Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım benim hedefim bu hafta 1 kilo yani cuma günü 60.6 yı görmek istiyorum ama bakalımmm
bu arada doğru hatırladın o çok abartan bendim bu gün dikkat ettim bayağı bakalım umarım toparlarımmm, bizimde 19 mayıs için gezi proğramımız var ve bende 60 ın altında olmayı hedeflemiştim ama çok zor bir ayı boşa geçirdimmm

ebru maşallah san ne çok temizlik yapıyon bizim kanepelede silinecek ama nerde silecek adammm, öyle gözümde büyüyorki anlatamam

menüm gelsin
sabah 2 dilim uno denge, 2 yarım yağlı üçgen peynir, maydanoz, yarım domates
ara 1 elma, 1 çatal alman pastası( arkadaş çok ısrar edince tadına baktım)
öğlen 1 tavuk but, 2 dilim patates ( fırında ) yarım dilim ekmek, 2yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
ara 2 yeni dünya, 2 kırmızı dut
akşam 1 kase mercimek çorbası, bolca salata, 2 ısırık ekmek ( kızım tıkıştırdı ağzıma )
ara 1 avuç beyaz leblebi

5 mil leslie, 30 yarım mekik
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay

Kizlar ne guzel menuler paylasilmis cok mutlu oldum topik hareketlendi diye
Sehraa ne guzel umreye gidecrksin demek Allah isteyen herkese nasip etsin( amin)
Menum

11.00
1/2 dilim cavdar ekmegi
1/2 dilim kek
Kk peynir 2 zeytin
Roka maydanoz yesilcay
13.30
1 kase yogurtlu eriste corbasi
14.30
Nescafe
3 bitter
1 avuc leblebi
17.30
3 catal.taze fasulye
1 ince dlm cavdar kk peynir
21.30
Sekersiz cay
1 isirik kizimin cikosundan
Aksam yemeginde migdem bulandi o yuzden az yedim regl oldum bugun ondan belkide malumunuz canim acayip tatli cekiyor annemlere giderken meyveli yaspasta aldik ( sabah yerim dedim ben de )annem de kek yapmis misir patlatti yemedim pastadan da kendime 1 dilim kesip dolaba koydum ve dolapta unuttum uzulsemmi sevinsemmi bilemedim yaa.
İcim gitmedi degil hani ama napalim cuma alir yerim artik.

ne çogu kız kaç gündür elimi sürmedim.Yarında arkadaş gelebilirm demişti.Bahanem oldu.Ama arkadaş aramadı.Kapılarımı silicektim ama halim yok.Yarın silerim.Kanepelerini yakın olsak işteyken silerdim nolcak elime mi yapışacak

Eve geldigimden beri oturmadım kızlar.Yagmur bi başladı bardaktan boşanırcasına.Hemen eve geldik ama balkondaa kuruyan saldanlyelerin bazısı ıslanmış leke olmuş.Hayde bi daha sil içeri taşı çamaışır toplaa katla eşim acıktı yemek hazırla oglanı uyut mekik çek bu saat olddu.Geçmişe bakıp yatayım

PAPATYAM,150 mekik çektim.Bugün zati yürümüştüm.Yarın lelie yapsam

Özzge,hawar menüleriniz güzel kızlar.Hawarım spora tekrar devam demek ne güzel

Kız ne üretken oldun senÖnce elma dlimleri şimdi nohutMenünü begendim canım

hawar tatlım siz nereye geziye gideceksiniz.. biz trabzon tarafına gideceğizz

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark............

nelson.................59200..................58 200............................................... .. ..1000............

ebruli .................54500....................54500... ...............................................0 ................

özge...................52600...................520 00................................................ .....600.............

btkübra...............82700.......................81900 .................................................. 800 .......................

sehraa...............58700 .................................................. .................................................

papatya..............64,400....................... 63400.... ............................................1000.. .........

hawar................. 61,600......................60,600............. .. ..................................1000................

zuzu......................62200................... .61700............................................ .......500..............

mevcan..................61000....................6 0500.............................................. ......500.............

akşam eşim kadayıf tatlısı aldı.. koca bir dilim onu yedim.. pişmanım.. gecen cumaya görede artıdayım. 1 kgmı nasıl vereceğim bilmiyorum.

günaydın çıtırcıklar.

malum çalışıyorum göz ucuyla baktıp mesajlarınıza..

temizlikler yapılmış,menüler paylaşılmış,arada kaçamaklar yapılmış,yağmur demeden gezmeye gidilmiş..

hava burdada berbat resmen ruhum karardı..

