Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtır annelerim
evde netim olmadığı için yazamadım,cepten girmeyide sevmiyorum..
hafta sonum sıfır kaçamakla geçti ve ilk defa haftasonu sporda yaptım

ama sabah tartı yüzümü güldürmedi aslında şu an daha inceyim heleki göbeğim dümdüz ama kilom fazla,

spora tekrar başlayınca vücut dengem şaştı galiba,daha fazla üzülmemek için belli bir süre tartılmama kararı aldım,mesajlarım devam edecek ama kilo bildirimim rutine dönene kadar olmayacak

moral verecek yada bu durumu açıklayacak mesajlarınıza çok ihtiyacım var

Kızlar nasılsınız?Kahvemi iciyorum simdi yemegimi yaptim kizimi uyutunca utulerimi yapicam nasipse
Sabah tartida + 800 ciktim sok oldum zaten wc cikamamistim o da var ama haftasonu dikkat edemedim ve aninda portledi gobegim.
Cumaya kadar daha da tartilmam bol su icip aksamlari hafif kapatayim yoksa yandigimin resmidir
Ebrucum menun cok cok kotu degil ama iste kilo vermeni engellicek seyler olunca az da yesen tartida - cikamiyosun bak saka gibi mayis ayindayiz suan 2 hafta sonra haziran hani yazin kilo korucaktik sadece 1 hafta dikkat etsen arkasi gelcek yani yoksa butun yaz az yiyim diye yazin tadi cikmicak

Mevcan oncelikle haftasonu iyi menu cikarip ustune sporda yaptigin icin tebrikler canim
Tartiya gelince bundan yaklasik 2 ay once 54.400 e takili kaldim 2 hafta 54.300 u goremedim dusun dedim tartimi bozuk yoksa cakili kaldim resmen sonra kizlara durumumu anlatip anlayislarina siginip 3 hafta tartilmadim .tartinin stresi olmayip dikkatte edince hersey yoluna girdi
7 ayda veremedigim 3 kiloyu 1.5 2 ayda verdim sende de stres ortadan kalsin bol su ic spor + dikkatli beslen 1 -2 hafta sonra nasil uygun gorursen tartilirsin ve zayifladigini gorursun zaten

afiyet olsun ösgecim,anlayışın için çok teşekkür ederim,sanırım belli bir süre tartılmamak bana iyi gelicek,zayıflamak için kendimi bu kadar paralarken,hiç yapmadığım kadar çok spor yaparken ve akşamları ağzımı erkenden kapatıp bomboş bir mide ile yatağa girerken tartı beni mutlu edecek diye sevinmiştim.sabah gördüğüm kilo ile inan neye uğradığımı şaşırdım.2 ay önceki kiloma dönmüşüm

ve inan haftasonu sporun yanına bir dünya ev işi yaptım,çalışan biri olduğum için dip köşe temizliğin yanına,ütü cam silmeyide ekleyince ne kadar efor sarfettiğimi sen düşün.

işin tuhaf olan kısmı su ve yeşil çay içimini baya baya artırdığım halde + kiloları görmem,ben tatlı,çikolata yiyerek onca kilo veren biriydim,10 gündür herşeye dikkat ettiğim halde sonucun olumsuz olması inan beni çok yaraladı,

yani bilemiyorum,tempolu spora yüklenmenin verdiği kas ağırlığımı var üstümde diyorum ama ben ince görünüp yinede 60 kilo olmak istemiyorum..

Slm kızlar nasılsınız ben haftasonunu hep iyi geçirmedim dün hele manüm baya kötü o yüzden yazmadım size ama bunun yanında annemlerin bağında bir saat çalıştım :)) bugünden itibaren eski düzenime döndüm inş sonu güzel olur bu arada 36 gün oldu ben hala hastalanmadım test yaptım negatif ama niye hastalanmıyorum anlamadım doğumdan sonra düzenim iyice değişti ...
Bugün temîzlik yapıyorum nevresimler değişti üyü yapcam bir sürü çamaşır bar yıkancak ev sil süpür toz al mutfak desen öle anlıcağınız çok işim var kızım şimdi uyudu fırsattan istifade işleri bitirmeye çalışcam
Özgecim tartıya bakma sen ödemde ılabilir bol su îç cumaya 51 dende az çıkıcaksın bence
Mevcan canım sende bozma moralini ve sık sık tartılma spora ve dikkat etmeye devam et cuma tartıda - çıkıcaksın bence:))

