Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar nasilsiniz sabah koca bi gobekle uyandim yetmedi oglen ne ciss yesem diye dusunurken buldum kendimi ve hemen olaya el koydum daha hedefe ulasmadan havaya girdim bugun canim acayip tatli cekiyo ama bittere talim okadar emegi cope atamam tekrar basa donmek istemiyorum esim bi dese kalk gidelim disari yandim ki ne yandim:18:
Ben de sehrayi merak ettim dogrusu:26: umarim hersey yolundadir
Papatyacim ben sormustum yogurdu ara ogun olarak farkli seyler ariyorum bazen saol yazdigin icin

Naılsınız kızlar?Bi tane halı yıkadım,markete felan gittim yürüyüş bi nevi.Meyvelerimi yedim ara ögün olarak herşey saglıklı ve ggüzledi.Sonra yemekleri ocaga koyup mekigiimi çektim.Tam yemegimi yerken eşim geldi(geç gelecegini söylemişti)Elinde dürüm döner ve kola.Ama ama ben yemegimi yiyordum heni geç gelcektin............söylenirken bişi olmaz hadi sıcakken ye soguyunca yenmez bu dedi ve yarısını yedim.Probiste yedim bi güzelAma bugün battı nasılsa diye düşünmiycem artık.Akşam 7 çeşit varmış d.gününde.Sadece pasta ve salatayı yiycem.Akşam yemegi yemiycem.Herşey alt üst oluyor.Yogurt aldım bugün ara ögünde me::yvelerimi ve yogurtdumu yedim.Kahve içmiycem dedim.Ama hoppp eşim herşeyi bozduÖzgecim senin gibi kendime dur diyemedim malesefAma inan senin bunu yemedim şuna hayır dedim yazdıkça benim yiyesimde gelmiyor inan bizi motive ediyosun.

merhaba kızlar;
menüm gelsin hemen;
09:30 2 dilim çavdar ekmeği ile sucuklu tost, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 3 zeytin
13:00 bir küçük karnıyarık
12:00 bir adet çikolatalı gofret
15:00 2 dilim elma
16:00 2 kuru kayısı
17:30 3 yk taze fasülye, 3 yk makarna, bol salata, 2 biber turşu
şu anda form çayı
salıdan beri spor yapamıyorum. az sonra parka gideceğiz. orada fırsat bulabilersem aletlerle çalışacağım....

Kızlar nasılsınız ben dün menü paylaşmadım çünkü yazılcak bi menü değildi :)) bugünki menümde iyî değil ama yinede yazıcam

Sabah
Bir buçuk dilim peynir
Bir küçük dilim kaşar
Üç zeytin
Bir dilim helva
Domates
Salatalık
Bir bardak çay
İki dilim uno denge
Bir çatal reçel

Ara
Üç form bisküvi
İki ciğ köfte (çok alakasız ama birden yemiş bulundum)

Öğle
Bir kase ezogelin çorba
Bir kade yoğurt
Salata

Ara
Nescafe
İki bitter

Akşam
İki içli köfte
Domates salatalık

Ebrucum aksam 17.00 gibi kizimi dr goturduk rutin kontrolu vardi bu arada vucudunda isilik gibi kabarikliklar vardi kucuk kucuk ama ben farketmedim bile esim farketti su cicegi diye korktu dr mevsimsel gecislerde olur dedi kendiliginden gecermis ilaca gerek yokmus hergun dus aldir dedi
Haftaya da gecikmis cicek asisi vurulcak
Bu arada korktugum basima geldi esim dr sonra avmye gitti yemek icin ben de pizza ve kulahta dondurma yedim saat 18.00 di bu sefer cok kasmadim ama artik bu hafta pur dikkat etmem gerek yoksa kilo bile alabilirim
Bu arada ben de hazir disari cikmisken activanin orman meyveli yogurdunu aldim 21.00 gibi 1 tane yerim
Simdi temizlik yapicam biraz yakalim yediklerimizi bari
Ebrucum ahh bu eslerr ahhh yoldan cikariyorlar bizi Biz de onlar gibi yiyip yiyip kilo almasak keske
Papatya btlkubra haftasonu icin menunuz cok guzel kizlar

