Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar Kilo bildirimim

Başlangıç 83.600
Geçen hafta 82.100
Bu hafta 81.600
Gelen yok
Giden 500 gr
Hedef 70

Son düzenleme:
Kızlar çok mutluyum bu hafta çok dikkat edemedim kesin + göstercek tartı derken 500 gr gitmiş üstelik adette olmadım daha vücudum şiş inş hep böle devam eder :))

Canım inan adına çok sevindim çaba sarfederek yada sarfetmeden kilo vermek çok güzel..almak ise çok ama çok kötü çaba sarfederek almak en kötüsü şekil A ben yani

Kilo Bildirimi
Başlangıç :63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta54.3(wc ye çıkmadım
Giden:200
Gelen :yok
Hedef:51

Herkes kilo almış bu hafta Yaz geldi bol su içelim kızlar.Canım buz gibi kola ve dondurma dışında bişi çekmiyor.Ama yemiycem!1kilo hedef koymuştum ama başaramadımResim çekmişti eşim bi baktım yüzüm göbeğim kollarım eskisi gibi şiş duruyorTatil bile istemiyor cnım!Nie karnım düz olsun çıtır bi anne olmayayım ki!Bu hafta hedef 800!!!Evde şort giyiyorum askılı ince badiler ve balina gibiyimKorsemi pişsemde çıkarmadım çıkartmıycam!Oglumu uyutup netten rahat rahat girip tek tek yazarım kızçeler:)

Kilo Bildirimi.
Baslangic:63
Gecen Hafta:51.500
Bu hafta:51.900
Gelen:400
Hedef:51
Kizlar bu hafta cok simarikca davrandim hedefe az kaldi havasina girdim sonucu bu oldu iyi de oldu neymis olcusunde yemem gerekmis

Bu hafta kilo veren yok gibi nerdeyse ins. Haftaya bu tablo tersine doner kizlar.
Btlkubra supersin canim sen bir ay sonra gor bak aynada sen de kendibe bakinca degisikligi farketcen cepten foto cek (yan profilden falan da)ay ay farki gor.
Sehraa hepimiz bunu yasadik canim ben de dune kadar gecede 3 mini magnum yemistim ahh ahh ama toparlaniyo insan merak etme cok takilma stres yapma yemegi dusundukce daha da yiyosun bol su ic sivi seylere yonel hava da sicak agir seyler gitmiyo zaten gez dolas yemekten uzaklas ama en onemlisi menu paylas o zaman istesekte abartamiyoruz
Ebrcum 2 haftada iner o sislikler merak etme bol bol su icelim dedigin gibi .ben tatil hayaliyle yatip kalkiyorum valla butun kis bunu bekledik toparlan sen de 1 1.5 ay var daha onumuzde gec degil ben alisverise basladim bile.dun gunes gozlugu aldik kendime esime ve kizima . Kizim ters takip geziyo gul gul olduk bi de sacina takiyo sıkılinca cok alemler yaa

Eylül sonu ben de aranıza katılırım inşallah :)
Rabbim öncelikle kolay dogum nasip etsin.Saglıkla bebegine kucagına al.Bekleriz aramıza
Kızlar Kilo bildirimim

Başlangıç 83.600
Geçen hafta 82.100
Bu hafta 81.600
Gelen yok
Giden 500 gr
Hedef 70
Canım menülerin zaten çok iyiydi.Ben inanıyordum verecegine ve yine inanıyorumki haftaya 1 kio verebilecegine:124:
Cimcime olucak senin kızBizde baktık geçende gözlüklere.Oglum düşürdü gözünden ve anne düştü dedi.Kv bende anlamadık bi baktık gösterdigi yere artık çok geç caddeden aralar geçti üzerinden oglum çok üzüldü.Çünkü süslü biraz.Şimdi üçümüze alıcaz ama ben bu göbekle tatile gitmek istemiyorumMayo giymeyi sevmiyorum heryerim bronzlaşsın istiyorum ama bikini giyecek yüzüm yok
Saol önerilerin için mevcancım aklımda bulunsun yine.Aç karınla zeytin yagı içirdim ve kayısı suyu.Yapmadı bende lagman alıp yaptım afedersiniz.Çok az yaptı.Yıkadım uyuttum az önce rahatladı yavrum birazda olsa.

