Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nasilsiniz kizlar ?
Hawar artik senin msjinda gene abarttim kizlar yazmani istemiyorum sen istesen olculu yersin menu paylasmadikca abarttigini dusunuyorum zaten bunkadar yol katetmisken geri sarmani istemiyorum arkadasim gene pasta borek ye ben yemiyomuyum sanki ama zamaninda ve olculu
Mevcan evet havalar cok kotu yuruyuse musait degil malesef izmirde dun hava guzeldi hatta yuzum amele yanigi derler ya aynen oyle piknikte
Biran once havalar isinsinda dag bayir atalim kendimizi disari . Haftasonu dengelemissin kilo olarak yansimaz muhtemelen onumuzdeki 4 gunde iyi menuler cikaririz ins.
Ebrucum baya isin varmis sen cok sık koltuk silmiyomusun ya oglus mu boyuyo yoksa
Benim koltuklarim deri ( salon takimim da kose koltugumda ) ve ikisi de beyaz oturma odasindaki sabunlu suyla hergun siliniyo silmesi kolay ama hergun silmek eziyet tabi
Kolay gelsin sana bugun ben dinlenicem 2 3 gundur cok gec yatiyorum vucut coktu artik yemegimi yaptim kizimi uyuttum kahve icicem
Mevcan ara ogun olarak aklimdakileri ebru yazmis zaten ozellikle kurukayisi kabizlik icin etkili beyaz leblebide cok tok tutuyo tercih edebilirsin
Sehraacim gecmis olsun dikkat et kendine havalar cok kotu

canım ben ara öğün için beyaz leblebi, kivi, portakal, kuru kayısı yada meyveli yoğurt getiriyorum işe...senin çalışma ortamın nasıl bilmiyorum ama benim kendime ait bir odam var..odamda lavoba falanda var. o nedenle rahat oluyor...
tamam canım sen bugün 3 mil yap. ben de öyle yapayım arkasına da birşey eklerim artık...
Hastayım hasta canım ister pastaşimdi iyiyim ama 2gündür feciydim kızlar..Ayın 15ine tatil ayarlandı 1ayım var geçmişi okumadım daha toto kaldırma vaktiii
çok geçmiş olsun...
tatil mi...oh ne güzel...
nereye gidiyorsunuz...

Hastayım hasta canım ister pastaşimdi iyiyim ama 2gündür feciydim kızlar..Ayın 15ine tatil ayarlandı 1ayım var geçmişi okumadım daha toto kaldırma vaktiii

yok sana pasta.....1 ayda istersen neler yaparsın be..her gün çarşı pazar gez bikinilere mayolara bak ,keyfin yerine gelir

canım yürüsem düzenli daha hızlı gidecek kilocuklar ama kaç gündür ankara yağmurlu,çok yağmazsa çıkayım artık diyordum ama şimdide eşim hasta,kızımı ona bırakıp çıkamamda,kendisinin azıcık burnu aksa trafik kazası geçirmiş gibi kımıldamadan yatarda
canım benimde odam var ama tüm odalar çapraz ve hepimiz birbirimizi görüyoruz.karşımda müdür oturuyor ve her yer kamera o yüzden yemek yasak bizim burda sadece çekmecemden minik minik kırıntı atıştıyorum.elmayı eriği evde yıkayıp getiriyorum.halimi görsen bi suç işlemiş gibi eğilip eğilip ısırıyorum

ebru tarifini bekliyorum canımm
sehraaa çok çok geçmiş olsunnn
ösge haklısın yazmadıkca abarttıyorum abarttıkca aman battı balık yan gider diyorum haklısın o kadar emek vermişken geriye sarmak kötü bu akşam paylaşacam menümü ve bundan sonrada
mevcan bende arkadaşların önerdiklerinin dışında bişey düşünmüyorum canım bende genelde meyve yiyorum ara öğünlerimde

hafta sonu hem yedim hemde spor yapamadım buralardada yağmur durmuyor, cumartesi misafirim vardı , pazarda sınavda görevliydim, şimdi yemeğimi koydum yeşil çayımı içiyorum sonar 5 mil leslie yapacam bir aksilik çıkmazsa, akşama görüşürüz arkidişlerrr

Hala geçmişi okuyamadım ama senin msj gözüme çarptı hemen yazim
Annemlerle armutlu
Eşimle marmaris angels
En sonundada
Umrekarışık biraz farkındayım ama durum bu napim

arkadaşlar kilolarınız ve hedefleriniz yanlış yazdıysam haber verin...arkadaşlar hedef bildirmeyenleriniz var yada gözden kaçırdım.arkadaşlar hedeflerinizi yazarmızınız ekleyim...

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark............

nelson.................59200..................58 200................................................. ..1000............

ebruli .................54500....................54500... ...............................................0 ................

özge...................52600...................52000.....................................................600.............

btkübra...............82700.......................................................................... .......................

sehraa...............58700 .................................................. .................................................

papatya..............64,400.......................63400.... ............................................1000...........

hawvar............... 61,6................................................ ..................................................

zuzu......................62200....................61700...................................................500..............

mevcan..................61000....................60500....................................................500.............

