vbir daha bez takmayın diyorlarrr
papatya doğumm günün kutlu olsunnnnnnnnn
mev can seninle bir çok konuda artak sayılırız, bende 80 doğumluyum, boyum 1.62 bir kızımm var bende 2. yi düşünmeye başladımm ve bende toplamda 15 kilo verdimm ve vermem gereken 8 kilo daha varrr
zuzu haklısın burdan uzak kalınca zor oluyor motivasyonnn, ne kadar burda olursak o kadar çok kilo veriyoruzzz
sehraaa dönecem canımm sahalaraaa
nelson hedefler yazmıştınız ben bir dahaki haftaya yazayımm artık hedefimi canımm
bu arada salı günü toparladım kendimi biraz, dün akşama kadar çok iyiydim ama akşam saat 21:30 da bir koca tabak kavurma ve pilav yedim, bide bir dilim yaş pasta
kızımı geçen hafat kedi tırmaladı, dr kuduz aşısı yaptırdı aşı çok ateş yapıyor, bu akşam 3. dozu yaptıracağız, onun dışında bide üşüttü onun içinde iğne vuruluyordu bu sabah sonuncuyu yaptırdık, akşamları hastanenin aciline gidiyoruz iğne yaptırmaya çıkınca biraz geziniyoruz gelince uyuyorum o yüzden bu hafat giremedim pek kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?