Kızlar kv burda.Hadi altını açalım bakalım napıcak dedik oğlumun.Birden karar verdik ama ikimizde sanırım hazır değiliz.Emzirme olayı gibi birden verilen karar daha iyi oluyor sanırım .O yüzden devamını getirilen inş pes etmem.Balkonda altı çıplak1 kere çiş yaptı.3 kerede alıştırma kilodunaBez sanıyor o yüzden bi tek uyurken giydiricem.Çorbasını yedi wc de bekledik yarım saat ama ne çiş ne kaka yapmadıKilodunu giydirdim uyku saati geçti sallıyorum şimdi ayağımda.İnş bu süreci kolay atlatırız!Evim batsada kızmıycam ve sinirlenmiycem ve bi sürü temizlik yapmayıp pasaklı olucam:)Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar!

kızımı 20 aylıkken çişe alıştırdım,hem gece hem gündüz bir arada çıktı ve çiş demesi sadece 1 haftamı aldı.bu arada halımın ve evimin her köşesine çiş yaptı,neyseki yıkamacılar var

neler yaptığıma gelince alıştırma kilodunu asla çıkarma ben 1 hafta kapının önüne bile çıkmadım bez takmamak için,geceleri saat başlarına alarm kurdum kızımı uyandırarak ve yürüterek tuvalete götürdüm,gündüzleri abartısız 20 dakikada bi klozete götürdüm
onu oturtturdum bende yanına tabureye oturdum,kitap okudum,şarkı söyledim,orda oyaladım 1 saat tuvalette kaldığımı bilirim,

ve sana tavsiyem akşam baba gelince oğlunla beraber tuvalete girsin kendi nasıl tuvalet yapıldığını oğluna göstersin ve bunu belli bir süre düzenli tekrarlasın

birde ben kızım klozete her çiş yaptığında ona sifona bastırıp, su gelince aaaaaaaaa inanmıyorum benim kızım yağmur yağdırdı diye alkışlıyordum,sırf yağmur yağdırmak için çiş geldi diyordu

selam ebruli, benim 27 aylık kızım var ve daha çiş eğitimine başlamadık, bana daha hazır değilmiş gibi geliyor ama altını ıslatıp rahatsız olmadığı sürece de alışamayacağını biliyorum. herkez bişey söylüyor, kimi geç kaldın diyor kimi 2.5 yaşını doldursun sende yıpranmazsın kızında daha çabuk alışır diyor. bilmiyorum. ama ben sıcaklar başlasın diye bekliyordum sanırım kendimi hazır hissedince başlıycam. zor bi süreç, bende şimdiden kendimi şartlıyorum kızmak yok, sabır sabır.. yakınlarımdan aldığım fikirlerle başlıycam, halıları kaldır, yatağına hasta bezi ser... ama şu alıştırma kilodunu çok okudum, çoğu kişi tavsiye etmemiş. sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

ay çok iyi erken alışmış maaşallah. bende lazımlık aldım bi süre oturtmadım oyuncak gibi oynadı. şimdi arada oturtuyorum ama ikide bir kalkıp geziyor, uzun duramıyor benim eşşek. bide kızıyor bana anne çişim yoookk diye bağırıyor.

inşallah kurtulucaz canım göbeklerden. ben bazen inancımı kaybediyorum ama sonra moralimi toparlıyorum.
burda çoğunuzun eşi zayıf sanırım, ne güzel. maalesef benim eşim çok kilolu, yemek yemeği çok seviyor ve az hareket ediyor. maalesef bende yemeği seviyorum o yüzden biz hiç bu konuda birbirimize destek olamıyoruz.

Btlkubra destegin icin saol canim 51 den az cikmam zor 51 i gorsem ucarim havalara sen de haftasonunu unut onumuzde 4 gun var toparliycaz insallah
Mevcan vucudumuz o kadar enteransan ki ani kilo degisimlerine aldanma ve bunun icin de moralini hic bozma haftasonu baya efor sarfetmissin en onemlisiaksamlari hafif kapatiyodun 2 haftaya kalmaz cok iyi bir rakam goruceksin canim merak etme
Tuvalet egitimiylr ilgili yazilarinizi ilgiyle okuyorum zamani gelince isime yariycak cunku

ya benim eşimde zayıf ama bir yiyor anlatamam,utanmasa benide ekmek arası yapıcak adam 2 gün akşam ekmek yemesin hemen 3 kilo veriyor.

ya şöyle düşün dün gece saat 11 de 4 milföy hamurundan börek,3 dilim ev yapımı browni ve kuruyemiş yedi,2 kupa bol şekerli çay içti sabah bi kalktı midesi sırtına yapışmış

ay ben o vücudumun içine ...... bak şimdi ara öğün yaptım elma ve erik yedim.7.30 gibi bir kase cacık yiyip spora gidicem..normal bi insanın sabah 300-400 az çıkması lazım ama ben buna rağmen dün 1 kilo fazla çıktım.