Son düzenleme:
bazen ben de yaşıyorum aynı şeyi...toplantım çoksa ve ben ofise gidememişsem orda burda çantamdan birer birer çıkarıp kıtır kıtır yiyorum...
Hala geçmişi okuyamadım ama senin msj gözüme çarptı hemen yazim
Annemlerle armutlu
Eşimle marmaris angels
En sonundada
Umrekarışık biraz farkındayım ama durum bu napim

oooo süper....bayağı gezeceksin ama en güzeli umre tabi ki...
allah kabul etsin canım...

kızlar yavaş yavaş hastalanmaya başlıyorum..

buğünkü menum

sabah:2 kepek ekmekle kaşarlı yağsız tost
öğle:2 dilim ekmek, salata, çorba, patates yemeği
ara:çeyrek tost
akşam: fırında kabak yemeği(netten baktım kabakla diyet ne yemeği yapılyor diye bunu buldum yaptım yedim),2 dilim ekmek

ekmeği çok yedim farkındayım ama midem rahatsız..

Son düzenleme:
19 mayıs ta gezide olacaktık ve ben bu hafta 55 kg lerde olup geziye gidecektim.. kilolar üzerimde bir türlü veremedim. gezi haftası geldi bile..

geçmişe bir göz gezdirdim ama aklımda kalan sehra .. kız gezecekmişsin bayağı yolunda açık olsun.. kazasız belasız gez gell.. birde hawar senmiydin çok abarttım yemeği diyen.. karıştırdı isem kusura bakmayın da hawar sen yazmışsan bu çok yediğini geçen hafta vermiştin kiloları sık d,şini bu haftada ver canım.. yeme biraz kilo verirken verdiğin emeğe yazık..

menüm:
07:00 2 kuru kayısı
07:30 bir domates, bir salatalık, 2-3 çatal peynir, 2 zeytin, 2 ince dilim ekmek, 1 dilim tam tahıllı, yeşilçay
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
12:00 3 yk kuru fasülye, azıcık kısır,
17:00 bir dilim kavun
18:30 3 yk taze bezelye, 3 yk bulgur pilavı, salata yoğurt
yemekten sonra masayı toplarken azıcık beyaz ekmekle salatanın suyu
şu anda form çayı

Canım ben im hedef 81.900 inş olur ya 3 haftadır aynı kilodayım (

Kızlar bugünki menüm
Sabah aç karnına bir bardak su
İki dilim çavdar ekmeği
Üç zeytin
Bir dilim helva salatalık
Biber
Yarım dilim peynir
Yağsız yarım dilimle oeynirle yapılmış omlet

Ara
Yok

Öğle
İnce dilim pasta
Bir kurabiye
5 yk yağsız makarna

Ara
Bir elma
Bir türk kahvesi

Akşam
4 tavuk kanat
İki yk pilav

2.5 lt su

Kızlar yarın adet olmam gerekiyo acaip işhatım açık menümdende belli zaten ( doğumdan sonra düzenim çok değişti ya yarın adet olcam diyorum ama bende hiç belirti yok strese giriyorum olmazsam diye ayda bir hastalanıyorum inş düzrne biner bian önce yaa

Kızlar çok yorgunun:-/koltukları sandalyeleri sildim evi süpürdüm sildim öğlen yemeği yaptım 2Kere çamaşır as topla:-/Kv yemek yapmış yoruldun gel beraber yeriz dedi.Oglumla yürüyerek o yorgunlukla bide yağmura yakalandık ama yürüdük:-/Sonra 30dk yine yürüdüm .Eve erken geçersek kapılarımı silicem.

Sehra,oh ne güzel tatilden tatile ama en güzeli umre!Rabbim bizede genç yaşta nasip eder inş(âmin)
Btlkbra, menün güzel canım inş bu hafta verirsin inanıyorum ben!
Özge,sorma oğlum öğrendi artık ama Tv'ye dalınca defterin dışına çıkıyor dalıp çizmiş sandalyelerimiDeri daha kolay sil gitsin dimi:)

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak su,1kayısı
101dl kızarmış tb ekmek,kk peynir,3 zeytin,yarm salata,ıhlamur,1kurabiye
11Türk kahvesi,1kare bitter
151tabak ıspanak,2kaşık yoğurt,2ksşık makarna,kk peynir
18:00:çay,1dl pasta(kremşantili kivili kv dün yapmıştı yememiştim)
191 kepçe çorba,1 karnıyarık,1dl ekmek,çoban salata

Spor: malumunuz temizlik
45dk yürüyüş

menüm sabah aç karnına bir bardak nescafe
kahvaltıda azcık yumurta 2 dilim ekmek şekersiz ay 2 zeytin
ara yeşilçay
öğle 2 tabak çorba 1 dilim ekmek 5 zeytin
ara görümcem bendeydi nesacfe
akşam cnm nohut yemeği istedi eşimde olmayınca sevmez kendileri nohutu oğlumda semiyo bende yemeğini yaparsam muhakkak yanında ekmek yerdim ama ben naptım nohudu bi güzel pişirdim kendime kadar az tuz az zencefil tozu az zerdeçal az kimyon az kekik azcık zeytin yağı bunları nohuda karıştırıp harmanlayıp fırına attım sonuç hımm nefis akşam yemeği olarak bunu yedi 1 tabak hala bi açlık hissetmiyorum 6 da yedim
ara yeşilçay
su 1 lire
spor 2.500 adım atmaca

sporumu yaptım geldim...bir haftadır araverdiğimden biraz zorlandım ama yine de başladım yeniden..
2 mil leslie yaptım ardından da yan simit hareketleri yaptım...
ama bugün anladım ki yaptığım sporları değiştirmeliyim...sıkılmışım sanırım aynı şeylerden...
ebru sen ne yaptın....
yaptın mı sporunu...
bu arada karnım acıktı benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…