Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcan ,selamını söyledim tanışmak stiyor.Bu akşam tanışmaya ne dersin
Btlkbra,canım çok sevindim niş. bu mutlulugu cuma günüde yaşarsın:129:
Papatyam sana mahçup oluyorum diye 3 mil leslie ve 200 mekik yaptım:26:Saol herşey için
Sehraaa,zuuzuu,elff,nelson nerdesiniz?Canım türk kahvesi istedi ama kalmamışbitter ve yeşilçaya talim

kızlar oğlum hasra. üşütmüş...havalar bir tuhaf zaten. giyiniyorsun olmuyor, soyunuyorsun olmuyor...
ishal ve kusma vardı. şimdi biraz daha iyi...
ebrucum seni tebrik ediyorum ne güzel yapmışsıjn sporlarını...
ebrunun mesajı en son da olduğu için onu görebildim sadece. geçmişe bakamadım maalesef...
menüme gelince:
07:30 2 dilim çavdarlı ekmekle sucuklu tost, bir domates, bir salatalık,
11:00 3kuru kayısı, yarım avuç beyaz leblebi
12:00tavuk ızgara tabağı içinde tavuk ızgara vardı, salata, domates, azıcık da patates kızartması
15:00 bir portakal, bir adet kayısılı yoğurt
18:00 2 kepçe şehriye çorbası, 2 adet biber dolma, bol yoğurt
şu anda form çayı
sabahtan yazdığım sporları yapabilir miyim bilmiyorum. oğlumun durumuna bağlı...

İnşallah canım inşallah :))

Menum

08.45
Kk peynir 3 dilim domatesle yagsiz .tost
Yesilcay
11.00
2 kayisi
13.15
4 y.k yesilmercimek
14.15
Nescafe
8 biscolata pia.
17.30
1 tabak yogurtlu kofte
21.00 gibi
Yesilcay leblebi ve 2 kayisi yiycem.

Papatyacim cok gecmis olsun oglunun durumuna uzuldum Artik havalari anlamak imkansiz
Kuresel isinma iste vanda da kar yagmis mayis ayindaDogayi bizler bu hale getirdik malesef su hale bak
Buarada menunu begendim benim de aklimda meyveli yogurt var disari cikarsam alicam activanin meyveli yogurdu degil mi canim?

papatya geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda iyileşir, bahar havası işte bir sıcak bir soğuk
ebru aferin sporunuda yapmışsın bu günn
ösge menünü beğendim ama biskolata biraz fazla kaçmoş sankimmmm
kübra senin adına sevindim canım umarımm cuamaya kadar daha çok eksi görürsün tartıda

benim kızda bişeye alerji oldu yine kollarını kaşıyıp durdu bütün gece sanırım dut yaptı, herşeye alerji oluyor nasıl bir bünyeys artıkkkk

menümü yazayım
sabah 2 dilim uno denge, 25 yarım yağlı üçgen peynir, 1 domates, maydanozz
ara 1 elma
öğlen 4 yk patlıcan musakka, 4 yk makarna, 2 cin biber
ara 1.5 avuç elma kurusu
akşam 4 yk taze fasulye, bolca salata
ara 1.5 avuç beyaz leblebi, 1 yeni dünya

5 mil lesli yaptım

Menum

08.45
Kk peynir 3 dilim domatesle yagsiz .tost
Yesilcay
11.00
2 kayisi
13.15
4 y.k yesilmercimek
14.15
Nescafe
8 biscolata pia.
17.30
1 tabak yogurtlu kofte
21.00 gibi
Yesilcay leblebi ve 2 kayisi yiycem.

Canım menün genel anlamda güzel ama biskolata biraz çok olmuş

Kızlar bugünki menüm
Sabah
Bîr dilim peynir
Bir dilim helva
Bir dilim beyaz ekmek ( benim ekmekten kalmamıştı malesef)
Üç zeytin
Bir salatalık
Bir biber
Ara
İki hurma
Öğle
4 yk taze fasülye
Yarım dilim ekmek
Ara
Bir bardak süt
Üç ad form bisküvi
Daha sonra açıktım bir avuç leblebi yedim
Akşam
Bir porsiyon yagsız sebzelî tavuk güveç

Kızlar hesapladım bugün 1031 kalori almışım ve 2,5 lt su

Saol canım înş bu hafta kırcam şeytanın bacagını :))

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
11:00=1.5dl.ekmek,2kk peynr,1 domates,yarım salata,2 zeytin,1 kurabiye,yeşilçay
15:00=1 tabak nohut,2 lokma ekmek,1 k.sogan
16:30=yeşilçay,4 kare bitter
19:30=1 kase çorba,3 çatal tze fasulye,2 tahta kaşık bulgur pilavu,2 kaşık yogurt,turşu
21:00:çay

