- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.841
yarından hiç bişi beklemiyorum mutsuzum o yüzden menüde yazmıcam işte..elim kolum kalkmıyor sarmada yedim bisküvide beyaz ekmekte..geçen hafta 58.5idim yarın 59 çıkmam umarım
özgecim anladım canım anlamam mı??????**
yarın o tartıya çıkmak istemiyorum ben yaaa....
pastalar göbeğimin içinde geziyor....
gunaydın canlarrrrrrrrrrr
benı kabul ettınız ıcın sagolun umarım noktayı koyabılırım burdakı motıvasyonla
ben berıl 3 cocuk annesıyım.kucuk kiyim 24 mayista 1 yasinda olacak.sinif ogretmeniydim ama meslege doup donmeyecegim sallantida ilerleyen yamanlarda yazarim.hic kilolu bir kadin olmadim taki son dogum ve oncesine kadar.93 kilozla baslayan maratonumda 73 civarindayken mezuniyetimi aldim ve dengem bizuldu resmen.aldim verdim vs................
ama artik 68 olma zamanim geldi........... bozun 174 ama ben hep 72yi baz aldim cunku aradaki BMI farkida kendime tanidigim kilo opsiyonuydu.bugun soklardayim evet bugun yeniden 73.9 um.oysa okuz modunda yemek yiyorum.gecen hafta 75.2 idim de. sanirim ev toplama telasim ve uyun bir sure sonra evde olmamdan vucudum simardi ve tartidada beni simartti.ben evi terketmistim 4 ay once sonra yeniden donme karari aldim ve tasiniyorum bu gunler biraz zor geciyor 15 yil ayni evde oturunca duvarlar bile akrabam olmus.
neyse hergun gelip hesabimi verecem beni 68 e indirecek her turlu cezaya simdiden kabulum.yanliz sik gelemedimdede kusuruma bakmayin duzenime bir oturayim cenemden bikarsiniz.
günaydınnn
3 hafta önce 60 kiloyu görmüştüm
bu sabah ise 61
bu zamana kadar verdiğim 11 kilo
geriye kaldı 5 kilo
aslında geçen hafta 62 yi görmüş biriyim ama regli ve kabızlığım vardı.o yüzden şu kadar aldım bu kadar verdim hesabı yapmadan
10 mayıs itibari ile 62 den 56 hedefime yol almış bulunuyorum...
berilcim sıkıntılı zamanlar artık geride kaldı,yeni ev yeni mutlu bir yuva,yeni bir çevre demek umarım herşey gönlünce olur,taşınma telaşın geçince düzenli gel olurmu
bence kilo almadin regliden odem ve kabizliktan oldu bu kilo artisi.
kızlar size dünkü menümü yazayım yorumlarsanız çok sevinirim
şunuda ekleyeyim çalıştığım için kahvaltı yapmamın imkanım yok çok erken çıkıyorum evden bide öğlen yemeği iş yerinde çıkıyor artık şansıma ne varsa sadece ara öğünleri kafama göre düzenliyorum..
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar
öğlen: çorba yok,1 tabak ıspanak bolca yoğurt,standart ölçüde makarna,söğüş
ara:1 elma
ara:3 biskrem ve az kuruyemiş
ara:2 kupa yeşil çay (1 er saat arayla)
akşam:eve gidince az erik
yürüyüş 1 saat
saat 10 gibi: 2 salatalık,1 domates
bu arada eve gidip ortalığı toplamam 7.30 oluyor evimde her zaman yemek olur ama 11 gibi yattığım için o saatte yemek yemiyorum..
berilcim inan benimde kafam karıştı,çok fazla erik ve tuz tükettiğim için aşırı şişkinliğim vardı.erik sevdamdan vazgeçip suya yüklenince tüm ödemi attım.şu an göbeğim nerdeyse yok ama +1 kilodayım ya bilmiyorum belki spora tekrar yüklenince vücut toparlanmaya başladı yine..dün kalabalık bir grup yürüdük kimse 61 kilo olduğuma inanmadı.çok daha zayıfsın diyorlar ama anlamadım bende..
kızlar size dünkü menümü yazayım yorumlarsanız çok sevinirim
şunuda ekleyeyim çalıştığım için kahvaltı yapmamın imkanım yok çok erken çıkıyorum evden bide öğlen yemeği iş yerinde çıkıyor artık şansıma ne varsa sadece ara öğünleri kafama göre düzenliyorum..
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar
öğlen: çorba yok,1 tabak ıspanak bolca yoğurt,standart ölçüde makarna,söğüş
ara:1 elma
ara:3 biskrem ve az kuruyemiş
ara:2 kupa yeşil çay (1 er saat arayla)
akşam:eve gidince az erik
yürüyüş 1 saat
saat 10 gibi: 2 salatalık,1 domates
bu arada eve gidip ortalığı toplamam 7.30 oluyor evimde her zaman yemek olur ama 11 gibi yattığım için o saatte yemek yemiyorum..
sanki yeni evleniyormusum gibi geliyor.ben 15 yildir ayni evdeyim evimide seviyorum.kendim cok sey degistirmistim ama artik aileyle oturmak istemedim.barismamiydada hasan yenilikler teklif edince kizlar benden once atladi bende sessiz sevinen oldum.ama pek bir isim yok yeni eve bir elbiselerimiz oyel esyalarimiz birde kizlarin pianisu felan gidecek.dogum gununde yeni evde olacaz resimlerini eklerim insallah.ama bir boslugum var nevcan bu adam benim deli divane oldugum 15 yil sadece her baktimda hasan gordumdu.ama icimdeki bosluk gecmiyor nedense.bazen ona sarilip terlide olsa o kokusunu duymak istiyorum ama yapamiyorum.simdilerde kendi halimde takiliyorum.sen ne yaptin toparlaniyormusun.ben birseye elimi dokunmadim herseyi o begendi o yaptirizor ben sadece gidecekmisim.bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?