Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:52.600
Bu hafta:51.500
Giden:1.1
Hedef:51
Haftaya Hedefim: 500 gr verip kilo korumaya gecmek

Kilo bildirimi
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.5
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:50

Hedef aynı kiloda kalmaktı kaldımda.Aslında h.içi54.0gördüm ama malum bu sabah regl oldum3 haftadır aynı kilodayım.Haftaya hedefim 1 kilo vermek ve 53.5 i görmekDün öglen kv orda kermes vardı.Sarma,çeşitli gözlemeler,sadrazam lokumu,çeşitli poça ve açmalar,arap kek renkli kek vs....kendimi zor ttutum özellikle tatlılara karşı.Ogglum poça istedi aldık.Yarısını bırakınca ben yedim.Akşam mahallede hamur kızartmaları helvalar çikolar dagıtıldı.Regl öncesi tatlılara çok zor dayandım.Büyük boy nutella aldım bu sabah yedim biraz.Bugün temizlik yapıcam oglumu uyutunca.Akşamada arkadaşlarla eşli dışarı çıkıcaz.Benden haberler böyle kızzlr.

Papatyam çok güzel kilo vermişsin
Özgecim sende çok iyi vermişsin bekliyordum zaten
Nelsonum gece yedigin ekmektendir üzülme haftaya fazlasıyla verirsinHedefim 1 kilo 53.5 haberin olsun canım
Btlkbra canım sende vermişsin tebrik ederim
Hawarım tebrik ederim senide

Son düzenleme:
Ebrucum regl oncesi kilo almamak verdiginin isareti zaten ben gecen hafta da muhtemelen vermistim reglden dolayi tartiya yansimadi haftaya bu iradeni devam ettir ve 1 kiloyu ver canim sonra arkasi corap sokugu gibi geliyo gidiyo kilolar ben 54te takili kalmistim 52 bile hayaldi benim icin ama istikrarli davraninca sabredince gidiyo sen de 3 4 haftaya hedefe ulasirsin eminim bundan

Son düzenleme:
1 ayın sonunda öğlen pirinç pilavı yedim ve anladımki hiç özlememişim..

saolsun ahçımız porsiyon konusunda çok cimri

ösgecim,ebrulim ikinizi de tebrik ederim

vermek kadar kiloyu korumakta büyük bir başarıdır bence

kızlar burda bi topicte okumuştum galiba yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yiyin,yemeğin kalorisini düşürüyor gibi bir şeydi galiba tam hatırlayamadım,hayır ben cacık olmadığı gün yoğurt alıyorum yemeğin yanına

yanlış mı yapıyorum ki

Oglum geç uyudu.Şİmdi yemegimi yedim.İşlere koyulucam şimdi.Başım çok agrıyor.
Özge ,dogru söze ne denir.Sende takılı kalmıştın benim gibi 54 lerde ama iradenle azminle hedefine ulaştın.İnş. bende arkadan gelicem 50-52 arası kilo koruycaz inş. canım:13:
Mevcan ,bende patates kızartmasından sogudum ve 2 senedir 3 çatalı geçmemiştir yedigim.Sonrası migde bulantısı.Tiskindim sanırım.Bu aralarda makarnadan soguyorum sanırım.Akşam yenilen pirinç ve makarna kilo yapıyor hawarım iyi bilir.Yogurt ve ayran çok tok tutuyor canım.öGÜNLERİNDE VE ARA ÖGÜNLERDE bol bol tiketebilirsin

Teşekkürederim kızlar inş hep böle davm eder ösgecim sende çok güzel kilo vermîşsin istediğîn hedefe ulaştın :)) ebrucum sende korumuşsun kilonu inş haftaya kilo verirsin sende:)

Canım doğru yapıyosun yoğurt çok faydalı bide yoğurt karın kağlarını ve iç yağları eriyomuş ben günde iki kase yerim ve ev yoğurdu yerim muhakkak yani için rahat olsun

arkadaşlar kilo konusunda verdiğiniz moralden dolayı hepinize teşekkür ederim.haklısınız hepiniz çok değil 200 gram... karadeniz gezisi için moralim biraz dzeldi 15 gün sonra gideceğiz..

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum..

ve gelelim öz eleştirime. çok yiyorum ve diyet yapmıyorum.. çünkü yediklerimle oluşan menune diyet menusi demek diyet yapanlara hakaret olur.. buna rağmen kilomu koruyorum.. sıkı bir diyetle haftada 1500 kg vereceğimi düşünüyorum.. tan diyorum buğün başlayım ama hep bir bahaneler buluyorum.. ve üztüne üslük sporuda bıraktım.. gitti eski nelson .. sıksam dişimi 2 haftada veririm kiloları ama yarın günüm var ben neyapayım şimdii..

simdi bir aklım git stadta bir saat yürü diyor..iştee böyle..

hedefine ulaşan özge--papatya--zuzu-- ebruli tebrikler.. hedefine ulaşamayan ama yinede kilo veren btkübra--hawar-- sizede tebrikler..
kilo alan ben ve hedefine ulaşamayan mevcan ooff halimiz nolcekk

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark............ verdiğimiz yağlar....

nelson.................59200..................58 200............................................... .. ..1000.............. +200..............

ebruli .................54500....................54500... ...............................................0 ......................0........