Bizde seni özledikSaol canım ama oglum malesef kayısı şeftali yemiyorBende kayısı suyu veriyorum.Zeytin yagı içirdim sabah aç karınla.Kabak yemegi aklıma gelmemişti saol canım.Uzak kalma bak sana artı olarak dönüyor.Hadi eskisi gibi patır patır ver şu kiloları

Canım inan adına çok sevindim çaba sarfederek yada sarfetmeden kilo vermek çok güzel..almak ise çok ama çok kötü çaba sarfederek almak en kötüsü şekil A ben yani
Teşekküederim canım valla çabaların sonucunu görünce insan mutlu oluyo :)) sende öle deme yeni haftaya toparlarsın kendini ben inanıyorum :))

Ayy inş canım yaa valla zayıf olmayı özledim ve kilo verdikte motive oluyorum bide anladımki ben bu işî yavaş yavaş çözüyorum dün eşim tiramisu istedi yaptım gece saat 1 de o koca bir dilim yedi bense yatarken canım istemesin dîye bir çatal aldım sadece çok mutluyum böle :))
Kızın çok şekkermiş canım ya kızlarda ayrı bi havalı oluyo :))

Merhaba kızlar;
Malum ben kilo bildirimi yapamıyorum. Herkesi okudum teker teker. Pek iç açıcı bir hafta olmamış ama olsun. Haftaya herşey çok daha iyi olacak. Sanırım kübra kilo verebilmiş. Unuttuğun varsa da kusura bakmasın. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Hem de koruyanları.
Benim bu haftaki hedefim 600 gram idi. Ne durumdayım bilmiyorum ama haftaya için üstüne 400 gram daha ilave edip cuma 62 olmak istiyorum. Çarşamba akşamı 1 saat yürüdüm. Bu akşam da yürücem

buğün yaşadığım şehirde havada bulanıktı.. hiç sevmem böyle havaları..üzerinede kiloda aldım.. kilo alacağım belliydiyde iradesizliğime kızıyorum.. 5 kg bir ayda veren ben ve aynı kiloda 4 aydır yerinde sayan yine ben..ayda 1 kg versem şimdiye hedefime ulaşmıştım..
ben öyle zayıf çıtır biri hiç olamayacağım.. hayatım boyunca da olmamamıştım zaten..55kg sıkı bir vucut ve kabinde ne denesen üzerinde harika duruyor duygusunu yaşamak istiyorum.. bu diyet işini bırakmıyorum ama çabada göstermiyorum..
ne olacak bu halim..

özgecim kendi üzerine çok gitme ara sıra şımarıklık yapıyoruz hepimiz.. bu hafta 1 kg veririsen hedefine ulaşırsın.. ben senin başaracağına inanıyorum..sen yanlışını fark edip düzeltiyorsun..

buğünkü menum
sabah: bir kase yoğurt çorbası-bir dilim kek(250 kalori)
öğle:2 taneye yakın gözleme (ama stres yaptım sindiremedim ve istifrar ettim)
ara: soda
akşam(17.00):3 tane antep fıstıklı bir tatlı(şerbetli değil)-5-6 yk nohut yemeği

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
11.00=5 çatal ekşimikli yumurta,4 zeytin,1dl.kepek,1 çay
12:15=türk kahvesi
15:15=1 tabak mercimek,yarım porsiyon renkli makarna,2 salatalık
17:30=3 kare bitter
19:45=3 ince dl.susamlı ekmek,ekşimikli kırmızı biber,1 zeytin,domates salatalık,kk peynir,çay

Su:3.5 yatana kadar 4 olur
Spor:Brazdan oglumu parka götürücez.Ya yürüycem yada spor aletlerine binicem.Gece yazarım.

ayy arkadaşlarım çok geçe kaldım kusuruma bakmayın nolur.

