Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tabi canım hemen bahsedeyim 23 yaşındayım 2011 de evlendin o zamanlar üni okuyodum ve yarım kaldı aynı zamanda çalışıyodum evlendim ikisde bitti:)) 6 aylık bi kızım var ev hanımıyım 1.69 boyundayım 82 kiloyum evlendiğimde 69 kiloydum ve gayet iyîydim daha azı bana hiç yakışmıyo çünkü baya iri kemîkliyim hedefim 12 kilo vermek inş yemek yemeği seviyorum özellikle abur cubur ama sizlerle tanıştım tanışalım yedijlerime dikkat etmeye çalışıyorum çok katı diyet yapamıyorum çünkü hala kızımı emziriyorum bunun yanında önceki yemek yemek alışkanlığıma bakılırsa baya aşama kaydettim bence bol su îçiyorum böle işte canım :))

Kızla ya bu ara iştahım çok acık çok düzensiz yiyorum adette olmadım zaten biti bana dur desin yoksa nasıl gitcek bu kilolar yaaa kızlar beni motive edinn lütfennn

Btlkubra menunu cok begendim canim ara ara istah patlamalari yasiyabiliyoruz ben de bu ara o moddayim hem de hedefime bu kadar yaklasmisken kendimizi kasmadan uzmeden az caninin istediginden kahvaltida falan ye .sonra o orda kalsin ve yoluna devam et becerebilursen ne ala ben kahvaltida basliyom aksama kadar devam ediyom cunku
Bluedaisy su es olayi cok fena yaaa benim esimin isleri cok yogun ve is duzeni diye birsey yok belli bi calisma saati yok kendi isi olmasinin dezavantiji o yuzden pek evde durmuyor bazen sabah kahvalti etmeden evden cikiyor gece geliyor uyuyor kendi duzenim var benimde kizimla biz yiyoruz ve ama bazen de gece 2 de 3 de sofra kuruyorum o fena oluyo iste gece tam yaticam karnim zil caliyo esim elinde bir torba dolusu ciko ivir zivir getirmis.
Bunlara soyle karsi koyabiliriz normalde napiyoruz yiyip.yiyip mutsuz oluyoruz sonra ayyy diyet yapmam gerek diye kendimizi herseyden mahrum ediyoruz sonra birgun gene dayanamayip saldiriyoruz abur cubura bildigin kısır donguye giriyoruz en iyisi ne yapmak hem yiyip hem mutlu olmak( kilo almadan yemek) hergun aburcuburun esiri olmak yerine sucluluk duygusuyla yemek yerine arada( gunduz erken saatlerde ) yemek keyfini cikara cikara sucluluk duymadan aksam onumuze birsey geldiginde irademizin gucunu ortaya koyup yemiycez( nasilsa kacmiyo yersek kilo olcak mutsuz olcaz sabahi bekliycez mutlu mutlu yiycez)
Bazen de yeter cok yedim hakkimi tukettim deyip birkac gun dayanabilcez belki canimiz bile istemiycek gobegimiz duzlescek cunku
Sana gelince ya sen esini saglikli yasama yoneltcen( bunun ilerde kalbi tansiyonu sekeri var zayif gorunmek bir yana saglik acisindan da zararli)
Ya da o seni kandircak ve mutsuz olarak yemek yiceksin hep olayi kafanda bitir inan isteyince zor degil
Cenem dustu gene napim yardim edin akil verin diye yazinca dayanamiyorum guzin abla moduna bagliyom hemen bu dediklerimi ben de tam dort dortluk uygulayamiyorum ama deniyorum en azindan
Hawarcim sen bayadir yoksun papatyacim ( pspatyacim bu arada bu hafta menulerin iyi gidiyo sporda oyle )nelson az ugrar oldunuz sizlerde elff sen hic yoksun arada gel iyiyim de canim

ah kızlar ah bugün menüm kötü yazmlayım derken birde baktım cumaya ne kaldı.. anladımki burada menü yazmayınca herşey daha kötü oluyor.. buğün biraz diyet listesi gibi yemeyeceğim ama akşama menümü paylaşacağımm..

