Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

BUGÜN:Aç karınla 1 kayısı
10:00=1dl.tb.ekmek,salata,3 zeytin,kk peynir,3 çatal nutella,ıhlamur
18:00=1 tabak çorba,1dl.kepek,1dl.beyaz ekmek,sucuk,salata domates,1 bardak kola
20:00=2ince dl.kek,çay,yeşilçay

Spor:yok
Su:yazmıyorum ama günde en az 3 lt kesin içiyorum fazlasını bile

Gce oglum uyandı hep yanına gittim.6 da uyandı ve o uyuyunca uyudum bende.Papatyam hadi leslie yapalım benide yönlendir

citiriklarim hala toparlanmakla mesgulum bu arada sanmayinki diyetide sizide unuttum.her sey tam gaz devam.insallah en kisa zamanda aktif bir sekilde pc basinda sizinle olacagim.
tek uzgunlugum spor yapamamak.ama olsun icimdeki okuz cifliginden kurtuldum gibi.arada bir iki okuzacizor bende hemen okuz misali yeme moduna geciyorum ama zararsiz tarafindan cabuk toparlaniyorum

gelmek umidile hoscakalin diyette kalin

Of kızlar oğlumu uyuturken kurabiyeleri yaktımŞimdi tekrar yapıcam:/Karnım acıktı k fleks atıştırsam mı?Ögün atlayınca akşam çok acıkıyor insan!İnş hergün bi öncekinden daha güzel olur!

Kizlar saat 22.00 gibi temizlige basladim kizimi uyutup sansima kizim 3 4 kere uyandi salla yatir vakit ksyboldu cok temizligi bitirip keke giristim 3 yildir tikir tikir calisan mikserim bozuldu o yorgunlugun ustune elimle cirptim kolum koptu.
Kek firinda pismek uzere kizim uyandi ins. Ebru benim kekimde yanmaz cok uzuldum kurabiyelerine bozma moralini artik bosver yaparsin birdaha az isim kaldi hemen uyumak istiyorum cok ama cok yorgunum

Canım ya kıyamam sana.Şu gece temizligiyle yıpratıyosun kendini.Kaçlarda uyuyosun sonra.Ben 2. kez yaptım kurabiyeleri.Saat çok oldu mutfaktan çıkınca.Uyudum tam oglum uyadı.Tam yattım.Bir migde bulantısı istifra edicem diye tuaalete koştum.Afedersiniz ishalden bayılacaktım wcde:26:O sucuklar mahfetti beni.Tam wcden çıktım oglum uyandı salladım.Ezan okundu namazımı kılıp yattım.11 e kadar uyumuşuz çok şükür.Kv alışık degilsin artık patates kızartmasıda dokunmuştu yaglı şeyleri sitemiyor vücudun galiba dedi.Tartıda 500 gr eksik çıktım karnım düzleşmişti nerdeyse Keşke her perşembe cırcır olsam(ayy sehralaşma ebruuuu)

Anneler gününüz kutlu olsun canım arkadaşlarımOglum sabah 'anne kutlu oysun'demesin mi ben agla agla çocuk agladım diye bidaha söylemediKonuşunca daha bi tatlı herşey daha bi anlamlı oluyor

Citir Anneler "Anneler Gununuz Kutlu Olsun"
Ahh ebrucum sorma vucudum dayanmiyor artik tedavimi olsam ne yapsam sabaha kadar bir insan dipkose temizlik yaparmi ya hem de 2 gunde bir gece kek pisti mutfagi topla et 03.30 da uyudum 06.30 da uyandim dus aldim 1 saat uyumusum sonra cok yorgun ve uykusuzum
Piknikteyiz suan kahvaltiyi burda yaptik bir sofra kuruldu ki sormayin ( kalabaligiz) herkes 2 cesit yapmis neler vardi neler cogunun tadina bile bakmadim ve az yedim iyice astim kendimi yarida sofradan kalktim zaten yoksa dayanamayip yiycektim

merhaba kızlar;
hepinizin anneler günü kutlu olsun...
bu aralar sporu aksattım kızlar. haftada 4 gün spor yapmayı alışkanlık haline getiren ben bu hafta sadece 1 gün spor yapabildim. ama yarından itibaren eski düzenime geri döneceğim hemen...
menüme gelince:
11:00 de her zamanki kahvaltımdan yaptım. hafta sonu olmasına rağmen fazla abartmadım...
13:00 bir kivi
14:00 4 yk şehriye çorba (oğlumdan kalan)
16:30 3-4 sıkım çiğ köfte
18:30 2 adet karnıyarık ama patlıcanlar çok çok minikti...avuç içi kadar anca...3 yk makarna
19:00 portakal
az önce de 3 tane kuru kayısı
su 3 litre vardır..
spor yok maalesef...

Kizlar biraz once eve geldik kizimi yikadim ben de dus aldim. Aksam da abartmadan yedim menu yazamiyorum cunku tam olarak ne yedigimi bilmiyorum ekmekte yedim kola da ictim ama eskisi gibi degil hep az az ve tam doymadan kalktim sofradan
Papatyacim menunu begendim Haftasonu olmasina ragmen gayet iyi menun
Kizlar herkes nerde gene bos kalmis topigimiz

çıtırrrrr annelerrrrrrrr anneler gününüz kutlu olsunnn
çocuklarınızla, beraber nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar geçirmeniz dileği ileee

ben 2 gündür çok aabarttımm özelllikle bu gün midem hala tıka basa şiş , ama yarın sabahtan itibaren devam, dikkat etmeye

