Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Senin önüne hergün bişiler gelmiyor belki ama sende marketten istedigini istedigin zaman alabiilrsin ama yapmıyorsun dayanıyorsun
kız gaza getirdin beni Pomak gelin var ve eli acayip lezzetli döktürüyor o da.Ama sende az yiyosun artık canım.Bizi bırakma yeterki tekrar düzene giricez hep beraber
Tabiisiii aramıza hoşgeldinBirlikten kuvvet dogar:13:
günaydın kızlar;
geçmişe bakamadım...dün 3 tane pasta kestim...eee hepsinden de yedim...
yani bu hafta benden ümit yok....
haftaya eminim herşey çok farklı olacak...

Günaydın canım benim.Ye boşver benim içnde 1 dl.yeseydin haftaya dikkat edersin

Mevcan canim boyun 1.58 malesef uzun bi boyumyok Tekrardan motive olmana cok sevindim bu arada
Beril77 hosgeldin tatkim aramiza
Papatya dogumgunu pastasi senin mecbur yiycektinBosver yilda bi kere

Mevcan canim boyun 1.58 malesef uzun bi boyumyok Tekrardan motive olmana cok sevindim bu arada
Beril77 hosgeldin tatkim aramiza
Papatya dogumgunu pastasi senin mecbur yiycektinBosver yilda bi kere

bende uzun deilim valla

boyuna göre kilon gayet güzel ama 2-3 kilo eksik olmak daha iyidir

bende 58 kilo olmak istiyorum,aslında ideal kilom 56 evlendiğimdede 55 kiloydum işte bu yüzden 55-56 olup 1-2 kilo sonradan alsam bile ben gayet iyiyim demek istiyorum.

Son düzenleme:

Her donemleri ayri sevimliliknben ilk kizimi kucagima aldigimda keske hic buyumese biyle bebek kalsa bu tatkilikta kalsa diyodum ama simdi daha tatki geliyo sevgim katlanarak buyuyo
Yok canim darilmadim bebiste. Firsat olmaz bi isin olur bizler de oyle cvp yazamasakta her msja begeniyoruz yeterki oluyo

bizde gırtlağımıza sahip çıkalım diye takılıyoruz diyet bölümüne,yanlız olmuyor yoksa bu işler,denedim onayladım

O da doğru ama...
Yemeyi o kadar seviyorum kii
Eski kiloma 10 var, ulaşamıyorum
Bir süre takip edeyim sizi, şevke gelir az yerim belki

Dün temizlik yaptım diye hemde hava kapalı diye canım hiç bişi yapmak istemiyorGirişi ve balkonumu sildim yemeğimi yedim.Yatıp keyif yapasım var:/Korseyi çıkartmıyorum ve karnım şekillendi baya bide spor yapsam! Şimdi spor yapmk yerine Oktay ustaya bakıyorum.Bugün keyf yapıcam oğlum uyanınca pazara çıkıcam yemek yapıcam.

kızlarr merhaba
bu hafta giremedim pek, sizleri çok ösledim , hepinize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederimmm
ösge yazdıklarını okudum canım haklısınn
ebru tuvalet eğitimi zor iş ama sabır lazımm, bide uzamnalr çok uzatmamak gerektiğini söylüyor yani 1 hafta 10 gün içinde halledin diyorlar eğer bir bez takar bir takmazsanız çocuk zor alışırmış o yüzden çocuğu psikolojik olarak hazırladıktan sonra vbir daha bez takmayın diyorlarrr
papatya doğumm günün kutlu olsunnnnnnnnn
mev can seninle bir çok konuda artak sayılırız, bende 80 doğumluyum, boyum 1.62 bir kızımm var bende 2. yi düşünmeye başladımm ve bende toplamda 15 kilo verdimm ve vermem gereken 8 kilo daha varrr

zuzu haklısın burdan uzak kalınca zor oluyor motivasyonnn, ne kadar burda olursak o kadar çok kilo veriyoruzzz
sehraaa dönecem canımm sahalaraaa
nelson hedefler yazmıştınız ben bir dahaki haftaya yazayımm artık hedefimi canımm

bu arada salı günü toparladım kendimi biraz, dün akşama kadar çok iyiydim ama akşam saat 21:30 da bir koca tabak kavurma ve pilav yedim, bide bir dilim yaş pasta

kızımı geçen hafat kedi tırmaladı, dr kuduz aşısı yaptırdı aşı çok ateş yapıyor, bu akşam 3. dozu yaptıracağız, onun dışında bide üşüttü onun içinde iğne vuruluyordu bu sabah sonuncuyu yaptırdık, akşamları hastanenin aciline gidiyoruz iğne yaptırmaya çıkınca biraz geziniyoruz gelince uyuyorum o yüzden bu hafat giremedim pek kızlarrr

kızına çok çok geçmiş olsun..