hedef listemiz hazırlanmış
inşallah hedefimi tutturucam bu hafta,artık 50 li rakamları görmek istiyorum çok sıkıldımmmmmm

günaydın çıtırlarrr
ösge pastayı unutman iyi olmuş boşver, insanın aklı kalıyor ama en azından kalorilerde dolapta kaldı
ebru teşekkür ederim canımmm, kanepeleri silmiş kadar oldunn

nelson akşam akşam yemesen iyiymiş, ama bende tutamıyorum coğu zaman kendini, artık bu güğn telafi edersin
biz kaşa gitmeyi planlıyoruz 1 gecelik daha doğrusu kaştaki meis adasına, arkadaşlarla planladık vizesi olanlar mesise gidece, olmayanlar kekova turuna katılacak akşiam otelde buluşacağız, önce gitmeyelim falan dedim eşime maddi durumlar biraz zorluyor, sonra dedim aman ertele ertele nereye kadar, öylede sıkışıcağız böylede, en azından başka bir ülkeye gitmiş olacağız

sabah tartıldım cumaya göre hala artıdayım, o kadar yersem hemde geç saatlere kadar olacağı bu , ama toparlıyacamm kızlarrr
şimdi yemek yepacam, ütü birikti bayağı onu yapacam, sonra okula okuldan sonrada platese gidecem, plates bu ayaın sonunda bitiyor kızlarrr

ee hadi ben işime bakayım akşama görüşürükkkk

Saol canın inş yaa eger bu haftada kilo veremezsem iice moralim bozulcak çünkü

Günaydınn çıtırlar nasılsınız kızlar tek tek alıntı yapamadım ama aklımda kalanları yazıcam ama genel olarak menüler güzel bence
Özgecim pastayı unutan sen sanırım iyi olmuş boşver cuma günü için daha rahat bi şekilde yersîn pastanı :))
Nelson canım keşke yemeseydin dicem ama belliki canım istemiş ama dikkat et bidaha
Ebrucum senin menülerini genelde hep beğeniyorum zaten :)
Sehra bu yaz baya gezceksin sanırım ne güzel umreyede gitcekmişsin ne güzel ya darısı bize inş :))

Kızlar haziranın 15 inde izmire gidicem 22 sinde düğün var erken gidiyorum ben biraz tatil olsum :) ama o tarihe kadar en azından 3 kilo fln versem bari yaa off strese girdim inanınki bide lessi yapıyosunuz ya kızlar onun cd si varmı bende yapmak istiyorum ama bilgisayar yok evinde telden giriyorum ben nete o yüzden bari cd den yapiyim istiyorum

Kapıları sildim ve ütülerin yarısını yaptım.Mercimek köftesi tatlı yapıldı ama yukarıya çıkmadım yemek yedim hem işim var dedim.

Kizlar daha yeni oturdum yemek yap utu,superge,toz al bir makine daha camasir yikaniyo simdi
Ustelik agrimda var kendimi iyi hissetmiyorum ama mecbur yapiyorum iste yapmasam yarina isler daha da birikecek

Btlkubra stres etme canim sen vercemmi veremicemmi diye strese girersen vucut kitliyo kendini sen eskiye gore daha mi dikkatlisin evet elinden geleni de yapiyosun sonucta rahat ol bu hafta veremesen de( ki ins. Verir mutlu olursun)elbet vericeksin biz her zaman destegiz unutma
Ebru harikadin bu arada yukari cikmadigin icin

Menum

12.00
1 dilim beyaz ekmek
Kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
2 catal recel
2 kurukayisi
Roka yesilcay
14.45
1 tabak yesil mercimek
1 parca ekmek
1 catal peynir
16.00
Nescafe
3 bitter
18.15
1 tabak yagsiz tuzsuz makarna
1 kase yoğurt
Yarım bardak light kola
1 tane kayisi
Ara:yesilcay ve leblebi olcak

Kızlar bugünkî menüm
Sabah
İki dîlim tam buğday ekmeği
Üç zeytîn
Bir dilim peynir
Bir dîlim helva
Salatalık
Biber
Bir tane yeşil soğan

Ara
Bîr hurma

Öğle
İki yemek kaşığı pilav
İki kanat
Bir salatalık

Ara
Hurma
Küçük dilim kek
Bir bitter

Akşam
4 yk taze fasülye

4 etsiz ciğ köfte
Bir bardak ayran
Kızlar heapladım bugün 1100 kalori almışım sizce nasıl ??

Tamam canım bundan sora daha rahat olcam saol canım biliyorum hep desteğinizi hissediyorum zaten bu durumdan mutluyum inş sonuç güzel olur :))

Btlkubra menunu begendim canim ama kek bitter gibi atistirmaliklari mumkun oldugunca ilk aranda ye ki aksama kadar yak aksama dogru karbonhidrati gittikce azalt yani
Bugun benimde gec saate kaldi bitterim kahvem gec uyandim malesef cunku
Senin menulerin iyi genelde zaten emzirdigin halde az yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…