Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Oncelikle cok gecmis olsun canim Allah butun yavrulara hastalara sifa versin hic dayanamam hasta cocuga ben
Bana bu soz hic yabanci degil biliyomusunBiz de esimle icki sigara kullanmiyoruz hic sagligi icin bazen uyariyorum esim Evdeyken her gece koca tabak cigdem yer o da ayni seyi soyluyor
Ben kendi acimdan baktim olaya eger ben her gece birsey atistirsam ( ki gec yatiyorum illa cani istiyo insanin )abartiyorum tadinda birakmiyorum ve surekli rutine bagliyorum bu sefer kilo aliyorum haliyle.
Siz de haklisiniz o da bi keyif hele uzun yaz geceleri birsey atistirmadan keyfi cikmiyor.
Ama hedefine ulasina kadar hergece yemesen bile senin avantajina kilo korumaya gecince gene tadarsin azar azar yersin.
Ben de bazen yiycem kilo korurken bunun icin ugrasiyorum zaten

Menum

10.30
1 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel.
Maydanoz yesilcay
14.00
5 mercimek koftesi
1 dilim beyaz ekmek
Sekersiz cay
14.45
2 isirik albeni
17.00
2 mercimek kofte.
18.30
Sekersiz nescafe
20.00
3 kasik salata
1 kasik kavurma
1 kasik pilav
1 bardak ayran
22.00
1 tane benimo
Ogleden sonra is guc firsat bulup birsey yemedim ayakustu attim agzima birsey ama duzensiz oldu tabi

haydi arkadaşlar boşlukları bildirin yazayım, tekrar paylaşayım. tabi isterseniz.

Eklentiler

• $K.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 40
Liste guzel olmus canim eline saglik madem boyle bi becerin var cuma gunleri liste yaparmisin
Bu hafta gecen hafta verilen kilo diye en cok kilo veren 1. Olur ilk sirada yer alir kilo alanlar ise asagida kaldigi icin daha da hirslanir ne dersiniz
Bu arada boyum:1.58
Yasim:25

İyi geceler arkadaşlar.Oglumun çişini yaptırıp ödül olarak parka götürdük.Yoruldu ve gelince uyudu az önce.Bende mekigimi çektim ve yeşilçayımı yudumlarken size bakayım dedim:126:Bugün lagma yapınca 2 kez kiloduna yaptı kksını yavrum.Olsun onuda ögrenicek inş. Kbız olmasında ben razıyım.Çok rahatım artık nedense.Çişini yapınca alkışlayıp hadi anne dkelim by by yapaıl dyor vesifonu çekip el sallıyor.Sonra ellerini yıkıyor.Bugün kksından sonra banyo yaptırdım dye.Çişini dökünce hadi anne banyo deyip duşakabini açıyorHayır oglum yine kknı yap o zaman banyo diyorum.Çocuklar hemen bişileri bagdaştırıyor demekki.Birde ilk günler ne by by ne sifon umrunda degildi.Şimdi oturagına daha kolay oturuyor ve oturunca dalıp kalıyor.Demekki aklına yer ediyor ve zamanla zamanla komutları uygulamaya geçiyor.Vaktimiz çok sıkılıyorz gündüz ama olsun bizde bbamız saolsun akşamları böyle parka sahile giderizBizden haberler böyle.Geçmişe bi göz atayım.

Bu arada parkın etrefında tempolu yürüdüm.Aletlere binecektim ama o tarafta çok erkek vardı eşim izin vermedi.Bende sadece tempolu yürüdüm.Ve 150 mekik çektimHiç spor yapmamaktan iyidir dimi ama:26:

Blue ,canım yenilik katmışsın.Ne güzel ekmeginide kendin yapıyosun ohh mis gibi.Ama akşam yemegini heme geç yiyip hem ara yapısoun hemde cıslarlaBizde de sigara içki yok.Eşim çaykolikKv veya evde de olsa illa çayın yanına kek yapılır bisküvi hele kv bahçedeysek kaç demlik demlenir tüpte ve sıcak çekirdek çitlenir.Ama eşim yanımda çaır çutur çerez cips yer ben yemem.İçinden bademleri ye yada b.leblebi ye.Tabikide herzaman bu kadar iradeli olamayız heelki yaz demek dondurma demek.Ama hafta 1-2 gün aşırıya kaçmadan tadımlık yiyebilriz.

Özgecim haftaya 800 gr verirsem tickerimi degiştirim artık inş.