geçen hafta :53
bu hafta :53
giden :0
hedef :50
başlangıç :55

kızlar ben bu çarşamba adet oldum, şişliğim ve iştah patlamam geçti çok şükür. bugünde komşumun kızı çok hasta ona koştur falan derken öğleden akşama kadar yemedim bişey.

bugün ki menüm

Sabah : 2 yum, 1 taze soğan, 2 yeşil biberli omlet, 2 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeği,

Ara : yeşil çay

Öğle :yok

Ara :yok

Akşam :saat 22 de walla çok geç oldu :26: 4 çatal patlıcan oturtma, karpuz peynir, zeytin, 1.5 dilim ekmek.

yemekten sonra biraz çerez ve azıcık cips yedim.

Eklentiler

• $DSC_0521.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 48
arkadaşlar topiğimize bir yenilik de benden, sabah kahvaltımı görsel olarak paylaşıyorum sizinle. bugünümü paylaşmak istiyorum sizinle. dün komşumun kızı geçmeyen ateş yüzünden hastaneye yattı (3 yaşında) akşam onu ziyarete gitmeden önce poğaça yapıp götürdüm. bugünde çiğ börek ve kısır yaptım ve bunları yaparken sadece kızıma ayırdığım 1 parçanın ucundan tuzuna bakma amaçlı tattım. kendimle gurur duydum. bu arada komşumun kızı iyi bu gece hastaneden çıktı çok şükür. Allah hiçbirimizin yavrusuna dermansız dert vermesin. bende bu hafta düzensiz gittim baya, sporada gidemedim.

ösgecim gece ara yazdığımı farketmişsin, bende çaktırmayayım diyordum :26: canım yaa biz akşam yemekten sonra çayın yanına bişeyler atıştırmayınca çok mutsuz oluyoruz. eskiden siyah çay içerdik şimdi genelde yeşile çevirdik. birde eskiden çok yerdik tatlı, cips... şimdi az çerez ve birazda çikolatayla bitiriyoruz. bazende sadece magnum mini bizi kesiyor. ben gece geç yatıyorum bunyem 9-10 gibi bunları yememe alıştı, çok abartmadığım sürece kilo vermemde bi sıkıntı olmuyo. en azından çay keyfi ayptık diye mutlu oluyoruz. eşimin bir sözünü yazayım hemen: içkimiz yok, sigaramız yok, gece gezmemiz yok bu kadar yemezsek ölelim o zaman.

Kizlar kvdeydik. Simdi geldim.hastaydi biraz ev isi yaptim buyuk gorumcem isten geldi yemek yaptik kucul gorumcem esleri falan gelesiys saat 21 de aksam yemegi yediler ben de 20.00 de yedim baktim cok gece kaliyo biliyorlar zaten diyet yaptigimi napim acikmistim zaten
Ebrucum oglun cok fena senin yaaa masallah akil kupu bicir bicirda konusuyo hem
Bu arada ben mayo giyiyorum bekarken bikini giyiyodum gobegim idare ederdi ama duz degildi balayinda da bikini giymistim sonra mayoya dondum yuzucu mayosu giydim gecen yaz bu yaz yeni alicam o yuzden cok sorun etmiyorum gobegimi mayodada kotu duruyor ama bikinideki gibi degil tabi
Tickerda eger kaydettigin sitede bilgilerin cikmiyorsa ana sayfasi gorunuyorsa guncellenmemis demektir bastan yapilmasi gerekir canim.
Btlkubracimkilo almamamin puf noktasi bu gece yememek canin ceksede tadina bakip durabilmek hicbir yiyecek zayif olmak kadar mutlu etmiyor insani
Papatyacim eve donunce tartilir bildirirsin canim ins. Haftaya hedefine ulasirsin yuruyus icin de
Nelson canim bu hafta seytanin bacagini kir bi baslangic yap kilo ver motive edicek bu baslangic seni
Ben de bu hafta veremeyip gene Alirsam demoralize olucam ve gitgide hedeften uzaklasicam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…