- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.981
Mevcan ,selamını söyledim tanışmak stiyor.Bu akşam tanışmaya ne dersin
Btlkbra,canım çok sevindim niş. bu mutlulugu cuma günüde yaşarsın:129:
Papatyam sana mahçup oluyorum diye 3 mil leslie ve 200 mekik yaptım:26:Saol herşey için
Sehraaa,zuuzuu,elff,nelson nerdesiniz?Canım türk kahvesi istedi ama kalmamışbitter ve yeşilçaya talim
Menum
08.45
Kk peynir 3 dilim domatesle yagsiz .tost
Yesilcay
11.00
2 kayisi
13.15
4 y.k yesilmercimek
14.15
Nescafe
8 biscolata pia.
17.30
1 tabak yogurtlu kofte
21.00 gibi
Yesilcay leblebi ve 2 kayisi yiycem.
papatya geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda iyileşir, bahar havası işte bir sıcak bir soğuk
ebru aferin sporunuda yapmışsın bu günn
ösge menünü beğendim ama biskolata biraz fazla kaçmoş sankimmmm
kübra senin adına sevindim canım umarımm cuamaya kadar daha çok eksi görürsün tartıda
benim kızda bişeye alerji oldu yine kollarını kaşıyıp durdu bütün gece sanırım dut yaptı, herşeye alerji oluyor nasıl bir bünyeys artıkkkk
menümü yazayım
sabah 2 dilim uno denge, 25 yarım yağlı üçgen peynir, 1 domates, maydanozz
ara 1 elma
öğlen 4 yk patlıcan musakka, 4 yk makarna, 2 cin biber
ara 1.5 avuç elma kurusu
akşam 4 yk taze fasulye, bolca salata
ara 1.5 avuç beyaz leblebi, 1 yeni dünya
5 mil lesli yaptım
Kizlar saat 21.30gibi esim aradi disari cikcaz diye sabahtan beri cok calismislar bi gezelim degisiklik olsun dediler ( amcasinin oglu esimin yaninda calisiyor ve onun esi de geldi)kizimi annemlere biraktik cok uykusu vardi zaten gelse de durmazdi neyse esimler cok acikmislar restoranta gittik saat 23.00 gibiydi yemekler yendi ben sadece su ictim
Sonra kafeye gittik waffle milkshake dondurma yediler ben de en masum sutlu nescafe geldi onu ictim yaninda 2 mini kurabiye vardi onlari da yedim artik oglen iradesiz davranip 1 paket biscolata yedim ama aksam ayni seyi yapmadim tuttum kendimi geceleri gunduze gore daha hassas oluyorum kilo korurken artik bazen odul veririm artik gece de.
Asagi dukkandan gecerken de tesdaufen dukkanda dediginiz krakerden gordum domatesli naneli vardi onu aldim yarin deniycem bakalim
Sonra annemlere gittim kizim uyumus hicte uyanmamis geldim yatagina yatirdim simdi ben de yaticam hemen cokk uykum var
Kizlar saat 21.30gibi esim aradi disari cikcaz diye sabahtan beri cok calismislar bi gezelim degisiklik olsun dediler ( amcasinin oglu esimin yaninda calisiyor ve onun esi de geldi)kizimi annemlere biraktik cok uykusu vardi zaten gelse de durmazdi neyse esimler cok acikmislar restoranta gittik saat 23.00 gibiydi yemekler yendi ben sadece su ictim
Sonra kafeye gittik waffle milkshake dondurma yediler ben de en masum sutlu nescafe geldi onu ictim yaninda 2 mini kurabiye vardi onlari da yedim artik oglen iradesiz davranip 1 paket biscolata yedim ama aksam ayni seyi yapmadim tuttum kendimi geceleri gunduze gore daha hassas oluyorum kilo korurken artik bazen odul veririm artik gece de.
Asagi dukkandan gecerken de tesdaufen dukkanda dediginiz krakerden gordum domatesli naneli vardi onu aldim yarin deniycem bakalim
Sonra annemlere gittim kizim uyumus hicte uyanmamis geldim yatagina yatirdim simdi ben de yaticam hemen cokk uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?