Son düzenleme:
Aaa kimsecikler ugramamis haftasonu diye heralde.
Ben detayli bi temizlik yaptim yogurdumu yedim biraz once tadi guzeldi ananasli ve kayisili da vardi sonra onlarida denerim ananas sabahlari yiyorum diye almadim bugun
Kizimi uyutuyorum simdi sonra vileda yapicam isim biticek nasipse
Menum
10.30
1 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
1 dilim ananas
1 catal recel
Yesilcay
13.30
1 tabak mercimek corbasi
Yarim dilim cavdar
15.30
Nescafe
4 bitter
18.00
1.5 dilim pizza
Patates 2 nuget.
Diet kola
Kulah dondurma
21.15
Meyveli yogurt
Bugun cok yemisim ben yaa

kübracım ben menünü beğendim. içli köfte kızartma değil de haşlama ise daha fazla beğendim. sadece gün içinde çok bulgur olmuş ama bulgur da öyle çok zararlı bişi değil...
özge belki de ne yediğimiz değil de saat kaçta yediğimiz önemli. pizzadan sonra hiçbirşey yemediysen menün çok da kötü değil bence...
bende oğlumla parka gittim. oradaki spor aletleriyle 15-20 dk birşeyler yaptım.
ebru nerelerde ya....
spor yapacaktı o da benimle beraber...

Papatyacim ben de buna cok inaniyorum o pizzayi 18 yerine 20 21 gibi yeseydim cok fark ederdi eminim 21.00 gibi bi meyveli yogurt yedim okadar bol bol su iciyorum bu hafta kilo vermemin en onemli etkeni su
Baya bi temizlik yaptim karnim dahi acikti yani o derece yoruldum

bugün ipin ayarını baya bi kaırdım sabah yarım simit 1 kk peynir 3 zeytin
ara 1 avuç oğluşun nesguik toplarından ve kahve
öğle domates zeytin allah ne verdiyse yedim acele işlerim vardı
ara çay
akşam 22 de 1 dürüm 1 ayran 1 dilim pasta yedim ( abim almış kıramadım abimi
su 1 lştre
spor ok iş yaptım bugün vede oook yürüdüm

selam bayanlar, topiğinizi yeni gördüm ve anne olduğum için hemen katılmak istedim. beni de alın aranıza. yaşım 32, 2 yaşında kızım var, sezeryanla doğum yaptım. göbeğimden şikayetçiyim. şu an 53 kiloyum ve 50 olmak istiyorum. 1.67 boyum. kemik yapım çok ince o yüzden kilo hiç de iyi durmuyor. bu ara pek dikkat edemedim ama pazartesiden itibaren listemi paylaşırım. bu arada 4 aydır salonda spor yapıyorum, pazartesi pilatese de başlamayı düşünüyorum. başka neler yazmam lazım?

Canim hosgeldin oncelikle yavrunu Allah bagislasin benimde 22 aylik bir kizim var
Bence boyuna gore kilon cok cok iyi geldi bana hani derler ya boyundan 10 eksik olcak kilon diye senin 57 idealken sen 53 kilosun
Sanirim tek sorun gobegin var ince uzun yapin olunca gobekte sivri duruyor heralde spor ve biraz dikkatle kolayca halledersin bence
Menu paylasirsin cumalari da haftalik kilo bildirimi yapiyoruz canim

Canim arkadasim iyi ki dogdun ve seni tanidik!!!!
Hadi gel artik özletme daha fazla kendini
Kizlar bu arada Genclik ve Spor Bayramimiz da Kutlu Olsun

Çok özledim siziiii...hastanedeydim kaç gündür,mahvoldum bel fıtığı başlangıcı ve kanımda mikrop çıktı ikisi üstüste anlatırım devamını hepinşzi çok seviyorum ve çok özledim inanıncanlarım benim

Ayyy canim kiyamam yaa cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin İyiles gel hemen merakta birakma bizi

