Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

10.30
1/2 dilim beyaz ekmek
1/2 dilim kek
Kk peynir
1 kucuk dilim karpuz
Yesilcay
13.30
1 cay bardagi nescafe
1 bitter
14.30
Magnum
18.00
1 tabak etli .kurufasulye
1 parca lahana tursusu 1 parca salatalik tursusu
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak ayran
Biraz once esim pizza gonderdi kendine soylemis ben de cok seviyorum diye bana da ayirmis 1 dlm pizza bolca patates ve 1 tavuk.
Sabah ya da oglene isitir yerim artik
Kizimi uyutunca da yesilcay icicem icim kiyilirsa 1 avucta leblebi

Nelson evet canim menun biraz degisik olmus ama sen degisik megisik kilo veriyosun valla bu da bi maharet
Bana gelince bugun anneler gunu icin alisverise gittim kizimla kollarim koptu resmen kucagimdan inince bi kosturuyo birsey olcak Allah korusun elimde posetler de vardi eve geldim aksam olmustu zaten yemek yedik hemen
Bugun magnum yarin pizza pazar da anneler gunu diye havuclu kek yapicam ya piknge gidicez ya k.v toplanicaz annemlere de ugrucam tabi illa birsey yenir tabi gunduz aksam elimden geldigince yememeye calisirim gene

menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 3 biscolata 5 çubuk kraker not: dişçide randevum vardı 11 de fakat eşimle başka işlerimizde vardı o saate kadar faturaları falan yatırdık kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı maalesef
öğlen yarım simit 1 dilim ekmek 1 tabak çorba 2 zeytin normal çay 3 bardak
ara nescafe
akşam 1 tabak yoğurt çorbası 1 dilim ç. ekmek
yeşilçay içicem birazdan
spor 1 saat tempolu yürüyüş
su 1 litre dışarıda çok su içemiyorum sürekli wc ihitiyacı duyuyorum evdeyken sorun yok

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah:1çatal(peynir,salata domates biber)1dl.ekmek,1 kayısı,ıhlamur,2 zeytin
Ara:çay,2 ceviz
Ögle:1.5simit,kk peynir,3 zeytin,4 ekler,çay
Ara:yeşilçay
Akşam:1 tabak çarba,1 kaık biberli yogurt,1 kaşık ekşimikli biber,1dl.t.b.ekmek
Ara:yeşilçay,1 paket special K(62cal)

Spor:
kv koca balkon ve bahçesini süpürdüm yıkadım
1 saat oglumla avmde yürümece
1 saat annemle anneler günü alışverişi
Bcaklarım agıyor

Kv pide al dedi.Ben masul our diye simit aldım.Çayla öglen yedik.Kaynımda ekler almış.Ama yedikten sonra çok migdem bulandıBugün yemekler dışında oturmadım desem yeridir.Bacaklarım agrıyor çok.Bi agrı kesici içeyim.Oglumu sallarken telden geçmişe baktım.Aklımda kaldıgı kadar bişiler yazayım bende.

Nelsonum,menün k.hidrat saglıksız olmuş ama yarın düzene gireceginden eminim canım.
Özgecim menün güzel magnumuda hakettin zatenSahi sen kaç kilo verdin mi gözümden kaçmış:44:
Papatyam sehramm hadi iş birligi yapın ve bu hafta çok iyi bir rakamı tartıda görün:13:
Beril, yeni yuvanda saglıklı ve mutlu yaşa canım.
Zuzum seninde menün sabah hariç(ama hastanedeymişsin)iyi.Bi daha bizi bırakıp gitme
Btlkkbra,vücudunun direnci kırılacak elbet bize direnemz daha fazla.Sporda yapalım bu hafta inş. eksileri görürüz canım

Ebrucum .menunu begendim aksami cok iyi kapatmissinsadece 2 ek yeterli olurdu gibime geldi
Bu arada ben kilo veremedim 200 gr artidayim reglim yaklasti odem yani kilo almis olamam menulerim fena degildi cunku bakalim tatli krizlerime yenilmezsem haftaya - cikicam insallah
Aksam bi ara kendimi pizza kutusunun onunde buldum kapagini actim hemen geri kapatip ciktim odadan.
Esim 1 saat once k. Fasulye pilav yedi bi guzel.Bir de
Ben en son 18.30 da yiyorum o da hafif olmasina gayret ediyorum 02.00 yi buluyo uyumam haliyle cok acikiyorum sabah kalkinca kurt gibi ac oluyorum biraz daha erken uyumam gerek

yağmurlu ankara sabahından kocaman bir günaydın....

şükür ki yarım gün çalışıyorum

akşam yağmurun azizliğine uğradım ve yürüyüş yapamadım.bende eşimle kızım gelene kadar haftalık temizliğimi yaptım.evde az bi işim var onu halldedip kuzumla gezmeye çıkıcaz..

dün 19.30 da temizlikte efor sarfedicem diye bir tane dolma biber yanına az yoğurt,1 salatalık ve 1 domates yedim..yemez olaydım kca bi göbekle güne başladım..

özgecim evet kafaya koyunca veriliyor ama gecen hafta bende regldim verdiğim kiloların çoğ onunu şişknlğidir. onlar gitmiştir.. bu haftada sen aynı şeyi yaşadın ama benim kadar su toplamasın vucudun dikkat et. sonra toparlamak zor oluyor..

akşam birde üstene gezmede yeidmde yedim..

buğün komşunun çoçuğunun doğum günü var.. yarın da gezmem.. 2 gün menu paylaşmayacağım.. ama elimden geldiğince az yiyeceğim... ve şimdi evi iyice bir süpürüp sileyimde biraz kalori harcayım..

hedeflerimizi verdiğimiz kiloları birazdan gözden geçirip paylaşacağım.. hadin için sularıııııı

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark....................hedefimize ulaştıkmı?

nelson.................60700...................58 900............................................... ..1800......................1500 gram verdi

ebruli .................54500....................53900... ...............................................600..............................0..............