evet bir çok ortak yönümüz var ama ben 2.çocuğu maddi şartlardan ötürü 3-4 sene sonrası için düşünüyorum..o zamana kadarda kızımla çıtır anne olarak gezmek istiyorum kızım biraz büyümüş olacak o zamana kadar ama ne yapalım kısmet artık..

bak ben çok canımın istediği bir şeyi saat çok geç olmuşsa kendime saklayıp kahvaltıda yedim..o yüzdende zaman yayarak ama pasta börek ne var ne yok yiyerek hiç sıkılmadan 12 kilo verdim.kahvaltıda yaprak sarma ve yaş pasta yediğim günler daha dün gibi

sana tavsiyem vicdan azabı çekmek istemiyorsan pilavını ve pastanı sabaha sakla

offf benimde tembellik yapıp bir yatasım var sorma ama nerdee cmt ve pazar iş güçle geçiyor elbet.2 aya kadarda taşınıcam ki off yaniii

ay buğün arabayla oraya buraya gittim ama yinede çok yoruldum.. şimdde felakett başım ağrıyorr..
yazdıklarınıza kısaca cevap vereyim sonra menu yazacağımm. gerçi ona menu denirlisee..

Hiç havamda değilim 2kornet klasik kakolu yarım paket N**** (Siyahi) yedim

sehra yeme kız yeme .. ben bir tane kornet yemiştim .. sen iki tanee.. özgeye bak yiyormu hiç dondurma.. zaten özgeden utandım bir donraki gün dondurma yerine soda içtimm..

teeşkkür ederim özgecimm.. ama perşembe günü doğum günü cuma sabahı yüzümü güldürmeyecek gibii..

ebruli maddlerin güzell. ama su eksik..su içmeden olmazz..

hem ben aranıza yeni katıldığımda günlük yaptığımız ev işlerinin spor yerine geçmediğini fazladan spor yapman gerektiğini yazdığımı anımsar gibiyimm..

ay özgecim ne güel dondurmaları yemmiyorsun ben ara sıra yiyorum ama sende bu irade varken kilonu korumada da başarılı olacaksın ben sana inanıyorumm..

hoş geldin canım aramızaa..sabırle herşey olur.. beslenmene dikkat et kilo mutlaka veririsinn..

günaydın kızlar;
geçmişe bakamadım...dün 3 tane pasta kestim...eee hepsinden de yedim...
yani bu hafta benden ümit yok....
haftaya eminim herşey çok farklı olacak...

papatyam evet haftaya hedefini görmek isterim.. ben bu hata hedef konusunda bayağı uççtum bakalım sabah ola hayrolaa..

geçmiş olsun hawar..dikkat et bebeğinee..

gelelim menume ama kızmayın kızlar buğün tam bir fiasko mernu paylaşacağım sizinlee...sabah o kadar güzel bir kilo gördüm ki hedefime çok az kalmıştı tabi buğünküleri yememiş olsaydımm..annler günü prıgramı ve doğum günü bitleşince . of yedimde yedimm..ama o kadar güzel şeyler vardıki en çok beğendiklerimi yedimm.. hiç tadına bakmadıklarım var,,,

sabah. dr gideceğim içim birşey yemedim
10-11 arası: 2 sigara böreği, bir dilim normal börek, bir kase kısır +yeşillik, bir kurabiye, 5 tane yaprak sarma,2-3 yudum meyve suyu
12-14 arası. çay- haşhaşlı revanıden yarım dilim- türk kahvesi
15 de. kızmın doğum günü pastasından bir dilim ama küçük dilim değildi
18,30. bir tane salatalık

gün boyyu koşturdum arabayla gittim sağa sola ama yinede çok yoruldum..
1-1,5 saat domates fideleri ekmek için çapa yaptım.. ektim..

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:30=sahanda yumurta,1.5dl.b. ekmek,5 zeytin,1 kurabye,yeşilçay
13:30=trk kahvesi
14:30=1 t.kaşk patates yemegi,1dl.b.ekmek,turşu
17:00=1 kivi,3 kare bitter,yeşilçay
18:45=2dl.ekmek1dl.peynir,2 zyetin,3 kayısı,domates salatalık biber,çay

Spor:
45dk pazar market oglula yavaş yavaş yürüdük.İnş. annemden gelince spor yapıp öyle uyuycam.

