• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yeni gelen emziren arkadaşlar ara ögünlerinizde rezene içebilirsiniz.Hem ara ögün yapmış olur hemde süt olur bebişlerinize:34:Yanınada istediginiz meyveyi yiebilirsiniz.

10.30
1.5 dilim cavdar
3 catal .lor 3 catal recel 3 zeytin yesilcay
13.00.1 mandalina
14.30
.Nescafe 2 yulafli 1 avuc badem
16.00 1 kivi
18.00
1 tabak firinda .kofte patates
( 5 kofte 2 dlm patates)
1 kucuk dilim cavdar
1 bardak ayran
Yesilcay icerim sonra

bugünkü menüm:
sabah:bir meyveli yoğurt,su
ara:Türk kahvesi,bir elma
öğlen:bir haşlanmış yumurta,biracık lor,bir küçük dilim kaşar peyniri
ara:mandalina
akşam:tavuk göğsü,küçük bir kase kadar nohut yahni,yarım kase yoğurt ve biraz reçel(tatlı canım istiyor abartmamaya çalıştım)

spor:10 mekik çektim yapabilirsem 100 kez bisiklet çevireceğim.

menü güzel tatlım.. sporda güzel .. ben buğünde spor yapamayacağım ya çok yorgunum ....ne olacak benim halim...sporsuz sporsuzzz

ya gecnde ayni seyi diyor simdide bisuru yazdigim silincek gelen kutun doluymus portal oyle diyor.sil bi kac mesajini yawsss

200 kez bsiklet çevirdim ama unuttuğum birşey var ikindi vakti çeyrek tost yemiştim sizin deyiminizleCISS:))

osge aksamki firinda patates koftenin patatesini yemene sevindim canim:27:ebruu kar yilda kac kere yagiyorki esinle bol sekerli tarcinli bi sahlep ic sen ayca kaya oyle dediydi:27:nelson sen hic bilmiyorsun bu isi diyim ben sana.minik kelebekmiydi neydi sen biraz biliyosun isi.bizeyeter on mekik cekmissin bide yaziyorsun utanmadan:47:papatyaa canimmm deli mi bunlar ne:18:korkmaya basladim ben bunlardan insan patates salatasi yer mi bir kazan :53:diyet topiginde bide bunu yazarmi hic sabah kahvalti yapmadan metab calisirmi sasirmis bunlar kizim lafimi sana soyluyorum gelinim sen anlaAAAAA
hawarim yarinda tatil:21:yaw vali pedometremi takip yirulmuyum deyu habire tatil ediyor yaw sayin valim:72::42:
zuzucum osletme kendini
jojoppppppppppppp ben seni osledimmmm:38:

Bugün yapmıycaktım ama kardeşim hazır çocuga bakarken başladım temizlige.Bu saatte anarmol ama yarın yemegimde var evimde temiz deyip sporumu yaparım:8:

menüm sabah aç kanına elma sirkeli su
kahvalıda ünden kalan patlıcan kebabını yedim 2 zeytin 1 çatal peynir çay 2 dilim ekmek
ara 5 tane gofret 1 avuç kadar çekirdek salep
öğle kıymalı yumurta 1.5 dilim ekmeek
ara 4 tane kestane 1 mandalina
akşam 2 yemek kaşığı barbunya 1 dilim ekmek yoğurt
ara 1 maden suyu birazdan ya salep yada kahve yaparım kendime oh mis kocişte yok çocuklarda uyudu
spor sabah kavaltıdan önce büyük oğlumla gangnam style ve mezdeke oynadık 15 dakikaya yakın
su 1 litre
bu sabah bi tartılayım dedim 63.2 yi gördüm böühüüüü ağlamak istiyorum ben :43: yazın tatile çıkmaan önce en son 59.8 i gördüm ondan sonra yavaş yavaş aldım verdiğim kiloları offf allahım ben bi an önce eski kiloma ermek isiyorum yaza kadar :43:

