- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.201
Amin canım.A rakamla devm eden markete alez sıvı geçirmeyenden geldi hemde çok ucuz habern olsunselam kızlar, iyi haftasonları, bugünki menümü paylaşıyorum
Sabah :2 dilim ekmekle tost (arasında biraz sucuk olabilir :26:), çay, peynir, zeytin, yarım dilim ekmeğe nutella vardı birde galiba.
Ara : türk kahvesi
Öğle :4 kaşık makarna, az somon (aaa azcık mayonez ketçap sıkmış biri makarnaya)
Akşam :dışarda 2 parça kızarmış tavuk, azda kola içtim
Ara mı desem ösgeciim :) :soda, çay, yeşil çay, çekirdek
çekirdek dedim de ösgecim sen izmirlisin herhalde çiğdem diyorsun. üniv.de ev 2 ev arkadaşım izmirliydi. çekirdeğe çiğdem, simide gevrek, hırkaya ceket.. derlerdi.
kızlar listeyi tamamladım zuzu, hawar ve papatya kaldı. ösgecim senin dediğin gibi biraz zor oluyo ama senin dediğine en yakın şekilde yapmaya çalışıcam.
ebru maaşallah senin oğluşa, Allahım nazarlardan saklasın.bende bugün 4 tane kilot aldım, bide yatağa sermek için hasta bezi alıcam, darısı başıma diyorum.
Kizlar bugun aksam 17.30 da kizimi asiya goturduk asisini oldu sonunda ( su cicegi)sonra yemek yedik sahilde bi restoranda ordan sahilde az yuruduk kizim gezsin kossun diye parkta oynattik bi mutlu oldu.
Bugun beyaz badi giydim resmen karnim cikmisti gene yaa cok yedim cok bugun yani cok dediysem asiri degil ama diyet menusu degil iste
Yarin sabahta esimin ark. Davet etti kir dugun salonlari var kahvalti salonuda var oraya gidicez arkadasinin da 10 aylik kizi var bizimkisi kosturur oynar artik rahat rahat kirlarda
Bluedaisy sabah yaptigin kahvaltida hicbisi yok arada sucuk yicen tabi cok sık olmadikca bisey olmaz
Oglende azcik mayonez ketcaptanda bisi olmaz.
Ama geceki aradaki cekirdek coksa olabilir bilemiycem ama eskiye oranla gece atistirmalarini cok azaltman da takdire sayan ben de gece cok yerdim ivir zivir malesef
Bu arada izmirliyim ve izmirde yasiyorum canim dilimize boyle yerlesmis simit ve cekirdek demek tuhaf geliyo burda da kimse simit demez sokakta taze gevrek diye dolasirlar mesela
O yuzden kendim neysem oyle yaziyorum siz anliyosunuz zaten ne oldugunu
Bu arada ebrucum dr sordum bugun tuvalet egitimine ne zaman baslayalim diye 2.5 yasinda dedi yani 30 aylikken dedi o zaman hazir oluyorlarmis tam olarak dedim ben arada oturtuyorum akli karisir mi evet karisir dedi sonra yapmak istemez dedi offf yaa aklim karisti inan ki dr dinleyip sonradan pisman olmaktan korkuyorum bilgisine guveniyorum aslinda ama iste pisman olmakta istemiyorum int. Bakindim 18 ay ve 3 yas demis bu da demek oluyoki cocuktan cocuga degisiyo.
ebrucum bişey sorcam, mekik çekmeden önce ısınma yapıyormusun, birde hergün çekiyorsun ne durumdasın, gelişmeler neler? bende başlamak isityorum evde. geçen hafta adet oldum, komşumun kızı hastaneye yattı ona koştur falan filan derken spora sadece pazartesi gittim. ee sporum zaten temmuz sonu bitecek. bizim ev çok sıcak oluyor ısınma hareketleri yapamıyorum ben çok bunalıyorum. direk mekik çeksem diyorum? aslında ip alıp ip atlamak lazım birde hulahop, sonrada çek mekiği tamamdır.
arkadaşlar son hali bu, umarm yanlış yazmamışımdır. eğer yanlışım varsa lütfen uyarın düzelteyim. bu arada haftanın birincisi Mev*Can hanımı kutluyorum. benim gibi yerinde sayan yada artıya geçenlere de bol motivasyon hadi kızlar toparlanın, bu kadar yaramazlık yeter diyorum
günaydın kızlar;
dün gece geldim. hemen eşyaları boşalttım. evde yiyecek birşey yok tabi ki. nohut ıslattım. bugün yapılacak.
sabah tartıldım ve ne göreyim...ben kilo almışım. gerçi ev dışında olunca insanın wc düzeni bozuluyor, bir de vücudumda acayip bir şişlik hissediyorum diyerek züğürt tesellisi yapayım bari...
mevcan dur bakalım. en büyük benim bi kere başka büyük yok....
wc eğitimi iyi gidiyor maşallah ebrucum...umarım en kısa zamanda halledersiniz...
şimdi ben hemen bilgilerimi yazayıom da tabloya eklensin...
boy: 1,65
başlangıç kilom: 64,8
17 mayıs cuma:63 idim.
bugünü sormayın:
bu cumaya 62 olmak istiyorum inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?