koştur koştur bir hafta yaşadım.. dünde ankara yollarında idik eve ğeldiğimde saat 18 di ki yorgunluktan öldüm.. sindirim düzenimde bozuldu,... kabızlık yaşıyorummm,, neysee bugün sıkı bir diyetle vucudukdaki şişkinliği ve ödemi atmam lazım.. yoksa kilo almaya devam edeceğim..bu hafta 58 lileri göd-ren ben değilmiyim bugün 60lardayım...neden cuma sabahı da 58 leri görmeyeyim değil mi?

özgecimmm artık daha sık buradayımm

ve şimdi ne yapıyoruzzz su içiçiyorumm..

bu arada geçmişi çok okuyamadım ama bir ara okurum.. hafta sonu- salı yorgunluğumu atamaadımki üzerimden,, ve bu arada yaz temizliğginide başladım sil süpür cam kapı o kadar işim varki ve zamanımda yok hangi arada yapacağım bu işleri bilemiyorum..yarın da büyük kızımın doğum ğününü okulunda kutlayacağım ama daha pasta şiparişini bile vermedimm..

tatlım fotolarınız süper.. küçük oğluşun çok tatlı.. ve eşinlede cok uyumlu görünüyorsunuz maşallahh..hamilelik fotografına bayıldım cok hoş çıkmıssın..

Son düzenleme:
günaydınnnnn benim için yoğun bir gün olacak pek uğrayamazsan kırılmayın olurmu

hemen yazayım,

33 yaşındayım,6 yaşına yaklaşmış bir kızım var 11 seneye yakındır evliyim benim bir kızım daha vardı 15 günlükken maalesef kaybettim,anlıycanız 2 çocuk doğurmuş bir kadınım

evlenirken 55 kiloydum doğumlar,zamanında kullandığın sakinleştiriciler yüzünden 65 kilo etrafında dönen biri oldum

2 sene önce 71 den 58 e düştüm ama geçen yaz 72 ye çıktım

eylülden beri dikkat ediyorum şu an 61 kiloyum düzenli yürüdüğüm için daha zayıf duruyorum (foto koymuştum buraya)

hedef kilom 56 boyumda 1,62

tüm kilom basen,göbek ve simitte toplanmış bulunmakta

altım 44 üstüm 42 iken

şu an altım 40 üstüm 38 oldu

hedefim popoyu 38 e düşürmek

yazmayı unutmuşum hemen düzenledim özel sektörde çalışıyorum 3 senedir,kızım anasıfına gidiyor tüm gün, ordan babaanneye anlıycanız bu sene ilkokula başlıyorum yeniden

Son düzenleme:
hızlı hızlı okudum mesajlarınızı alıntı yapamadım ama beğendim

kıskandım sizi dün neler yediğimi hatırladığım kadarı ile yazayım

sabah: 1 dilim ev yapımı börek,yeşil çay (bugünde aynı )
ara:kavrulmamış fındık 7-8 tane
öğlen:1 kase mercimek çorbası,2 dolma biber,az makarna ve yoğurt (iş yerinde çıkıyor)
ara:1 elma yeşil
ara:erik tuzsuz bir avuç
ara:yeşil çay ve bir tane mısır patlaklı minik çikolata(kaçamak tabii)

eve gidişim geç olduğu için akşam yemek yemiyorum

evde kızımın muzundan bir ısırık,2 ceviz ve 1 salatalık yedim saat 20.30 da

1,5 saat ev işi+ 50 dak yürüyüş yaptım

Ösge saol canım valla ben çok garip bi psikolojiye yapıldım ne yersem sankî çok yiyomuşum gibi geliyo

Merhaba kızlar;
Bildiğiniz gibi ben şehir dışındayım. Spor falan yok. Ana yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Bu arada telden giriyorum. Pek yazmayı sevmiyorum burdan. Takip ediyorum sizi. Mevcan canım Allah cennette kavuştursun inşallah.
Zuzu senin de çocuklar pek tatlı maşallah.

