Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım karadeniz turu yapacaktık ama gezimiz ileri bir tarihe ertelenmek zorunda kaldı.bir arkadaşımızın akrabası ameliyat olacak.. son saatlerde belli oldu.. gideceğimiz tarih tam belli değil.. yarın konuşup halledeceğiz..
herşeyim hazırdı bir valizimizi hazırlayacaktık ama olmadı.. tüm arkadaşların morali sıfır..

az öncede yarım ekmek ekmek arası yeşilik ymurta yedim.. sinirliyim yaa.. elim birşeye değimedi.. çok istemiştim of offf

sabah. bir parça sıcak pide, bir simit
ara: soğuk alıgınlığı ilaçı (bitki çayı yerine)
öğle: yoğurt çorbası, domates salatalık, 3 dilim ekmek,4-5 zeytin,2 ince dilim kaşar
ara. küçük boy kornet
ara: neskafe
akşam: bir küçük puğaca, salata,
gece. yarım ekmek arası bir haşlanmış yumurta bolca marul maydonoz teere

çok şekersiz çay içtim

Son düzenleme:
ebru, ösge, nelson, kübra geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarr

nelson üzüldüm canım hevesliydin bayağı, neyse umarım en kısa zamanda gidersiniz ve güzel bir gezi olur, bizde havuz deniz planları yapmıştım havalar bozdu orda da bir haftadır yağmur varmış, bizde ileri bir tarih dedik ama bizim ki az sallantıda canım
menüne gelince karbonhidrat ağırlıklı olmuş, hele gece gece yediğin yarım ekmekk olamamışşşşşş

herkese iyi geceler arkidişlerrrrr

Ebrucum saol canim sizler sayesinde nefsime hakim oluyorum sizlere mahcup olmamak icin gece eve geldigimde yemedim kizlar yazmaliyim deyip tutuyorum kendimi cok gitgel yasadim dun ama nefsime yenik dusmedim
Ösge tebrik ederim canım umarım yarinda yüzün güler
Nelson bizim gezi hava muhalefetinden dolayı iptal iyi gezmelerine size
Kızlar ben yarından umutlu değilim regl oldum acayip şişkinlik hissediyorum
Hawarcim ins. Canim bugune gore daha da - cikarim ins.

Menun guzel canim ins. Yarin senin de yuzun guler
Nelson belki bi hayir vardir canim bizim goremedigimiz uzulme o yuzden insan heves edince haliyle uzuluyo tabi ama daha iyi bir zamanda gidersiniz belki
Menun senin de bildigin uzere olmamis ama yarini cok etkilemez umarim

Menum
11.30
1 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
2 kayisi
1 catal recel
Maydanoz Yesilcay
13.45
Nescafe
2 bitter
1 paket Special k kraker.
( siz bir paket yazinca ben de cok saniyodum meger icinde az varmis)
16.50
4 y.k yogurtlu kofte
1 cay bardagi kola
1 kayisi
18.45
1 dilim aglayan pasta
Aksam yemek icin bir kase corba koydum sadece onu icecektim sonra kizima yemek yedirdim kendi yemegini az yedi benim corbami icti bu sefer ben de niyeti bozdum cok canim cekince gec olmadan 1 dlm pasta yedim yemek yemedim saglikli degil ama napim.
Sonra gorumcem geldi gozleme yapiyomus esim oructu tutmus malzemelerle birlikte getirdi oldugumuz yere( eltimdeydik) gorumcem acti hamuru icini koyup kapatti ben pisirdim yayik ayranla yiyip ictiler ben yemedim hic.

Son düzenleme:
Özge, işte nefis budur:) Canım tebrik ediyorum nasıl dayanıyorsun helal!Menünü beğendim tabi iradenide!
Nelson , her hayırda şer ,her şerde de bi hayır vardır bizim bilmediğimiz!Üzülme başka bi zamn gidersiniz eşimde Bende karademize hiç gitmedik turla giden arkadaşlardan özeniyoruz inş bigün bizde gideriz.Menün farkındasın ki kötü canım ama yarın yeni birgün!
Hawarım menün herzamanki gibi:)
Sehra elff zuzu?

Bugün:Aç karınla 1bardak ılık su
10:30 :4 çatal sosisli yumurta,2zeytin1dl ekmek,2kurabiye çay
11:30 :Türk kahvesi
14:45 :yarım poça,4kandil simiti çay
16:00 :1 dl çavdar,2çatal peynir,3çay k.nutella
19:30 :1tabak çorba,1tabak fırında kabak yemeği,1.5dl çavdar,çoban salata
20:30 :yeşilçay,2çatal irmik helvası,1 ısırık oğlunun çikosundan

Spor:1.5 saat yürüdüm

Ebrucum bugun bir kez daha anladim ben bu modda olmasam o pastadan 2 dilim orda yer eve gelir 1 dilimde simdi yerdim yedikce yiyesim gelirdi ustune bitter de atardim agzima
Ama simdi kendimi tuttukca yemedikce farkediyorum ki ben gercekten cok yiyormusum oturup tzbak tabak yrmek yemesem bile atistirma huyum cok fazlaydi habire birseyler atiyodum agzima
Simdi yemedikce nefsim koreldi eskidi gibi olup bitmiyorum ve hep diyorum tut kendini bu zamana kadar habire yedin de ne oldu
Asil is 51 i tartida gorup irade gostermek ve bunu hayatima uygulamak zayif olup bugun cok yedim dengelemem gerek demek istiyorum

Ebrucum menun kilo koruma menusu gibi olmus ama eminim bugun misafirlikte birseyleri geri cevirmissindir.spor iyi olmus bu arada. Yarin herkesin yuzu guler ins.

