- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.121
Özgecim teyzem küçük yegenimi 11 aylıkken yavaş yavaş başlamış bezini çıkartıp pipisini kavanoza koyup oyun gibi yapmış.Anlamıyordu ama hoşuna gidiyordu öyle öyle ögrendi ded.Büyüüdkçe beze alışıp bezi sahiplaniyorlarmış.Keşke geçen yaz oturagı koysaydım oyuncak niyetine ilgisini çkerdi belki.Nyse bizde şimdi ögreniriz inş. Bİraz zor olucak ve şu inatlaşmasını yense.KızçenedeKizlar nasilsiniz kizimi uyutuyorum bir yandan da nescafemi icip size yaziyorum
Bu hafta hic iyi gitmedim ama cok cok kotu de degildim sanki kilo korur gibi beslendim umarim cok fazla cikip moralim bozulmaz
Tartilmiycam cumaya kadar meraklanayim biraz hem
Mevcan bi tuhaf oldum okuyunca Cennette kavusun sefaatciniz olsun ins. Melegin
Papatyacim dikkat ettigine hic suphem yok istesekte cok yiyemiyoruz artik otomatige bagladik her yemege oturusta oto kontrol kendiliginden devreye giriyor
Nelson aynen canim menu yazmadikca toparlanman zor olcak ben de uzun bi sure menu hic yazmamistim sonuc kotuydu yani be zaman yazmaya basladim duzeldi cokta yesen yaz taslicak degiliz heralde azcik sacini cekeriz o kadar yani
Hadi bak yaz geldi daha neyi bekliyosun cekirge gibi sicriyodun ne guzel bi ara sen
Ebrucum sen ne yaptin canim nasi gidiyor dun kv gittik caya eltimde ordaydi onun buyuk kiz 2 yasindayken alismis simdiki de(18 aylik) 1 2 aya ona da baslatcam dedi aynen senin dedigin gibi 1.5 yasinda ogrenebilirler dedi sen de baslat yavastan ilk olarak sabah kalkinca tuvalete oturt cisini yspsin dedi sabah hem babasida gorsun diye oturttum hadi annecim cis dedim kendini sıktı pirt yapti cok komikti yaaa cisini 1 - 2 damla yapti .heralde yok dedim dusa koydum altini yikayim diye sirrr cisini yapti
ebruli yazmadın bugün, merak ettim takip ediyorum seni, tuvalet eğitiminle ilgili tecrübelerini okuyorum. senin kuzucuk bugün nasıldı, inşallah sabrını zorlamıyordur.
kendimi ne zaman hazır hissedersem tartı ile o zaman yüzleşmek istiyorumGünaydın kızlar nasılsınız bugün ben geç uyandım kızım dün gece 2,20 de uyandı sanki sabah olmuşta uyanmış gibi neşeli kahkahalar atıyo görmeniz lazım 4.30 a kadar oyalandık sonra emzirdim salladım yok uyumuyo yatagına koydum bende yattım bebegondan sesini duyuyorum aaa uuu gülücükler fln sonra ben uyumuşum kızım kaçta uyudu bilmiyorum sonra 8 de uyanfı yanıma aldım 10.30 a kdar uyumuşuz kalktım ev işine giriştim kızımı uyutuyorum şimdi o uyurken işlerimi halledicem inş :))
Ebrucum Allah kolaylık versin canım tuvalet egtimi gerçekten sabır işi kolay gelsin canım sana bu arada menünü begendim menülerini takip ediyorum canım
Mevcan bencede tartılma haftada bir tartılınca daha iyi oluyo listelerini begeniyorum her ne kdar yorum yapamsamda takip ediyorum seni:)
Ösgecim menün güzel maş hep dikkat ediyosunuz bi zaman sonra yaşam tarzı oluyo böle beslenmek sanırım çünkü sizlerde görüyorum bunu darısı benim başıma :))
menü demişken
sabah: 1 tane milföyden peynirli börek,yeşil çay
öğlen:şehriye çorbası az,bulgur pilavı üstü sebzeli bezelye,1 kase yoğurt
ara:yanımda erik,kayısı var onu yiyeceğim
ara:yeşil çay ile 1 tane krıkırak yiycem
ara:badem ve fındık var kavrulmamış onu yiycem
saatlerini ayarlarım artık 6 ya kadar burdayım nasıl olsa
evdede yoğurt yemem malum öğlen yedim salata var dolapta ,bol limonla onu hüpletirim..
tabi bol su ve yürüyüş olmazsa olmazım
ayyy yazdıklarımı okudumda market gibiyim valla,çekmecemde ne ararsan varzaten iş yerine ve eve diye ayrı ayrı alışveriş yapıyorum..
