- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.881
Nelson evet canim menun biraz degisik olmus ama sen degisik megisik kilo veriyosun valla bu da bi maharet
Bana gelince bugun anneler gunu icin alisverise gittim kizimla kollarim koptu resmen kucagimdan inince bi kosturuyo birsey olcak Allah korusun elimde posetler de vardi eve geldim aksam olmustu zaten yemek yedik hemen
Bugun magnum yarin pizza pazar da anneler gunu diye havuclu kek yapicam ya piknge gidicez ya k.v toplanicaz annemlere de ugrucam tabi illa birsey yenir tabi gunduz aksam elimden geldigince yememeye calisirim gene
bu hafta için şimdiki kiloarınız ve hedeflerinizi yazarmısınız arkadaşlarr
papatyam hedefin 1 kg ama şimdiki kilon kaç.. gecen hafta 63 tün buhafta 1,4 aldım demişsin ama em,n olamadım..
benim şimdiki kilom 59,2 ve hedefim 1 kg vermek...
herkes kendi vucudunu tanımalı bence .. bana göre çok olan yemek miktarını başka birine göre az gelebilir.. ben az yemiyorum tabaklarım küçükde değil istemekle alakalı sanırım.. ve eski yediğim gibi yemeiyorum.. ama menulerimi hiçde iyi değil ama veriyorum.. gerçi aldığım haftalarda var.. bakalım .. ben kendi vucudumu tanıyamadım ...
Akşamı erken ve hafif kapatıyorsun.Çok geç yatıyısun ve vazende temizlikte yapıyorsun gece tabi acıkırsın.Birde eşine o saatlerde yemek hazırlayıp yememende büyük bi başarı canım.Tam acıjtıgın zaman eşin yanında yemek yiyiyor valla büyük tebrik!
bu hafta için şimdiki kiloarınız ve hedeflerinizi yazarmısınız arkadaşlarr
papatyam hedefin 1 kg ama şimdiki kilon kaç.. gecen hafta 63 tün buhafta 1,4 aldım demişsin ama em,n olamadım..
benim şimdiki kilom 59,2 ve hedefim 1 kg vermek...
herkes kendi vucudunu tanımalı bence .. bana göre çok olan yemek miktarını başka birine göre az gelebilir.. ben az yemiyorum tabaklarım küçükde değil istemekle alakalı sanırım.. ve eski yediğim gibi yemeiyorum.. ama menulerimi hiçde iyi değil ama veriyorum.. gerçi aldığım haftalarda var.. bakalım .. ben kendi vucudumu tanıyamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?