- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.961
Btlkubra menunu begendim canim ama kek bitter gibi atistirmaliklari mumkun oldugunca ilk aranda ye ki aksama kadar yak aksama dogru karbonhidrati gittikce azalt yani
Bugun benimde gec saate kaldi bitterim kahvem gec uyandim malesef cunku
Senin menulerin iyi genelde zaten emzirdigin halde az yiyosun
Özge:92:gece müdavileriyiz bu topigin
Kızlar menüler güzelçok iyi gidiyoruz:81:
Papatyam sana teşfik et dedim.Ama sen hem çalışıp hem 4 mil yapmışsınBense anca oglumu yıkadım sütünü içir uyut bu saat oldu Ama utancıma 200 mekik çektim
Hepinize gunaydin kizcelerr
Mevcan menun guzel az yemeye dikkat ettigin cok belli canim pudingi bekletmen irade gostergesi yemegin hemen ardindan yenen tatli kilo yapiyor cunku 17.00 tatli icin ( kilo veriyoruz diye) gec bi saat aslinda ama aksam yemegi yemedigin icin sabaha kadar yakmistir vucut onu
Dun taylan kumeli ne dedi bakin
Saba tumer ona aksam 6-7 den sonra birsey yemeyerek zayiflayanlara nediyosun dedi
Oyle birseye gerek yok yatmadan 2 saat onceye kadar birsey yenebilir dedi saniyorum birseyden kasti meyve badem sut tarzi seyler hani ac kalmayin gibisine dedi heralde
Yoksa manti kebap yiyip 2 saat sonra uyu sabah tarti sana guzel bi cvp verir
günaydın kızlar;
eşim bir hafta yok. iş gezisine gitti. ay nasıl yoruluyorum tek başıma anlatamam. oğlan da pek huysuz oldu baba olmayınca sanırım...
ebrucumsen benden daha fazla vakit ayırabilirsin spora. öğlenleri oğlan uyumuyor mu...
o zaman yapsan ben gece yapıyorum ama inan çok yoruluyorum. oğlum 21:30 da uyuyor. eee dinlenme vakit değil mi...hemen başlıyorum. 22:45 gibi bitiyor. sonra duşa gir. ertesi günün kılık kıyafet hazırlığını yap. kahvaltıyı hazırlıyorum üstün körü...saçlarımı kurutup hopp yatak. kurutmadan yatarsam ertesi gün uzaylı gibi oluyom...
canım ben bu akşam 1 mil leslie, yan simit, bacak ve ebru şallı ile karın düşünüyorum...
var mısın...
Btlkubra canim zaten cok yemek yemek sut yapmiyor kilo yapiyor asil sut yapan sey Su!!! 3 lt hergun iciyosan ne guzel ben icemiyorum
Hawar ebru papatya menulerinizi begendim kizlar
Ebrucum oglen yukari ciktigini dusunsen aksam da gelen cikolardan yeseydin dusunsene yaaa:18:simdi sabah bos mideyle uyandiginda kendinle gurur duyabilirsin
Cok yiyince firca cekiyorsak yemeyince de alkisliycaz tabisiiiii
Btlkubra bak gordun mu eninde sonunda vericeksin yanistrese gerek yok ins. Bu sekilde hedefi de goruceksin yeter ki kararliligindan vazgecme pes etme bak biz son 3 4 kilomuzu 7 8 aydir vermeye calisiyoruz( bogazimi tutamadigimiz icin de veremedik o ayri ama en azindan pes etmedik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?