çok geçmiş olsun, acil şifalar.

canım seninde kızını Allah bağışlasın, küçük kuzucuk. ah canım sorma yaa kilom az gibi ilk duyuşta ama kemik yapım çok ince. feci bi göbek ve gıdım var onun harici ölçülerim iyi.

bugün de yemek işini saçmaladım, sabah komşularımızla kahvaltıya gittik, kaçırdım biraz. pazartesi düzgün başlıycam inş.

aramıza hoş geldin canım. yavrunu da allah bağışlasın...

sehracım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yıllara inşallah...
bu arada çok geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda atlatırsın...

menüme gelince:
09:00 ikiçadar ekmeğiyle yapılmış sucuklu tost, bir domates, bir salatalık, bir biber, 1 kkpeynir, 2 ceviz,yarım muz, 10 adet çilek
13:00 çok alakasız oldu biliyorum ama 1 kk peynir, 1 avuç beyaz leblebi, 3 adet kayısı, yeşilçay
17:30 3 yk taze fasülya, 3 yk makarna, bol salata

3 mil leslie yaptım...

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz? Sabah 11.30 gibi uyandik (esim dun is icin kahvaltiya katilmisti gittikleri yeri cok begenmisti bizi de goturdu bugun) kv de geldi.bu yuzden .13.30 du kahvalti ettigimde masada pastirma tereyag cemen vb. Vardi ama tadina bile bakmadim tatlilar da vardi ama yemedim aklimda kalmadi degil hani
Sonra gorumceme gectik iste aksam yemege ordaydik gec yendi yemekte
Menum
13.30
2 parca pide ekmek
Kk peynir
3 zeytin
1 h. Yumurta
2 catal salatalik 1 ceri domates
2 3 banim recel
3 4 yudum sıkma portakal suyu
Sekersiz cay
18.30
2 isirik gozleme
20.30
3 y.k nohut pilav
2 yudum kola
21.00
1 ince dilim pasta
Yesilcay

Kızlar nasılsınız?Dün d.gününden sonra ogluşu parka götürdük uyuttum geç oldu.Başımda agrıyordu zaten uyudum.Baş agrım bugünde devam etti.Ogluş uyuyunca uyudum baş agrısından. Hiç bi iş yapmadım.Kv gittim bahçede yemekti çaydı.Eve geldik oglumu yıkadım uyudu şimdi.Bende size bakayım dedim.Geçmişe şöyle bi göz attım aklımda kalanları yazayım.Çok iyi olmayan menümü yazayım.

Sehraaa,canım çok geçmiş olsun.Meraak ettik seni.Dogum gününde kutlu olsunEşinle evladınla saglıkla mutlulukla nice yaşlara tabi bizimlede
Papatyam,beni sormuşsun ugrayamadım.Spor bu akşam kv orda yürüdüm ve şimdi 200 mekik çekip yatıcam söz
Özgecim,eşler zayıf oldukları için sorun yok 12de yiyip yatsalarda bişicik olmuyor olan bize oluyor.
Yeni gelen arkadaş ,hoşgeldin aramızaBenimde 24 aylık bi oglum var.Sezeryan ve dikiş acısı nedeniyle karnı baglanmamış ve karnı kalmış zavvallıcıgımHep beraber inş. kurtuluruz şu göbeklerden ama benim çok zor toparlanıcak gibi görünüyor.Ve sabredip yapamadıgım plates tek çözüm sanırım

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:30=1dl.çavdar,kk peynir,1 yum.sarısı,2 zeytin,3 çatal nutella
12:00=türk kahvesi
16:00=yagsız tost,1 probis,2 erik
19:15=1 kepçe çorba,yaz salatası,1d.ekmek,2 tahta kaşık kapama(prinç üstü tavuk gibi biişi),1 kase cacık
21:00=çay,biraz çekirdek çıtladım

Utanç menüm koruma menüsü bile olaaz cısllarla doluKv orda yürüdüm şimdi mekigimi çekip yatıcam.Sözde 1 kilo vericem diye hedef koymuştum bu menülerle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…