Kızlar eşim rahatsız. İki gündür geçmiş olduna gelenler var. Takip edemiyorum sizi. Şimdi çocuğu uyutacam diye odaya geçtim. Sehranın sildim mesajları
Menüm
06:00 3 kuru kayısı
07:30 her zamanki kahvaltı
10:30 portakal
12:00 bir kepçe çorba, 3 adet kk büyüklüğünde köfte, 2 çatal kadayıf
15:00 cennet elması
18:00 bir kepçe çorba, 2 adet tavuk baget, 2 lokma ekmek
Misafirler erken giderse spor yapıcam

menüm sabah aç kanına elma sirkeli su
kahvalıda ünden kalan patlıcan kebabını yedim 2 zeytin 1 çatal peynir çay 2 dilim ekmek
ara 5 tane gofret 1 avuç kadar çekirdek salep
öğle kıymalı yumurta 1.5 dilim ekmeek
ara 4 tane kestane 1 mandalina
akşam 2 yemek kaşığı barbunya 1 dilim ekmek yoğurt
ara 1 maden suyu birazdan ya salep yada kahve yaparım kendime oh mis kocişte yok çocuklarda uyudu
spor sabah kavaltıdan önce büyük oğlumla gangnam style ve mezdeke oynadık 15 dakikaya yakın
su 1 litre
bu sabah bi tartılayım dedim 63.2 yi gördüm böühüüüü ağlamak istiyorum ben :43: yazın tatile çıkmaan önce en son 59.8 i gördüm ondan sonra yavaş yavaş aldım verdiğim kiloları offf allahım ben bi an önce eski kiloma ermek isiyorum yaza kadar :43:

Zuuzuum oldu mu bu menü şimdi:19:Hem üzülüyorsun 63.2yi gördüm diye hemde 4.5 dl.ekmek yemişsin.Üsütne çekirdek,gofret yetmemiş sahlep(1çay bardagı 180 kalori:18:)ki sen büyük bardakla içmişsindir eminim:47:Birde birazdan yine sahlep içmeyi düşünüyorsun:20:Acil toparlan cuma günü seni güçlü bi rakiple yarıştırma fikri var kafamda pür dikkat olman lazım.Yoksa tatili unuttt:24:

osge aksamki firinda patates koftenin patatesini yemene sevindim canim:27:ebruu kar yilda kac kere yagiyorki esinle bol sekerli tarcinli bi sahlep ic sen ayca kaya oyle dediydi:27:nelson sen hic bilmiyorsun bu isi diyim ben sana.minik kelebekmiydi neydi sen biraz biliyosun isi.bizeyeter on mekik cekmissin bide yaziyorsun utanmadan:47:papatyaa canimmm deli mi bunlar ne:18:korkmaya basladim ben bunlardan insan patates salatasi yer mi bir kazan :53:diyet topiginde bide bunu yazarmi hic sabah kahvalti yapmadan metab calisirmi sasirmis bunlar kizim lafimi sana soyluyorum gelinim sen anlaAAAAA
hawarim yarinda tatil:21:yaw vali pedometremi takip yirulmuyum deyu habire tatil ediyor yaw sayin valim:72::42:
zuzucum osletme kendini
jojoppppppppppppp ben seni osledimmmm:38:

:)) çok tatlısın ya ...bu mekiği çektiğime şükür iki kez sezeryan olmuştum ya ben dr.bir kez ameliyet olanlara 6 ay bekle diyorum sen acele etme demişti gerçekten zorlayınca ağrıyor zamanla artıracağım inşallah birden yüklenmeyeyim dedim.

zuzu sakın sahlep içmee, ebruda yazmışş kalorisi çok fazla hadi gündüz içmişsin akşam akşam içme
sen iyisimi şekersiz bir türk kahvesi iç

2 gecedir eşim kırılıyor gitmiyorum bak.Ama yarın kahvaltıdan sonra evde ona söylemeden içicem.Hawarın dedigi gibi kahveyi seviyordun hani şekersiz bir türk kayfesi iç hadi:7:

sahree kız bu günde tatil oldu hadi yine iyisinn
bu arad bende yazılıları yapıyorumm not işlerini senden önce bitirecemm:1::1: tabi kızım bırakırda yazılıları okuyabilirsemm:37:

menümm sabah 10:30 1kk tulum peyniri, 2 dilim uno denge light, 1 domates,1 yk pekmezz
ara 13:00 1 elma
öğlen 15:00 6yk yeşil mercimek, 1 dilim uno denge light
ara 18:00 1 armut
akşam 19:00 4yk pırasa pirinçsiz pişirdim, 2 yk taze fasulye, 1 kepçe tarhana, 1 dilim uno denge light
ara 20:30 2yk yoğurt 1,5 kaşık yulaf

2 fincan yeşil çay, 1,5lt su, 30dk yürüyüş, 7 dk koşu , 20 dk plates

akşam yine kaçırmışımm:43::43::43:

Kızlar çizelgesi olmayanlar çizelge yaparlarsa daha güzel motive olurlar hem birbirimizin kilolarını unutmamış takp etmiş oluruz.

