- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.181
arkadaşlar topiğimize bir yenilik de benden, sabah kahvaltımı görsel olarak paylaşıyorum sizinle. bugünümü paylaşmak istiyorum sizinle. dün komşumun kızı geçmeyen ateş yüzünden hastaneye yattı (3 yaşında) akşam onu ziyarete gitmeden önce poğaça yapıp götürdüm. bugünde çiğ börek ve kısır yaptım ve bunları yaparken sadece kızıma ayırdığım 1 parçanın ucundan tuzuna bakma amaçlı tattım. kendimle gurur duydum. bu arada komşumun kızı iyi bu gece hastaneden çıktı çok şükür. Allah hiçbirimizin yavrusuna dermansız dert vermesin. bende bu hafta düzensiz gittim baya, sporada gidemedim.
ösgecim gece ara yazdığımı farketmişsin, bende çaktırmayayım diyordum :26: canım yaa biz akşam yemekten sonra çayın yanına bişeyler atıştırmayınca çok mutsuz oluyoruz. eskiden siyah çay içerdik şimdi genelde yeşile çevirdik. birde eskiden çok yerdik tatlı, cips... şimdi az çerez ve birazda çikolatayla bitiriyoruz. bazende sadece magnum mini bizi kesiyor. ben gece geç yatıyorum bunyem 9-10 gibi bunları yememe alıştı, çok abartmadığım sürece kilo vermemde bi sıkıntı olmuyo. en azından çay keyfi ayptık diye mutlu oluyoruz. eşimin bir sözünü yazayım hemen: içkimiz yok, sigaramız yok, gece gezmemiz yok bu kadar yemezsek ölelim o zaman.
haydi arkadaşlar boşlukları bildirin yazayım, tekrar paylaşayım. tabi isterseniz.
haydi arkadaşlar boşlukları bildirin yazayım, tekrar paylaşayım. tabi isterseniz.
Gunaydin arkadaslar
Ebru okuyunca ben bile mutlu oldum kimbilir sen nasil mutlusundur masallah oglusunadarisi benim kizcemin basina
Dunde kvdeyken baktim kizim kakasini yapicak ıkınıyo kos annecim tuvalete yapalim dedim tuttu ekimden gittik bezi actim hemen yapmusti oturttum gene de yapmaya calisti ama gelmedi
Siz cisle biz kakayla basladik olaya
Bizim de sira cisini yaptirmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?