Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehraa tatli krizlerim gelip gelip gidiyo
Butun hafta yemedim gittim persembe aksami yedim bi guzel ama ne yaptim salmadim kendimi batti balik yan gider deyip kekte yemedim napim dedim bayilcak gibiydim bugun de actim birsey yemedim dogru durust oturup fazla yedim hemen toparladim butun haftanin mukafatini yarin tartida da goremiycem ustelik ben salmiyorum da sen niye saliyosun bak sen bu moralle gider haftasonu .yersin de sakin haaa kritik noktadayiz .suanda kilo olarak geriye gitmek yok

kilo bildirimim
başlangıç 68
2 hafta önce 62.100
bu hafta 62.200
gelen 200
giden yok
hedef 55-56
2 haftadır onca şey yedim ama spor da yaptım demekki ondan fazla kilo almadım ne güzel e bide 1 haftadır wc ye çıkamıyorum
dün çıksaydım eğer 61. görürdüm bugün kesin

Başlangıç : 70
Geçen hafta : 63
Bu hafta: 61.6
Giden : 1.4
Toplam giden : 8.4
Hedef : 55

Kızlar sanırım şişlik gitti
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

yarından hiç bişi beklemiyorum mutsuzum o yüzden menüde yazmıcam işte..elim kolum kalkmıyor sarmada yedim bisküvide beyaz ekmekte..geçen hafta 58.5idim yarın 59 çıkmam umarım

özgecim anladım canım anlamam mı??????**
yarın o tartıya çıkmak istemiyorum ben yaaa....
pastalar göbeğimin içinde geziyor....

papatya sehraa bu ne korku ya.. baskül fobisimi oluştu sizde..bu hafta veremezseniz diğer hafta verirsinizz.. kendinize gelin yediyseniz yedinizzz .. kendinizi bırakmayınn.. bazı dönemler bizde yemedikmi.. geri kilolar almadık mı ama pes etmedik.. hadinn haftaya daha iyi olacakkk..
özge bak kendini nasılda iyi tanıyorsun..içimden tebrik etmek geldi .. kendimizi sıkıyoruz sıkıyoruzzz yemeyip yemeyip sonra hooppp yemedik şey bırakmıyoruzz.. ama sen buna izin vermemek icin canınınn istediği şeyleri dogru zamanda yiyorsunn.. harikasınnn özğecimmm..

evet kilo bildirimlerinizi bekliyorumm.. kim hedefine ne kadar ulaşmışş..

ve gelecek hafta icin herkesten hedef yazmalarını istiyorummmm.. kalkın uyanın gayriiii..

hedefime ulaşamadım ama yaklaştımm.300 gramda verebilirmişim...dünkü pastaları yemeseydim bugün 58 lileri görmüştüm.. ama ne yapalım gecti artık.. pişman değilim.. kızım mutlu olduya.. o dünyalara bedell..

geçen hafta : 60,7
bu hafta : 59,2
giden : 1500
gelen :yok
toplam giden : 5.7
başlangıç : 64.9
hedef : 55

gunaydın canlarrrrrrrrrrr
benı kabul ettınız ıcın sagolun umarım noktayı koyabılırım burdakı motıvasyonla
ben berıl 3 cocuk annesıyım.kucuk kiyim 24 mayista 1 yasinda olacak.sinif ogretmeniydim ama meslege doup donmeyecegim sallantida ilerleyen yamanlarda yazarim.hic kilolu bir kadin olmadim taki son dogum ve oncesine kadar.93 kilozla baslayan maratonumda 73 civarindayken mezuniyetimi aldim ve dengem bizuldu resmen.aldim verdim vs................
ama artik 68 olma zamanim geldi........... bozun 174 ama ben hep 72yi baz aldim cunku aradaki BMI farkida kendime tanidigim kilo opsiyonuydu.bugun soklardayim evet bugun yeniden 73.9 um.oysa okuz modunda yemek yiyorum.gecen hafta 75.2 idim de. sanirim ev toplama telasim ve uyun bir sure sonra evde olmamdan vucudum simardi ve tartidada beni simartti.ben evi terketmistim 4 ay once sonra yeniden donme karari aldim ve tasiniyorum bu gunler biraz zor geciyor 15 yil ayni evde oturunca duvarlar bile akrabam olmus.
neyse hergun gelip hesabimi verecem beni 68 e indirecek her turlu cezaya simdiden kabulum.yanliz sik gelemedimdede kusuruma bakmayin duzenime bir oturayim cenemden bikarsiniz.

Son düzenleme:
klavyede bir sorunum var z ve y harfi ters basiyor bilginize

günaydınnn

3 hafta önce 60 kiloyu görmüştüm

bu sabah ise 61

bu zamana kadar verdiğim 11 kilo

geriye kaldı 5 kilo

aslında geçen hafta 62 yi görmüş biriyim ama regli ve kabızlığım vardı.o yüzden şu kadar aldım bu kadar verdim hesabı yapmadan
10 mayıs itibari ile 61 den 56 hedefime yol almış bulunuyorum...