Spor:
1 saat ogluşla parkta
3 mil leslie
300 mekik

Kizlar saat 21.30gibi esim aradi disari cikcaz diye sabahtan beri cok calismislar bi gezelim degisiklik olsun dediler ( amcasinin oglu esimin yaninda calisiyor ve onun esi de geldi)kizimi annemlere biraktik cok uykusu vardi zaten gelse de durmazdi neyse esimler cok acikmislar restoranta gittik saat 23.00 gibiydi yemekler yendi ben sadece su ictim
Sonra kafeye gittik waffle milkshake dondurma yediler ben de en masum sutlu nescafe geldi onu ictim yaninda 2 mini kurabiye vardi onlari da yedim artik oglen iradesiz davranip 1 paket biscolata yedim ama aksam ayni seyi yapmadim tuttum kendimi geceleri gunduze gore daha hassas oluyorum kilo korurken artik bazen odul veririm artik gece de.
Asagi dukkandan gecerken de tesdaufen dukkanda dediginiz krakerden gordum domatesli naneli vardi onu aldim yarin deniycem bakalim
Sonra annemlere gittim kizim uyumus hicte uyanmamis geldim yatagina yatirdim simdi ben de yaticam hemen cokk uykum var

Son düzenleme:
günaydınnnnn

şükür ki kasvetli havalar yurdumuzu terketti

yürüyüşüme başlıyorum bu akşam, gece 11 de olsa gidecem artık.şu lanet 60 lı kilodan kurtulmak istiyorum..

dün can sıkıntımdan sadece salatalık ve domates yedim oda kendimi zorlayarak..

yaz geldi ben 1 aydan fazladır 60-61 arası gidip geliyorum ya..

kızmlar selamlar.. bir iki gün uğrayamadım. iş ğüç hiç bitmiyor.. eh hastalığımıda atlatmak için ilaç alıp yattım iki gün..iki günlük menülerim çok iyi değildi ama yazmak için fırsatımda olmadı.

havar ve papatya cocuklarınız için geçmiş olsun dileklerimi kabul edin.. çok geçmişi okuyamadım.. ebruli buradayım canım.. dün pantolon almak için alış verişi gittim.. ama koştur koştur eve geldim iş yemek ütü derken saat 23 oldu.. yarın iş çıkışı yolcu oldugumuzdan bugünde eve gidince bir sürü iş yapmam lazım..
bu hafta kilo vvermekten yana ümidim yok.. akşamları hep yedim ve tok yattım.. sabahları da tok uyandım..ama sabh kilo bildirimimmi yapacağım..
buğünkü akşam sporlarım belli yani

kuaföre ğitmece
dr a emar çektirmeye gitmek
ev süpürmece silmece (ebruli :) )
kalan ütüler
gezi çantası hazırlamak
kıza ödev yaptımak
hafta sonu için kızlara yemek yapmak..

Oh canım ne güzel gezmişsin ama seni ayrıca tebrîk ederîm waffle yememişsin en sevdiğim tatlıdır ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum seni alkışlıyorum canım

özgecim tebrikler.. bu hafta inşallah hedefine ulaşırsın..

Kizlar gunaydinlar
Bu mutlulugumun sebebi sabah tartidaki rakam dun iyi ki iyi ki yememisim iste her yemeyip - ciktigimda daha da motive oluyorum
Sabah karnim sisti dedim gene arti cikicam heralde o moralle ciktim ama yok reglden dolayi sismis kilo degilmis
Bu aksam akraba gunumuz var ( yemege gidicez) dun gezmece bugun gün Bu aksam mecbur 19.00 20.00 arasi yencek yemek ama az yiycem ve tatli varsa eve getirip sabah yerim artik cay icerim birtek
Kizlar tebrikler icin cok tesekkurler cok saolun
Bu arada kandiliniz mubarek olsun dualarimizda birbirimize de yer verelim

Kızlar kandilimiz mübarek olsun.Dualarınızda banada yer ayırın:)kvdeyim sonra anneme uğrayacağım.GEçmişe pek bakamadım.Aklımda kalanlar:
Özge benide geçtin helal olsun benim arkadaşıma!Bunca güzel mamalara hayır demişsin bravo!
Papatyam ve hawarım çocuklarınız hastaydı sanırım çok geçmiş olsun!
Nelsonum sanada geçmiş olsun yolculuk nereye canım?

Ösge tebrik ederim canım umarım yarinda yüzün güler
Nelson bizim gezi hava muhalefetinden dolayı iptal iyi gezmelerine size
Sehra elif nerelerdesiniz

Kızlar ben yarından umutlu değilim regl oldum acayip şişkinlik hissediyorum

menümü yazayım
Sabah 2 dilim uno denge 5 zeytin haşlanmış yumurta 1 domates

Öglen bir paket eti form kepekli bisküvi 1 elma
Ara bir avuç kuru elma
Akşam 5 yk uslu patates etli bolca salata
Ara bir avuç beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…