- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.161
Eylül sonu ben de aranıza katılırım inşallah :)
Oncelikle hayirli kolay bi dogum dilerim canim . Her zaman gel bekleriz
Rabbim öncelikle kolay dogum nasip etsin.Saglıkla bebegine kucagına al.Bekleriz aramızaEylül sonu ben de aranıza katılırım inşallah :)
Canım menülerin zaten çok iyiydi.Ben inanıyordum verecegine ve yine inanıyorumki haftaya 1 kio verebilecegine:124:Kızlar Kilo bildirimim
Başlangıç 83.600
Geçen hafta 82.100
Bu hafta 81.600
Gelen yok
Giden 500 gr
Hedef 70
Cimcime olucak senin kızBu hafta kilo veren yok gibi nerdeyse ins. Haftaya bu tablo tersine doner kizlar.
Btlkubra supersin canim sen bir ay sonra gor bak aynada sen de kendibe bakinca degisikligi farketcen cepten foto cek (yan profilden falan da)ay ay farki gor.
Sehraa hepimiz bunu yasadik canim ben de dune kadar gecede 3 mini magnum yemistim ahh ahh ama toparlaniyo insan merak etme cok takilma stres yapma yemegi dusundukce daha da yiyosun bol su ic sivi seylere yonel hava da sicak agir seyler gitmiyo zaten gez dolas yemekten uzaklas ama en onemlisi menu paylas o zaman istesekte abartamiyoruz
Ebrcum 2 haftada iner o sislikler merak etme bol bol su icelim dedigin gibi .ben tatil hayaliyle yatip kalkiyorum valla butun kis bunu bekledik toparlan sen de 1 1.5 ay var daha onumuzde gec degil ben alisverise basladim bile.dun gunes gozlugu aldik kendime esime ve kizima . Kizim ters takip geziyo gul gul olduk bi de sacina takiyo sıkılinca cok alemler yaa
Saol önerilerin için mevcancım aklımda bulunsun yine.Aç karınla zeytin yagı içirdim ve kayısı suyu.Yapmadı bende lagman alıp yaptım afedersiniz.Çok az yaptı.Yıkadım uyuttum az önce rahatladı yavrum birazda olsa.kızlar bu arada msjların hepsini okuyorum ama uzun olduğu için tek tek alıntılamıyorum..menüleriniz bana ilham veriyor,ara öğünde neler yerim kafamda yer ediyorum.
ebrulim benim kızımda çok kabız olurdu
-ayaklarını sıcak tut-
-karnına kasıklarına doğru zeytin yağı ile masaj yap
-sırt üstü yatır ayaklarını karnına doğru it çek,spor gibi allah yardımcın olsun
kızlar merhaba bu hafta uğrayamadım ama çoğu zaman okudum yazdıklarınızı telden, sizleri çok özledimmm
ebru kolay gelsin canım umarım en kısa sürede atlatır tuvalet sorununu, kabızlık için kayısı şeftali elma, gibi meyveleri yedirebilirsin, kabak yemeği iyi gelebilir yada bir kaşık zeytin yağı içire bilirsen, bide bol bol su verrrr
sehra sana da geçmiş olsun canım, ve doğum günün kutlu olsun nice nice yıllar geçirmeni dilerim sevdiklerin ileee
gelelim kilo bildirimine ben de artıdayım bu hafta, artık toparlanmak lazım sanırım bir çok arkadaş artıdayız, umarım önümüzdeki hafta kendimize geliririz
Teşekküederim canım valla çabaların sonucunu görünce insan mutlu oluyo :)) sende öle deme yeni haftaya toparlarsın kendini ben inanıyorum :))Canım inan adına çok sevindim çaba sarfederek yada sarfetmeden kilo vermek çok güzel..almak ise çok ama çok kötü çaba sarfederek almak en kötüsü şekil A ben yani
Bu hafta kilo veren yok gibi nerdeyse ins. Haftaya bu tablo tersine doner kizlar.
Btlkubra supersin canim sen bir ay sonra gor bak aynada sen de kendibe bakinca degisikligi farketcen cepten foto cek (yan profilden falan da)ay ay farki gor.
Sehraa hepimiz bunu yasadik canim ben de dune kadar gecede 3 mini magnum yemistim ahh ahh ama toparlaniyo insan merak etme cok takilma stres yapma yemegi dusundukce daha da yiyosun bol su ic sivi seylere yonel hava da sicak agir seyler gitmiyo zaten gez dolas yemekten uzaklas ama en onemlisi menu paylas o zaman istesekte abartamiyoruz
Ebrcum 2 haftada iner o sislikler merak etme bol bol su icelim dedigin gibi .ben tatil hayaliyle yatip kalkiyorum valla butun kis bunu bekledik toparlan sen de 1 1.5 ay var daha onumuzde gec degil ben alisverise basladim bile.dun gunes gozlugu aldik kendime esime ve kizima . Kizim ters takip geziyo gul gul olduk bi de sacina takiyo sıkılinca cok alemler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?