- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.061
Kızlar nasılsınız?Kahvemi iciyorum simdi yemegimi yaptim kizimi uyutunca utulerimi yapicam nasipse
Sabah tartida + 800 ciktimsok oldum zaten wc cikamamistim o da var ama haftasonu dikkat edemedim ve aninda portledi gobegim.
Cumaya kadar daha da tartilmam bol su icip aksamlari hafif kapatayim yoksa yandigimin resmidir
Ebrucum menun cok cok kotu degil ama iste kilo vermeni engellicek seyler olunca az da yesen tartida - cikamiyosun bak saka gibi mayis ayindayiz suan 2 hafta sonra haziran hani yazin kilo korucaktik sadece 1 hafta dikkat etsen arkasi gelcek yani yoksa butun yaz az yiyim diye yazin tadi cikmicak
Mevcan oncelikle haftasonu iyi menu cikarip ustune sporda yaptigin icin tebrikler canim
Tartiya gelince bundan yaklasik 2 ay once 54.400 e takili kaldim 2 hafta 54.300 u goremedim dusun dedim tartimi bozuk yoksa cakili kaldim resmen sonra kizlara durumumu anlatip anlayislarina siginip 3 hafta tartilmadim .tartinin stresi olmayip dikkatte edince hersey yoluna girdi
7 ayda veremedigim 3 kiloyu 1.5 2 ayda verdim sende de stres ortadan kalsin bol su ic spor + dikkatli beslen 1 -2 hafta sonra nasil uygun gorursen tartilirsin ve zayifladigini gorursun zaten
Kızlar kv burda.Hadi altını açalım bakalım napıcak dedik oğlumun.Birden karar verdik ama ikimizde sanırım hazır değiliz.Emzirme olayı gibi birden verilen karar daha iyi oluyor sanırım .O yüzden devamını getirilen inş pes etmem.Balkonda altı çıplak1 kere çiş yaptı.3 kerede alıştırma kilodunaBez sanıyor o yüzden bi tek uyurken giydiricem.Çorbasını yedi wc de bekledik yarım saat ama ne çiş ne kaka yapmadı Kilodunu giydirdim uyku saati geçti sallıyorum şimdi ayağımda.İnş bu süreci kolay atlatırız!Evim batsada kızmıycam ve sinirlenmiycem ve bi sürü temizlik yapmayıp pasaklı olucam:)Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar!
Kızlar kv burda.Hadi altını açalım bakalım napıcak dedik oğlumun.Birden karar verdik ama ikimizde sanırım hazır değiliz.Emzirme olayı gibi birden verilen karar daha iyi oluyor sanırım .O yüzden devamını getirilen inş pes etmem.Balkonda altı çıplak1 kere çiş yaptı.3 kerede alıştırma kilodunaBez sanıyor o yüzden bi tek uyurken giydiricem.Çorbasını yedi wc de bekledik yarım saat ama ne çiş ne kaka yapmadı Kilodunu giydirdim uyku saati geçti sallıyorum şimdi ayağımda.İnş bu süreci kolay atlatırız!Evim batsada kızmıycam ve sinirlenmiycem ve bi sürü temizlik yapmayıp pasaklı olucam:)Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar!
kızımı 20 aylıkken çişe alıştırdım,hem gece hem gündüz bir arada çıktı ve çiş demesi sadece 1 haftamı aldı.bu arada halımın ve evimin her köşesine çiş yaptı,neyseki yıkamacılar var
neler yaptığıma gelince alıştırma kilodunu asla çıkarma ben 1 hafta kapının önüne bile çıkmadım bez takmamak için,geceleri saat başlarına alarm kurdum kızımı uyandırarak ve yürüterek tuvalete götürdüm,gündüzleri abartısız 20 dakikada bi klozete götürdüm
onu oturtturdum bende yanına tabureye oturdum,kitap okudum,şarkı söyledim,orda oyaladım 1 saat tuvalette kaldığımı bilirim,
ve sana tavsiyem akşam baba gelince oğlunla beraber tuvalete girsin kendi nasıl tuvalet yapıldığını oğluna göstersin ve bunu belli bir süre düzenli tekrarlasın
birde ben kızım klozete her çiş yaptığında ona sifona bastırıp, su gelince aaaaaaaaa inanmıyorum benim kızım yağmur yağdırdı diye alkışlıyordum,sırf yağmur yağdırmak için çiş geldi diyordu
Kızlar nasılsınız?Dün d.gününden sonra ogluşu parka götürdük uyuttum geç oldu.Başımda agrıyordu zaten uyudum.Baş agrım bugünde devam etti.Ogluş uyuyunca uyudum baş agrısından. Hiç bi iş yapmadım.Kv gittim bahçede yemekti çaydı.Eve geldik oglumu yıkadım uyudu şimdi.Bende size bakayım dedim.Geçmişe şöyle bi göz attım aklımda kalanları yazayım.Çok iyi olmayan menümü yazayım.
Sehraaa,canım çok geçmiş olsun.Meraak ettik seni.Dogum gününde kutlu olsunEşinle evladınla saglıkla mutlulukla nice yaşlara tabi bizimlede
Papatyam,beni sormuşsun ugrayamadım.Spor bu akşam kv orda yürüdüm ve şimdi 200 mekik çekip yatıcam söz
Özgecim,eşler zayıf oldukları için sorun yok 12de yiyip yatsalarda bişicik olmuyor olan bize oluyor.
Yeni gelen arkadaş ,hoşgeldin aramızaBenimde 24 aylık bi oglum var.Sezeryan ve dikiş acısı nedeniyle karnı baglanmamış ve karnı kalmış zavvallıcıgım Hep beraber inş. kurtuluruz şu göbeklerden ama benim çok zor toparlanıcak gibi görünüyor.Ve sabredip yapamadıgım plates tek çözüm sanırım
inşallah kurtulucaz canım göbeklerden. ben bazen inancımı kaybediyorum ama sonra moralimi toparlıyorum.
burda çoğunuzun eşi zayıf sanırım, ne güzel. maalesef benim eşim çok kilolu, yemek yemeği çok seviyor ve az hareket ediyor. maalesef bende yemeği seviyorum o yüzden biz hiç bu konuda birbirimize destek olamıyoruz.
Btlkubra destegin icin saol canim 51 den az cikmam zor 51 i gorsem ucarim havalara sen de haftasonunu unut onumuzde 4 gun var toparliycaz insallah
Mevcan vucudumuz o kadar enteransan ki ani kilo degisimlerine aldanma ve bunun icin de moralini hic bozma haftasonu baya efor sarfetmissin en onemlisiaksamlari hafif kapatiyodun 2 haftaya kalmaz cok iyi bir rakam goruceksin canim merak etme
Tuvalet egitimiylr ilgili yazilarinizi ilgiyle okuyorum zamani gelince isime yariycak cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?