Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bluedaisy aynen canim cogu zaman kendime dinlenmeye vakit kalmiyo gece kizimi yatirip bi nefes slayim diyorum esim geliyo sofra kur kaldir gun bitiyo zaten yorgun argin uyuyorum
Spora gitmen cok iyi bence butun negatif enerjiyi atiyosundur orda ne guzel
Ebrucum ben de bazen bunaliyorum biliyomusun bi kahve icecek ark. Yok burda sohbet edicek ama iyi ki sizler varsiniz o boslugu kapatiyosunuz karsilikli gorusemesekte
Oglusun da gitgide alisacak bi bakmissin tuvalete kendi oturup yapiyor hic uzak degil merak etme canim cok iyi olmus mah. Cocuklarla konusturman pepeede de tuvaletle ilgili bolumleri izlesin seviyor hem onu ilgisini de ceker
Bu arada neler yazmissin sen oyle saldim kendimi falan filan su asama da .diyete agirlik verememen normal ama salmada kendini lutfen seni bu sekilde gormek istemiyoruz torpunu al eline hemen
Btlkubra menun guzel canim ins. Yarin karsiligini gorursun

Kızlar oğlum hala kksını yapmadı.Bende sabun sür dediler yaptımYavrum tuvalette ter su içinde kaldıAglamaktan mahfıldu annem al dîe bana yalvardıkça içim acıdıPırtladı ama kendini öyle sıkıyorki yapmıyorKayısı suyu zeytinyağı bi işe yaramadı!Yapsaydı yavrum rahatla uyuyacaktı!Bugün 3 gün bittiNe yapmalıyım arkadaşlar?İyice soğumasın tuvaletten!Kabız için öneri?

ebrucum kefir içirmeyi dene bi, ama yemeklerden önce içir,belki iştahını kapar ama olsun bağırsaklarını çalıştırır. ama bu tuvalet eğitimi boyunca hergün içir ki kakası yumuşak olunca tutamaz belki.

kızlar bu bunalmalar, arada ağlamalar... sadece kendimize vakit ayıramamaktan bunaldığımızdan. çünkü çocuklarımız daha çok küçük, sürekli peşlerindeyiz, yedir, giydir, uyut, yıka.. bazı şeyleri kendileri yapmaya başlayınca rahatlarız biraz tabi ikinci olursa aynen devam. birde şimdi bikaçımız için tuvalet eğitimi zamanı. evet bayanlar şu bir gerçek ki bizler birer meleğiz ama bakımsız melek

beniimle aynı duyguları yaşayan bayanlarla burda konuşmak beni çok rahatlatıyor. eşimin işi nedeniyle biz sık sık şehir değiştiriyoruz ve şu an fazla arkadaşım yok. bundan önceki topiğimde sadece kilo verme muhabbeti yaıpılırdı, burda herkes çocuğuyla ilgili paylaşımlarda yapıp dertleşiyor, topiğimize maaşallah diyorum.

ebrucum senin şu avatar resmin gibi olurmuyum acaba bir gün diye geçiriyorum içimden her gördüğümde.

Zuzu ne güzel bak alışmış tospa maşallah diyeyim!Küçükken oyunmuş gibi güle eğlene yapıolar.büuükçe benm die sahipleniyorlar!

ay menü diye başlık attım şimdi iskender, lahmacun falan yazarmışım restoran gibi. hahaha sonra yarın topikten atarsınız beni. neyse gerçekler acıdır ve iskender de çok kalorilidir bakayım bugün neler yemişim.

Sabah : 2 yum, taze soğan ve 2 yeşil biberle yapılmış omlet, 1 dilim kendi ellerimle yaptığım tam buğday ekmeği.

Ara : nescafe, 1 kase erik

Öğle :yiyemedim kuzucuğum uyurken 2 tane cam sildim

Akşam :2 tane patlıcan dolması, karpuz, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek

Gece : nescafe, 3 ısırık çikolata, 1 avuç fındık, antep fıs. badem karışık, soda.

Aç karınla1bardak ılık su
11:00 .:1dl ekmek 1 dl peynir 2 zeytin salatalık 2 çatal nutella yeşilçay
12:30 :Türk kahvesi
14:15 :3 minik sigara böreği 1bardak asiti kaçmış ama soğuk kola
17:00 : kk peynir 1 dl ekmek çay 4 ğetibör bisküvi
17:45 : 2 kare bitter
19:45 : 1 tabak y.mercimek,1dl kepek kıvırcık salata
20:30 :yeşilçay 1 avuç kabak çekirdeği

Spor
Ev temizliği
100 mekik
1 saat yürüyüş

Ebrucum oglusa gecmis olsun bence yarin yapar kakasini kizimda bi ara oyle oldu dr 5 gune kadar olabilir demisti bol su icir bence en iyi cozum bu kayisi seviyorsa ver eline yesin faydasi dokunur belki

Bluedaisy canim gece ara yapmakta nerden cikti Allah iyiligini versin emi umarim saat 21.00 den sonrayi kastetmiyosundur direkt yag oluyo cunku yediklerin dayanamiyosan bile o yediklerini gunduz ki arada ye ama gece yeme cok farkediyo zayiflsman zorlasir bak
Bu arada yarin tarti gunumuz sabah ac karnina kilo bildirimi yapiyoruz