ösge tebrik ederim seni canımm abartmamışsın, ama çokta yorulmuşsunnn dikkaet et çok yorulursan hasta olursun,
ebru umarım ikinci kurabiyeler güzel olmuştur, ya bu arada bildiğiniz güzel ve ölçüleri tutan kurabiye tarifleri varsa bende istiyorum önümüzdeki hafta sonu için ama tarifleri özelden atarsanız sevinirimm kızlarrr
papatya menünü begendim canımm

hepinize iyi gecelerr kızlarr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
11:45=1dl.tb.ekmek,kk peynir,1yumurta sarısı,domates salatalık biber,çay
16:00=1 tahta kaşık mantı,2 kaşık yogurt,6 lahana sarması,2dl.kavun
17:30=1 kuarbiye,çay,yeşilçay
20:00=1 börek
21:00=çay,yeşilçay

Spor:yok malesef

Kv geç gittik..Kadıncagız yemek hazırlaış pasta börek...Yemesem çok ayıp olurdu ki o kadar hazırlandım bişi yemediniz dedi:26:1 tane böreginden yedim.Akşamda onlar çayın yanında yediler ben bişi yemedim.Artık çok canım istemyir akşamları aman nazar degmesin.
Papatyam benide yönlendir spora diye kaç kere yazdım sana ama sen cvp yazmadınGörmeidn mi yoksa kırgın mısın bana
Hawarım özelden yarın tarifi yazarım özelden çok yumuşka ve lezizi olmuş lokumlu kurabiyelerim

cumartesi günkü menüm
sabah yeşilçay kahavaltıda 3 zeytin 1 dilim sucuk 1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek
ara nescafe 1 avuç leblebi
öğle 1 tane hotdog ikea ya gitmiştik 1 bardak meyveli soda
ara ayran
akşam 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 dilim ekmek köy ekmeği 2 çatal eşimin tabağından makarna kaçırıdım :)
ara çay
yatarken yeşilçay
pazar günkü menüm
sabah kalkınca koca bi bardak su
kahvaltıda 4 zeytin azcık sucuklu yumurta 1 nçatal peynir 1 dilim köy ekmeği şekersiz çay
ara nescafe
öğle hıderllez şenliği vardı köyde mehter takımı gelir mevlütler okunur hersene ve 6-7 çocuğa toplu sünnet yapılır bizim köyde cemiyet yemekli dir
1 kaşık kadar düğün çorbası 1 kaşıkkadar etli patates 1 kaşık kadar pilav bide kazandibi tatlı bütün bunları ekmeksiz yedinm
ara çay
akşam menüm köy sonrası kendi anneme gittik 1 kaşık kadar menemen yedim 1 dilim ekmek bir parça kızarmış tavuk azcık yoğurt
ara ttürk kahvesi
yatarken 5 erik
su 500ml.
spor çok yürüdüm 2 gündür :)

günaydın çıtır anneler...

hepimizin anneler günü kutlu olsun..

haftasonu bol bol gezmeli geçti benim..hani kalorili şeyler yedim ama çok çok erken saatlerde yedim.2 akşamda dışardaydım ama kilo almayım diye aç gezmeyi tercih ettim.

dün eşim ve çok sevdiğim arkadaşlarımla bruncha gittik açık büfeydi:18::18: allah yarattı demedim sarıldım böreklere

ama sadece dün topu topu onları yedim akşamda azıcık erik.3 gündür yağmurlar yüzünden yürüyüşte yapamıyorum.

havalar düzelir inşallah ya..

günaydın kızlar;
bir haftadır ara verdiğim sporuma bugün geri dönüş yapacağım inşalah...
ebrucum görmedim canım..ben genelde telden giriyorum. misafir olarak okuyorum. ya toplantı beklerken ya ders saatini beklerken oluyor...
misafir5 olarak giriyorum tyelden ve telden yazmayı hiç sevmiyorum. gece evden menü yazmak için girdiğimde ise bazen unutuyorum kime ne yazacağımı.. bundan sonra daha dikkatli olacağım...söz veriyorum...sana neden kırgın olayım ki canım benim..
bu akşam 5 mil yapalım mı....

Günaydın kızlar nasılsınız hep izin anneler günü kutlu olsun hafta sonu hiç giremedim forma annemler umreden geldi ordaydım bende yemek olayını abartmadım ama dengesiz beslendim bugün toparlıcam inş bu hafta reql haftam bakalım cumaya sonuç ne olcak :))

kızlar ara öğünlerde ne yiycem ben ya düşünmekten sinir oldum iyice

sabah:yeşil çay,tahıllı 2 dilim ekmek arası beyaz peynir
ara:5 tane kavrulmamış fındık
öğlen:yoğurt çorbası,bulgur pilavı üstü nohut ve salata yedim

yanımda elma erik var bide..çalışanlara ara öğün tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum..

Nasılsınz kızlar?Sabah işleri ev topl çamaşır as balkonu grişi sildim.Kahvemi içtim.Oglumu uyutunca koltukları sandalyeleri silicem.Ei spürüp silicem.Bugün işler çok.Havada bulutlu ama bi şekilde enerji toplayıp yapıxam.Yarın bi arkadaşım gelebilir.Molada ugrarım.
Papatyam,5 mil miBugün baya iş yapıcam 3 mil yapayım olmaz mı

Kuru meyveler(kayısı,incir üzüm gibi)
Ayran
süt
diyet bisküvi
badem,ceviz,beyaz leblebi vb...
meyve
bitki çayları
kepekli grisnni

Canım aklıma gelenler şimdilik bunlar:44:

Hastayım hasta canım ister pastaşimdi iyiyim ama 2gündür feciydim kızlar..Ayın 15ine tatil ayarlandı 1ayım var geçmişi okumadım daha toto kaldırma vaktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…