ösgecim sağol canım, güzin ablalık yakışıyor bence sana çünkü pozitif moral aldım senden. bu arada dün gece yatmadan adet oldum vee nihayet 2 haftalık iştah patlamam evde çer çöp herşeye saldırmam sona erdi gibi. eşimde az önce telde akşam karpuz peynir hafif yiyelim dedi ohh benden keyiflisi yok şu anda. akşam düzgün listemi paylaşırım.

mevcan arkadaşım Allah ım sana sabır, güç versin, kızınada sağlık, ömür versin, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
şu alt üst dengesizliğinden nefret ediyorum. benimde üstüm M ama omuzları bol göbek kısmı çok dar oluyor. bana arada hamile misin diye gaf yapanlar bile var

bu akşam spora gidemiycem sanırım adetimin ilk günü, ayakta çok durunca acayip oluyo nasıl anlatsam böyle baskı, basınç gibi. sizde de oluyor mu kızlar?

zuzu evlatlarında sende çok şekersiniz, Allah yüzünüzü hep güldürsün böyle.

Kizlar nasilsiniz kizimi uyutuyorum bir yandan da nescafemi icip size yaziyorum
Bu hafta hic iyi gitmedim ama cok cok kotu de degildim sanki kilo korur gibi beslendim umarim cok fazla cikip moralim bozulmaz
Tartilmiycam cumaya kadar meraklanayim biraz hem
Mevcan bi tuhaf oldum okuyunca Cennette kavusun sefaatciniz olsun ins. Melegin
Papatyacim dikkat ettigine hic suphem yok istesekte cok yiyemiyoruz artik otomatige bagladik her yemege oturusta oto kontrol kendiliginden devreye giriyor
Nelson aynen canim menu yazmadikca toparlanman zor olcak ben de uzun bi sure menu hic yazmamistim sonuc kotuydu yani be zaman yazmaya basladim duzeldi cokta yesen yaz taslicak degiliz heralde azcik sacini cekeriz o kadar yani
Hadi bak yaz geldi daha neyi bekliyosun cekirge gibi sicriyodun ne guzel bi ara sen
Ebrucum sen ne yaptin canim nasi gidiyor dun kv gittik caya eltimde ordaydi onun buyuk kiz 2 yasindayken alismis simdiki de(18 aylik) 1 2 aya ona da baslatcam dedi aynen senin dedigin gibi 1.5 yasinda ogrenebilirler dedi sen de baslat yavastan ilk olarak sabah kalkinca tuvalete oturt cisini yspsin dedi sabah hem babasida gorsun diye oturttum hadi annecim cis dedim kendini sıktı pirt yapti cok komikti yaaa cisini 1 - 2 damla yapti .heralde yok dedim dusa koydum altini yikayim diye sirrr cisini yapti

özgecim haklısın valla menulerim git gide kötüleşmeye başladı.. kilo vermek bir yana üzerine kilo almaya başlamıştım..

en kötüüde sabahları hep tok uyanıyordum.. acıkmamama rağmen yemek yiyordum.. midem ağzımdan gelecek gibi yemek yeme hevesine başlamıştım.. gözümü bir türlü doyuramamdım ama midem rahatsız olmaya başlamıştı.. ve buğün şöyle bir silkindim ve kendime geldim.. toparlanmak için çok dikkat ettim buğün hayırlısı ile bir de akşamı atlatırsam çok mutlu olacağım... akşama az kaldı..akşamda çok yemeği değil salata ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ki şu 4 günde aldığım şişkinliğim k,ilolarım gitsin üzerimden ve rahat bir nefes alarak perşembe sabahına başlayayım... sabret nelson..

