Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

öösge menünü beğendim makarnanın yanına yoğurt yemeseydin iyiydi. Makarna tek yenince kilo aldırmıyormuş diyordu bir diyetisyen yanında yoğurt yenince kilometre yapıyormuş

Btkubra senin menünde iyi sayilir aldığın kalori iyi bence zaten 1000'in altına düşmek sağlıklı değilmiş

Ebru senide tebrik ederim yukarı çıkmaalmışsın

Son düzenleme:
Menüm
Sabah 1 dilim uno denge 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 kk köy peyniri
Öğlen 5 yk patlıcan musakka 1 kase yoğurt, 2 cin biber 1 dilim uno denge
Ara 1 kase kırmızı dut
Akşam 1 kase mercimek çorbası bolca salata
Ara 1,5 avuç beyaz leblebi,1 paket specila kraker

30 dk yürüyüş 45 dk pilates 2 lt şu bolca siyah çay

Hawarcim bilmiyordum soyledigin icin tesekkurler ama zaten yagsiz tuzsuzdu ya birde tek gitmezdi ki :26:Ama ne kadar fedakarlik o kadar guzellik yapicak bisi yok

Tamam canım bundan sonra daha erken yicem o tarz şeyleri az yiorum ama aç kalmıyorum canım sütümde oluyo çok şükür:)) bu arada 3 lt de su içtîm :)

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:15=yarım dl.tb. ekmek,2 zeytin,yeşilçay,sosisli yumurta(1 yum,2 sosis oglumla yedik)
11.30=türk kahvesi
14:15=1 k fleks kraker
16.00=yarım dl.ekmek,2 çatal peynir,yeşilçay,2 kare bitter
17:00=1 kase tarhana çorba
19:30=1 kepçe k.fasulye,1dl.ekmek,çoban salata,kk helva

Bugün işlerden yemek hazırlayamadım hem canımda istemedi ama düzensiz oldu böylede.Ögleni güzel yedigimde akşama çok acıkmıyrum.Sporumu oglum uyuyunca yapıcam inş.Kaynım akşam 2 poşet ıvır zıvır(çiko puding kek gofret...)bi sürü şey almış çayın yanına.Herkes yedi içim gitti çikoya özellikle çünkü regl yaklaşıyor.Zor tuttum kendimi:18:

hemen menümü yazıp kaybolucam ortalıktan...çok yorgunum...
06:30 2 adet kuru kayısı
07:00 bir domates, bir salatalık, 2 siyah zeytin, yarım üçgen peynir, bir tam tahıllı, yeşilçay
10:30 bir kivi, 2 yenidünya
12:00 bir porsiyon şiş köfte, yarım pide
18:00 3 yk taze bezelye, 3 yk bulgur pilavı, bol salata
20:30 da oğlum yerken iki adet gofret gidivermiş...offfff yaaa.....
4 mil leslie yaptım...
saçlarımı kurutup yatıcam hemen. çok yorgunum. elim ayağım tutmuyor...

Btlkubra canim zaten cok yemek yemek sut yapmiyor kilo yapiyor asil sut yapan sey Su!!! 3 lt hergun iciyosan ne guzel ben icemiyorum
Hawar ebru papatya menulerinizi begendim kizlar
Ebrucum oglen yukari ciktigini dusunsen aksam da gelen cikolardan yeseydin dusunsene yaaa:18:simdi sabah bos mideyle uyandiginda kendinle gurur duyabilirsin
Cok yiyince firca cekiyorsak yemeyince de alkisliycaz tabisiiiii

Özge:92:gece müdavileriyiz bu topigin
Kızlar menüler güzelçok iyi gidiyoruz:81:
Papatyam sana teşfik et dedim.Ama sen hem çalışıp hem 4 mil yapmışsınBense anca oglumu yıkadım sütünü içir uyut bu saat olduAma utancıma 200 mekik çektim

günaydınnnnnn

nasılsınız çıtır anneler...

dün ki menümü yazayım bende

sabahgeç kalmışım işe) sadece fındık ve ceviz yedim
öğlen:makarna,kıymalı kabak dolması 1 tane ve yoğurt
ara:1 elma
ara:az erik ve kuru kayısı
saat 17 de:1 kase puding (öğlen yemeğinde çıktı ama ben ara öğün için beklettim.)

saat 19 da :1 kase cacık
tabi aralarda 3 kupa yeşil çay ve bol su
yatışım gece 12

yatarken midem gurul gurul ediyordu.

sabah kalktım dümdüz karnımla tartılayım dedim yine 61 çıktım.deliricem yeminle...

