- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.221
selam kızlar benıde aranıza alınnn...13 aylık bı bebegım var 56.3kıloyum suan aslında dogum oncesı kıloma dondum ama gobegım gıtmıoo sanırım 5kılo dah avermem lazımmm:))
selam kızlar, iyi haftasonları, bugünki menümü paylaşıyorum
Sabah :2 dilim ekmekle tost (arasında biraz sucuk olabilir :26:), çay, peynir, zeytin, yarım dilim ekmeğe nutella vardı birde galiba.
Ara : türk kahvesi
Öğle :4 kaşık makarna, az somon (aaa azcık mayonez ketçap sıkmış biri makarnaya)
Akşam :dışarda 2 parça kızarmış tavuk, azda kola içtim
Ara mı desem ösgeciim :) :soda, çay, yeşil çay, çekirdek
çekirdek dedim de ösgecim sen izmirlisin herhalde çiğdem diyorsun. üniv.de ev 2 ev arkadaşım izmirliydi. çekirdeğe çiğdem, simide gevrek, hırkaya ceket.. derlerdi.
kızlar listeyi tamamladım zuzu, hawar ve papatya kaldı. ösgecim senin dediğin gibi biraz zor oluyo ama senin dediğine en yakın şekilde yapmaya çalışıcam.
ebru maaşallah senin oğluşa, Allahım nazarlardan saklasın.bende bugün 4 tane kilot aldım, bide yatağa sermek için hasta bezi alıcam, darısı başıma diyorum.
Kizlar nasilsiniz ?
İslerimi bitirdim kizimi uyutup kahvemi icicem merhameti izlememistim onu izlicem netten.
Mevcancim aksam 6 ya kadar yedigin okadar sorun olmuyorda 6 dan sonrasi az da yesen ben de hemen etkiliyo dengeleyebilmen iyi olmus ben bu hafta cok kotuydum nelson gibi ben de konsantre olamadim ya ve sabah tartida 52.5 ciktim cok sasirdim 51.900 dum 2 once karnim nasi sis kilo degil ama insanin morali bozuluyo birden 52 lere ciktim gene ya bu hafta irademin sinirlarini zorluycam suyu ihmal etmemem gerek birde tabi
Ebrucum suan oturdugumuz ev bizim kredisi var 2 yil daha ama.
esimin baska bir kredisi bitiyor onun yerine birdaha cekelim mal sahibi olalim mantiginda yoksa kenara para atalim dedik mi olmuyor birikmiyor dukkanlara gidiyor hep.
Bakalim nasipse olur zaten nelson ben de bortu bocekten cok korkarim esim birde golden kopek alalim dedi ki kopekten de o da ben de korkuyoruz kizim bakar artikcok seviyo kopekleri.
Bu arada aksam icin bir kase corba ve bol salata oneriyorum sana
Papatyacim hosgeldin ozledik seni insanin haftasonu disari cikinca duzeni bozuluyo kaldi ki sen kacgundur sehir disindasin normal bi durum toparlarsin merak etme
Btlkubra ins. Kiyafetin icine siner canim gule gule giy
selam kızlar benıde aranıza alınnn...13 aylık bı bebegım var 56.3kıloyum suan aslında dogum oncesı kıloma dondum ama gobegım gıtmıoo sanırım 5kılo dah avermem lazımmm:))
günaydın kızlar;
dün gece geldim. hemen eşyaları boşalttım. evde yiyecek birşey yok tabi ki. nohut ıslattım. bugün yapılacak.
sabah tartıldım ve ne göreyim...ben kilo almışım. gerçi ev dışında olunca insanın wc düzeni bozuluyor, bir de vücudumda acayip bir şişlik hissediyorum diyerek züğürt tesellisi yapayım bari...
mevcan dur bakalım. en büyük benim bi kere başka büyük yok....
wc eğitimi iyi gidiyor maşallah ebrucum...umarım en kısa zamanda halledersiniz...
şimdi ben hemen bilgilerimi yazayıom da tabloya eklensin...
boy: 1,65
başlangıç kilom: 64,8
17 mayıs cuma:63 idim.
bugünü sormayın:
bu cumaya 62 olmak istiyorum inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?