özge...................52400...................519 00.................................................. 500...........................200 gram aldı

btkübra...............82700...................8190 0..................................................800.............................0..........

sehraa...............58500 ....................56900......................... ............................1600.........................200 gram aldı

papatya..............63........................... .........................................................................................................

hawvar............... 63................................................ .................................................................1400 verdi

yanlış yazdığım bilgi varsa yazın kızlar..

Son düzenleme:
bu hafta için şimdiki kiloarınız ve hedeflerinizi yazarmısınız arkadaşlarr

papatyam hedefin 1 kg ama şimdiki kilon kaç.. gecen hafta 63 tün buhafta 1,4 aldım demişsin ama em,n olamadım..

benim şimdiki kilom 59,2 ve hedefim 1 kg vermek...

herkes kendi vucudunu tanımalı bence .. bana göre çok olan yemek miktarını başka birine göre az gelebilir.. ben az yemiyorum tabaklarım küçükde değil istemekle alakalı sanırım.. ve eski yediğim gibi yemeiyorum.. ama menulerimi hiçde iyi değil ama veriyorum.. gerçi aldığım haftalarda var.. bakalım .. ben kendi vucudumu tanıyamadım ...

Gunaydin kizlar hepinize
Nelson aman dikkat et bak tam kilo veriyoken almani istemem az az yemeye calis canim
Ben kilo bildirimim de yazdim hedefim 600 gr vermek bu hafta Aslinda bu haftada mantiken kafa kafaya gider kilo vermem cunku anca olup bitcem siskinlik gitcek ama belki 2 hafta az yedim gider bakalim ben hedef koyup caba harcayimda elbet gidicek yani

şu anki kilom 61 haftaya hedefim 60.5

Kizlar sabah uyandim migdem nasil bulaniyo canim dun yememek icin kendimi zor tuttugum pizzayi istemiyo kararimdan vazgecmeden gidip attim cope Normal kahvaltimi ettim simdi ben de.

Akşamı erken ve hafif kapatıyorsun.Çok geç yatıyısun ve vazende temizlikte yapıyorsun gece tabi acıkırsın.Birde eşine o saatlerde yemek hazırlayıp yememende büyük bi başarı canım.Tam acıjtıgın zaman eşin yanında yemek yiyiyor valla büyük tebrik!

kızlar ben 2 saat sonra köye gidicem yarın akşama gelicez bugün menü paylaşımımı yapamazsam darılmayın sakın küçük oğluşumu götürücez babaannesine 1 hafta kadar dursun onda akşama dönünce bugünüde yarınıda yazıcam
Nelson çok iyi düşünmüşsün cnm böyle valla bana öyle bi motivasyn olcak gibi geliyoki
başlangıç kilom 68 geçen hafta 62.2 bu hafta da öyle hedefim 56 olmak ve haftaya en az 500 gram vermek istiyorum ben bu arada hepinizin anneler gününü şimdiden kutluyorum çıtır anneciklerim

Son düzenleme:

Saol canim sizler boyle yazdikca daha da motive oluyorum ama her zaman diyorum asil is 51 olduktan sonra ozaman da hala aksamlari kendimi tutabilirsem kendimi tebrik edicem yani
Bunu hayat tarzi haline getirmem sart yoksa onumuzdeki kıs gene kilo vermeye cslisirim artik kilo vermekle ugrasmak istemiyorum 2 senedir surekli diyet modundayiz yorulduk ve sıkıldık surda kilo koruma muhabbeti yapsak saglikla ilgili paylasimlarda bulunsak ne kadar guzel olur herkes hedefine ulasmis olsa...

canım;
evet ben dün sabah maalesef 64,4 çıktım. hedefim gelecek hafta 63,4 olmak.
bu sabahda tartıldım. wc'ye çıkamadım üstelik. ve gece birşeyler yedim. tüm bunlara rağmen 64,2 çıktım. yani düne göre 200 gram eksik. bu nasıl iş anlamadım. cuma sabahları vücut strese falan giriyor olabilir mi...

11.00
1 dilim cavdar
Kk peynir
1 dilim ananas
2 zeytin
2 catal recel
2 3 dal roka, maydanoz Yesilcay
13.30
3 4 yudum nescafe( hepsini icemedim gene)
2 kucuk danette.
5 biscolata
15.30
2 y.k kurufasulye
2 y.k pilav( dun aksam yemedim uzun bi zaman sonra yedim sonunda)
1 parca ekmek.
2 yudum kola
18.00
tavada 2 yumurta
Kk peynir
1 dlm cavdar
Kizlar bugun costum ki ne costum .kabul ediyorum kilo korur gibi beslendim aslinda gene cok asiri yemedim ama karbonhidrat agirlikli oldu aksam icin yemek yaptim ama canim istemedi ben de yumurta kirip yedim
Esim gece calisiyo kizim uyuyunca temizlik yapicam kek yapicam.
Yarin.piknige gidicez biri mercimek koftesi biri. Sarma dolma biri borek ben de havuclu .kek yapicam bir de mangal offf yarin buyuk bi sinav vericem az az yer atlatirim insallah

Kv kek canı istedi.Şimdi çayla yiycem.Yarın bende anneme ve kv kurabiye yada turta(karar veremedim)yapmayı düşünüyorum.Annecimde lahana sarması yapıcak.Canım çok istiyordu ne zamandur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…