Amin canım.İnş. çabuk atlatırız.Bende ramazanda oruç tutmak istiyorum.Hem oruçlu halsz hemde büyük çişini temizle ,ee tatilede gidince zorluk.Halledeyim dedim ama tabi herşeyin bi zorlugu var.Anne olmak hiç kolay degil.Şu egitimi tamalarsak bende hamile ve emzirme dönemi bi sürü borçlarımın birazını bari ödeyeyim istiyorum.Rabbim affetsin biziebrucum Allah sabır versin canım, sakın pes etme 1 ay sürmez bence, daha ilk günler oğlunda artık bez takmayacağını anlayıp kuzu kuzu yapacak çişini kakasını. bende pazartesi başlama kararı aldım bakalım kısmetse. 1 ay var canım bizim çocuklar arasında şubat doğumlu benim kız. haydi bakalım senden örnek alıyorum yoksa daha etrafımdakiler başlama ramazanıda atlat yoksa çok zorlanırsın diyor ama ben ramazana gelmeden öğrenelim istiyorum.
kızlar ben bu arada geçen sene 3 aylarda baya oruç tutmuştum, eksikler için falan. bu senede spora gitmediğim günler geçen seneki eksiklerimi tutayım diyorum. :44::44:
Hakısın canım çok büyük sorumluluk yüklüyoruz.Aynı şeyi annem yapardı kardeşlerine bak onları bakkala götür ama arabalara dikkat et.EEE bende küçügüm arkadaşlarımla oynmak isterken kardeşlerime göz kulak olurdum.Çocuklugumu tam anlamıyla yaşayamadım.Ama aynı hatayı ben şimdiden ogluma yapıyorum sanırımKizlar kahve molam ve yine ben.Bir yandan kizimi salliyorum bi yandan kahve iciyorum ve size bakiyorum
Ebrucum birseyi hemen ogrensinler yapsinlar istiyoruz da bence onlara fazla sorumluluk yukluyoruz ben kizim kasigi eline alsib tabagini 10 15 dk yesin bitirsin istiyorum istege bakarmisin olmayinca da kiziyorum ona yapamiycagi seyler yuklemeye hakkim yok oysa
Sabirsiz anneleriz malesef..aslinda oglun olayi cozmus sadece inat yapiyo sana da burda onla fazla inatlasmamak dusuyo kaldi ki soyle birsey de var 2 yas kucuk ergenlik derler ben der dururlarmis benim dedigim istedigim olcak diye bu pdikolojiyi de goz onunde bulundur ve kasma bu mumkun mu bilmiyorum cunku ben de cok sabirsiz biriyim ve kizim uyandiginda yatagi isedigini gormek beni nasil bi ruh haline sokar bilmiyorum kendimi bunlara hazirlamam gerek her kizisim olayi daha da zorlastircak ( ki kizmaya hic hakkim yok hic kizmadan sinirlenmeden olur ins.)
Aklim karisti bak simdi yavas yavas hazir havalar sicakken on hazirliga baslasammi acaba kafasi karisirmi ki.
Bakayim tepkisine dun gene ıkıniyodu bezini acip wcye gotureyim dedim kacti istemedi mesela.
Bende de hic duzen yok 3 4 gundur gece 2-3 gibi yatiyorum 10 11 de kalkiyorum erken uyuyamiyorum ya vucut direniyo yorgunum uykum var ama uyuyamiyorum
İnş. canım sabrediyorumgünaydın kızlar
dün burası biraz sessizmi kalmış ne :44::44:
ebrulim sabır ve zaman lütfen her çocuk bir deildir.benim ki 1 haftada öğrendi seninki belki 1 ayda öğrenecek sabret zafer senin olacak:13::13:
tartılmama konusundaki kararlılığım devam ediyor,spora ve dikkatli beslenmeye devam ediyorum,emeklerimin karşılığını alırım inşallah..
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben geç uyandım kızım dün gece 2,20 de uyandı sanki sabah olmuşta uyanmış gibi neşeli kahkahalar atıyo görmeniz lazım 4.30 a kadar oyalandık sonra emzirdim salladım yok uyumuyo yatagına koydum bende yattım bebegondan sesini duyuyorum aaa uuu gülücükler fln sonra ben uyumuşum kızım kaçta uyudu bilmiyorum sonra 8 de uyanfı yanıma aldım 10.30 a kdar uyumuşuz kalktım ev işine giriştim kızımı uyutuyorum şimdi o uyurken işlerimi halledicem inş :))
Ebrucum Allah kolaylık versin canım tuvalet egtimi gerçekten sabır işi kolay gelsin canım sana bu arada menünü begendim menülerini takip ediyorum canım
Mevcan bencede tartılma haftada bir tartılınca daha iyi oluyo listelerini begeniyorum her ne kdar yorum yapamsamda takip ediyorum seni:)
Ösgecim menün güzel maş hep dikkat ediyosunuz bi zaman sonra yaşam tarzı oluyo böle beslenmek sanırım çünkü sizlerde görüyorum bunu darısı benim başıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?