Günaydın arkadaşlar.Oglumun Uyuyunca taktığım bezi yine sabah namazı sırasında anlamadan çıkarttım.Ve yine kuruydu:)Geç yatıp geç kalkıyordu.Ama 8:30 uyandı.Anne çiş yaptım dedi.Baktım alez yatak koruyucu kuruydu.Megerse çişim var demek istiyormuş malum uyku sersemi:)Hemen oturaga oturttum.Anne çiş yaptım dedi:)Yapmıştı ve çiişimizi döküp el sakladık:)Aslında uykusu var esniyor hala ama çişine uyandı .Sanırım çiş olayını artık hallettik gibi bişi:)Sıra kksında:-/

günaydın çıtıcıklar

2 gündür spor yapamıyorum bu 2 günde yapamıycam eşim şehir dışında malum kızım var

dün yediklerimi yazayım bende,

sabah: 3 tane form bisküvi,yeşil çay az fınfık(çiğ)

öğle:1 kase yayla çorbası,az pirinç pilavı üstü taze fasulye,salata

ara: yine az fındık ve yeşil çay

ara:1 kase yoğurt

ara: erik ve kayısı bir avuç dolusu hemde baya dolusu

akşam : saat 10 civarı 1 salatalık,1 domates,şekersiz çay 1 bardak ve patlamış mısır küçük bi kase (kaçamak)

Gunaydin arkadaslar
Ebru okuyunca ben bile mutlu oldum kimbilir sen nasil mutlusundur masallah oglusuna darisi benim kizcemin basina
Dunde kvdeyken baktim kizim kakasini yapicak ıkınıyo kos annecim tuvalete yapalim dedim tuttu ekimden gittik bezi actim hemen yapmusti oturttum gene de yapmaya calisti ama gelmedi
Siz cisle biz kakayla basladik olaya
Bizim de sira cisini yaptirmada

Maşşallah yawrulsrınıza kızçelerrrr,güsel eğitiuorsunuz yawrularınızı maşsllah size,az sabur daha emi

Blueeee çok teşekkürler yeni şeyler motive ediyor insanı sonu moRive olmicak inş bu sefer..
Ben
Yaş 28
Boy 1.63
Geçen hafta 59
56.9 oldum en az 1ay evelse 57oldum..menü paylaşmamamın cezasını çekiyorum ama durmak yok yola devammmmm

sabah kalktık kahvaltı iş derken öğlen olmuş.. gerçi cok işte yapmadım. sadece buzldolabimi temizledim.. yaz temizliğimde bir mutfak dolaplarım kaldı..

tablo işi güzel olmuş.. ben denedim ama nereden yapıldığını bulamamıştım tablonun eline sağlık iyi olmuş. boy ve kilomu yazdım..

özgecim seninde dediğin gibi en çok kilo veren 1. sıraada olursa belki gaza geliriz.. şunu şurasında tatile ne kaldı ama ben halen olduğum kiloda sayıyorum..

neyse herkese güzel hafta sonları dilerim...

Önceden böyle şeylere seviinegii söyleseler inanmazdımKızlar okuduklarıma göre daha çabuk ögreniyorlar.Ki senin cimcime pek hevesli çıktı

selam kızlar, iyi haftasonları, bugünki menümü paylaşıyorum

Sabah :2 dilim ekmekle tost (arasında biraz sucuk olabilir :26:), çay, peynir, zeytin, yarım dilim ekmeğe nutella vardı birde galiba.

Ara : türk kahvesi

Öğle :4 kaşık makarna, az somon (aaa azcık mayonez ketçap sıkmış biri makarnaya )

Akşam :dışarda 2 parça kızarmış tavuk, azda kola içtim

Ara mı desem ösgeciim :) :soda, çay, yeşil çay, çekirdek

çekirdek dedim de ösgecim sen izmirlisin herhalde çiğdem diyorsun. üniv.de ev 2 ev arkadaşım izmirliydi. çekirdeğe çiğdem, simide gevrek, hırkaya ceket.. derlerdi.

kızlar listeyi tamamladım zuzu, hawar ve papatya kaldı. ösgecim senin dediğin gibi biraz zor oluyo ama senin dediğine en yakın şekilde yapmaya çalışıcam.

ebru maaşallah senin oğluşa, Allahım nazarlardan saklasın. bende bugün 4 tane kilot aldım, bide yatağa sermek için hasta bezi alıcam, darısı başıma diyorum.

arkadaşlar son hali bu, umarm yanlış yazmamışımdır. eğer yanlışım varsa lütfen uyarın düzelteyim. bu arada haftanın birincisi Mev*Can hanımı kutluyorum. benim gibi yerinde sayan yada artıya geçenlere de bol motivasyon hadi kızlar toparlanın, bu kadar yaramazlık yeter diyorum

Eklentiler

• $kilo.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…