Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar 45 gun sonra adet oldum sonunda yani ama vucudum acaip sis kiyafet biraz sıktı ama hafta sinuna kadar sisligim iner diye umuyorum

merhaba arkidişler bende yapayım bildirimimi
boy: 1.62
kilom hedefim yazıyordu zatennn

Ösgeciğimmm ev işi umarım olur bende hep bahçeli bir evim olsun istiyorummm
ebru canım umarım en kısa zamanda akak işinide halledersiiz, bende seneye başlıyacam tuvalet eğitimine

hafta sonu arkadaşlardaydık kızlar arkadaşım döktürmüş, bayağı yedim dün akşama kadar artık bu hafta yine toparlamaya çalışacammmm

Menum

11.00
1 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
1 banim recel
3 banim tahin pekmez
Yesilcay
13.30
4 y.k etli kurufasulye
1/2 dlm cavdar
15.00
Nescafe
4kare sutlu ciko
16.30
1 kayisi
18.00
1/2 tabak makarna( az ketcap az mayonez ile)
2 dilim karpuz
Aram yesilcay ve leblebi olcak baska birsey yememeyi umit ediyorum

Menüm ve eleştirilerim
Uyanınca
ılık su ile iki kayısı
9da
Kırmızı tatlı biber
Çarliston
Salatalık
Domates
İki tam ceviz
2kk peynir
6zeytin
5etimek
1yumurta
Acısos
Bunları saat 12ye kadar ara ara tıkındım nöbetçiydim çümküm
1de
bir kase kavun
Uyudum epruuuuu
3de
bir tabak çorba yarım dürüm çiköfte yoğurt
Ara
Blr kase kavun
Akşam
Pazı yemeği az
Yoğurt
Mor lahana
Yarım domtes
1salatalık

Ösgee 4sütlü hemide artık bir ay yemezsin çikooo yok yok ama yemesen iyiydi
Sen gevrek diyodunya ben hep bimin yağlı gevreğini düşünüp minik minik ısırıyordur diyodum bluee aydınlattı sağolsun)çiğdemi de tahmin etmiştim ama emin değildim yani
Ev olayı inş hayırlı olur canım
Verelim şu son kiloları yaaaa

Menüm
11:00
İki dilim uno denge
Bir buçuk dilim peynir
Bir dilim helva
Bir banım çilek reçeli
Üç zeytin
Domates yeşil soğan maydonoz
13.30
Bir bardak süt
Üç ad form bisküvi
14.30
Türk kahvesi
İki ince bitter
16:00
Bir bardak çay
Bir kandil sîmiti
17.30
İki ızgara köfte
Akşam
5 yk kuru fasülye
Bol salata

Kızlar bugün 900 kalori almışım

Ösge menünü genel olarak begendim canım ama 4 sütlu olmasaymış îyiymiş
Sehraa yediklerin güzel canım ama sende benim gibi düzensiz yemişsin ama seninki nöbetten böle olmuş benimkide pazArtesi sendromu sanırım

sabah:1 elma
ara;kek(250 kalori)
öğle:8-10 tane yaprak sarma, koca bir kase arabaşı çorbası,6-8 dilim karpuz,2-3 yk yogurt,,
ara:soda
akşam:2-3 tane sarma,marul,salatalık,domates.5-6 tane ev yapımı etsiz çiğ köfte.

o kadar çok su içtim ki 3 litre oldu.. sonra tuvaletten çıkamadım..

ve aylardan sonra ilk sporummm 150tane yarım mekik

Son düzenleme:

ttatlım artık olalım konsatre.. ne yapmalıyız bilmiyorum ama ben bu aralar ne aç uyanıyorum ne de açıkıyorum.. porsiyonlarımı büyüttüm sanırım..gidecek bu kilolar.. sıksak dişimizi iki haftada tatmam ama yapamıyoruz iştee.

arkadaş diyetisyene gidiyor 15 günde 3 kg verdi..
ve bir çay yazmış metabolizmayı hızlandırıcı paylaşıyorum sizinle

15 bardak su
2 elma kabuklarıyla parçala
1 çay kaşığı tane karabiber
3-4 tane karanfil
bir kabuk tarçın

su kaynayınca içine dediklerimi açıyoz bir taşım kaynatıp kapatıyorz. ılıyınca süzüyoruz. günlük 4 bardak içyoruz.. içerken içine limon sıkıyoz.. kaynattığımız çayı buzdolabında saklıyoz bozuluyor çünkü..

ben yaptım ama toz karabiber kulanndığım için biraz acı oldu.. dün içtim ama buğün midem rahatsız olduğu için içemedim...