kızlar çok muhteşem bir menu değil biliyorum.. akşam yine dayanamadım..ben bu diyet işini beceremedim sanırım.. ama yinede yazacağım menumü..

neyse menum..

sabah. yemedim
ara: yemedim
öğle:mercimek çorba-tavuklu patates yemeği-1domates salatalık-bir lokma sahanda yumurta-1 lokma taze peynir-1,5 dilim tam buğday ekmeği-bir dilim etimek tatlısı benzeri bir tatlı
ara:1 sahanda yumurta(çatalla aldım)- bir salatalık-5-6 yk yoğurt
akşam:3-4 yk kaşığı tavuklu patates yemeği-yarım por. kayseri mantısı-çeyrek tahinli çörek-

1,5 litre su içtim.. daha içeceğim..6-7 kupa şekersiz çay içtim..
akşama tarçınlı çayımı içeceğim..

gideyim ev işi yapayım dip köşe silip süpüreyim.. beni ancak iş paklar..yedim yine mutsuzum..adımsayarımı takacağım bakalım yatana kadar kaç adım atacağım..

Son düzenleme:
Menum
11.00
1 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
1 kayisi
2 catal recel
Maydanoz Yesilcay
14.00
Nescafe
3 bitter
16.00
1 tabak yagsiz tuzsuz makarna
3 kasik yogurt
1 bardak light kola
18.00
3 dilim karpuz
Kk peynir
2 zeytin
2 salata patlican salatasi
1 /2 dilim cavdar
Bi ara .2 kayisi ve 2 isirikta muz yedim
İnsallah yesilcay ve leblebi yiyip gunu bitiririm ya:26:

Nelson bi anda olcak diye birsey yok sen yeterki pes etme elbet duzene girceksin
Sabah ve ara yapmayarak cok yanlis yapmissin sbah uyanip 2 saat icinde kahvalti yapmazsak ya da birsey yemezsek diger yediklerimizi gun biyu vucut depoluyomus metabolizmada calismaz hem yemezsen vakit bulamasanda kucukte olsa agzina birsey at

özgecim desteğin için teşekkür ederim..diyet konusunda kendime güvenimi kaybetmiştim.. ama toparlanacağım inşallah..

Sabah :yulaf kepeğinden krep (2 yum, 1.5 kaş. yulaf kepeği, 1.5 çay bar. süt), 8 zeytin, 1/2 kk peynir

Ara :yeşil çay, bikaç erik, bikaç kiraz

Öğle :dünden kalan kabak dolmamdan yedim azcık

Akşam atlıcan, patates oturtma mı derler musakkamı kıymalı ondan yaptım bide pilav ikisininden 4 er kaşık koydum 1 dolu tabak oldu, bi kase cacık.

patatesle patlıcanı kızartmadım, zeytinyağıyla harmanlayıp fırında pişirdim. kızartmaya hayır!!!! tavsiye ederim, lezzetli oluyo.

Gece :bi kase erik, yeşil çay, dondurma.

Menüm
Sabah
İki dilim uno denge
Bir dilim helva
Yarım dilim peynir
İnce bir dilim kaşar
Üç zeytin
Domates
Biber
Salatalık

Ara
Yarım bardak meyve suyu
5 fotm bisküvi
Öğle
Üç yk bulgur pilavı
Bir kas salata
Bir kase yoğurt

Ara
Türk kahvesi
Bitter

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğut
Salata

2,5 lt su
Kızlar biraz önce bir çay fincanı neskafe bir diyet kuraniye yarım dilimden az kek yedim hemen kendimi kilo almış gibi hissediyorum bu hafta bi toparlayamıdım bu hafta yaa

ebruli yazmadın bugün, merak ettim takip ediyorum seni, tuvalet eğitiminle ilgili tecrübelerini okuyorum. senin kuzucuk bugün nasıldı, inşallah sabrını zorlamıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…