slm kızçeler
çarşamba ve perşembe günü düzeni bozmadan yedim içtim ama çarşamba günkü menüyü unuttum iyimi neyse dünkünü vereyim sabah 8 de okula gittim 10 tekrar oğluşumun anneler günü kutlaması vardı boşu boşuna 2 saat için yukarı ıkmayım dedim baya bi tepede oturuyoruz 10 a kadar kantinde bekledim evden çıkmadan 1 kahve içebildim sadece sonrada oğluşumun gösterisi için kahvaltı yapmak bile gelmedi aklıma heycan yaptım valla 11 de diş randevum vardı oğluşun g. 11:30 da bitti çok duygulandım bize ninini şarkısını okudular çiçeklerimizi verdier vede kendi el baskısıyla yaptığı bi tişört ve kağıda çok güzel bebekken herşeyde el izi bıraktırdığı bi yazı çok güzelfdi çok duygulandım ( bittikten sonra apar topar aldım çıktım dişçiye gittim öğle molasına denk geldim biraz bekledim işim bitince teyzeme uğradım kandillik cantık,pide almış 1 tane ondan yiyevbildim sanırım alıştı açlığa vucud :) 2 bardak ayran
1 bardak çay 3 bisküvi
1 tane kçük halley
akşam menüm de 1 yemek kaşığı yeşil mercimek 1 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmek azcık menemen
1 tane kuşburnu çayı
çay
su 1 litre
spor dün çokk yürüdüm ve koşuşturmalı bi gündü

kilo bildiririmim
başlangıç 68
geçen hafta 62.200
bu hhafta 61.700
giden 600
gelen yok
hedef 55-56
çok mutluyum bugün ne zamandır 61 leri gremiyodum :)

kızlar öyle sanırım 15 gün sonra gideceğiz gezimize.. vardır bundada hayır..

bu hafta konsantre olamadım ve kiloda veremedim.. gezi için 29 beden bir keten pantolon almıştım.. üzerime iyi olmuştu ama esner dedim kız esnemez dedi bugün giyrim ama esnemeye başladı.. o kadar da paravermiştim.. içime sinmedi.. oysaki çok beğenerek almıştım.

geçen hafta : 59,2
bu hafta : 59,4
giden : yok
gelen :200
toplam giden : 5.5
başlangıç : 64.9
hedef : 55

günaydın

dün niyahet sıcak hava ile sporuma devam ettim,1 saat yürüdüm 15 dak.parktaki spor aletlerinde çalıştım.

akşam en son 19.00 da 1 salatalık ve 1 domates ile günü kapayıp spora gittim.yatışım gece 11

karnımın sesini duymamak için yastığı karnıma bastırdım resmen..

ama sabah kalktığımda karnımda kocaman bir şişlikle uyandım.

o yüzden de tartılmadım

spora tekrardan başladım o yüzden kilo bildirimim bu hafta itibari ile hep düzenli olacak

dün 61 kiloydum,hedefim tutmadı maalesef

haftaya hedefim 500 gram vermek yani 60,5

sözüm söz

zuzu menün çok hafif gerçekten kilon içinde tebrik ederim

nelson 200 gram çok büyük bir kilo deil tuvalete çıksan fazlası ile gider

ebrulim afiyet olsun şekerim,spor yapman gayet iyi olmuş hiç olmazsa yediklerinle yaktıkların birbirini dengelemiştir.

ösgecim iraden için tebrik ederim seni,insan bi şeyleri reddedince,yada eskisinden daha az yiyince bir başka mutlu oluyor dimi..

ya bende akşam karnım yok diye tunik çıkarıp asmıştım,sabah alel acele onu giyip çıktım ama şimdi çok pişmanım,aç olduğum halde kocaman bir göbeğim oldu neden ya..

günaydın kızlar:
dün akşam oğlumla uyuyakalmışım. ne namaz kılabildim, ne spor yapabildim. çok mutsuzum...
iradesine hakim olup yemeyenleri nasılş tebrik etsem bilemedim...özgecim seni gönülden kutluyorum...
nelson karadeniz inanılmaz güzel bir yer. defalarca kere gittim. en kısa zamanda gidip o güzellikleri görebilirsin inşallah...
hawar senin de gezin en kısa zamanda olur inşallah...
bildirim...
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 64,4
bu hafta: 63,0
gelen yok
giden: 1,4 kilo
hedef: 60
kızlar ben bu hafta için kendime hedef olarak 1 kilo koymuştum. 1,4 vermişim çok şükür. bu akşam pizza yicem. ödül olarak
gelecek hafta için hedefim 600 gram. aslında 500 de. tartım 200 gram hassasiyetli....
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim...

Zuzu tebrikler
Papatya süper kilo vermişsin tebrikler canım
Nelson 200 gr bişey değil haftaya fazlası ile verirsin

Başlangıç : 70
Geçen hafta : 61.6
Bu hafta: 61.2
Giden : 400
Toplam giden : 8.8
Hedef : 55

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Günaydın kızlar nasılsınız dün fırma giremedim doğru düzgün kandiliniz mübarek olsun ve bugün için kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim kilo bildirimim

Başlangıç 83.600
Geçen hafta82.700
Bu hafta 82.100
Giden 600
Gelen 0
Hedef 70

Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Papatyam superr yaa senin adina cok sevindim cok iyi gitmis odulu hakettin
Nelson sen de kafana takma dun gececyedigin ekmek + 200 cikarir zaten
Mevcan spors baslamana sevindim haftaya cok iyi bir rakam goreceksin sen de
Btlkubra canim bak ne guzel gitmis ins. Hep boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…