Dün ve ondan önceki gün ıtancımdan menü yazmadım üç kornet yenirmi yedim bir günde ben klasik kakolu kornet sarmalar baklavalar..yazıpta dsha fazla canınızı çektirmek istemiyorum ama benim bi toparlanmam lazım..sağlığım gidince herbişeyi yicem dedim ama bu seferde sağlığım gitcek yok bu olcak iş değil

iki gün toparlayayım dedim ancak bu kadar toparlayabildim.. sabah 61 leri görmüştüm 3-4 gün önce..

geçen hafta : 59,4
bu hafta : 59,8
giden : yok
gelen :400
toplam giden : 5.1
başlangıç : 64.9
hedef : 55

sehracım bir ara bende menülerimi yazmayı bırakmıştım.. utancımdan bende yazmammıştım.. ama ben 3 günde 2 kg alarak ödedim bu yanlışı.. geri toparlamaya çalıştım oda tam olmadı.. ama eskisine göre daha iyiyyim en azından.. sende ne kadar kötü olsada menülerin paylaş.. bizim ortak amacımız kilo vermek .birbirimizin halınden cok iyi anlıyoruz.. ve bazen eleştirilerek bazen anlayışla yaklaşıyoruz birbirimize karşı.. burayı bırakırsan kilo verme konusunda sekteye uğruyoruzz...karışık yazdım sanırım ..sıkı bir hafta olur inşallah.. ben kendime ğüvenimi kaybettim.. ama geri kazanacağım ve tartıda 59 lar görmekten sıkıldımmm.. çok sıkıldımm--59-60 arası dolanıp duruyorum 3-4 aydır..

günaydın çıtır annelerim

ya tartılmıycaktım ama dayanamadım

geçen hafta malum 62 çıkmıştım (bi hafta öncesi 61 dim)
sabah 60.9

1.100 gram az gösterdi tartı ama kilo olması imkansız

-geçen hafta deli gibi spora yüklendim,yediklerime hep dikkat ettim ama hafta sonu +1 ile uyandım ve hiç kabız deildim

-bu hafta ise kaçamak yaptım dün misafirlerimle 9- 10 gibi dondurma kuruyemiş yedim,sporu saat olarak azalttım ve işin ilginci hem kabızım hem reglim yakın

ya nasıl bi iştir bu anlayan varmı

kızlar bu arada msjların hepsini okuyorum ama uzun olduğu için tek tek alıntılamıyorum..menüleriniz bana ilham veriyor,ara öğünde neler yerim kafamda yer ediyorum.

ebrulim benim kızımda çok kabız olurdu

-ayaklarını sıcak tut-
-karnına kasıklarına doğru zeytin yağı ile masaj yap
-sırt üstü yatır ayaklarını karnına doğru it çek,spor gibi allah yardımcın olsun

Başlama 67.7
2hafta evel 58.7
Bugün 59
Gelen 300 gram
Saat gece 11de nir tabak nohut yemeği ve üç filim ekmek yiyip yattım böğlende 5baklava yemiştim ben bapıyorum bilmiyorum 57ifim yaklaşmıştım hedefime ama tok uyandım sabah..hastalık sonrası kebdimi iyice saldım ben toto bi yandan göbek bi ysndan..ama doyasıya yedim hep herşeyden..bu sonucu bekliyordum ama hiç mutlu değilim hemde hiç

kızlar merhaba bu hafta uğrayamadım ama çoğu zaman okudum yazdıklarınızı telden, sizleri çok özledimmm
ebru kolay gelsin canım umarım en kısa sürede atlatır tuvalet sorununu, kabızlık için kayısı şeftali elma, gibi meyveleri yedirebilirsin, kabak yemeği iyi gelebilir yada bir kaşık zeytin yağı içire bilirsen, bide bol bol su verrrr

sehra sana da geçmiş olsun canım, ve doğum günün kutlu olsun nice nice yıllar geçirmeni dilerim sevdiklerin ileee

gelelim kilo bildirimine ben de artıdayım bu hafta, artık toparlanmak lazım sanırım bir çok arkadaş artıdayız, umarım önümüzdeki hafta kendimize geliririz

gelelim kilo bildirimine
başlangıç 70
geçen hafta 61.2
bu hafta 61.5
gelen 300
toplam giden 8.5
hedef 55

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim kilo veremiyenler yani benim gibi canınızı sıkmayın amma haftaya hırslanalım azıcıkkk

Aynen öyle..bu hafta iyi olalım bari güzel menüler çıkaralım kendimize güvenimiz gelsin tickerım 57 ama ben 59um değiştircem bugün 59 yapcam ve ben 55olcam arkadaşlar yazın yine kontrollü olcam napalım artık..mecburum buna

anlaşılan bu hafta herkez 300 500 gr. almış :) neyse veren ve koruyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 61.700
bu hafta 62.100
gelen 400
giden kocaman bi O
hedef 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…