Anneme gidiyorum.Demiştim perşembe gitmiycem diye ama annanem gelmişti onu görmeye misafrler gelior.İnş. iradesiz davranmam:18:

menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda azcık sucuklu umurta 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 çatal peynir şekersiz çay
ara nescafe
öğle 1 tabak çorba ve fırında bol kekikli elma dilimli patates yedim 1 yemek kaşığı kadar ekmek yok
ara türk kahvesi
ara yeşilçay 2 dilim elma yarım muz
akşam 1 tabak makarna maalesef yedim
su 2 litre olucak yatana kadar
spor 40 dakika leslie yaptım
50 sağ bacak 50 sol bacak

Slm kızlar bugünki menüm
Sabah
Yarım simit
Bir parça pogaça
Bir ligt üçgen prynir
Bir çatal beyaz peynir
Üç zeytin
Bir çatal helva
Bir banım marmelat
Salata

Ara
Türk kahvesi
Bir bitter
Ögle bir bardak çay
Yarım kurabiye
Ara yok
Akşam
Üç yk bulgur pilavı
Bir servis kaşığı bezelye

Kızlar bugünki menüm güzel değil biliyorum ama kahvaltıya arkadaşım grldi bütün gün oturduk malesef bugün böle oldu

Menum

11.30
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
1 dilim ananas
Roka Yesilcay
13.30
Nescafe 3 4 yudum aldim isten gucten sogudu icemedim
2 bitter
16.00
4 y.k ispanak yemegi
1 dilim ekmegin kabugu
1 bardak ayran
18.45
5 6 catal sogurtme( koz patlican sarimsak tereyag karisimi)
3 dilim karpuz
2 sarma
2 dilim beyaz ekmek
Kk peynir
Kizlar bugun kahvaltidan sonra dip temel ev temizligi camasir as topla utu kizim da durmadi bir dk oturmadim butun gun dogru durust birsey yiyemeyince olan oldu cok actim yedim bu kontrollu yemis halim yoksa 1 ekmegi yerdim ekmegin birazinin icini cikarip yedim
Sonra annemler geldi cay ictim kek yemedim
Dondurmadan bahsetmissiniz valla bugun magnum aldim yarin gunduz yerim diye ama oyle eskisi gibi olup biterek almadim sadece icten ice korkuyorum sanki birden yeterrrr deyip ne var yok yicem gibi geliyo bunu engellemek adina cuma odul yapim keki de kahvaltida yirim artik regl olucam 2 3 gune karnim cok sisti yarin eksi cikmam imkansiz goruntumden anliyorum ben ama odem diye moralimi de bozmam cunku bu hafta menulerim iyiydi ( bu aksama kadar tabi)kilo almis olamam

hıhhhhh oldu da bitti maşallahhhh....
bugün 2 tane daha pasta kestim...
bilmem yeterince anlatabildim mi....
beni sevenler, dostlarım bu hafta bana kilo olarak geri döndü...
olsun varsın ne yapalım dimi....

yarından hiç bişi beklemiyorum mutsuzum o yüzden menüde yazmıcam işte..elim kolum kalkmıyor sarmada yedim bisküvide beyaz ekmekte..geçen hafta 58.5idim yarın 59 çıkmam umarım

Hawarcim oncelikle kizina gecmis olsun canim cok uzuldum ins. Bir an once iyilesir yavrun
Telasin biter bitmez aramiza don menulerinle birlikte ozledik seni
Mevcan canim ayni seyi yapiyoruz seninle .ben de aksam misafire gittiysem ya da misafir varsa sabah buyuk bi zevkle yerim icimde kalanlari
Aksam herkes yerken yememek zor olsa da sabahi dusunup kendimi tutuyorum
Bu sekilde de kilolari korucaz insallah.
Ebrucum menunu begendim umarim annende birsey yemezsin.
Nelson menun her ne kadar karbonhidrat olsa da aksami erken ve oldukca hafif( salatalik) kapatman iyi olmus
Bu ara da simartmayin beni nolur asil is 51 olduktan sonra ozaman da bakalim boyle iradeli olabilcem mi.
Btlkubra canim misafire ragmen bence menun cok kotu degil ama kendini az da olsa yedigin icin suclu hissetmen iyi
Papatyam sen bu hafta odul gunu yapma Bilmem anlatabildim mi

özgecim anladım canım anlamam mı??????**
yarın o tartıya çıkmak istemiyorum ben yaaa....
pastalar göbeğimin içinde geziyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…