Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım ben tanıdım gunden ıtıbaren bızım herseyımızı hasan yapar.arar bulur buldurur.bu kezde oyle oldu ben cok daralırım kosusturmadan felan.o lazım olursa sorar bazen karar veremez bozar gerı yapar.ben hep hazıra konarım.
bende zaten eskı yenı secıyorum elbıselerı.kıslıklarıda kaldırmıs oluyorum bır bakıma.hayırlısı olsun ınsallah allah agız tadını bozmasında yavas yavas yaparsın.

cıtırcıklar ben gelırım ınsallah gun ıcınde yıne elıf hanım uandı bır market turu yapmamız lazım.bu arada hayırlı cumalar kızlar

günaydın kızlar;
beril aramıza hoşgeldin...
kızlar benim kilo bildirimi yapmaya yüzüm yok...
başladığım noktaya geri döndüm. bu hafta 1,4 kilo almışım. bol bol pasta kestim ve yedim...sporumu da sadece salı akşamı yapabildim...
haftaya hedefim 1 kilo. canım çok sıkkın...

canım bende ayı hatayı diyete başladığım zamanlarda çok yaptım akşam saatlerinde yediğimiz cıssslar yüzünden bir hafta ileri bir hafta geri gittim.formülü ise dün sana yazdığım gibi kalorili şeyleri sabah saatlerinde yemekte buldum.olur arada böyle önemli olan canının sıkılıp herşeyi boşlamamak

Başlama 67.7
Geçen 58.5
Ondan önce 57
Hedef 55
Bugün 58.7

Papatyaaaa hadi bu hafta beraber olalımmı hatirliyormusun nasıl gaza gelmiştik 1hafta ikimiz??hadi canım bişiler de zaten çok sıkkının bende

Kızlar kilo bildirimim
Başlangıç 83.600
Geçen hafta 82.700
Bu hafta 82.700
Hedef 70

Anlamdım kızlar yaa 3 haftadır aynı kilodayım başlayalı bir ay oldu ben 900 gr verdim sadece moralim çok bozuk ( bana bi akıl verin napabilîrim kilo vermek için

Kizlar gec olmadan kilo bildirimimi yapayim gecmisi kizimi uyuturken rahat rahat okurum
Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:52.400
Bu hafta:52.600
Gelen:200
Giden:
Hedef:51
Haftaya verecegim kilo:600 gr
Ödem diye uzulmuyorum 200 gr moral bozmak yok tartidaki rakama yola devam

ilacım olsa kendi başıma sürerdim bişdiğim çok şey var sms uygulayamadım işte

offf kötü haberler peş peşe geldi ya..

ya bende şu 2 ayda 10 kilo verdim,ayda 4 kilo verdim başlıklarına bitiyorum.ya nasıl yapıyorlar bunu ben haftada yarım kilo versem bir saat göbek atıyorum anacım..

Başlama 67.7
Geçen 58.5
Ondan önce 57
Hedef 55
Bugün 58.7

Papatyaaaa hadi bu hafta beraber olalımmı hatirliyormusun nasıl gaza gelmiştik 1hafta ikimiz??hadi canım bişiler de zaten çok sıkkının bende

tamam canım...
yarın sabahtan itibaren başlıyorum. hemen farkediyo zaten kilo aldığım...
karın bölgem kocaman oldu bir haftada...
sehracım bu hafta menülerimizi yazalım...
herkes yazsın acımasızca eleştirelim. başka türlü olmayacak bu iş...
ben temmuz ayında tatile gidiyorum.
herşey hazır ama ben hazı rdeğilim...

offf kötü haberler peş peşe geldi ya..

ya bende şu 2 ayda 10 kilo verdim,ayda 4 kilo verdim başlıklarına bitiyorum.ya nasıl yapıyorlar bunu ben haftada yarım kilo versem bir saat göbek atıyorum anacım..

Aynen canım yaa mîllet ayda 4 kilo verirken ben 900 gr verdîm durumum içler acısı:2:

ayy kızlar bu moral bozukluğuna iyi gelir belki anlatayım.

dün kızımı eşim aldığı için geç geldi yavrum yolda uyumuş o yüzden sabah gördük birbirimizi..

sabah böyle gözlerini belerte belerte bana heyecanlı heyecanlı bi şey anlatmaya başladı..anne dün babaannemde çişimi yaptım sonra bi baktım bende su gibi bi şey aşağı doğru sallanıyor (okulda idrar yolu enfeksiyonu kapmıştı ara ara akıntısı oluyor) böyle popomu popomu salladım (o arada popoyu sallıyor tabii)düşmedi bende babannemi çağırdım o sildi...anne çok korktum pipim çıktı zannettim dedi..tabi ben koptum o anda,çocuk aklı işte ne kadar masum oluyorlar dimi..