özge...................52600...................520 00................................................ .....600.............-1100

btkübra...............82700....................... 81900 .................................................. 800 ................-600.......

sehraa...............58700 .................................................. ..................................................................

papatya..............64,400....................... 63400.... ............................................1000.. ............-1400....

hawar................. 61,600......................60,600............. .. ..................................1000............-400 ....

zuzu......................62200................... .61700............................................ .......500..............-600

mevcan..................61000....................6 0500.............................................. ......500.............0..........

Son düzenleme:
11.00
1 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
2 kayisi
1 catal recel
Maydanoz Yeşilcay
12.45
Nescafe
1 dilim aglayan pasta
15.00
1 avuc leblebi
1 avuc kiraz 3 erik
17.15
1 tahta kasik pilav
1 kepce bezelye
1 cay bardagi kola
Aram da leblebi ve yesilcay olcak.
1 kare bitter de yiyebilirim sekerim duserse gunu cok erken kapattim cunku
Kizlar uzuun zamandir aksam yemeginde pilav yememistim oglen de yemek yemeyince cok acikmisim yedim artik bundan sonra ins. Az az yemeyi doydugum zaman durabilmeyi basaricam.
Mevcan pilavi ben de aman aman ozlememisim onsuz da yasanabilir yani
Ebrucum sen kafaya cidden koysan yaparsin artik gitgide bilincleniyoruz gecen seneye gore daha da bilincliyiz artik hepimiz ve gitgide saglikli beslenmeye basladik
Hedefe varinca artik su psikolojiden kurtulup saglikli beslenicez baski yaratmadan kendimizde vucudumuzda bize uycak biz de onu dinliycez ve kilo almiycaz artik
Nelson canim belki de stres yaptin bu da seni negatif etkiledi bi rahat ol hepimiz senin isteyince nasi kilo verdigini gorduk bunyen sana ihanet etmiyor bak sen cokta yesen kilo yapmiyor metab. Gayet iyi calisiyor demek ki.
Once psikolojik olarak hazirla kendini gerisi kolay

hedefi olmayanlar not yazsın..ekleyeyimm

adı..............bu haftaki kilosu........ gelecek haftaki hedef kilosu............................fark............ verdiğimiz yağlar....

nelson.................59400..................57 900............................................... .. ..1500.............. .............

ebruli .................54500....................53500... ...............................................1000 .........................

özge...................51500................. 51000................................................ .....500.............

btkübra...............82100......................... ..........................................................................

sehraa...............kilo bildirimni daha yapmadıınnn.......... .................................................. ................

papatya..............63000....................... 62400.... ............................................600.. ............

hawar................. 61,200....................................... .. ...............................................

zuzu......................61700................... ............................................... .........................

mevcan..................61000....................60500.............................................. ......500.............

Son düzenleme:
bu günkü menüm sabah 1 dilim yağsız salamlı tost 1 büyük fincan yeşilçay 4 zzeytin 1 kk peynir 1 kaç banımlık reçel
ara nescafe bi kaçtane eti form kepekli çubuk kraker tavsiye ediyorum hem tok tutuyo hem bi ara öğün için çok iyi
ara arkadaşımdaydım 1 tane türk kahvesi içtim
öğle 2 y.k. ev mantısı
ara çay
akşam yarım paket form kepekli çubuk kraker yedim 17:30 da hala tokum bişey yemem bu satten sonra artık yalnız içecemmmmm arkadaşşşşş
yeşilçay,kuşburnu,nescafe ,su bunları yatana kadar içebilirim

Kizlar biraz once yarim dilim ekmekle 1 kasik bezelye ystune de bitter yedim cok pismanim ve kizginim kendime bu neydi simdi yaaa kendimi kontrol edemedim:18:

Kzılar oglum yeni uyudu.Yine geç uyumaya başladı napim.Zaten yaz geldi balkonlar açık seslerden istesede erken uyuyamaz Kötü menüm gelsin.

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
11:00=1.5dl.çavdar,kk peynir,kk kaşar,3 zeytin,3 atal nutella,çay
13:00=2 yudum sütlü türk kahvesi(begenmedim )
15:15=1 tabak nohut,1dl.çavdar,1 salata,1 domates
16:15=3 kare bitter
17:15=1 kase çorba,4 kayısı,1 kivi,1 erik
19:30=1 tabak mantı

Spor:1 saat sahilde yürüyüş
temizlik
1 saat sokakta ogluşun peşinden koşmaca markete gitmece

Arkadaşlarla oturduk.3 çatal pasta yarım bardak nescafe içtim.Pastayı yemeyebilirdimde ama tatlı krizim malum.Yarın akşamda d.gününde yiycem ama yarın hafif beslenicem.Çok uykum var bugün hiç oturmadım.

günaydınnnn

akşam 1,5 saat spor yaptım

umarım cumaya yüzüm güler..

bu arada kızım yanımda o yüzden pek giremiycem

pazartesiye kadar hoşçakalın..

Günaydın arkadaşlar.Kahvaltımı ettim size bakayım dedim.Bu arada sehra nerelerde merak ettim?

kızlar günaydın...
dün pek giremedim. menü de yazmadım. zaten sabahtan söylemiştim. pizza yicem diye ama yarısnı yiyebildim ancak...
özge mi sormuştu hatırlamıyorum ama ben meyveli yoğurt olarak sütaşın kayısılı yoğurdunu aldım. lezzeti çok hoşuma gitmedi ama yedim yine de...
sabah kahvaltımı ettim. oğlumu kursa bıraktım geldim. az sonra almaya gideceğim...
sizler nasılsınız canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…