Son düzenleme:
bütün mesajları tek tek okudum,uzun olduğu için tek tek alıntı yapamadım kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum..

berilcim sıkıntılı zamanlar artık geride kaldı,yeni ev yeni mutlu bir yuva,yeni bir çevre demek umarım herşey gönlünce olur,taşınma telaşın geçince düzenli gel olurmu

bence kilo almadin regliden odem ve kabizliktan oldu bu kilo artisi.

kızlar size dünkü menümü yazayım yorumlarsanız çok sevinirim

şunuda ekleyeyim çalıştığım için kahvaltı yapmamın imkanım yok çok erken çıkıyorum evden bide öğlen yemeği iş yerinde çıkıyor artık şansıma ne varsa sadece ara öğünleri kafama göre düzenliyorum..

sabah: 2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar
öğlen: çorba yok,1 tabak ıspanak bolca yoğurt,standart ölçüde makarna,söğüş
ara:1 elma
ara:3 biskrem ve az kuruyemiş
ara:2 kupa yeşil çay (1 er saat arayla)
akşam:eve gidince az erik
yürüyüş 1 saat
saat 10 gibi: 2 salatalık,1 domates

bu arada eve gidip ortalığı toplamam 7.30 oluyor evimde her zaman yemek olur ama 11 gibi yattığım için o saatte yemek yemiyorum..

berilcim sıkıntılı zamanlar artık geride kaldı,yeni ev yeni mutlu bir yuva,yeni bir çevre demek umarım herşey gönlünce olur,taşınma telaşın geçince düzenli gel olurmu

sanki yeni evleniyormusum gibi geliyor.ben 15 yildir ayni evdeyim evimide seviyorum.kendim cok sey degistirmistim ama artik aileyle oturmak istemedim.barismamiydada hasan yenilikler teklif edince kizlar benden once atladi bende sessiz sevinen oldum.ama pek bir isim yok yeni eve bir elbiselerimiz oyel esyalarimiz birde kizlarin pianisu felan gidecek.dogum gununde yeni evde olacaz resimlerini eklerim insallah.ama bir boslugum var nevcan bu adam benim deli divane oldugum 15 yil sadece her baktimda hasan gordumdu.ama icimdeki bosluk gecmiyor nedense.bazen ona sarilip terlide olsa o kokusunu duymak istiyorum ama yapamiyorum.simdilerde kendi halimde takiliyorum.sen ne yaptin toparlaniyormusun.ben birseye elimi dokunmadim herseyi o begendi o yaptirizor ben sadece gidecekmisim.bakalim.

bence kilo almadin regliden odem ve kabizliktan oldu bu kilo artisi.

berilcim inan benimde kafam karıştı,çok fazla erik ve tuz tükettiğim için aşırı şişkinliğim vardı.erik sevdamdan vazgeçip suya yüklenince tüm ödemi attım.şu an göbeğim nerdeyse yok ama +1 kilodayım ya bilmiyorum belki spora tekrar yüklenince vücut toparlanmaya başladı yine..dün kalabalık bir grup yürüdük kimse 61 kilo olduğuma inanmadı.çok daha zayıfsın diyorlar ama anlamadım bende..

kasar yerine az yagli baska bir peynir ols bence iyidi.ogle makarna yada ispanak olsaydi diyecem ispanak masum ama yogurdun kaloriside eklenince normal porsiyon oluyor.kuruyemis ama ne ,ne kadar az.aksamlari acikmiyorsan bencede bu sekilde gecistirmen mantikli.ama yinede salata bir parca etle yada ayranla olabilirdi.ama senin eve varis saatin gecti.o nedenle benim diyeceklerim tikaniyor bacim

spora yuklendinde + cikman normal cunku kas agirligi var.ama bedenen daha ince ollursun.ben deli gibi spor yaptigim donemlerde kas olcumude yapardim.+ yada kilo veremedim donemde bile yagdan gitmis kastan artmis olurdu.yagdan gitmesinin en saglam kaniti incelmezmis.kastan gitmesininki ise sarkmalar

tatlım akşam yemeği yemelisin.. nasıl dayanıyorsun onca saat aclığa....menün bence iyi tek gözüme çarpan biskiremlerin...

öğlenki makarnan ekmek yerine geçmiş.. iyi bence.. ama yarım porsiyon makarna olabilir.. ama böyle olmasıda pek sakıncalı gelmedi bana...

günlük 2-3 litre su icersen kilo vermemen icin hiç bir sebep yokk

Son düzenleme:

yaşadığın şeylerden sonra herşeyin bir anda düzelmesini bekleme elbet.inan zaman herşeyin ilacıdır..istedikten sonra karşılıklı özveri ile inan herşey rayına oturur.herşeyi eşin seçmek istiyorsa bırak seçsin,o da yeni bir başlangıç istiyor demek içine sinmeyen şeyler olursa zamanla deiştirirsin.kafana hiçbirşeyi takma yeni evine odaklan geçmişi unut dediğim gibi yeni ev yeni insanlar,herşey çok daha güzel olur..

bende daha tık yok anacım.haziranda teslim bina.büyük ihtimalle haziran sonu taşınırız,zaten bir çok eşya değişeceği için şimdiden toplanmama gerek yok..sadece gardolabı ve mutfağı toplamak sıkıntı onuda eşimle bir günde hallederiz evelallah..

nelsoncum haklısın biskrem aslında şu dönemde fazla ama 11 kiloyu inan pasta börek yiyerek verdim ama nasıl yedim dersen biskrem yediğim gibi erken saatlerde..ya bide çalışıyorum odamın bulunduğu konum itibari ile masa üzerinde çıkarıp yiyeceğim şeyler olmuyor o yüzden kırıntı ile geçirmek zorunda kalıyorum..

akşam yemeği konusunda haklısınız ama eve gidiş saatim itibari ile bazen kızımı alırsam bu saat 8 de oluyor,o saatten sonra yediğim herşey kilo alarak dönüyor.ha bazen çok açsam oturup bir kase çorba içiyorum.onun dışında cacık,söğüş,ayran yada meyve onları atıştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…