- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.921
canım ben ara öğün için beyaz leblebi, kivi, portakal, kuru kayısı yada meyveli yoğurt getiriyorum işe...senin çalışma ortamın nasıl bilmiyorum ama benim kendime ait bir odam var..odamda lavoba falanda var. o nedenle rahat oluyor...kızlar ara öğünlerde ne yiycem ben ya düşünmekten sinir oldum iyice
sabah:yeşil çay,tahıllı 2 dilim ekmek arası beyaz peynir
ara:5 tane kavrulmamış fındık
öğlen:yoğurt çorbası,bulgur pilavı üstü nohut ve salata yedim
yanımda elma erik var bide..çalışanlara ara öğün tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum..
tamam canım sen bugün 3 mil yap. ben de öyle yapayım arkasına da birşey eklerim artık...Nasılsınz kızlar?Sabah işleri ev topl çamaşır as balkonu grişi sildim.Kahvemi içtim.Oglumu uyutunca koltukları sandalyeleri silicem.Ei spürüp silicem.Bugün işler çok.Havada bulutlu ama bi şekilde enerji toplayıp yapıxam.Yarın bi arkadaşım gelebilir.Molada ugrarım.
Papatyam,5 mil miBugün baya iş yapıcam 3 mil yapayım olmaz mı
çok geçmiş olsun...Hastayım hasta canım ister pastaşimdi iyiyim ama 2gündür feciydim kızlar..Ayın 15ine tatil ayarlandı 1ayım var geçmişi okumadım daha toto kaldırma vaktiii
Hastayım hasta canım ister pastaşimdi iyiyim ama 2gündür feciydim kızlar..Ayın 15ine tatil ayarlandı 1ayım var geçmişi okumadım daha toto kaldırma vaktiii
Nasilsiniz kizlar ?
Hawar artik senin msjinda gene abarttim kizlar yazmani istemiyorum sen istesen olculu yersin menu paylasmadikca abarttigini dusunuyorum zaten bunkadar yol katetmisken geri sarmani istemiyorum arkadasim gene pasta borek ye ben yemiyomuyum sanki ama zamaninda ve olculu
Mevcan evet havalar cok kotu yuruyuse musait degil malesef izmirde dun hava guzeldi hatta yuzum amele yanigi derler ya aynen oyle piknikte
Biran once havalar isinsinda dag bayir atalim kendimizi disari . Haftasonu dengelemissin kilo olarak yansimaz muhtemelen onumuzdeki 4 gunde iyi menuler cikaririz ins.
Ebrucum baya isin varmis sen cok sık koltuk silmiyomusun ya oglus mu boyuyo yoksa
Benim koltuklarim deri ( salon takimim da kose koltugumda ) ve ikisi de beyaz oturma odasindaki sabunlu suyla hergun siliniyo silmesi kolay ama hergun silmek eziyet tabi
Kolay gelsin sana bugun ben dinlenicem 2 3 gundur cok gec yatiyorum vucut coktu artik yemegimi yaptim kizimi uyuttum kahve icicem
Mevcan ara ogun olarak aklimdakileri ebru yazmis zaten ozellikle kurukayisi kabizlik icin etkili beyaz leblebide cok tok tutuyo tercih edebilirsin
Sehraacim gecmis olsun dikkat et kendine havalar cok kotu
canım benimde odam var ama tüm odalar çapraz ve hepimiz birbirimizi görüyoruz.karşımda müdür oturuyor ve her yer kamera o yüzden yemek yasak bizim burda sadece çekmecemden minik minik kırıntı atıştıyorum.elmayı eriği evde yıkayıp getiriyorum.halimi görsen bi suç işlemiş gibi eğilip eğilip ısırıyorumcanım ben ara öğün için beyaz leblebi, kivi, portakal, kuru kayısı yada meyveli yoğurt getiriyorum işe...senin çalışma ortamın nasıl bilmiyorum ama benim kendime ait bir odam var..odamda lavoba falanda var. o nedenle rahat oluyor...
tamam canım sen bugün 3 mil yap. ben de öyle yapayım arkasına da birşey eklerim artık...
çok geçmiş olsun...
tatil mi...oh ne güzel...
nereye gidiyorsunuz...
bazen ben de yaşıyorum aynı şeyi...toplantım çoksa ve ben ofise gidememişsem orda burda çantamdan birer birer çıkarıp kıtır kıtır yiyorum...canım yürüsem düzenli daha hızlı gidecek kilocuklar ama kaç gündür ankara yağmurlu,çok yağmazsa çıkayım artık diyordum ama şimdide eşim hasta,kızımı ona bırakıp çıkamamda,kendisinin azıcık burnu aksa trafik kazası geçirmiş gibi kımıldamadan yatarda
canım benimde odam var ama tüm odalar çapraz ve hepimiz birbirimizi görüyoruz.karşımda müdür oturuyor ve her yer kamera o yüzden yemek yasak bizim burda sadece çekmecemden minik minik kırıntı atıştıyorum.elmayı eriği evde yıkayıp getiriyorum.halimi görsen bi suç işlemiş gibi eğilip eğilip ısırıyorum
Hala geçmişi okuyamadım ama senin msj gözüme çarptı hemen yazim
Annemlerle armutlu
Eşimle marmaris angels
En sonundada
Umrekarışık biraz farkındayım ama durum bu napim
arkadaşlar kilolarınız ve hedefleriniz yanlış yazdıysam haber verin...arkadaşlar hedef bildirmeyenleriniz var yada gözden kaçırdım.arkadaşlar hedeflerinizi yazarmızınız ekleyim...
adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark............
nelson.................59200..................58 200................................................. ..1000............
ebruli .................54500....................54500... ...............................................0 ................
özge...................52600...................52000.....................................................600.............
btkübra...............82700.......................................................................... .......................
sehraa...............58700 .................................................. .................................................
papatya..............64,400.......................63400.... ............................................1000...........
hawvar............... 61,6................................................ ..................................................
zuzu......................62200....................61700...................................................500..............
mevcan..................61000....................60500....................................................500.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?