Ebruli canım ben ekmek yerine şu sunta bisküviler var ya onun yarısını(4 tane)yiyorum.bazende ekmek canım çekiyor bir parça beyaz ekmek yiyorum.

Bu arada deprem bölgesinde olan arkadaşlar çokkk geçmiş olsun.allahtan can kaybı yokmuş.

Kizimi uyuturken bakiyorum anca firsat buldum bizeyeter ve minik kelebek nacizane tavsiyem az yiyerek kisa vadede kilo verilir sonra butun verilenler misliyle geri alinir kaldi ki sizin bebisleriniz var enerjiye iht. Var ve bizler kadiniz kemik erimesinden tutundan kadindal hasta. Bir dunya ivir zivir riskimiz var bizler hep zayiflamaktan once saglikli beslenmeye yoneliyoruz saglikli olunca kilolarda gidiyo zaten yoksa bosa kurek cekmis olursunuz sut yogurt meyve tam tahilli ekmek sebze et tavuk balik tahillar donusumlu olsun bu vucud yasliliktada bize lazim olcak( evet cok konustum haklisiniz:24:)
Ebrucum ben de dicektim sahlebi kahvaltidan sonra ic diye aklin yolu bir.:13:Esim de cok hasta sicak sicak iyi oluyo diye bugunde icti tutku biskuvi esliginde:36:
Sehraa valla bak zaten tatli krizim tuttu regl olcam fenay dellendirme beni nolmus 2 catal patatesten sen 8 kestaneyi hupletirken iyiydi ama 4 kestane=1 dilim ekmek gece gece 2 dilim ekmek yidinnn:33:
Sende benle yakindin senin canin tatli ciko falan istemiyomu hiccc heee:56:
Hawarcim aksam ya ekmek ya corba olsaydi daha iyiydi. Onun disinda guzel
Papatya menune yorumum:19:

Kizimi uyuturken bakiyorum anca firsat buldum bizeyeter ve minik kelebek nacizane tavsiyem az yiyerek kisa vadede kilo verilir sonra butun verilenler misliyle geri alinir kaldi ki sizin bebisleriniz var enerjiye iht. Var ve bizler kadiniz kemik erimesinden tutundan kadindal hasta. Bir dunya ivir zivir riskimiz var bizler hep zayiflamaktan once saglikli beslenmeye yoneliyoruz saglikli olunca kilolarda gidiyo zaten yoksa bosa kurek cekmis olursunuz sut yogurt meyve tam tahilli ekmek sebze et tavuk balik tahillar donusumlu olsun bu vucud yasliliktada bize lazim olcak( evet cok konustum haklisiniz:24:)
Ebrucum ben de dicektim sahlebi kahvaltidan sonra ic diye aklin yolu bir.:13:Esim de cok hasta sicak sicak iyi oluyo diye bugunde icti tutku biskuvi esliginde:36:
Sehraa valla bak zaten tatli krizim tuttu regl olcam fenay dellendirme beni nolmus 2 catal patatesten sen 8 kestaneyi hupletirken iyiydi ama 4 kestane=1 dilim ekmek gece gece 2 dilim ekmek yidinnn:33:

özge beğenmedin mi menümü????ama neden....

Ebruli canım ben ekmek yerine şu sunta bisküviler var ya onun yarısını(4 tane)yiyorum.bazende ekmek canım çekiyor bir parça beyaz ekmek yiyorum.

Bu arada deprem bölgesinde olan arkadaşlar çokkk geçmiş olsun.allahtan can kaybı yokmuş.
Canım ilk kez duydum nasıl bişi sunta bisküvi kaç kalori?

Tamam canım sen izin verirsen içicem yarın:29:Off lisedeyken kaç paket tutku yerdim ve hep 48 dim ama yine hamile göbüüşm vardı:43:Özgecim bu arada bu akşam 23.30 hedefimdi biliyosun.Oglum 23:12 de uyudu:nazar:İnş. kilo hedefimizin altına ineriz:32:

Back
X