merhaba kızlar;
tuvalet eğitimi konuşulmuş. oğluma tuvaleti öğrettiğim de 3 yaşını bitirmesine 2 ay vardı. havaların ısınmasını bekledim. çalıştığım için de ben ilgileneyim diye izin kullanacağım zamana dek getirdim. çocuğunuz hazır olmadan bence hiç bulaşmayın bu işe. çocuk ne kadar hazır olursa o kadar çabuk hallolur...
bu akşam iş seyahatine çıkıyorum. o nedenle cuma bildirim yapamam sanırım. belki de oradaki bir avm de bulursam tartı olur da o da ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum...
menüm gelsin:
08:30 1 dilim çavdar, bir domates, yarım üçgen peynir, 1 kk peynir, 1 salatalık,
11:00 3 kayısı
12:00 3 yk kısır, 3 yk barbunya, yoğurt
14:00 ince bir dilim pasta
16:30 10 kadar fındık
az sonra da 3 yk taze fasülye ve yağsız patlıcan salata yiyeceğim. ardından da yeşilçay.
bu hafta spor yapamam sanırım...

ay hafta sonu geçti, pazartesi geçti.. ama ben bir türlü diyet moduna giremedim..

neyse dün aylardan sonra ilk kez ailelece piknik yaptık çok uzun saatler beraber geçirdik eve geldim vestiyerime siliyordum derken kızım yanlışlıkla bir leğen suyu döktü halının üzerine.. bende sinirle koridordaki tüm halıları mutfağı balkona attım ve gece gece bu soğukta halı yıkadım..eşimin yapma hasta olusunlarına bile kulak asmadım.. pazartesi sabahı da yatak odası ve oturma odası halılarımı yıkadım.. o kadar yorulmuşum ki gündüz gündüz de uyudum.. şimdide yorgunluk halen üzerimde geçmişi okudum ama kafamı toparlayıp anlamadım desem gülmezsiniz sanırım..

işin güzel yanı cumartesi sabah 58,8 rakamı gördüm.. tabi iki gün çok yeyince biraz yükseldi bu rakam ama bu bile beni mutlu etti.. hiç göremeyeceğim sanmıştım 58 leri..

buğünkü menumü yazayım ama iş yapmaktan ne yediğimi bilemedim valla..
sabah: çeyrek ekmek- 1 peynirli omlet
ara: 1 elma
öğle:1 tabak makarna- bol salata-turşu
ara: 2 küçük puğaca-1kayısı
akşam. daha yemedim ama bir çorba içmeyi düşünüyorum..

spor yapmadım ama halı yıkadım..cam sildim. akşamada yerleri silip kuruyan halılarımı sereceğim..

buğün çok su içemedim ama yarın dikkat edeceğim bu su mevzusuna..

özgecim takma kafana dönem dönem vucudumuz su topuluyo arı çıkmanı sağlayan kilo alımı değildir.. ne yiyorsunki kilo yapsın..

aramıza bir arkadaş katılmış..Bluedaisy hoşgelmiş..

papatyacım haırlı yolculuklar.. gelecek hafta yaparsın kilo bildirimini.. başka basküllerde tarılıpta kendini kasma canım

sehracım bir görünüp kaybolmussun.. hastalanmışşın geçmiş olsun güzerlim kendine dikkat et..

ebruli sendin demi tuvalet eğitimine başlayan.. yanlış hatırlamıyorum.. kızmadığını yazmışısın.. daha çok başındasın gergin olduğn anlarda bir kızma aman kızma bebeğine.. kııznca ters tepiyor.. öğrenme sürecini uzatıyorsun..

mevcan eşler öyle yiyor yiyor kilo almıyorlar.. yok benim eşim de öyle biraz kilo almışım diyor iki gün dikkat ediyor.. dikkat etmeside gece yemekği az yemek .. kuruyemişini yiyor hatta bir tabak ayçiçeği yiyor ama bir iki günde 2-3 kilo veriyor.. anlamıyorum onların metabolizmasını.. ama sinirimi bozuyor..mavcan spora başlanan ilk hafta kiloda fazla görünmem normal .. biçok arkdaşım yaşadı senin durumunu.. moralini bozma sporuda bırakma..