Hepinize gunaydin kizcelerr
Mevcan menun guzel az yemeye dikkat ettigin cok belli canim pudingi bekletmen irade gostergesi yemegin hemen ardindan yenen tatli kilo yapiyor cunku 17.00 tatli icin ( kilo veriyoruz diye) gec bi saat aslinda ama aksam yemegi yemedigin icin sabaha kadar yakmistir vucut onu
Dun taylan kumeli ne dedi bakin
Saba tumer ona aksam 6-7 den sonra birsey yemeyerek zayiflayanlara nediyosun dedi
Oyle birseye gerek yok yatmadan 2 saat onceye kadar birsey yenebilir dedi saniyorum birseyden kasti meyve badem sut tarzi seyler hani ac kalmayin gibisine dedi heralde
Yoksa manti kebap yiyip 2 saat sonra uyu sabah tarti sana guzel bi cvp verir

günaydın kızlar;
eşim bir hafta yok. iş gezisine gitti. ay nasıl yoruluyorum tek başıma anlatamam. oğlan da pek huysuz oldu baba olmayınca sanırım...

ebrucumsen benden daha fazla vakit ayırabilirsin spora. öğlenleri oğlan uyumuyor mu...
o zaman yapsan ben gece yapıyorum ama inan çok yoruluyorum. oğlum 21:30 da uyuyor. eee dinlenme vakit değil mi...hemen başlıyorum. 22:45 gibi bitiyor. sonra duşa gir. ertesi günün kılık kıyafet hazırlığını yap. kahvaltıyı hazırlıyorum üstün körü...saçlarımı kurutup hopp yatak. kurutmadan yatarsam ertesi gün uzaylı gibi oluyom...
canım ben bu akşam 1 mil leslie, yan simit, bacak ve ebru şallı ile karın düşünüyorum...
var mısın...

akşam menülerime çok dikkat ediyorum,puding aslında yememeliydim ama ne yapayım çok canım çekti..yanlız kilom halen aynı anlamadım 1 haftadır o kadarda dikkat ediyorum oysaki

taylan kümeli dahil bi çok diyetisyen yatmadan 3 saat önce yemeği kesin diyor.tabiki adanadan,dönerden bahsetmiyorlar o saatte

ama şu bir gerçekki 6-7 den sonra yemek yememek çok daha hızlı kilo verdiriyor

offf ne güzel bende bölgesel spor istiyorum ama inan işte yorul eve gel yemek temzilik çocuk kanepeye totoyu koyduğum an uyukluyorum..o yüzden den işlerim biter bitmez yürüyüşe çıkıyorum inan banyo yapmaya bile dermanım kalmıyor..

nasıl kıskandım seni varya..

Aynen canım bol su içmel her yönden çok yararlı keşke sende içebilsen

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün sabah tartıya çıktım vee 82.200 ü gördüm tartıda nası mutlu oldum bîde henüz reql olmadım cumaya kadar bi 500 gr daha gitse ne güzel olur :))

Btlkubra bak gordun mu eninde sonunda vericeksin yani strese gerek yok ins. Bu sekilde hedefi de goruceksin yeter ki kararliligindan vazgecme pes etme bak biz son 3 4 kilomuzu 7 8 aydir vermeye calisiyoruz( bogazimi tutamadigimiz icin de veremedik o ayri ama en azindan pes etmedik)

Ay inş canım pes etmek yok istediğim kiloya düşücem inş tabi sizler sayesinde normel ben şimdiye pes etmiştim

Kızlar napıyonuz bakimOglumu parka götürdüm.Eee yoruldu uyudu gelince hemen.Mekigimi çektim.Ymegimi şimdi yedim.Leslie yapıcam şimdi papatyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…