İradesiz ben
Bir badem bir kk peynir iki dilim domates biber yedim yarım;50:

Kizlar haklisiniz ciko konudunda sutlu olunca kahveyle eridi gitti uzun zamandir almamistim( damak)kendi bitterim kalmamis zaten dukkana gelenlerin nerdeyse hepsini ben aliyorum
Sehraa kavun cok olmus bence 2 aranda da yemissin cunku ve biraz once yediklerin icin de gecmis olsun ip atlayip yakmayi deneyebilirsin
Nelson .bi ara cok iyiydim canim tatli bile cekmiyodu benim ya noldu bana
Bu hafta eskisi gibi olmaya calisicam bakalim ne kadar basarili olcam
Gobegim disinda bir sorunum yok onu da saklayabildigim icin iltifat bile aliyorum ama icimden ahh birde bana sorun diyorum tabi
Bu hafta toparlanicaz ins. Bakalim tablomuz nasil olcak bu arada menun fena degil biraz daha iyiye gitmesi gerek su super icmissin boyle devam et bu hafta etkisi oluyo muhakkak canim
Verdigin tarif bu forumda da vardi hatta malzemeleri alip yapmistim ve hali hazirda da evde mevcutlar ama bana zor geliyo bu tip seyler
Btlkubra menunu begendim canim cok iyi gidiyosun

herkese tatlı rüyalar çoğunuz uyumuştur birazdan bende yatıcam menü paylaşamadım cumadan beri yoktum dün gece geldik ama yazamadım 2 gün dikkat etmedim pek
mennüm bu günn
sabah kalkınca 1 bardak nescafe 1 simit 4 bardak şekersiz çay 2 zeytin 2 çatal peynitr
ara 1 ısırık elma 2 çıtır
öğle çok az salamlı yumurta 2 ilm ekmek
ara nescafe
akşam 3 y.k. taze fasulye ekmek yok çok az yoğurt
3 bardak şekersiz çay
az önce yine nescafe
spor ev temizliği oğluşumu almaya gittim okula bide baya i yürüdüm
su 1 litreden az
yrında misafirlerim var 3 çeşit yapıcam önceden çok çok yapıyodum ama artık kndimide onların yerine koyarak onları düşünerek yapmıycam ne kadar konulursa konulsun tabağa kalmıyor bişi sağlıklarını düşünerek ağır bişilerde yapmıycam sadece su böreği yaptım fırında kabak mücveri ve krem şantili tatlı yaparım yeter kendimde yememeye çalışıcam ama muhtamelen yerim biraz

selam kızlar benıde aranıza alınnn...13 aylık bı bebegım var 56.3kıloyum suan aslında dogum oncesı kıloma dondum ama gobegım gıtmıoo sanırım 5kılo dah avermem lazımmm:))

selam sevgi006, sen 50-59 arası topiğinden geldin sanırım, orada görüyordum seni. hoşgeldin. burda herkes anne o yüzden herkes biribirini çok iyi anlıyor. bebişini Allah bağışlasın, kız mı erkek mi?

Son düzenleme:

papatya teyzecim hoşgeldin

ah ösge ahh, o çiko da neymiş öyle çok güldüm walla. olmuş artı afiyet olsun demekten başka çare yok, napalım arada oluyo böle.

benim menücüğüme gelince

Sabah :2 yum, az maydanoz, 1 taze soğanlı omlet, 1dilim beyaz ekmek.

Ara :neskayfe ve 1 kirmizi elma

İkindi :avuç içim kadar somon, domatesli makarna (4 kaşık)

Ara :türk kayfesi

Gece : azcıkın cips (ösgecim affet) 1 küçük kase dut, 3 erik, 1 bardak kefir.

bu akşam spora gittim, günüdzde 1 saat cam sildim, evi süpürdüm, akşam spordan dönünce banyoyu temizledim 30 dk. sabah geç kalktığım için öğle yemeği yiyemedim.

günlerden sonra bende menümü yazayım kızlarr

saah 2 dilim uno denge 1 kk tulum peyniri, tere maydanoz
ara 1 dilim mulahlebili kadayıf
öğlen 1 tabak kuru fasulye, 2 cin biber, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kase yoğurt
akşam bol salata
2 avuç beyaz leblebi, 2 fındık ,5 badem

2 fincan yeşil çay, 2 lt su, 5 mil leslie 30 yarım mekik

yazılı hazırlıyorum hala bitirsemde uyusam,
akşama doğru misafir geldii habersiz ( sevdiğim arkadaşlar ) bide gelir gelmez dediler güveç yap, yaptım yanıdanda pilav çacık, yediler çaylarını içip gittiler, benim yazılılar da bu saate kaldı

herkese iyi geceler

günaydınnnnn

rica etsem biraz az mesaj yazarmısınız ,sabah bi açıyorum mesajlar yığılmış okuyorum okuyorum,diğer sayfaya geçince kime ne cevap verecektim unutuyorum

dün sporumu yaptım,güzel güzel yalan dünyamı izledim aslında geç oldu ama dayanamadım az erik yedim ama tuz atmadan

bu arada regli oluyorum ve bugün 5.günüm galiba kabızım karnım bildiğiniz taş kesildi,dün gece sancıdan defalarca uyandım,çok su içiyorum ama çıkamıyorum tuvalete belime vurdu artık sancı..

cumaya kadar düzelirim inşallah..

Adet olmak üzereyim ama yinede tartıda güsel şey gördüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…