- 11 Aralık 2010

- 6.564

- 3.416

- 248

- Konu Sahibi maviduvar1

Yeni gelen emziren arkadaşlar ara ögünlerinizde rezene içebilirsiniz.Hem ara ögün yapmış olur hemde süt olur bebişlerinize
Yanınada istediginiz meyveyi yiebilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünkü menüm:
sabah:bir meyveli yoğurt,su
ara:Türk kahvesi,bir elma
öğlen:bir haşlanmış yumurta,biracık lor,bir küçük dilim kaşar peyniri
ara:mandalina
akşam:tavuk göğsü,küçük bir kase kadar nohut yahni,yarım kase yoğurt ve biraz reçel(tatlı canım istiyor abartmamaya çalıştım)
spor:10 mekik çektim yapabilirsem 100 kez bisiklet çevireceğim.
geçmiş olsun tatlım.
menüm sabah aç kanına elma sirkeli su
kahvalıda ünden kalan patlıcan kebabını yedim 2 zeytin 1 çatal peynir çay 2 dilim ekmek
ara 5 tane gofret 1 avuç kadar çekirdek salep
öğle kıymalı yumurta 1.5 dilim ekmeek
ara 4 tane kestane 1 mandalina
akşam 2 yemek kaşığı barbunya 1 dilim ekmek yoğurt
ara 1 maden suyu birazdan ya salep yada kahve yaparım kendime oh mis kocişte yok çocuklarda uyudu
spor sabah kavaltıdan önce büyük oğlumla gangnam style ve mezdeke oynadık 15 dakikaya yakın
su 1 litre
bu sabah bi tartılayım dedim 63.2 yi gördüm böühüüüü ağlamak istiyorum benyazın tatile çıkmaan önce en son 59.8 i gördüm ondan sonra yavaş yavaş aldım verdiğim kiloları offf allahım ben bi an önce eski kiloma ermek isiyorum yaza kadar
![]()
osge aksamki firinda patates koftenin patatesini yemene sevindim canimebruu kar yilda kac kere yagiyorki esinle bol sekerli tarcinli bi sahlep ic sen ayca kaya oyle dediydi
nelson sen hic bilmiyorsun bu isi diyim ben sana.minik kelebekmiydi neydi sen biraz biliyosun isi.bizeyeter on mekik cekmissin bide yaziyorsun utanmadan
papatyaa canimmm deli mi bunlar ne:18:korkmaya basladim ben bunlardan insan patates salatasi yer mi bir kazan
diyet topiginde bide bunu yazarmi hic sabah kahvalti yapmadan metab calisirmi sasirmis bunlar kizim lafimi sana soyluyorum gelinim sen anlaAAAAA
hawarim yarinda tatilyaw vali pedometremi takip yirulmuyum deyu habire tatil ediyor yaw sayin valim
zuzucum osletme kendini
jojoppppppppppppp ben seni osledimmmm![]()
Kizimi uyuturken bakiyorum anca firsat buldum bizeyeter ve minik kelebek nacizane tavsiyem az yiyerek kisa vadede kilo verilir sonra butun verilenler misliyle geri alinir kaldi ki sizin bebisleriniz var enerjiye iht. Var ve bizler kadiniz kemik erimesinden tutundan kadindal hasta. Bir dunya ivir zivir riskimiz var bizler hep zayiflamaktan once saglikli beslenmeye yoneliyoruz saglikli olunca kilolarda gidiyo zaten yoksa bosa kurek cekmis olursunuz sut yogurt meyve tam tahilli ekmek sebze et tavuk balik tahillar donusumlu olsun bu vucud yasliliktada bize lazim olcak( evet cok konustum haklisiniz)
Ebrucum ben de dicektim sahlebi kahvaltidan sonra ic diye aklin yolu bir.:13:Esim de cok hasta sicak sicak iyi oluyo diye bugunde icti tutku biskuvi esliginde
Sehraa valla bak zaten tatli krizim tuttu regl olcam fenay dellendirme beni nolmus 2 catal patatesten sen 8 kestaneyi hupletirken iyiydi ama 4 kestane=1 dilim ekmek gece gece 2 dilim ekmek yidinnn
Sende benle yakindin senin canin tatli ciko falan istemiyomu hiccc heee
Hawarcim aksam ya ekmek ya corba olsaydi daha iyiydi. Onun disinda guzel
Papatya menune yorumum![]()
Canım ilk kez duydum nasıl bişi sunta bisküvi kaç kalori?Ebruli canım ben ekmek yerine şu sunta bisküviler var ya onun yarısını(4 tane)yiyorum.bazende ekmek canım çekiyor bir parça beyaz ekmek yiyorum.
Bu arada deprem bölgesinde olan arkadaşlar çokkk geçmiş olsun.allahtan can kaybı yokmuş.
Kizimi uyuturken bakiyorum anca firsat buldum bizeyeter ve minik kelebek nacizane tavsiyem az yiyerek kisa vadede kilo verilir sonra butun verilenler misliyle geri alinir kaldi ki sizin bebisleriniz var enerjiye iht. Var ve bizler kadiniz kemik erimesinden tutundan kadindal hasta. Bir dunya ivir zivir riskimiz var bizler hep zayiflamaktan once saglikli beslenmeye yoneliyoruz saglikli olunca kilolarda gidiyo zaten yoksa bosa kurek cekmis olursunuz sut yogurt meyve tam tahilli ekmek sebze et tavuk balik tahillar donusumlu olsun bu vucud yasliliktada bize lazim olcak( evet cok konustum haklisiniz)
Ebrucum ben de dicektim sahlebi kahvaltidan sonra ic diye aklin yolu bir.:13:Esim de cok hasta sicak sicak iyi oluyo diye bugunde icti tutku biskuvi esliginde
Sehraa valla bak zaten tatli krizim tuttu regl olcam fenay dellendirme beni nolmus 2 catal patatesten sen 8 kestaneyi hupletirken iyiydi ama 4 kestane=1 dilim ekmek gece gece 2 dilim ekmek yidinnn
Sende benle yakindin senin canin tatli ciko falan istemiyomu hiccc heee
Hawarcim aksam ya ekmek ya corba olsaydi daha iyiydi. Onun disinda guzel
Papatya menune yorumum![]()