Son düzenleme:
pazar köye gittik kızlar oluşumu almaya nasıl özlemişiz birbirimizi menüye gelelim....
pazar sabah 1 bardaksu
yarım dürüm vardı akşamdan onu yedim 1 bardak yeşilçay
ara 1 haley
öğle pikniğe gittik mangal yedik 3 köfte 2 tavuk bol salata 1 bardk kola
ara nescafe
akşam bişi yemedim
su 1 litre
spor çok yürüdüm bağ bahçe gezdik durduk oğluşun peşinden koştum hep
bugünkü menüm
sabah yeşilçay
yarım kk peynir 3 zeytin 1 çatal sarelle 2 bardak çay şekersizz 1 dilim ekmek
ara 1 halley nescafe 4 kare gofret küçüklerden
öğleye doğru annem yengem 2 komşum pikniğe gittik 1 cantık salata 1 dilim börek yedim 1 bardak kola içtim
ara nescafe
spor bugün o kadar çok yürüüm ve o kadar çok ter attım ki anlatammam 11 de diş randevum vardı 2 çocukumla 09:30 da bi çıktım evden yürüyerek otobüs duraaklarına gittik 20 dakika da oraya gittim boşu boşuna bide dişlerim göğa fırınlama yaparken patlatmışlar biz sizi arıycaktık kem küm doktorada bişey diyemiyosun ki teknisyenlerin hatası neyse özür dilediler bi daha olmuycak abla diye bende dedim sabah 9 da açıyosunuz o saatte haber verin bende evdenbn çıkmam boşu boşunda dedim az yol değil 2 çocukla yolda ter içinde kaldık zaten her neyse tatlıya bağlandı iş daha öncesinden tel nolarını almayı aklıma gelmemişti bugün aldım yarın tekrar çağırdı gelmeden sen ara yinede dedi ne olur ne olmaz diye tamamm dedim şu üst dişlerim çok sorun çıkardı 6 seferdir sadece üstler için gidiyorum yarım saatlik yol sinir oldum annemlere giderkende bi o kadar yürüyüş 1 sürahi ter akmıştır vücudumdan vallahi

Dün 19 mayıstı ve ben yenildim mslesef. Bundan sonra menü yazcam hastalığımı bahane etmiyorum,başaramadım millet hastalanınca kilo verir bende tık yok ama ben 55olacağım er yada geç göründe bakın

10.00
1/2 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
1 dilim ananas
Yesilcay
12.30
Nescafe
3 bitter
15.00
1/2 gevrek.
3 y.k kabak yemegi
Kk peynir
16.30
Meyveli yogurt
18.00
2 hasanpasa kofte( patates pureli)
3 kasik yogurt
20.30
4 kurupasta( misafir var)
Sekersiz cay
Valla noldu anlamadim kizlar kontrolden ciktim resmen durduramiyorum kendimi normalde kurupasta olsa da yemezdim sabahi beklerdim 1 tane diye aldim alinca da durduramadim kendimi ipin ucu kacti.

Kızlar telden giriyorum.pcde oğlum var:)Lazımlıga oturup çizgi film izliyor ve günün sonunda kalasını yaptı.Ayrıntıları uyutunca yazarım.Geçmîşe bakamadım.Uyuyunca tek tek cevap yazıcam inş!
Bugün:Aç karınla 1bsrdak sıcak su
10:30 : 1dl beyaz ekmek,kk peynir,2zeytin,yeşilçay
12:00 :Türk kahvesi
16:00 : 1 tabak dolusu çorba,1.5dl ekmek,yarım salata
17:30 : yeşilçay,2bisküvi
19:30 : 1tabak patates yemeği,1dl ekmek,1bardak ayran,kıvırcık salata
20:30 : çay,5 bisküviogluşa kızıp yedim

Spor:30 dk yürüyüş
Ev temizliği
200 mekik

arkadaşlar bende yazayım menümü.

Sabah :4 kaşık special k, light süt

Ara :türk kahvesi, bikaç tane erik, 2 minik top çikolata

Öğle :avuç içim kadar somon, 4 kaşık domatesli makarna, 1 dilim ekmek

Ara :çeyrek bardak nescafe

akşam eşim gelince spora gittim, çok çalıştım, çok terledim. saat 22:00 de eve geldim eşim yağsız, tuzsuz mısır patlatmış ondan yedim, erik, kiraz yiyorum yatarkende kefir içicem.

2 haftadır ben resmen iştah patlaması yaşıyorum, yaşasın yemek yemek diyip evde çer çöp ne varsa yedim, hafta sonuda aynen hiçbirşeye hayır demedim. hemde adet dönemime de daha var. arada bir böyle patlamalar yaşıyorum ben.

ösgecim sen adet döneminde misin, çabuk toparlarsın eminim benim kadar uzun sürmez.

yaşasın yemek yemek demiyorum ama haydi bakalım dikkat bayanlar, yaramazlık bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…