Ay kıyamam yaa çok tatlıymış kızın gerçekten güldürdü beni :))

Kızlar kv deyim telden giriyorum.Ne çok sohbet edilmiş oku oku bitiremedim:)

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.5:/

2haftadır aynı kilodayım.Haftaya cuma reglm of ne zamn gitçek bu kilolar?Yarışsak mı ne yapsak?

Btlkbra,canım menülerini beğeniyordum ve senden umutluydum vede özgeden!Ama olsun haftaya veririz inş
Serham ve papatyam üzülmeyin canlarım benimde Canım sıkılıyor
Kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar!

Kizlar gecmis baya uzun aklimda kalanlari yazayim
Oncelikle kilo veren herkesi kutlarim
Nelson iltifatlarin icin tesekkurler canim butun hafta dikkat ediyoruz az simarmayi hakettim sanirim birazdan yiycem odulumu
Bu arada sen cok iyi vermissin dunku pastaya ragmen hem de sirrin da bol su aksami hafif kapatmak ve kosturmaca
Sehraa papatya canlarim hadi bu hafta elele verin iyi menuler cikarin biz de her zaman destegiz tabi ki
Papatyacim daha yedigin pastalar tam sindirilmedi ki ondan oyle cok ciktin vucudun tatliya aliskin degil zaten sasirdi heralde sen bu hafta verirsin o aldigin kiloyu hic merak etme nolursa olsun sporunu da ihmal etme
Beril77 aramiza hosgeldin ins. Yeni evin size sans mutluluk getirir
Mevcan isten gec cikman dezavantaj cidden cunku bence amac sadece diyet degil sahlikli beslenmek aksam ogununu atlamak uzun vadede sana zarar verir bir sekilde en gec 8 gibi hafif bisiler ye corba ya da sebze yemegi gibi
Menun onun disinda guzel biskrem gibi atistirmaliklari hergun yeme ama kilo korumaya gec ozaman sabahtan yersin gene
Btlkubra aklima tek bisi geldi su icme durumun nedir ? Bence vucudun suan direniyor az sabir moral bozma direnci kirilcak elbette sen daha inatci ol sen bebis emziriyosun cok kati da birsey yapman dogru degil ben de diyete basladigimda emziriyordum kizim 11 12 aylik olana kadar cok kati olmadim ama ne oldu azar azar gitti kilolar ve emzirme doneminde kilo almamis oldum cogu anne dogumdan cok emzirme doneminde asiri kilo alir bak sen bilinclisin tatli bilmemne yiyip kilo almiyosum
Mevcan kizina cok guldum cok tatlive akilli masallah

Canım günlük 2.5 lt su içiyorum ne dirençli vücudum varmış anlamdım yaa valla inat ettim vercem bu kiloları ama onlar gitmedikçe moralim bozuluyo önünüzdeki hafta reql haftam bakalım ondan sonra nolcak metobolizmayı şaşırtcam bugün abartmıcam ama birazcık yicem 900 gr öle vermiştim du bakalım nolcak ama bunun yanında herkes zayıflamışsın diyo yağmı gidiyo acaba benden diye aklıma gelîyo??

Btlkbra,canım menülerini beğeniyordum ve senden umutluydum vede özgeden!Ama olsun haftaya veririz inş
Serham ve papatyam üzülmeyin canlarım benimde Canım sıkılıyor
Kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar!

Aynen canım bende çok umutluydum ama olmadı yaa özgenin dediği gibi direniyo vücudum sanırım insülin direncinden dılayı ama bırakmıcam dikkat etmeye devam etcem inş gitcek bu kilolar

sabah: ev yapımı minik bir pugaca
ara:hazır kek
öğle: 1 dilim ekmek, yarım domates,1 paket peynirli çubuk kraker
ara:2 puğaca, bir tabek kuru fasulye
akşam: yarım por. tavuklu patates , 3yk patlıcan oturtma

akşamda arkadaşlara gideceğim birşey yememeyi ümit ediyorumm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…